Mai multe
| dragele mele nu va mai stresa-ti atit cu zodiile astea nu are rost faceti mai bine o analiza a persoanei linga care stati ce caracter are ,calitati defecte ......analizati individul nu zodia.cineva intreba legatura dintre ea berbec si el rac ..EU SUNT BERBEC SI SOTUL MEU E RAC.SI AVEM 12 ANI FRUMOSI IMPREUNA .MA CREDETI?am facut un test pe net cu datele noastre de nastere si rata de compatibilitate a fost o la suta si totusi suntem impreuna ........si ca sa vezi culmea am un baietel de 8 ani care este in zodia scorpion ........deci trageti voi czl ?eu va pot spune ca am avut voi avea si am O RELATIE FRUMOASA CHIAR DACA E RAC ...........IUBESC PERSOANA NU ZODIA ....VA PUP FETELOR! | ||
|
ramona_balanescu Postat pe 13 Septembrie 2008 21:30 |
||
|---|---|---|
| Pentru cultura generala: nu se spune "sunt leoaica", "sunt scorpie", "sunt varsatoare" etc. Pt ca voi sunteti persoane/oameni/femei, zodiile sunt ALTCEVA, ok? | ||
|
woman33 Postat pe 14 Septembrie 2008 00:58 |
||
| Leii sunt de nepretuit la fel si Racii!!!un fel de Master-Card!!!!!!! | ||
|
|
||
|
flash_speed2002 Postat pe 14 Septembrie 2008 10:28 |
||
|
Iar trebuie sa va spun.. eu am google voi avetzi ??? Va trimit eu :D
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 10:43 |
||
| Eu sunt leu si dintr-un motiv sau altul mereu m-au atras racii..si de fiecare data am ajuns in mod inevitabil la certuri urate; nu e bine ca intr-o relatie ambii parteneri sa aiba orgoliu foarte mare.. unul trebuie sa mai lase si de la el.. si cu tatal meu, tot rac nu odata m-am certat :D acuma m-am reprofilat.. mi-am ales un varsator.. cu care deocamadata ma inteleg perfect :D el lasand de obicei dupa mine.. | ||
|
BiuL Postat pe 14 Septembrie 2008 15:34 |
||
| prietena mea balanta,el rac.caractere total diferite.racii chiar sint ciudati.imi pare rau ca trebuie sa spun asta.Racii-posesivi,gelosi,laudarosi si...Asta va spun ce-am vazut in relatia lor. | ||
|
razelm Postat pe 14 Septembrie 2008 16:07 |
||
De la: razelm, la data 2008-09-14 16:07:14prietena mea balanta,el rac.caractere total diferite.racii chiar sint ciudati.imi pare rau ca trebuie sa spun asta.Racii-posesivi,gelosi,laudarosi si...Asta va spun ce-am vazut in relatia lor. ....... "posesivi,gelosi,laudarosi"... asta am observat'o si eu... dar cum ramane cu ORGOLIUL deloc de neglijat? sau cum se trateaza acea doza de egoism, care la anumiti raci, tinde sa acapareze intreg caracterul? ...vre'o parer, ceva?
|
||
|
Lioness Postat pe 14 Septembrie 2008 20:43 |
||
si eu stau cu un rac,ma speriati pana acum mi-a mers bine,sper din tot sufletul sa nu fie asa cum spuneti voi....aoleu
|
||
|
MickyAngel Postat pe 15 Septembrie 2008 23:10 |
||
| Ramona nici nu sti cat m-am linistit cand am citit msg tau.si eu te pup... | ||
|
MickyAngel Postat pe 15 Septembrie 2008 23:13 |
||
buna! eu am alta problema...sunt rac si ma invart intr-o cusca cu lei:))...cea mai buna prietena a mea e leu...cel mai bun prieten e tot leu...si omul de care m-am indragostit pana peste urechi este tot leu..dar abia aici incepe problema...si acest leu de care m-am indragostit imi e prieten ff bun nu ne-am suportat la inceput...ne-am cunoscut la facultate eram in aceeasi grupa...ne ciondaneam ff des la inceput ...dar dupa cateva zile ciondanelile au iesit din decor...si am inceput sa iesim la cafele in timpul cursurilor...sa ne impartasim cam toate secretele...dupa cateva luni ne-am sarutat...o data din greseala...atat a ramas...acum dupa 3 ani de zile suntem ff ciudati...indragostiti unul de altul...toata lumea ne zice ca ne potrivim de minune(de la prieteni la oamenii care ne vad pe strada)...ba mai mult unii ne judeca ca am fi impreuna dar ne e frica sa ne aratam...asta pt ca amndoi suntem ff orgoliosi si ne e teama de reactia celuilalt...asa ca parerea mea e ca leii...cu racii se inteleg perfect pe orice plan...nu prea stiu eu cu dragostea...dar la mine incepe incet incet sa mearga...pt mine e relatia perfecta...va pupic... tine-ti cont de zodii dar nu exagerati!!!
|
||
|
olly12 Postat pe 9 Noiembrie 2008 11:23 |
||
|
Eu leu, sotul rac. Amndoi suntem exact ca descrierile din zodiac, totul ni se potriveste. Suntem cuplul perfect, DAR e o perfectiune intretinuta, muncita. Ce sa faci tu pt. el: - sa il iubesti (in mod extrovertit), sa ii dai mult atentie, sa il lauzi, sa il asculti, sa nu cumva sa il ignori, intotdeauna sa te gandesti ca e mai sensibil decat tine, sa il aperi, sa nu il ranesti (mai ales in public), sa apreciezi intotdeauna cand face ceva bun (chiar daca e o nimica toata), sa ii dai incredere in el si forte cand are nevoie, sa nu urli / tipi / zbieri / critici, se va inchide in carapace. Unele din chestiile aste le fci natural, dar altele (cum ar fi ultima) trebuie sa ti le programezi, sa nu uiti. Ce sa faca el pt. tine: - sa te lase sa il conduci (te va lasa, daca e RAC), sa te lase sa iei decizii, sa te admire, rasfete, laude, sa iti gadile orgoliu (pentru asta trebuie sa il incurajezi sa isi exprime sentimentele - si ca sa faca asta, trebuie sa ii dai incredele in el si in VOI), sa comunice (nu stie / nu poate intotdeauna sa spuna ce vrea / ce gandeste), sa nu fie introvertit, sa fie mai sociabil / activ. Sper ca te-am ajutat! |
||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 12:58 |
||
| "DAR e o perfectiune intretinuta, muncita"! Corect! Ce-ar fi acum ca zodiile sa ne indrume si intr-o relatie! PRea putin conteaza. | ||
|
milka_b Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:29 |
||
| imi pare rau dar si eu am patit la fel.eu leu ,el rac..dupa trei ani m-a parasit pentru alta.. | ||
|
roxanik_86 Postat pe 24 Noiembrie 2008 09:46 |
||
| aici nu e vorba de zodie si e vorba de om ,daca omu e nesatul de femei nu ai ce-i face inseamna ca nu ai avut noroc,trebuie sa fii puternica sa invetzi din experienta si a dou oara sa nu mai gresesti in a-tzi alegege perechea;) | ||
|
gabrybox88 Postat pe 29 Decembrie 2008 10:07 |
||
De la: xeeeena, la data 2008-11-13 12:58:56Eu leu, sotul rac. Amndoi suntem exact ca descrierile din zodiac, totul ni se potriveste. Suntem cuplul perfect, DAR e o perfectiune intretinuta, muncita. .... multumesc tare mult pt sfaturi, si tie xeeeena cat si celorlalti prieteni care si-au expus parerea in legatura cu subiectul leu-rac... .... da, marea problema in ceea ce priveste racul este comunicarea si incapatanarea, sau acel orgoliu, uneori inexplicabil ... ... intr-adevar, lauda, intelegerea, incurajarea, si admiratia nu trebuie sa lipseasca mai niciodata ...evident din partea leului pt rac, dar si viceversa... poate numai dragostea pt celalalt e mai presus decat toate la un loc... ... adevarul e ca racii, asa cum sunt ei, sunt fooooaaarte "suciti"... e nevoie de o foarte mare rabdare si iubire din partea leului pt ca relatia dintre cele doua zodii sa fie una de succes... ... parerea mea, e ca cele doua semne se completeaza reciproc, cat timp fiecare stie ce anume isi doreste partenerul si ii ofera in consecinta... dar, hai sa fim seriosi...asta e o regula ce se aplica TUTUROR relatiilor, indiferent de zodiile partenerilor... ... incapatanarea ar fi poate problema numarul unu... restul se rezolva de la sine...desi....cu foaaarte mare truda ! cei care au parte de un rac in viata lor (sau un leu), probabil inteleg parerea mea ... ciudate mai sunt zodiile astea... totusi, concluzia la care am ajuns, citind replicile anterioare, e ca mai mult conteaza iubirea indiferent de felul ei..."pasnica"sau "aprinsa" ....zic eu.... |
||
|
Lioness Postat pe 29 Decembrie 2008 12:18 |
||
| eu varsator, el rac si m-a lasat.... culmea... tot dupa 7 ani. | ||
|
sylvi_sy2008 Postat pe 29 Decembrie 2008 19:26 |
||
| racii sunt iubitori... dak esti fata de casa, iti plac copiii foarte mult si chiar ii faci... o sa-ti mearga bine... doar ca n-o sa prea stii pe cine iubeste de-fapt... pe tine, sau pe copiii pe care-i poti face | ||
|
sylvi_sy2008 Postat pe 29 Decembrie 2008 19:29 |
||
| tot eu... am fost cu un rac de care m-am despartit, acum sunt cu un leu.... ce ma fac???? mi-e ca se aseamana astia doi | ||
|
sylvi_sy2008 Postat pe 29 Decembrie 2008 19:33 |
||
racii sunt incapatanati dar nu si orgoliosi,pot sa recunoasca cand nu au dreptate...cat despre materialism e adevarat dar pot f.usor sa renunte la sume,procente sau valori mari fara regrete ''ptr.un nou plan cu alta strategie''cred ca aici intervine ascendentul dat de ora nasterii....
|
||
|
forum_iulian Postat pe 29 Decembrie 2008 20:30 |
||
De la: sylvi_sy2008, la data 2008-12-29 19:33:14tot eu... am fost cu un rac de care m-am despartit, acum sunt cu un leu.... ce ma fac???? mi-e ca se aseamana astia doi ...eu zic sa gandesti pozitiv... sunt multe aspecte in care racii difera de lei... sa zicem, poate leul ia mult mai usor decizii, e putin mai extrovertit (sau mai mult decat 'putin'), poate nu e chiar asa de sensibil precum un rac, dar cu siguranta, are alte calitati!...eh, ca are si defecte...cine nu are?!? ...fruntea sus, o sa fie ok
|
||
|
Lioness Postat pe 1 Ianuarie 2009 15:09 |
||
| lioness, eu sunt leoaica si iubitul meu e rac, in relatia noastra el e nemultumit de cheful meu de dragoste, iar adevarul e ca nu sunt o persoana sexuala, el in schimb ar face asta cat e ziua de lunga si pe deasupra nu ma prea ajuta in procesul de dezinhibare, mai mult ma preseaza.e o reala problema si desi comunicam mult, mai ales privitor la aspectul asta, totusi rezultatele intarzie sa apara | ||
|
bitterm00n Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:15 |
||
De la: bitterm00n, la data 2009-01-09 10:15:06 lioness, eu sunt leoaica si iubitul meu e rac, in relatia noastra el e nemultumit de cheful meu de dragoste, iar adevarul e ca nu sunt o persoana sexuala, el in schimb ar face asta cat e ziua de lunga si pe deasupra nu ma prea ajuta in procesul de dezinhibare, mai mult ma preseaza.e o reala problema si desi comunicam mult, mai ales privitor la aspectul asta, totusi rezultatele intarzie sa apara ... "el in schimb ar face asta cat e ziua de lunga"... dap...asta suna a caracteristica "barbat"...iertati mi va rog rautatea, dar e dovedit ca barbatii adora sa faca dragoste, in loc de.....cumparaturi, sa zicem .... asa ca poate, nu numai zodia il indeamna la o asemenea "purtare".... ci pur si simplu caracterul lui de mascul... si ar mai fi inca o chestie..... daca asta isi doreste, si inca muuuult, e de bine...parerea mea...de ce? pt ca asa iti poate dovedi cat ii esti de draga si cat de mult tine la tine.... un aspect, zic eu, ce nu trebuie ignorat....ai acuma la drept, vorbind...nu stiu daca exista mai mari experti in acest domeniu.......... e un pic ciudata treaba....racii sunt destul de inchisi ...insa atunci cand capata incredere in persoana de langa ei , sunt cei mai dragastosi si mai vorbareti.....chiar cu excese...din categoria 'logoree'...surprind cu usurinta cu care'si exprima convingeriile, dorintele, parerile.... de unde, zic eu...ca da, intr'adevar pot inhiba un leu din multe puncte de vedere ... .ceea ce, pe undeva, e chiar enervant.... .... probabil aceasta presiune pe care o exercita asupra ta (si cred ca e cel mai plauzibil motiv) e din cauza ca racul iubeste trup si suflet... pt el iubirea e iubire... e ceva cu care nu se joaca... ofera mult dar asteapta pe masura... asa sunt ei.... solicitanti, din punctu asta de vedere... .... rabdarea poate, si intelegerea ar trebui sa troneze in cuplul leu-rac...altfel...e jale......
|
||
|
Lioness Postat pe 10 Ianuarie 2009 01:07 |
||
|
Eu leu, el scorpion, inceput de relatie, oare cum este? Nu stiu ce sa fac....
|
||
|
luminitabordea Postat pe 9 Februarie 2009 19:12 |
||
|
http://www.eastrolog.ro Compatibilitatii si tot ceea ce vreti legat de horoscop |
||
|
_dulcik_ Postat pe 13 Martie 2009 16:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Este cineva interesat? | 11 | De la: Zoltana 25 Ianuarie 2010 18:50 |
| Femeia Scorpion Barbatul Capricorn | 7 | De la: lory86_lolo_yahoo_com 10 Noiembrie 2009 15:22 |
| Varsator si taur | 14 | De la: 3 Mai 2012 16:30 |
|
|
||
| Prietenia intre o FECIOARA si un BERBEC nu are sanse | 45 | De la: SimplePlan 16 Ianuarie 2013 21:27 |
| femeia rac cu barbatul pesti ce sanse ar fi............................ | 14 | De la: cristymona 1 August 2012 12:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.