Setari Cookie-uri

Ma ajutati va rog?

Hoarastti singura ce ai de facut,in functie de ceea ce cauti...deci mai inai rebuie sa sti ce vrei,de la viata,de la partener...Sa iti cunosti limitele,pana unde poti sa treci peste, pana unde si ce poti sa rabzi...ce poti sa accepti si ce nu...rebuie sa si si daca pretentiile tale sunt realizabile sau sunt doar vise...nu e greu trebuie doar sa gandesti pt tine,sa nu tii cont de parerea celorlati sa nu iti fie teama sau rusine de dorintele tale...Fii tu insuti!
mirela1976
Postat pe 12 Octombrie 2008 14:18
cred ca nu prea stii ce vrei.daca in interiorul tau nu ai gasit un raspuns,de ce astepti sa decida altii pentru tine,numai tu stii cel mai bine.deschide ochii si priveste,gandeste pe care crezi ca l-ai suporta 50 de ani de aici incolo cu felul lui de a fi?acela este alesul!daca nu este nici unul din cei doi mai asteapta,vine si al tau.pupici si bafta!
alinart
Postat pe 12 Octombrie 2008 15:58

daca vrei sa te mariti pentru o luna ,un an sau doi poti sa faci pasul ,daca nu asteapta ca trebuie sa apara acel fat frumos ,care sa te satisfaca din toate punctele de vedere.Laceea ce ai afirmat cred ca trebuie sa inchei orice discutie cu amindoi si sa iei o mica pauza departe de cei doi ,si apoi sa iei decizii pentru viata ta, mai ales ca esti o fata cu scaun la cap [adica ai niste studii care te pot ajuta]

multa bafta....
marilena_45
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:03
uite care e treaba...toate trecem prin astfel de momente...dar eu te sfatuiesc sa alegi singura...toate cautam perfectiunea, chiar daca noi nu suntem perfecte...eu zic sa vorbesti cu amandoi in parte...ii intrebi de ce sunt in stare,ei ca barbati sa faca pentru tine.Acum depinde de ce cauti tu...in legatura cu relatia ta...spui k atunci cand e vorba de relatia sexuala nu mai merge,dar...ai incercat sa vorbesti cu el? sa ii explici ce simti si ce ai vrea...poate k si el la randul lui ar vrea sa iti marturiseasca anumite lucruri, in primul rand la voi e lipsa de comunicare,deasta sunt si atat de multe certuri...pe cand al 2 lea baiat...e putin in plus...sa zicem k e doar o ”evadare” de a ta de la realitate,la baiatul nr:2 ai cautat alinare,toti barbatii sunt in stare sa ofere asta,incearca sa vorbesti cu el...si dak asta nu rezolva situatia inseamna k nu e pentru tine...intr-o relatie trebuie sa te sacrifici.incearca sa-l intelegi...Suna aberant dar...cand mai stati in pat..incercati sa descoperiti ce va place..de ex: -Sti...ador cand te joci in parul meu atunci cand ne uitam la televizor...mai ti minte cand...si asa o sa incepeti sa vorbiti...In final...sunt tare curioasa dak ai sa reusesti...te pup si mult succes...viata nu e asa de complicata,”trebuie sa sti sa asculti si sa inveti”...e valabil si pt barbati...te pup si te imbratisez cu drag...
kiti
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:05
Va mu;tumesac tuturor pentru sfaturi si pentru implicare. A trecut mult timp de cand nu am mai accesat site-ul. Am noutati. Intre mine si jandarm, totul este foarte bine. Am reusit pana la urma sa ne deschidem unul in fata celuilalt. Au trecut 2 luni de la ultima discutie contradictorie si sper ca totul sa raman asa. Am cantarit bine situatia. Eu cred ca mi-a demonstrat ca ma merita si ca o sa o faca in continuare. Ne iubim, ne respectam si comunicam. Acum, singura intrebare ar fi, si va rog sa imi spuneti parerea voastra, diferenta de stidii. El nu are studii superioare . Pe mine ma sustine in tot ceea ce fac si ma intelege. Credeti ca pe viitor voi avea probleme?As vrea sa imi raspundeti ca nu.
lilianda
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:18
tu trebuie sa fii 100% convinsa de faptul ca merita, nu doar crezi,si atat, nu ii suficient. ca la prima cearta el tot asa se va conporta, nu stie altfel cum! se simte inferior si asta ii raneste orgoliul de barbat!
atunci cand crezi cu adevarat ca merita atunci sa te gandesti la ceva mai mult!
pana atunci fa o pauza , stai cateva zile departe de el, iesi in oras, cu prietenele, i-ati un pic gandul de la el...si atunci vezi daca cu adevarat se merita, si daca el merita o adoua sansa!
bafta in continuare si ai grija de tine
christel_kris
Postat pe 15 Octombrie 2008 16:39
sfatul meu e sa fii k cel care te face fericite si satisfacuta in plan sexual..ramai k jandarmul..parca el te sprijina in tot nu..dak vrei putem vb p mess" DEEA_KISS_20..TE PUP si ai grija de tine..ceau
deea_kiss_20
Postat pe 6 Noiembrie 2008 09:52
daca te gandesti la diferenta de studii faci ffff rau, si sa te intreb ceva: crezi ca exista vreo diferenta intre cei cu studii superioare si ceilalti fara???? in avara de o hartie la mana numita Diploma.....scuza-ma ca iti zic dar majoritatea persoanelor fara studii sunt mult mai destepte decat cei cu studii...ca daca esti prost poti sa ai 10 diplope de facultate ca tot prost ramai.....ai cumva diploma in strainatate?
simona_marinela1987
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:39
Daca nu va intelegeti inainte de casatorie, ce speri dupa?! Gandeste cu capul!!!
scorpia_S
Postat pe 23 Ianuarie 2009 14:03
De la: simona_marinela1987, la data 2009-01-23 10:39:52daca te gandesti la diferenta de studii faci ffff rau, si sa te intreb ceva: crezi ca exista vreo diferenta intre cei cu studii superioare si ceilalti fara???? in avara de o hartie la mana numita Diploma.....scuza-ma ca iti zic dar majoritatea persoanelor fara studii sunt mult mai destepte decat cei cu studii...ca daca esti prost poti sa ai 10 diplope de facultate ca tot prost ramai.....ai cumva diploma in strainatate?

pt simona_marinela....
nu generaliza, nu ii cazul! de unde stii ca, persoanele care nu ai studii , sunt mai destepti decat cei cu studii?
"ca daca esti prost poti sa ai 10 diplome de facultate ca tot prost ramai" aici iti dau dreptate!

pt lili:
un sfat: lasa netul si analizeaza tu , cu capsorul tau dc merita efortul si timpul sau nu!
christel_kris
Postat pe 23 Ianuarie 2009 22:56
eu un anu cred ca ai luat decizia corecta....imagineaa-ti ce o sa se intample peste un an dak voi va ceri de p-e acum e decizia ta dak il iubestati poti sa treci peste toate...dar cand aceste toate iti vor ajunge care va fii deznodamantul?gandeste-te la asta

Postat pe 9 Mai 2009 18:25
De la: lilianda, la data 2008-07-31 12:01:10De 8 luni ma chinui sa raspund la o intebare. Care dintre ei ma poate face impacata? O sa incerc sa fiu cat mai concisa.
Acum 2 ani cunosc un baiat. Eu licentiata in litere, el jandarm. Atractie fizica puternica, eu visatoare, romantica, el practic, de casa. Eu cu menajul defectuos, adica in limitele normalului, el foarte deranjat de asta. Certurile se indesesc pe zii ce trece. Imi spune ca treb sa imi revizuiesc comportametul sau punct apoi pleaca 2 sapt din Bucuresti cu treaba. In timpul asta cunost un barbat, era idealul meu masculin din toate pdv. Decid sa ma despart de cel plecat insa dupa ce ii spun ca s-a terminat nu-mi da pace si nu pot sa imi continuu relatia cu cel pe care il l-am intalnit in lipsa lui. Am continuat sa ma gandesc la el, si inca mai tin legatura cu el, un telefon la 2 luni, ca amici. Am cununia peste o luna. Insa ne certam ca inainte. Celalalt, e inca student, sta in province cu parintii si vine in Bucuresti in reprize. Am fost fericita cu el. Insa sentimentele pentru celalalt, actualul, nu mi-au dat pace. Ne certam mereu, si, in ultima perioada, colac peste pupaza, nu mai avem o viata sexuala care sa-i multumeasca pe amandoi, ci doar pe el. Raman mereu cu ochii in soare, daca ma intelegeti.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, pareri?

am lucrat la jandarmi stiu ce zic,un barbat care lucreaza la jandarmi are inpresia ca are totul sub control,ca el stie totul mai pe scurt are totul sub control,asta e mentalitatea,stie ca daca se da alarma trebue sa plece,daca e in schinb trebue sa faca ordine,dar niciodata nu apreciaza ce are langa el,tot ce'l inconjoara ii este dusman
vb cu el si spunei ce te deranzeaza,altfel nu ai sanse sa ramaneti inpreuna..
scorpyoW
Postat pe 9 Mai 2009 18:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatii..cine poate sa-i inteleaga? 18 De la: mihaibilie 5 Septembrie 2010 12:14
Cum sa ai incredere`n tine si sa nu mai fi ranita in dragoste 50 De la: leo_ 18 Noiembrie 2010 14:07
vrea iertare 82 De la: ella_tody 17 Martie 2010 21:51
relatie - iubire cu o femeie cu 2 copii 38 De la: kudika_22896 20 August 2016 15:35
ce ati face in urmatoarea situatie? 43 De la: darksukkubus69 8 Noiembrie 2009 22:50