Mai multe
|
De 8 luni ma chinui sa raspund la o intebare. Care dintre ei ma poate face impacata? O sa incerc sa fiu cat mai concisa. Acum 2 ani cunosc un baiat. Eu licentiata in litere, el jandarm. Atractie fizica puternica, eu visatoare, romantica, el practic, de casa. Eu cu menajul defectuos, adica in limitele normalului, el foarte deranjat de asta. Certurile se indesesc pe zii ce trece. Imi spune ca treb sa imi revizuiesc comportametul sau punct apoi pleaca 2 sapt din Bucuresti cu treaba. In timpul asta cunost un barbat, era idealul meu masculin din toate pdv. Decid sa ma despart de cel plecat insa dupa ce ii spun ca s-a terminat nu-mi da pace si nu pot sa imi continuu relatia cu cel pe care il l-am intalnit in lipsa lui. Am continuat sa ma gandesc la el, si inca mai tin legatura cu el, un telefon la 2 luni, ca amici. Am cununia peste o luna. Insa ne certam ca inainte. Celalalt, e inca student, sta in province cu parintii si vine in Bucuresti in reprize. Am fost fericita cu el. Insa sentimentele pentru celalalt, actualul, nu mi-au dat pace. Ne certam mereu, si, in ultima perioada, colac peste pupaza, nu mai avem o viata sexuala care sa-i multumeasca pe amandoi, ci doar pe el. Raman mereu cu ochii in soare, daca ma intelegeti.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, pareri? |
||
|
lilianda Postat pe 31 Iulie 2008 12:01 |
||
|---|---|---|
|
Cum adica ai cununia peste o luna? Cu care dintre ei? de fapt daca stau sa ma gandesc cu oricare nu stiu daca ai luat decizia corecta. Spun asta deoarece eu acum trec printr-un divort (deci stiu ce vb) si nu cred ca vrei sa ajungi si tu aici. Stii? se spune ca "daca alergi dupa 2 iepuri nu prinzi niciunul"...tu ce faci? Parerea mea, mai pe scurt, este sa ii lasi pe amandoi, sa nu te arunci in a te casatori si sa meditezi, pleaca undeva singura sau cu o buna prietena care e neutra de amandoi barbatii si linisteste-te! Gandeste-te bine si ia decizia corecta! (cea care te avantajeaza pe tine cel mai mult!). Te pup. Mult succes! Cine isi uita isoria risca sa si-o repete. |
||
|
Felicia_29 Postat pe 31 Iulie 2008 12:11 |
||
|
- urmeaza-ti inima, sunt convins ca e cel mai bine. Dar aici indiferent ce ai urma este acelas raspuns ... si daca ti-ai urma inima si ratiunea (logica). Intreaba-te, cum crezi ca va arata viata ta peste doi - trei ani, daca acum nu mai ai (cel putin asa zici), satisfactie in viata sexuala, sunteti caractere atat de diferite si el nu vrea sa tolereze, sa accepte aceste diferente ... Pentru ce ai face sacrificii? ... Este si vre-un alt motiv? Cine iti decide viata ta? Iar daca nu vrei ceva cum poate cineva sa te oblige? Tu ce vrei de fapt? ... |
||
|
|
||
|
supermiki Postat pe 31 Iulie 2008 16:44 |
||
| Tot ce iti zic este :lasa-l pe omu' legii,pentru ca intr-un final,o sa ajungi tot la divort.Tu chiar vrei asta? | ||
|
Postat pe 14 August 2008 20:19 |
||
De la: lilianda, la data 2008-07-31 12:01:10De 8 luni ma chinui sa raspund la o intebare. Care dintre ei ma poate face impacata? O sa incerc sa fiu cat mai concisa. tu licentiata in litere iti trebe un jandarm? Ce spui tu acolo parca suna putin din viata mea. Eu l-am lasat pe jandarm. l-am luat pe student am avut o relatie super si cand m-am saturat l-am luat pe viitorul meu sot. Asta am facut eu, acum ce vei face tu depinde de tine!!! Vezi ce te avantajeaza, si ia decizia corecta pt tine
|
||
|
ErikaStefania Postat pe 15 August 2008 17:14 |
||
|
Buna. Scuzati-ma pt ca am lipsit. Nu am avut acces la internet. Am amanat casatoria, pe termen nelimitat. Acum cel cu care trebuia sa ma casatoresc se comporta normal. Dilema insa continua. Mi-e frica sa renunt la stailitatea pe care mi-o ofera aceasta relatie, chiar daca ea, relatia, nu este satisfacatoare. Voi ce ati face? Ati risca? Unul imi ofera stabilitate. Celalalt mi-ar putea oferi incantare in fiecare zi, si tot ce vreau de la un barbat. Mi-e frica insa sa , stiti voi, sa dau vrabia din mana pe cea de pe gard. E destul de complicat nu? |
||
|
lilianda Postat pe 18 August 2008 12:34 |
||
|
eu cred ca trebuie sa cantaresti bine situatia si sa te gandesti la tine cum ai fi peste 5 ani sa zicem...cu cine te vezi cu jandarmul sau cu celalalt? oricum ideal ar fi sa iti urmezi inima ..pt ca in relatia cu cel cu care trebuia sa te mariti probabil va interveni monotonia...si daca nu exista acea scanteie degeaba astepti sa vina mai tarziu... raspunsul se afla la tine
|
||
|
beem Postat pe 18 August 2008 14:30 |
||
|
Buna lilianda, buna fetelor, De ce se pune problema aici "care dintre cei doi?" cand niciunul nu este complet? Daca ai fi multumita, satisfacuta de vreunul, nu ai mai fi simtit nevoia sa iti pui intrebari. Poate, daca ai renunta la amandoi, ai gasit unul "full option". Eu zic ca merita sa incerci. Ia o pauza. Fie-ti vei da seama ca nu poti trai fara unul din cei doi, fie vei cunoaste unul nou. O zi buna va doresc! |
||
|
mariana_do Postat pe 10 Septembrie 2008 07:54 |
||
| ...licentiata in litere...el jandarm...la mine medic si pompier:D...nu stiu dak e bine..prietenii imi spun ca as putea mai mult...la fel ti-as spune si eu si tie desi eu parca nu mai pot tine cont de nimic...poate o pauza prinde bine :P | ||
|
scumpy_me Postat pe 10 Septembrie 2008 19:55 |
||
| Draguto,ai facut bine ca ati amanat casatoria.Eu nu prea mai cred in chestii cu hartii si apoi cand vrei sa te razgandesti ele si costa..Ia totul ca pe o proba si timpul va hotara....Poate ar fi mai bine sa apara al 3-lea. | ||
|
eclau Postat pe 10 Septembrie 2008 20:02 |
||
De la: lilianda, la data 2008-08-18 12:34:25Mi-e frica sa renunt la stailitatea pe care mi-o ofera aceasta relatie, chiar daca ea, relatia, nu este satisfacatoare. Pai daca ACUM nu este satisfacatare relatia asta, cam ce astepti sa-ti aduca ea pe viitor? Ce anume ar putea-o determina sa se schimbe in bine? Si... nu te supara, cati ani ai? De ce te temi "sa renunti la stabilitatea" oferita de asa-zisa relatie? (Pana la urma, care stabilitate, daca relatia in sine nu e tocmai ceea ce-ti doresti cu adevarat?) Ti-e teama ca s-au terminat barbatii de pe planeta si nu mai ai timp sa-ti cladesti un viitor fericit, asa cum meriti, langa altcineva? Sfatul meu (vine din experienta proprie) e sa nu te pripesti cu nimic. Nici macar cu despartirea de respectivul (si ce daca e jandarm? Nu-i tot om?), dar nici sa nu te mariti cu el, cel putin pana nu te lamuresti fara dubiu ca asta vrei si ca e singura cale spre fericirea ta. |
||
|
corina2609 Postat pe 21 Septembrie 2008 03:08 |
||
Pai...casatoria si logodna si ce vrei tu...zic eu ca se face o data in viata si se face cu cel fara de care nu poti sa respiri-de ce ai face-o cu un barbat fata de care nu simti asta?Doar pt stabilitate si suguranta? ...deci... -parerea mea!
|
||
|
sweetpink Postat pe 21 Septembrie 2008 03:18 |
||
| nu te marita! faci greseala vietii tale! dak nu e barbatul ideal...fiinta perfecta acum...mai tarziu va fi dezastru! nu te marita!!! | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 03:19 |
||
| FA-TI UN CONTROL LA BIBILICA!MAI BINE ZIS MEDITEAZA! | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 04:38 |
||
..buna...cred ca si parerea mea e ca.....sa-l astepti pe-al treilea ....daca niciunul nu te completeaza si nu te satisface total ...mai asteapta si nu cred ca ai ce sa regreti,nu ai avea decat de castigat deci asteapta..."graba strica treaba"zice un proverb romanesc si la mine s-a adeverit asa ca...
|
||
|
maryutza75 Postat pe 21 Septembrie 2008 05:05 |
||
ANULEAZA NUNTA SI IA-TI O PAUZA DEPARTE DE AMANDOI.RASPUNSUL IL VEI GASI IN SUFLETUL TAU.
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 09:28 |
||
| E foarte posibil ca studentul sa fie numai o pasiune de moment,o iesire din'monotonia'unei relatii de lunga durata.Poate din cauza asta si viata ta sexuala are de suferit..e cam greu sa fii satisfacuta cand ai 2 barbati in cap,in loc de unul.Intr-adevar cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul..si bine face..pentru ca nu poti rupe din unul ca sa adaugi la celalalt si sa obtii astfel barbatul perfect | ||
|
pucca22 Postat pe 21 Septembrie 2008 09:57 |
||
Ce e amorul? E un lung Prilej pentru durere, Cãci mii de lacrimi nu-i ajung Si tot mai multe cere. De-un semn în treacat de la ea El sufletul ti-l leaga, Incit sã n-o mai poti uita Viata ta intreaga. Dar inca de te-asteapta-n prag In umbra de unghere, De se-ntilneste drag cu drag Cum inima ta cere: Dispar si cerul si pãmânt Si pieptul tau se bate, Si totu-atirna de-un cuvint Soptit pe jumatate. Te urmareste saptamini Un pas fãcut alene, O dulce stringere de mini, Un tremurat de gene. Te urmaresc luminatori Ca soarele si luna, Si peste zi de-atitea ori Si noaptea totdeauna. Cãci scris a fost ca viata ta De doru-i sã nu-ncapa, Cãci te-a cuprins asemenea Lianelor din apa. ORICE AI FACE,...Vei suferi,...PAREREA MEA,..[daca conteaza], este sa stai de vorba cu tine nu cu noi... Carmen cu drag |
||
|
Urata_rea Postat pe 21 Septembrie 2008 11:18 |
||
| Eu cred ca nici tu nu stii ce vrei,esti nehotarata ba esti cu unul ba esti cu celalalt(oscilarea asta nu o sa ti faca bine),eu zic ca te complici aiurea,e simplu alege l pe cel pe care l consideri cel mai potrivit,noi nu putem sa te ajutam tu decizi,dar ai grija sa nu ramai intr un final singura,caci "alergatul" asta dupa amandoi nu prea e bine... | ||
|
sireny Postat pe 21 Septembrie 2008 11:21 |
||
daca nu simti din tot sufletul ca nu este el "alesul"... NU TE CASATORI!!! o sa-ti para si ai s ate simti singura... in doi... si nu e placut de loc...
|
||
|
anyya11 Postat pe 21 Septembrie 2008 11:39 |
||
|
draga liliana, decat sa faci pasul asta mare adica casatoria ca mai apoi sa continuati sa va certati si apoi sa va despartiti, mai bine fa-o acuma decat sa regreti mai tarziu! el fiind jandarm iar tu cu diploma se cam bat cap in cap,chiar dc tu zici ca uneori va intelegeti bine, ei bine nu este asa, chiar daca tu o sa faci totul pe placul lui el tot va gasi o chichita ca sa starneasca o cearta, pentru ca el nu stie mai mult de atat....la tine ii kestia ca pe de-o parte vrei sa fii cu el dar pe de alta parta nu! asa ca ai grija la ce vrei si la ce vei face ca sa nu ajungi sa suferi pentru o persoana care nu merita! eu sunt de principiul ca nici un barbat nu merita lacrimile unei femei! eu iti dau un sfat, ramane la latitudinea ta daca il vei lua in considerare...si anume NU TE LEGA LA OCHI DACA NU II CAZUL! ai timp, nu te grabi si nu fa greseli cum au facut alte femei, ii cea mai mare prostie!!!!!!!! Revino-ti cu picioarele pe pamant si bune in balanta toate lucrurile bune(NU CALITATILE LUI ATENTIE!) si cele rele si vezi care castiga ai grija de tine! |
||
|
christel_kris Postat pe 21 Septembrie 2008 12:55 |
||
eu nu inteleg persoanele astea care aleg sa se casatoreasca degeaba....pey daca acum nu prea vrei gandeste`te cum va fi peste un an -doi-10 daca se ajunge pana acolo...e clar ca iti legi singura caramida de gat...te ast o viata lunga si nefericita.Lucrurile sunt simple ..ori il vrei ori nu...ori iti place atitudinea asta mai tensionata si alegi sa traiesti asa ori o rupi definitiv..daca u esti hotarata el nu are ce sa`ti faca. Eu tot timpul am fost ff hot deaia inainte sa`mi cun actualul iubit cea mai lunga prietenie a fost de 3 sap....pt k mie ori imi placea cineva si ma intelegeam ori..altul....la rand. Good luck
|
||
|
Cherry_bob Postat pe 21 Septembrie 2008 13:11 |
||
| Ceea ce iti trebuie tie , este o pauza ! Fara sa ai contact cu niciunul dintre ei ! Cand vei fi singura iti vei da seama ce iti lipseste si cine ! Niciodata nu e bine sa sari din lac in put , tu ai sarit dintr-o relatie in cealalta , in felul asta nu ai avut timp de gandire , de " racire" a precedentei . Decizia trebuie sa o iei tu , fara sa fii influentata de nimic , decat de ceea ce simti si gandesti . Take care ! | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 13:26 |
||
| IMI PLACE CUM GANDESTI SI AI DREPTATE 100%.BRAVOS! | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:38 |
||
|
[quote name=\'lilianda\' date=\'2008-08-18 12:34:25\']Buna. Scuzati-ma pt ca am lipsit. Nu am avut acces la internet. Am amanat casatoria, pe termen nelimitat. Acum cel cu care trebuia sa ma casatoresc se comporta normal. Dilema insa continua. Mi-e frica sa renunt la stailitatea pe care mi-o ofera aceasta relatie, chiar daca ea, relatia, nu este satisfacatoare. Voi ce ati face? Ati risca? Unul imi ofera stabilitate. Celalalt mi-ar putea oferi incantare in fiecare zi, si tot ce vreau de la un barbat. Mi-e frica insa sa , stiti voi, sa dau vrabia din mana pe cea de pe gard. E destul de complicat nu? [/quote] Eu am dat-o, si intr-adevar am avut momente in care m-am gandit ca nu am facut bine. Cantareste bine, defectele si calitatile fiecaruia,trece-le prin minte, nu prin inima si decizi ce e mai bine ptr tine. Eu acum sunt happy, chiar daca am terminat o relatie stabila de 9 ani,acum am doi ani cu actualul si peste 1 luna ne casatorim. Momente de indoiala am avut si eu, dar in general am iesit mai bine,sunt mai multumita,chiar fericita |
||
|
ErikaStefania Postat pe 23 Septembrie 2008 13:46 |
||
De la: Escroaka, la data 2008-09-21 13:11:20 corect!!!imi place cum gandesti |
||
|
ErikaStefania Postat pe 23 Septembrie 2008 14:05 |
||
|
eu spun sa nu faci pasul pana nu te lamuresti. dar daca nici viata sexuala nu te mai sadisface este grav! parerea mea? lasa l, ocupa te de tine un pic si vezi unde duce toaa chestia asta! nu te marita doar pentru ca trebuie! marita te ptr k simti k asa vrei! succesc ! |
||
|
D33de Postat pe 6 Octombrie 2008 14:39 |
||
|
liliana o vizita la un psiholog va poate rezolva aceste mici probleme..chiar nu este ceva grav intre voi..tin de lipsa de comunicare corecta...practic mici neintelegeri care se vor rezolva foarte rapid.Eu sunt studenta la psihologie si nu te pot ajuta in acesta problema eu ma rezum doar a constata problema voastra. O terapie de cuplu o sa va ajute mult.Nici nu cred ca necesita multe sedinte...deoare din cate vad problemele sunt chiar minore. Vorbeste cu el si cautat un cabinet. Succes!Casa de piatra!
|
||
|
Mihaella Postat pe 12 Octombrie 2008 03:13 |
||
....daca va certati mereu se va continua asa,ramai cu cel din provincie,care pe deasupra te mai face si fericita.O relatie inceputa prost se termina si mai ...prost,sau o vei tine intr-o aonie continua.Cat despre idealul masculin..... ce sa mai zic,mereu se intampla si crede-ma ca am cazuri cand idealul masculin e 'BRUNET CU OCHI ALBASTRII",si pana la urma se indragosteste si traieste fericita langa un saten cu ochii verzi.Daca vrei bibelou si inca unul certartetz poti sa-ti iei pe d-nul jandarm ,pt mai multa fericire cauta alta varianta.BAFTAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
cristinelss Postat pe 12 Octombrie 2008 08:49 |
||
Nu te marita cu el spun pt.binele tau pt.ca si eu am trecut prin asta acum 6 ani mai aveam 5 zile pana la casatorie cand am pus capat relatiei si nu regret deoarece si mie mia promis ca se schimba ca totu o sa fie frumos insa nici in ziua de azi nu sa schimbat.Esti tanara ai toata viata inainte nu are rost pt.ca dupa un timp o sa cauzi asa tu cat si el afectiunea intelegerea in alta partesi o sa ajungeti la divort sau la medici.Sper sa iei o alegere cat mai buna pt.ca nu cred ca poti iubii un astfel de om.
|
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 11:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cadoul mult asteptat... | 22 | De la: glumeatza 27 Iulie 2009 23:56 |
| Sa dureze 1 an ...sa te plictisesti ...De Dragoste!? :( | 17 | De la: silionsteluta 12 Aprilie 2010 20:42 |
| Rog pareri ! | 8 | De la: 21 Octombrie 2016 15:11 |
|
|
||
| barbat intimidat de o femeie? | 7 | De la: baiat_anonim 27 Februarie 2009 16:25 |
| nu stiu daca mai rezist | 6 | De la: Lea924372 30 Mai 2014 18:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.