Setari Cookie-uri

Eu leoaica, el rac :)

corect iuliana eu traiesc cu un astfelde rac de 12 ani dar conteaza ca il iubesc .....ceea ce conteaza insa este ca te sustin inideea ca le oplac ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult banii si intotdeauna sunt pe primul loc si dupa aia restul
ramona_balanescu
Postat pe 12 August 2008 15:08
INTR-ADEVAR ,RACII SINT F. MATERIALISTI SI INCAPATINATI SI DACA APUCA SA SE INCHIDA IN EI F. GREU MAI POTI COMUNICA DIN NOU.NU STIU CE-AU FACUT CELELALTE LEOAICE DAR EU O VIATA IL TRAG DUPA MINE.IN ACEASTA CASNICIE EU AM TRAS MAI TARE LA CARUTA,EL A TREBUIT SA FIE IMPINS.
agadana2
Postat pe 13 August 2008 09:21
ori fiindca femeile rac difera de barbatii rac ori eu nu stiu ce sa mai cred...eu am exemplu concret ca o femeie a tras de caruta casniciei sa mearga si datorita ei merg toate...nu prea vad defectele zise de voi in racul pe care il cunosc eu, inca o data e o ea, nu un el...
mirelacm
Postat pe 13 August 2008 16:16
Prietenul meu nu este materialist. Deloc. Si nu a dat bir cu fugitii cand i-a fost greu. Noi am trecut prin multe dificultati (nu neaparat financiare) si nu a renuntat la relatie. Probabil conteaza cat de mult isi iubeste partenera.
valyarian
Postat pe 13 August 2008 16:20
... da, asta e o chestie... conteaza cat de mult tine la partener... un rac stie cum sa aiba grija de ea.. aproape din toate punctele de vedere ... ceea ce nu o pot contesta insa, e incapatanarea de care dau dovada uneori si oare...aparentul egoism? parca refuza compania celor din jur... e de fel, mai timid... poate asta il face pe barbatul rac, mai atractiv...
Lioness
Postat pe 13 August 2008 21:37
iulianactin30, cata dreptate ai...am omis si chestia asta, sa spun ca sunt legati trup si suflet de mama...sunt multe de spus aici, dar ma opresc la atat...
si nu o data am vrut sa divortez, dar copilul m-a tinut langa el...am vrut sa ii fie bine copilului si sa contribuie financiar la cresterea lui. ma sufocam, daca se intampla sa fie langa alta, sa-i creasca aleia copilul sau copiii, iar pe al lui sa fie pe locul 2 sau nici macar atat...
nu mai zic ca a imbratisat mai mult pe alcool decat pe mine...:( si nu se lasa de el nici in ruptul capului, deci cu viciile sta f bine.
lili_r
Postat pe 14 August 2008 16:59
sa'mi fie cu iertare lili08 de cea ce o sa spun dar ai facut cea mai mare prostie cand ai stat langa el doar fiindca era copilul si fiindca inca mai este, indiferent de ce zodie ar fi barbatul sau femeia, e o prostie sa stai langa barbat pt ca exista un copil

de ce zic asta: eu sunt in postura copilului tau si pe zi ce trece imi uracs tatal mai mult si mai mult si mai mult

la tine ce crezi ca o sa se intampla?
mirelacm
Postat pe 15 August 2008 20:47
faza cu zoiile influenteaza insa tot noi putem sa controlam diverse aspecte ale personalitatii.cat despre varianta fata leu el rac e f buna.o pers expanisva are nevoie de cine sa o linisteasca..insa ai grija ca racii te pot iubi f mult dar sa stii ca nu dorm...si sunt f influentabili adica oricand o amica bine intentionata ti l poate lua.un rac insa poate deveni un barbat perfect daca te iubeste si stii sa iti impui respectul...cam faci ce vrei din el..si asta e bine pt un leu ca daca ai avea un barbat ca si tine impulsiv si dominator ai sfarsi cu un ulcer...la rac sa nu uiti atunci cand si o ia in cap...ca el tre sa aibe grija ca tu sa nu fugi la altul si nu tu sa stai sa il pazesti.
daisy
Postat pe 18 August 2008 14:14
am si eu o curiozitate..sagetator(eu) si pesti(el) ...merge?? ..adica ..stiu o gramada de oameni in zodiile astea care s-au casatorit si le merge bn..dar pestii astia..sunt asa de indecisi
Sunshine_gabriela
Postat pe 18 August 2008 17:04
in cazul tau sagetator si el peste....sincer eu sunt leu si am incercat sa leg ceva cu cativa pesti...pt inceput chiar mergea...dar neee...te vei plictisi iar pestii sunt f smecheri...cei pe care i am intalnit erau si f fustangii..insa din toate zodiile nu imi plac pestii la barbati..mi se par f pamapalai si na..nu sunt pt o zodie de foc...insa exista si exceptii
daisy
Postat pe 19 August 2008 17:07
lili08,am uitat sa amintesc ºi de vicii,bine ca ai facut-o tu.o bere e intotdeauna mai buna decat o femeie.
iulianactin30
Postat pe 20 August 2008 00:41
... am auzit si eu ca racii prefera bautura fina si mancarurile alese (te intrebi "cine nu?!?! )... dar de acolo pana la un adevarat viciu, care "alcool" se numeste... nu stiu,... atunci e grav... nimeni nu ar putea ghici ca sub infatisarea de copil trist care are nevoie de protectie, se poate ascunde un om pe care la drept vorbind, nici nu l cunosteai... oare ce anume mai ascund sub acea infatisare? egoism? avarism? wow...
.... barbatii pesti? wow... nu am avut eu mare tangenta cu ei... aparent sunt ok, poate putin monotona treaba... dar cred ca sunt destul de galanti... si "alunecosi" atunci cand au ocazia... desi auzeam ca au si ei atatea ciudatenii... ...
Lioness
Postat pe 20 August 2008 19:42
pai si eu sunt leu si totusi sunt destul de linistita..
chiar am 2 prueteni buni, ambii raci ...dar sincer, nu se aseamana atat de tare. doar cu unul dintre ei mi-ar place sa fiu ... celalalt e prea agresiv pt gustul meu ;)
morticia_adams
Postat pe 21 August 2008 02:32
eu balanta el leu.si totusi e iubire.incercam sa ne completam si sa ne intelegem.nu cred ca ,conteaza zodia.si eu gindeam la fel:compatibilitatea zodiilor.poate in unele relatii conteaza.dar eu nu ma las dusa de valul zodiilor.traieste relatia si lasa-te dusa de valul iubirii!
razelm
Postat pe 21 August 2008 08:40
Niciodata nu o sa functioneze o relatie formata din el fecioara-ea leu....iti spun din propria experienta ,a unei foste colege,a ficei mele (noi am ajuns sa ne despartim) dar mai avem si inca o pereche de prieteni ......si ei se cearta din orice... ...daca totusi doresti sa continui relatia.....atunci iti doresc multa bafta (FARA CRITICA) poate asa o sa rezistati....de voi depinde cat...Pupici
_nefertiti
Postat pe 21 August 2008 09:21
rac cu leu ... nu se potrivesc de nici o culoare! iar potrivirea cu lei e ca din lac in put. zodiile au si ele rostul lor in viata noastra. racii cel mai bine se impaca cu pestii, apoi cu scorpionii si cu balanta. daca sunt impreuna cu un peste relatia exceleaza si se completeaza unul pe celalalt. cu leii or sta ei impreuna, dar cate comnpromisuri sunt pusi sa faca nici nu maqi exista numaratoare. si lei si racii sunt ambitiosi, e adevarat uneori leii nu iau deciziile cele mai importante, dar apoi comenteaza sau se bat cu pumnii in piept ca ei ar fi facut totul pentru camin... laudarosi asa sunt leii...nu cred a face casa buna vreodata din toate punctele de vedere leul cu racul. e cam cum ne-am imagina un urs cu o vulpe, leul fiind vulpea si va incerca intotdeauna sa il pacaleasca pe cel de langa el... asa ca aveti mare grija dragii mei la compatibilitatile zodiilor si sa ne fereasca cel de sus de saptamana oarba cum se spune in popor. judecati intotdeauna cu capul si nu cu inima cu toate ca uneori suntem tentati sa facem si acest lucru. mai bine in zile din acestea fugiti undeva unde nu va intalniti cu persoana respectiva si meditati foarte atent la avantaje, dezavantaje, la ce va place si ce nu, puneti pe hartie bune si rele si trageti linie. unde e mai mult? unde mai putin? de aia ne-a dat dumnezeu cap sa il folosim nu sa il lasam sa se odihneasca...
mitzura
Postat pe 21 August 2008 10:41
EU gemeni el rac...=dezastru....deci totul bine si frumos,intalniri seri superbe,luni frumoase..insa..la un moment dat..ma lasa balta fara nici un cuvant .. nici macar ceva de genu:vezi draga nu mai vreau , m-am saturat ceva???..doar ca nu m-a mai cautat vreo trei saptamani asa m=a lasat balta..nu i-am inteles gestul sincera sa fiu,apoi i-ar ma cautat pe mess, ca si cum ieri ne-am fi vazut...ciudat putin nu vii se pare? ...eu am inteles ce trebuia sa inteleg si nu l-am mai stresat deloc cu vreun telefon, mesaj sau sa cer vreo explicatie..simplu parca gestu m,-a socat atat de mult incat am zis ca e decizia lui de a face ce vrea pana la urma..insa era frumos sa-mi zica PUNCT......
johanna23
Postat pe 21 August 2008 11:34
buna. da de berbec cu rac ce aveti de zis.eu berbec si el rac.

Postat pe 21 August 2008 12:01
eu rac el leu , ce sa zic amandoi incapatanati,mai greu cu luatul deciziilor, racul de obicei e incapatanat chiar daca are sau nu dreptate el asa va sustine INTOTDEAUNA nu ii place sa fie contrazis,leul orgolios dar nu conteaza asta noi suntem de 5 ani impreuna si am invatat ca trebuie sa lasam de la noi sau sa ajungem la un acord si asa am rezolvat totul in schimb in pat racul da totul ca si leul de altfel trebuie numai cum sa stii sa il faci sa simt aceea dorinta de el asa k ce pot aa va spun decat sa incercati o astfel de relatie e minunata pupiki
brunetik_crysa
Postat pe 21 August 2008 12:06
dar de combinatia eu scorpie el gemeni ce parere aveti?
sycorax
Postat pe 21 August 2008 12:13
De la: florentina14, la data 2008-08-21 12:01:24buna. da de berbec cu rac ce aveti de zis.eu berbec si el rac.

wow... berbec si rac... e tare greu, cel putin asa mi se pare mie... incapatanati amandoi, berbecul prin definite = sef, racul nu accepta ordine in general de la nimeni...berbecul inflacarat, racul timid... toate merg, insa numai pana la un punct... am vazut cazuri in care se acceptau pana intr un anume stadiu, apoi ... haos total! Totusi, daca exista acel "ceva" intre berbec si rac (desi ar fi nenumarate deosebiri, si sansele sunt destul de limitate), s ar putea sa fie totusi ok ! parerea mea...
Lioness
Postat pe 21 August 2008 19:25
De la: johanna23, la data 2008-08-21 11:34:52EU gemeni el rac...=dezastru....deci totul bine si frumos,intalniri seri superbe,luni frumoase..insa..la un moment dat..ma lasa balta fara nici un cuvant .. nici macar ceva de genu:vezi draga nu mai vreau , m-am saturat ceva???..doar ca nu m-a mai cautat vreo trei saptamani asa m=a lasat balta..nu i-am inteles gestul sincera sa fiu,apoi i-ar ma cautat pe mess, ca si cum ieri ne-am fi vazut...ciudat putin nu vii se pare? ...eu am inteles ce trebuia sa inteleg si nu l-am mai stresat deloc cu vreun telefon, mesaj sau sa cer vreo explicatie..simplu parca gestu m,-a socat atat de mult incat am zis ca e decizia lui de a face ce vrea pana la urma..insa era frumos sa-mi zica PUNCT......

... racii de obicei au astfel de toane... cred ca uneori, atunci cand simte ca totul devine prea serios, prefera sa se retraga in ascunzisul lor, decat sa infrunte realitatea... poate ca asa e stilul lor, poate prefera sa de a bir cu fugitii atunci cand noi consideram ca de fapt, ar fi cel mai nepotrivit moment pt asta... ideea e totusi, ca au nevoie de libertate... atat de multa, incat atunci cand intr adevar o au, se reintorc pt ca le lipseste siguranta... ce mai,sunt uneori de neinteles !
Lioness
Postat pe 21 August 2008 19:31
mirelacm, am stat si acum regret anii... daca as mai fi la acea varsta nu as mai face-o. a fost sub orice critica, nimic din ceea ce se numeste casnicie nu a stiut sa faca decat sa aduca banii. in rest era musafir doar pentru adapostul de noapte. si copilul cred ca a suferit, dar nu stiu cat, pentru ca nu prea il vedea la fatza, ca si mine de altfel. si ca sa spun asa, nu arat rau deloc, pentru ca multi mi-au zis-o ca sunt super fatza de el, nu arat rau nici acum la vasta asta, darmite atunci... insa orgoliul si alcoolul nu au fost de lasat in favoarea mea. intrebat fiind copilul de catre mine, acum, dupa 27 de ani alaturi de tatal ei mi-a spus concret si simplu "eu nu stateam cu el daca eram in locul tau"...am ramas muta si de-abia am reusit sa scot doar 2 cuvinte "ai dreptate"
lili_r
Postat pe 21 August 2008 19:35
ms lioness!!! ai perfecta dreptate . exact asa suntem amandoi. parca ne-ai cunoaste.... totusi sper sa ai dreptate cu ok-ul ala de la sfarsit...

Postat pe 21 August 2008 20:34
FEMEIA VARSATOR SI BARBATUL FECIOARA CE CREDETI POATE FI O CASNICIE FERICITA BAZATA PE RESPECT SI INTELEGERE??? PANA ACUM E TOTUL K UN VIS..IUBIRE MUULTA DAR OARE VA DURA?
crya85
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:32
nu, nu va dura.
nu conteaza ca totul e un vis, nu conteaza ca va intelegeti , ca va iubiti... tit ce conteaza e ca el e zodia nepotrivita, asa ca ai un singur lucru de facut: DA-I PAPUCII!!!!!!
Anissia27
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:38
dc ce zici ca nu va dura ?mai explicit te rog..daca ai fost in aceeasi situatie as vrea sa stiu mai multe detalii
crya85
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:40
sa i dau papucii acum?..nu poott il iubesc prea mult !!! ce sa fac ?..oare nu exista nici o sansa pt noi?..cu rac nu ma potrivesc am fost 7 ani cu un rac..nu a mers..oare cu ve zodie se potriveste femeia varsator?
crya85
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:44
De la: crya85, la data 2008-09-13 10:44:47sa i dau papucii acum?..nu poott il iubesc prea mult !!! ce sa fac ?..oare nu exista nici o sansa pt noi?..cu rac nu ma potrivesc am fost 7 ani cu un rac..nu a mers..oare cu ve zodie se potriveste femeia varsator?
Anissia27
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:50
Anissia27
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
voi ce stiti? 14 De la: oana_bomboana 6 Octombrie 2009 14:38
eu rac el taur.... 7 De la: iulia12 20 Noiembrie 2009 12:04
Barbati Sagetatori..Pareri ?:) 10 De la: 592777 16 Iulie 2009 14:17
virginitatea...cu cat inaintezi in varsta..cu atat renunti mai greu la ea 92 De la: marco918 7 Februarie 2011 00:22
timpu decide sau eu? 8 De la: mitura 27 Decembrie 2009 12:44