Setari Cookie-uri

prietenii pe net?

Va place sa va faci prieteni pe net si sa ii cunoasteti dupa si sa va intalniti si in viata reala? credeti ca se merita? Daca da , de ce? Daca nu, de ce?

Postat pe 31 Iulie 2008 11:32
pot sa raspund cu , nu stiu!?

Postat pe 31 Iulie 2008 11:34
:)) poti raspunde... ca nu vrei sa stii.. merge?

Postat pe 31 Iulie 2008 12:06
pai mai gabrill cum vezi bine noi ...cei din Harem ne-am imprietenit pe net....si din virtuali am devenit reali....ba chiar mai mult..ca in familie....mai rar nu????? da sigur ca-mi place..doar nu traiesc in JUNGLA......sigur merita daca stii cum sa-ti alegi prietenii.....o testare pe net inainte de intlnirea reala nu ar face rau....

Postat pe 31 Iulie 2008 12:10
de ce nu s-ar merita?e un mod bun de a cunoaste persoane noi.
bineinteles ca se merita.
cheers
razz
Postat pe 3 August 2008 01:38
Se pot lega prietenii pe net conditia e ca partenerii sa nu minta adica sa se de-a drept o persoana care in realitate nu e.Dar in rest cred ca se pot infiripa prietenii pe net conditia e sinceritatea.
aleera
Postat pe 11 August 2008 04:05

Postat pe 13 August 2008 04:36
o experienta neplacuta... my answer NO
simoneS
Postat pe 14 August 2008 17:02
uhmmm yeah, se merita. Eu mi-am cunoscut iubitul pe net si momentan locuim impreuna si "we might get married soon" .
Nu risti, nu castigi! Si daca toti ar castiga inseamna ca riscul nu ar mai fi, ci ar fi o certitudine, iar viata = risc.
Nicoletakara
Postat pe 19 August 2008 16:27
Prieteniile pe net imi plac... parca poti vorbi mai relaxat... nu ca n-as vorbi relaxata si in realitate, dar e mai la indemana uneori netul, din nefericire. Uneori am ajuns sa ne intalnim si in realitate. M-am imprietenit cu o fata chiar de pe kudika. Sotul mi l-am cunoscut tot pe net. Si-l iubesc si ma iubeste si ne simtim minunat impreuna. Pot spune ca pe net a pornit cea mai frumosa parte a vietii mele. Deci, orice mod de a-ti face prieteni e binevenit. Parerea mea!
Tzuka_mica
Postat pe 20 August 2008 01:13
De la: Tzuka_mica, la data 2008-08-20 01:13:09Prieteniile pe net imi plac... parca poti vorbi mai relaxat... nu ca n-as vorbi relaxata si in realitate, dar e mai la indemana uneori netul, din nefericire. Uneori am ajuns sa ne intalnim si in realitate. M-am imprietenit cu o fata chiar de pe kudika. Sotul mi l-am cunoscut tot pe net. Si-l iubesc si ma iubeste si ne simtim minunat impreuna. Pot spune ca pe net a pornit cea mai frumosa parte a vietii mele. Deci, orice mod de a-ti face prieteni e binevenit. Parerea mea!



intrebarea.... si casatoria tot pe net se desfasoara:D :P glumesc

Postat pe 21 August 2008 18:47
eu zic ca se poate sa iti faci prieteni pe net, dar depinde...de noroc.sunt si oameni mai...ciudatei care bantuie pe internet.oricum, dupa oarecari discutii, iti dai seama care sunt ciudateii....si ii stergi din lista. mie personal chiar imi place sa vb pe net ff mult, e un mod de comunicare interesant si ff rapid...uneori e mai usor de vb pe net decat fata in fata...nu mai ai inhibitii...cel putin la inceput.dar trebuie multa atentie si oarecare rezerva, ca nu tot ce zboara se mananca.
mkdisk
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:37
De la: mafia_nr1, la data 2008-07-31 12:10:34pai mai gabrill cum vezi bine noi ...cei din Harem ne-am imprietenit pe net....si din virtuali am devenit reali....ba chiar mai mult..ca in familie....mai rar nu????? da sigur ca-mi place..doar nu traiesc in JUNGLA......sigur merita daca stii cum sa-ti alegi prietenii.....o testare pe net inainte de intlnirea reala nu ar face rau....
same
Dangereux
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:14
Eu zic ca e ok, doar sa ai grija sa nu fii inselata. De exemplu daca vezi pe cineva care iti place si faci in asa fel incat sa vb pe net cu el..afli cat de cat ce persoana e..iti place pastrezi legatura , nu? pa :)) Merita incercat :-?? tre sa risti
adeea1
Postat pe 10 Septembrie 2008 21:22
prieteni ca prieteni...da sa vezidusmaniiii uuuuuha 2 gramezi....

merita incercat si uneori riscat....
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Septembrie 2008 21:24
Da,e bine sa-ti faci prieteni si pe net pentru ca poti cere un sfat ,poti sa expui o problema pe care o ai si iti e greu sa vorbesti cu familia ,poti sa discuti pe diverse subiecte ....E posibil totusi sa ai si parte de jigniri dim partea unora dar poti trece usor peste:nu merita bagat in seama respectivul carcotas
marinela_diana
Postat pe 14 Septembrie 2008 17:31
dc sa nu fie ok?.......daca te supara cu cv poti usor sa ai ignore .........am glumit......se merita.....poti cunoaste oamnei deosebiti..insa mai exista si partea cealalta... ...care poate deveni chiar nasoala
butterly
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:44
De la: gabriell82, la data 2008-07-31 11:32:43Va place sa va faci prieteni pe net si sa ii cunoasteti dupa si sa va intalniti si in viata reala? credeti ca se merita? Daca da , de ce? Daca nu, de ce?


Depinde. Ai nevoie de a fi atent. Unii oameni sunt foarte isteþ ºi de bunã mincinosi. Dacã aveþi de gând sã le îndeplineascã persoanã în care aveþi nevoie pentru a fi sigur.

Postat pe 7 Octombrie 2008 15:03
parintele pe felie.parerea mea e ca train in societate nu in jungla cu toate ca societatea e o jungla deci mai ales acu cant Internetu e in floare chiar prost sa fii sa nu iti faci prieteni virtuali si daca te mai si intalnesti cu el si simti ca e alesu/a de ce sa nu te iei?deci e BINEVENIT acest gen de prietenie.
cu respecr manca-var RAIU
mickyyo_parintele
Postat pe 11 Octombrie 2008 02:37
De la: geo32, la data 2008-07-31 11:34:44pot sa raspund cu , nu stiu!?


geo draga nu se poate aici ori e alba ori e neagra....

deci????

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Octombrie 2008 14:12
si aici e un oracol de completat sa inteleg??????
Greenie
Postat pe 15 Octombrie 2008 14:17
E mai simplu decat iti inchipui,raspunsul il ai, cred, deja tu.Daca nu risti,nu castigi,dar poti sa si pierzi. Fii atent si bafta
elmoriano
Postat pe 31 Octombrie 2008 09:43
De multe ori poti intalni persoane cu care ai ce sa discuti si sa dezvolti un subiect. Eu personal am legat foarte multe prietenii dar totul este sa stii sa iti alegi cu grija acesti prieteni.
Totusi,noi cei de aici de pe KUDIKA suntem aici pentru a comunica pentru a ne exprima pareri, opinii si de ce nu pentru a ne ajuta unii pe altii...desigur sunt si exceptii dar sunt sigura ca fiecare stie sa-si aleaga prietenii.
emica
Postat pe 2 Noiembrie 2008 21:20
a fost o incercare.am contatctat mai multe persoane, dar una din ele a fost super de treaba.dupa multe dialoguri avute cu acea persoana, mi-am dat seama ca este un om serios.s-a si adeverit la foarte putin timp.copilul a plecat la mare intr-o sambata din ,cam pe la ora 2:00 in vacanta.ajuns acolo ...etc, noaptea sambata la ora 12:00,am primit un tel de la un coleg de -al lui ca se simt rau.neavand la cine sa apelez,am sunat la persoana care am avut un dialog cu el si care intre timp am facut si un schimb de nr de tel.vreau sa va spun:a venit in aproierea case mele m-a luat cu masina si am plecat la CTa fost un gest nobil si plin de responsabilitate.am ramas prieteni si nimic mai mult.nu mi-a venit sa cred ca ma poate ajuta.mai ales sa merga cu mine pana la CT.am sa-i multumesc toata viata mea.i-am spus in caz ca va avea nevoie de un ajutor sa nu ezite in a ma contacta.mai vb si azi chiar si la tel.este un om deosebit.DEOSEBIT, DEOSEBIT...va doresc sa intalniti o asa persoana.nu am crezut, dar mie personal mi s-a intamplat.sa-i traiasca familia si sa aiba sanatate si multe impliniri in viata.
mayasimona
Postat pe 23 Noiembrie 2008 11:50
si tot aici am cunoscut un medic.am scris cu ceva timp in urma depre el,dar in acea noapte,ajunsa la Ct ii ceream ajutorul, mi-a spus print-un sms:ati gresit nr de tel doamna.stiam ca este el.i-am multumit frumos si nu am mai avut ce discuta.mai vb si azi cu acea persoana, dar nu este un om serios,mai ales ca intr-un dialog avut cu el mi-a spus ca preda o ata pe luna la CT la postuniv.acum mai vb din cand in cand, dar este si va ramane un om fara inima.imi pun intrebarea:cum a depue acel juramnat?a jurat cu degetele incrucisate.hi.hi.hi.....va pup si va doresc toate cele bune tuturor ce se afla pe acest site..


maia
mayasimona
Postat pe 23 Noiembrie 2008 11:58
Prieteniile pe net sunt mai aproape de notiunea in sine, pentru ca sunt idealiste--nu ai ocazia sa fii dezamagit de un prieten virtual- decat in privinta diferentelor de opinie,care de multe ori fac deliciul forumurilor. Mie imi plac aceste "relatii" fiindca iti dau ocazia sa exprimi absolut tot ce gandesti.Cat despre o intalnire, as accepta-o cu placere si in viata reala-you never know, ar putea deveni chiar un prieten real.
Kassandra16
Postat pe 14 Decembrie 2008 13:46
ceo

Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:05
De la: gabriell82, la data 2008-07-31 11:32:43Va place sa va faci prieteni pe net si sa ii cunoasteti dupa si sa va intalniti si in viata reala? credeti ca se merita? Daca da , de ce? Daca nu, de ce?




imi place...sa imi fac prieteni pe net.....dar bineinteles trebuie facuta o preselectie ,nu ma pot intalni cu oricine si ori unde...trebuie sa comunicam ft. mult ,iar prin comunicare pot descoperi daca se merita sau nu sa ma intalnesc si real cu persoana respectiva...m-as intalni pt. ca as avea motive personale (adica persoana respectiva a trecut testul).......de ce?
iar daca o cunosc si real.....cred ca asa mi-as da seama mult mai bn..daca persoana respectiva ar avea ceva de ascuns..daca in spatele calculatorului a fost fals......sau este persoana care a afisat ca este.......iar dca nu....inseamna ca nu am ajuns atat de departe sa o cunosc..si consider ca nu se merita..... si totulva ramane la nivel de net.....asta se poate intampla ft. rar sa-ti gasesti un prieten adevarat pe net
lelia_zet
Postat pe 3 Februarie 2009 14:56
Mi-am facut cativa prieteni pe net, cu care m-am intalnit si in viata reala. Unii mi-au devenit prieteni foarte buni in viata reala.
Iradiatu_
Postat pe 4 Februarie 2009 22:44
Sincer eu am avut experiente ff proaste cu *prietenii de pe net*,dar ma bucur ca voi ati avut parte de oameni de treaba cunoscuti pe net.
Ce sa zic,dupa experientele negative, sunt total impotriva de a ma intalni cu persoana respectiva in viata reala.
Dr uite ca voi imi inspirati si o latura pozitiva,...cine stiepoate voi aveaq din nou incredere sa ma intalnisc si in viata reala cu cei cunoscuti pe net....dar va mai curge multa apa pe Bega pana atunci
meekk
Postat pe 5 Februarie 2009 12:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa mai cred..????? :( 26 De la: mihablonda 14 Mai 2010 13:09
caut prietena 5 De la: stem_29 28 August 2010 01:40
Oare o noua viata? 17 De la: dorina_77 3 Septembrie 2009 20:46
Intelegere!!! 16 De la: kudika_nikole 26 Decembrie 2011 00:28
:-< un sfat ceva? 192 De la: ice_eye 21 Aprilie 2010 01:57