Setari Cookie-uri

Ce zodie sunteti?

oare conteaza ce zodie suntem? dar oameni nu ar conta mai mult sa fim?

Postat pe 17 August 2008 10:38
THE BEST anamaria 2 in 1!!!!!!!!!!!!!!!!IN PRIMUL RIND SUNTEMI OAMENI SI NU PUTEM GENERALIZA DE EXEMPLU ZODIA GEAMANULUI SAU ALTE ZODII DOAR PENTRU CA UNELE PERSOANE SUNT RETARDATE DINTRE ACESTIA!DACA NE GANDIM BINE IN FIECARE ZODIE EXISTA DESCREIERATI;DECI PROSTIA UNORA NU DEPINDE DE ZODIE!
raziela
Postat pe 17 August 2008 10:56
mare dreptate feteleor................
myha_km5
Postat pe 17 August 2008 11:32
dellys21...am incercat sa-i explicam, parea ca a inteles si ca isi dadea seama ca nu e tocmai normal, chiar la sunat in ziua respectiva dupa ce isi mai pusese gandurile in ordine sa-i zica: stop, gata nu te mai vreau...dar la doua zile dupa fata pleca la tatal ei in alt oras si pe motiv ca nu are cine o ajuta la bagaje ca ar fi destul de multe si grele la sunat si la rugat sa o duca el dc nu il deranjeaza, defapt o vrut sa-l vada si au mai stat iar de vb, a mai aburito putin, s-au impacat...

oricum cum au zis mai multe persoane de-a lungul topicului suntem cu toti oameni pana la urma iar zodia doar influenteaza nu se trag linii standard pe care sa le urmam
mirelacm
Postat pe 17 August 2008 11:42
super tare!cata dreptate cu aceasta caracterizare............nu-i asa ca suntem mult prea bune pentru lumea aceasta?salutari tuturor varsatoarelor!
luiza1982
Postat pe 17 August 2008 11:48
De la: Ralukiss, la data 2008-08-05 17:51:58twins...asa eee :))



subscriu

Postat pe 17 August 2008 12:08
da.adevarat despre tauri.si eu cand mi am propus ceva anume am si realizat.it s true!!
mieluzza
Postat pe 17 August 2008 12:29
Buna, eu sunt scorpion, nu stiu sunt buna, sunt rea...voi ce spuneti? Imi place sexul la nebunie!!!! sunt calda si prietenoasa. Va sarut!
mariasamoila16
Postat pe 17 August 2008 12:50
Scorpion...
Din multe puncte de vedere sunt foarte bine caracterizata de horoscop...desi multi imi spun ca, pusa langa o alta femeie scorpion, exista mari diferente...
Consider ca fiecare dintre noi are caracteristici trasate de descrierile pe care le ofera horoscopul, insa dezvoltarea sau inhibarea lor depinde de mediul si familia in care cresti, educatie...

Postat pe 17 August 2008 13:15
zodia mea este poate-mi spune si mie cineva mai multe despre ea.....


Postat pe 17 August 2008 13:17
hmmm,yo sunt sagetatoare...si sunt mandra de asta,dinamica,extrovertita,comunicativa,prietenoasa...si ceea ce e cel mai important pt mine: a nu mi se incalca libertatea si spiritul de independenta pt k atunci devin f combativa.
Sunt o persoana generoasa,de un optimism exagerat uneori..iar ca si scorpionii de asemenea...ne place sexul
ar fi multe de spus dar mai degraba va arat ceva,k sa mai radem putin
Zodiacul Practic

De câti reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?

Berbeci: Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Tauri: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.

Gemeni: Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.

Raci: Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma atunci vor aprinde o lumanare.

Lei: De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare: De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante: Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni: Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sãgetãtori: Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni: Secretara va va raspunde mai tarziu.

Vãrsãtori: Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti: O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului
Zodiac Spiritual
Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sã îmi dai si mie rãbdare... si poti sã faci asta chiar acum?

Taur: Doamne Dumnezeule, ajutã-mã sã accept schimbarea, dar nu prea repede...

Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu?

Rac: Doamne Dumnezeuleee !!!

Leu: Ce-i, mãi?

Fecioarã: Doamne Dumnezeule, te rog sã ne faci perfecti, dar sã nu o dai în barã asa cum ai fãcut ultima oarã...

Balantã: Doamne Dumnezeule, te rog ajutã-mã sã pot lua decizii, dar pe de altã parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?

Scorpion: Doamne Dumnezeule, iartã-ne datoriile asa cum si noi iertãm datornicilor nostri, chiar dacã nu prea o meritã!

Sãgetãtor: Doamne Dumnezeule, ti-am spus o datã, ti-am spus de un milion de ori, ajutã-mã sã nu mai exagerez atât!

Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sã te rog sã mã ajuti, chiar dacã am învãtat de mult sã nu ma bazez pe nimeni altcineva!

Vãrsãtor: Doamne Dumnezeule, stiu cã îmi place schimbarea, dar haosul ãsta e ridicol!

Pesti: Doamne Dumnezeule, dacã tot o sã beau toatã sticla asta de Scotch disearã, te rog sã folosesti aceastã îmbãrbãtare pentru a prinde curaj sã te cinstesc!

dydy88
Postat pe 17 August 2008 13:48
iar pt mafia nr1 ii raspund eu
este la fel ca si sagetatorul un semn de foc cat despre femeia leu:

De talie mijlocie, bine proportionatã si robustã, femeia leu exercitã o mare atractie, stârnind din aceastã cauzã multe gelozii si invidii feminine. Este orgolioasã, sigurã pe sine si doreste întotdeauna sã aibã ultimul cuvânt, chiar când nu are dreptate. Viseazã la o dragoste profundã, dar mândria îi tempereazã sentimentele si, desi adeseori e naivã, nu va putea sã fie tinutã captivã multã vreme, în caz cã s-a reusit o perioadã acest lucru (ceea ce e destul de îndoielnic). E în general dominatoare, dar mai existã si tipul de femeie mai retrasã si mai putin egocentricã. Îi plac cadourile si detestã vorbirea “coloratã” si vulgaritatea, evidentã si mai puternicã, si nu acceptã un om slab lângã sine. Atunci când se îndrãgosteste cu adevãrat devine foarte tandrã, caldã si îsi sprijinã partenerul (sotul) în tot ceea ce întreprinde. Este sotia idealã pentru un bãrbat ambitios. Îsi iubeste copiii (desi nu va avea multi) si are tendinta sã-i rãsfete prin prea multã libertate, lux si afectiune revãrsatã asupra lor. Cum însã e o fire independentã, nu îsi va consacra tot timpul educãrii lor. Este bine dotatã intelectual si poate face fatã cu succes multor profesii.
dydy88
Postat pe 17 August 2008 13:52
Buna sunt in zodia Taurului.Este o zodie foarte buna din punctul meu de vedere.Muncesc f mult,nu exista nu pot pt ei,sunt firi ff incapatanate si mereu dispuse pt ceva nou.Se enerveaza ff repede si le trec la fel de trece nervii





mirela_zaky
Postat pe 17 August 2008 14:16
Dyana ...super !!! Mi-ai adus zambetul cu horoscopurile tale!!!
Eu sunt un "Geaman neinteles" si eram intr-un astfel de moment!!!
Ma bucur ca de fapt este o caracteristica a zodiei si nu vina mea!
Imi mai puteti spune ceva despre gemeni?
Va pupik!!!
Raky
Postat pe 17 August 2008 15:22
mafia si dyana..

Postat pe 17 August 2008 15:23

De la: Raky, la data 2008-08-17 15:22:10Dyana ...super !!! Mi-ai adus zambetul cu horoscopurile tale!!!
Eu sunt un "Geaman neinteles" si eram intr-un astfel de moment!!!
Ma bucur ca de fapt este o caracteristica a zodiei si nu vina mea!
Imi mai puteti spune ceva despre gemeni?
Va pupik!!!

]cu mare placere si altadata:) uite ceva pemtru tine:
Femeia gemeni: Este în multe cazuri zveltã, având gesturi si miscãri feline, cu trãsãturi regulate si cu nasul drept. Simpaticã, veselã, intuitivã, strãluceste în societate stârnind o admiratie aproape unanimã prin vioiciunea spiritului sãu si prin conversatia inteligentã si sclipitoare pe care o poartã; bazându-se pe numeroasele sale lecturi care fac din ea o eruditã, face fatã oricãrui subiect abordat în cursul unei discutii. Ceea ce o împinge în permanentã câtre acest autodidacticism este marea sa curiozitate, trãsãturã prezentã la orice nativ din gemeni.Cu toate cã nu e genul de gospodinã atasatã cãminului; îsi aranjeazã foarte bine casa si face fatã cu succes obligatiilor sale familiale, fãrã a-si neglija nici aptitudinile legate de studiu, profesie si societate. Din pãcate, adeseori predispozitia sa spre comunicare se transformã în simplã pãlãvrãgealã, ori mai rãu, devine bârfitoare si acest lucru îi atrage neîncredere si antipatii. Nu prea cunoaste ceea ce s-ar putea numi discretie în cea ce priveste actele si discutiile sale si uneori ajunge agasantã prin întrebãri multe si inoportune – îndeosebi atunci când se îndrãgosteste. În aceastã situatie, e de regulã foarte surescitatã, nervoasã si începe sã-si bombardeze alesul inimii cu tot felul de fleacuri si lucruri fãrã o prea mare legãturã cu respectiva împrejurare

dydy88
Postat pe 17 August 2008 16:25
Zodiac Gastronomic

Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)
Vigurosii Berbeci au nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe foarte multe legume, care sã îi mentinã puternici. De felul lor, Berbecii consumã foarte multe calorii. Din acest motiv, vor avea rezultate bune în ceea ce fac numai beneficiind de un regim alimentar consistent si îndestulãtor. Grijile si nervozitatea fac parte din existenta Berbecilor si, de aceea, atunci când iau masa trebuie sã aibã un mediu plãcut, destins, linistit.

Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt caracterizati de o periculoasã poftã pentru mâncãruri grele si dulciuri. De aceea, ei trebuie sã fie pãtrunsi de ideea cã este necesar sã facã multe plimbãri si exercitii fizice de fortã, contracarând astfel si înclinatia lor pentru confort, pentru comoditate în viata de zi cu zi. Atentie! Taurii sunt sensibili la rãceli. Li se recomandã sã consume vitamine din complexul B, vitamina C si calciu.

Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)
Atentie la piele, întrucât adesea Gemenii uitã sã mãnânce sau mãnâncã pe fugã, este posibil sã nu-si hrãneascã pielea în mod corespunzãtor. Ca si Taurii, este nevoie si aici de un supliment de vitamine. Tensiunea nervoasã si alergiile, adesea tipice pentru Gemeni, se pot concretiza sub formã de pete care apar, mai ales, pe fatã. În consecintã, este necesar un regim alimentar bogat, cu trei mese pe zi, care sã continã proteine, nuci, peste, pui, citrice si legume proaspete. Gemenilor li se recomandã sã bea cât mai multã apã. De regulã, greutatea corporalã nu este o problemã pentru cei nãscuti sub semnul acestei zodii. Gândurile Gemenilor nu prea îi tin în preajma mâncãrurilor.

Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)
În cazul în care tin un regim alimentar strict, Racii pot avea probleme. Din nastere, ei sunt mai rotunjori si, de aceea, este indicat sã slãbeascã în timp. Racii trebuie sã consume cât mai multe fructe si legume proaspete. Este de dorit sã se tinã deoparte de alimentele prãjite, precum si de deserturile grele. "Copii ai Lunii", Racilor le prind foarte bine exercitiile fizice.

Zodia Leului (23 iulie - 22 august)
Robusti cel mai adesea, Leii au tendinte cãtre extreme: fie radiazã de sãnãtate, fie au dificultãti în acest domeniu. Bolile care îi afecteazã pe Lei sunt frecvent provocate de un regim alimentar impropriu sau de lipsa exercitiilor fizice. Leii sunt sfãtuiti sã se preocupe de regimul lor alimentar, cât si de sãnãtate. Aceastã îndeletnicire le va face bine. Leii trebuie sã ia mãsuri pe linie alimentarã si sã facã sport deoarece, altfel, riscã sã aibã serioase probleme cardiovasculare.

Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)
Nativii în aceastã zodie înfloresc, întotdeauna, cu ajutorul vitaminelor si mineralelor. Din meniul acestora nu trebuie sã lipseascã telina, morcovii si merele. Nu trebuie sã consume însã mâncãruri picante. Cerealele si ceaiurile din plante sunt recomandate. Pentru acesti nativi, un regim vegetarian echilibrat este considerat ideal.

Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)
Pentru a avea o sãnãtate perfectã, cei nãscuti sub semnul Balantei au nevoie de echilibru în dragoste, la lucru, în regimul alimentar si, în general, în viatã. Balanta ghideazã fenomenele din regiunea rinichilor si cea lombarã. Prin urmare, cei nãscuti în aceastã zodie trebuie sã bea multe lichide (apã si sucuri). De asemenea, li se recomandã sã uite mâncãrurile grele. În consecintã, ei au nevoie de un regim alimentar cu foarte putine grãsimi si cu cât mai putin zahãr. Totodatã, trebuie evitate si alimentele ce pot produce aciditate.

Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionilor le place sã pregateascã si sã consume mâncãruri grele si complicate. Dacã este necesar sã tinã un regim alimentar riguros, Scorpionii au nevoie de foarte multã vointã. Sãnãtatea, în general bunã a Scorpionilor, se sustine cu un regim alimentar bogat în proteine, cu foarte multe fructe si cu vitamina C. Scorpionii au nevoie si de calciu pentru a se feri de boli de piele, cât si sterilitate si deteriorarea oaselor.

Zodia Sãgetãtorului (22 noiembrie - 21 decembrie)
Sãgetãtorilor le place sã mãnânce foarte mult, dar nu au dificultãti de ordin ponderal, ei fiind oameni ai miscãrii. Arcasilor le plac mâncãrurile picante si exotice care, în exces, ar putea sã-i afecteze. Semnul Sãgetãtorului ghideazã coapsele, soldurile, nervul sciatic si arterele. În acest context, Arcasii sunt predispusi la boli ale aparatului circulator, la artritã, la cãzãturi, oase rupte sau scrântite. Sãgetãtorilor li se recomandã sã se odihneascã cât mai mult.

Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cei nãscuti în Capricorn trãiesc deobicei mult, cu toate cã vor munci mult în timpul vietii. Aspectul persoanei este de multe ori grav, fãrã tonuri de comportament colorate. Este aici ceva din functionarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuti ca egoisti si înstrãinati. Capabili de efort îndelungat, nativii în Capricorn au curajul si puterea de a o lua de la capãt, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate în raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atât la bine, cât si la rãu.

Zodia Vãrsãtorului (20 ianuarie - 18 februarie)
Vãrsãtorii sunt tipi nervosi. Le place sã mãnânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Si Vãrsãtorilor li se recomandã fructele si legumele proaspete. Mâncãrurile grele îi îngrasã pe Vãrsatori care, însa, au destula vointã pentru a tine un regim alimentar. Semnul Vãrsãtorului ghideazã picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile si circulatia sanguinã. Dacã un Vãrsãtor are carcei la picioare, este un semn clar cã regimul sau alimentar este deficient. Vãrsãtorii au nevoie de aer curat, fumul si alte noxe dãunându-le foarte mult.

Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)
Adesea, bolile Pestilor sunt favorizate de stres si de nervozitate. De aceea, Pestilor li se recomandã sã mãnânce atunci când sunt linisti. De asemenea, trebuie sã evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum si de proteine si vitamine. Celor nãscuti sub semnul Pestilor li se recomandã sã fie grijulii fatã de picioarele lor.
dydy88
Postat pe 17 August 2008 16:27
nu stiu cat va regasiti voi fetelor in horoscopul asta gastronomic,dar eu ma regasesc f mult...sunt o gurmanda de fel...pap cam mult si mai ales dulciurile sunt favoritele mele...bine k nu am probleme cu greutatea va pup ai aveti girja de voi!
dydy88
Postat pe 17 August 2008 16:30
De la: oanna81, la data 2008-08-05 14:23:33Varsatorul- este o fire sociabila, caritabila, avand grija de persoanele din jurul sau. Se implica in actiuni umanitare, caritabile.. isi dedica propria persoana si timpul de care dispune catre ajutorarea celorlalti, fara a avea o preferinta in acest sens si fara a face vreo discriminare. Prietenos, altruist, sociabil, Varsatorul semnifica progresul si emanciparea. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calin chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota - calitati care tote la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit.
Alaturi de Balante, Varsatoarele sint deseori cele mai frumoase femei din zodiac.. Draguta, amabila si miloasa, extrem de prietenoasa, este cu toate acestea o fire independenta.
In feneral sfaturile pe care le imparte cu obisnuita-i cenerozitate merita a fi urmate, caci sunt foarte inspirate. Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie "exciting".Venita din alt timp, femeia Varsator este un amalgam de minte si suflet.
Independenta, foarte precauta si constiincioasa cu gandurile ei, ea este o idealista. Sufletista, este foarte sincera si calda. Stie adevaratele valori si nu face nici un fel de compromis in a le recunoaste. Cateodata, poate fi acuzata ca este cam rece. Nativul din zodia Varsatorului este cel mai nonconformist din tot Zodiacul. Este original, neconventional si destul de aerian, boem. Iubeste independenta, libertatea fizica si psihica.

Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari negavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut. Detesta conceptul de superioritate, falsitatea si ipocrizia si le vor ataca dur de fiecare data.

asa ma vad si eu.......... perfect adevarat, nimic de comentat.......... si mai greu de acceptat.
chrisalida
Postat pe 17 August 2008 16:31
ce zodie esti dyanaa? taur cumva?

Postat pe 17 August 2008 17:42
sant taur
nancyy
Postat pe 17 August 2008 18:04
asa e! taurii sunt foarte incapatanati, au destula rabdare dar cand ii calci pe coada pot devenii mari batai de cap..eu una asa sunt...sunt genu de persoana romantica, cuminte si devreme acasa, dar daca nu sti sa ma apreciezi, s-ar putea sa nu-ti mai placa de mine..si sa vrei sa renunti...dar nu scapi asa usor :D :D :D
am avut parte de destule esecuri in relatii dar..inca optimista si cu capul sus...niciodata nu sti de unde te loveste..adevarat..nu sunt nici foarte inaintata in vasta..adik..praktic, copil..la doar 17 ani dar..cred ca inca ma mentin pe linia de plutire...si..gandesc putintel mai matur decat "varsta mea"
incerc sa fac totul bine de fiecare data si urasc sa dezamagesc, am un singur defect foarte mare, increderea! am incredere in aproape oricine, ceea ce nu e f bn pt mine, de destule ori am fost tradata de asa zisi "prieteni"..insa..dupa cum am mai zis...optimismul meu nu are limite... imi place sa fac lumea din jurul meu sa se simta bine si de fiecare data cand am ocazia sa fac ceav mai bun pt "omenire"...why not? :)
sunt de parere k viata nu e doar roz, mai exista si culori monotone precum gri-ul, dar trece repede si ala...inca o calitate, mereu sunt sincera..si...nu insel....nuj cata lume mai apreciaza asta in ziua de azi...poate prea putini...(din cate am cunoscut eu)
ar fii destule de spus despre tauri..suntem persoane f sociabile...eu una sunt:D...
app....aa nu fac curatenie decat cand am nervi..singurul lucru care imi vine in minte sa ma calme atunci cand sunt foarte agitata e sa stertg praful si sa fac curatemie..in rest, la mine in camera arata ca dupa razboi :):):)):):):
ankaangel
Postat pe 17 August 2008 18:32
De la: dyanaa_88, la data 2008-08-17 13:48:24hmmm,yo sunt sagetatoare...si sunt mandra de asta,dinamica,extrovertita,comunicativa,prietenoasa...si ceea ce e cel mai important pt mine: a nu mi se incalca libertatea si spiritul de independenta pt k atunci devin f combativa.
Sunt o persoana generoasa,de un optimism exagerat uneori..iar ca si scorpionii de asemenea...ne place sexul
ar fi multe de spus dar mai degraba va arat ceva,k sa mai radem putin
Zodiacul Practic

De câti reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?

Berbeci: Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Tauri: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.

Gemeni: Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.

Raci: Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma atunci vor aprinde o lumanare.

Lei: De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare: De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante: Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni: Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sãgetãtori: Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni: Secretara va va raspunde mai tarziu.

Vãrsãtori: Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti: O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului
Zodiac Spiritual
Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sã îmi dai si mie rãbdare... si poti sã faci asta chiar acum?

Taur: Doamne Dumnezeule, ajutã-mã sã accept schimbarea, dar nu prea repede...

Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu?

Rac: Doamne Dumnezeuleee !!!

Leu: Ce-i, mãi?

Fecioarã: Doamne Dumnezeule, te rog sã ne faci perfecti, dar sã nu o dai în barã asa cum ai fãcut ultima oarã...

Balantã: Doamne Dumnezeule, te rog ajutã-mã sã pot lua decizii, dar pe de altã parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?

Scorpion: Doamne Dumnezeule, iartã-ne datoriile asa cum si noi iertãm datornicilor nostri, chiar dacã nu prea o meritã!

Sãgetãtor: Doamne Dumnezeule, ti-am spus o datã, ti-am spus de un milion de ori, ajutã-mã sã nu mai exagerez atât!

Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sã te rog sã mã ajuti, chiar dacã am învãtat de mult sã nu ma bazez pe nimeni altcineva!

Vãrsãtor: Doamne Dumnezeule, stiu cã îmi place schimbarea, dar haosul ãsta e ridicol!

Pesti: Doamne Dumnezeule, dacã tot o sã beau toatã sticla asta de Scotch disearã, te rog sã folosesti aceastã îmbãrbãtare pentru a prinde curaj sã te cinstesc!

tauru face curat cel mai bine

Postat pe 17 August 2008 19:09
De la: dyanaa_88, la data 2008-08-17 13:52:08iar pt mafia nr1 ii raspund eu
este la fel ca si sagetatorul un semn de foc cat despre femeia leu:

De talie mijlocie, bine proportionatã si robustã, femeia leu exercitã o mare atractie, stârnind din aceastã cauzã multe gelozii si invidii feminine. Este orgolioasã, sigurã pe sine si doreste întotdeauna sã aibã ultimul cuvânt, chiar când nu are dreptate. Viseazã la o dragoste profundã, dar mândria îi tempereazã sentimentele si, desi adeseori e naivã, nu va putea sã fie tinutã captivã multã vreme, în caz cã s-a reusit o perioadã acest lucru (ceea ce e destul de îndoielnic). E în general dominatoare, dar mai existã si tipul de femeie mai retrasã si mai putin egocentricã. Îi plac cadourile si detestã vorbirea “coloratã” si vulgaritatea, evidentã si mai puternicã, si nu acceptã un om slab lângã sine. Atunci când se îndrãgosteste cu adevãrat devine foarte tandrã, caldã si îsi sprijinã partenerul (sotul) în tot ceea ce întreprinde. Este sotia idealã pentru un bãrbat ambitios. Îsi iubeste copiii (desi nu va avea multi) si are tendinta sã-i rãsfete prin prea multã libertate, lux si afectiune revãrsatã asupra lor. Cum însã e o fire independentã, nu îsi va consacra tot timpul educãrii lor. Este bine dotatã intelectual si poate face fatã cu succes multor profesii.



ptiuuuu..mai dyanaa ca o nimerisi tu cu zodia mea... oare stii sa-mi dai si in cafea

mersi mult de raspuns....

Postat pe 17 August 2008 19:23
SUNT BERBEC...dar ma tratez. Glumeam. Ma regasesc intru totul in horoscopul gastronomic postat de Dayannaa si in cel legat de curatenie.
Recunosc ca uneori sunt mai superficiala, in anumite domenii, dar rezultatele nu sunt niciodata dezamagitoare. Sunt fericita ca sunt berbec

Vad ca nu prea sunt berbeci pe aici cu care sa schimb pareri...

Deluxe
Postat pe 17 August 2008 20:44
hei...cred ca tine mai mult de personalitate si cum te-ai format in timp..eu una sunt pestisor,dar nu sunt asa sensibila si linistita..din contra chiar..sunt mai recalcitranta si imi ies repede din pepeni..si am intalnit pe cineva care e leu,si de obicei leii sunt ff puternici si orgoliosi..si a cedat mai usor ca mine chiar a plans..si era baiat..asa ca eu zic..ca tine de fiecare si conteaza mai mult personalitatea si felul in care te formezi..pup toate zodiile prezente pe forum

Postat pe 17 August 2008 21:20
salut tuturor zodiilor !eu sint nativa varsator si sint tare mandra de zodia mea
befana
Postat pe 17 August 2008 22:07
ma inteleg bine cam cu toate "zodiile"...mai putin cu femeile din zodia scorpion ...dar cele mai bune prietene imi sint sagetatoarele,leoaicele,balantele,gemenele,varsatoarele si tauroaicele...uitam:fecioarele si pestisoarele...si culmea...sint maritata cu un sagetator ...ceea ce ma supara cel mai mult este descrierea care o fac anumite carti despre astrologie zodiei pestilor..."infernul zodiacului"...mie imi plac "pestisorii"/pestisoarele...fiul meu este un frumoas exemplar al acestei zodii are 20 de ani si ii caut o prietena ...pesti cu ascendent in rac,4case in zodia pesti,4 case in capricorn,4 case in taur(asa zice astrograma)..este student la univ.de marina constanta:))...na, ca m'am facut si petitoare:))..deci, "anunt fff.important":caut nora leoaica, pestisoara ,capricoarna sau varsatoare
befana
Postat pe 17 August 2008 22:29
Vaiana, ai foarte mare dreptate.
Eu sunt in zodia racului
cryptolavinia
Postat pe 17 August 2008 22:58
ffff.buna caracterizarea...as mai adauga o calitate/defect, depinde de imprejurare,curiozitatea si pasionate de ocultism/astrologie..eu de ex. ghicesc in carti/cafea, fac astrograme..mi'a placut ultimul paragraf(aici semanam un pic cu scorpionii)..eu de ex. uit dar nu iert...si asp.pina mor ,chiar si dupa moarte sa ma razbun pe cel/cea care mi'a facut un/o rau/nedreptate...dar, vb.ta "dusmanii"'ti sint cei mai buni fani ...uite ca am uitat de prietena mea capricoarna....deh,semn de aer,traiesc cu capul in nori ...s'o zice de noi ca sintem aeriene,dar fara mine casa s'ar duce de rapa...muncesc(atat la servici cit si acasa),am o groaza de hobbyuri(pictez,imi fac singura bijuteriile,eu platesc toate facturile(sotul/fiul meu habar n'au unde se plateste lumina/tf/intretinerea),am grija de parintii mei(tata paralizat,mama probleme cu inima),fac voluntariat..hai ca m'am laudat destul ...si ador oamenii cu simtul umorului,asa m'a cucerit sotul meu, ma face sa rad ...cit despre zodia in care te'ai nascut, nu poti lua tot ce scrie in carte litera de lege,pe astrograma noastra vom gasi planete in alte zodii...va pup, multa sanatate tuturor indiferent de zodie, sa fiti iubite fetelor...traiti clipa!
befana
Postat pe 17 August 2008 23:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu taur el taur 13 De la: simonycik 17 Februarie 2009 11:08
eu taur el leu... 8 De la: sakura_7777777 2 Aprilie 2010 20:08
eu rac,el berbec 15 De la: mimi_ca29 1 Aprilie 2011 17:11
EA varsator si EL fecioara ? 38 De la: kudika337510 8 Decembrie 2010 10:03
El scorpion ea varsator 8 De la: dulcineea1602 24 Iulie 2015 23:58