Setari Cookie-uri

Relatia cu Dumnezeu

Ca tot veni vorba de bunatate, va implor sa ma ajutati cu o chestiune. Am un motan de 5 luni si e cam inadaptat, e portocaliu dar are o fatza de copil si e un copil. Incerc sa ii gasesc un stapan deoarece fratii lui, care sunt mai mereu impreuna, nu il accepta iar acum, ca vine iarna mi-e teama sa il las afara. Eu am deja un motan, si nu il mai pot tine si pe acesta, insa sunt dispusa sa il tina in casa pana ii gasesc un stapan. Va rog mult, daca cunoasteti pe cineva care ar vrea sa il ia, sa il iubeasca si sa il creasca, va rog sa ma anuntati.

merci mult.
ursuletulmeu
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:49
Ca tot veni vorba de bunatate, va implor sa ma ajutati cu o chestiune. Am un motan de 5 luni si e cam inadaptat, e portocaliu dar are o fatza de copil si e un copil. Incerc sa ii gasesc un stapan deoarece fratii lui, care sunt mai mereu impreuna, nu il accepta iar acum, ca vine iarna mi-e teama sa il las afara. Eu am deja un motan, si nu il mai pot tine si pe acesta, insa sunt dispusa sa il tina in casa pana ii gasesc un stapan. Va rog mult, daca cunoasteti pe cineva care ar vrea sa il ia, sa il iubeasca si sa il creasca, va rog sa ma anuntati.

merci mult.
ursuletulmeu
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:50
Am si eu o intrebare si sper sa ma lamuriti si pe mine...
De ce oamenii atunci cand sufera...se apropie mai mult de Dumnezeu , dau mai des pe la biserica, se roaga mai mult, tin post...
Iar cand Bunul Dumnezeu se indura de ei si ii scapa din necazuri, din suferinta...ei uita de El!!!
Cand omul se simte fericit, nu are nici un necaz...nu se mai oboseste atat de tare sa mai treaca pe la Biserica, sa mai vorbeasca in fiecare seara cu Dumnezeu, sa-i cera sfaturi...
Spun asta...din propria experientza...
Am trecut printr-o perioada foarte grea...prietenul ma parasise pt.alta fata dupa 5 ani de zile...am simtit ca lumea se prabuseste...am avut alaturi multe persoane care m-au sprijinit...dar cand am intrat intr-o zi ploioasa in Biserica...unde era atat caldura, liniste...de-abia atunci am simtit adevaratul sprijin.
Nu era seara in care sa nu am rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec peste dezamagirea asta, sa nu-i cer sfaturi, sa nu-i pun intrebari...l-am rugat sa-mi scoata in cale un baiat bun, care sa ma iubeasca si sa ma respecte...
Dupa aproape un an...Bunul Dumnezeu s-a indurat de mine..si mi-a scos in cale baiatul pt. care m-am rugat atat sa mi-l trimita...
Si ce s-a intamplat...acum numai am timp sa trec pe la Biserica, decat foarte rar, seara numai am timp sa-mi fac rugaciunea, pt ca ajung tarziu acasa si sunt prea obosita...
Nu-mi place deloc ceea ce mi se intampla...parca eram mai apropiata de Dumnezeu inainte, cand sufeream...ma simt atat de vinovata fata de El...
Sper doar...ca Bunul Dumnezeu, cu mare Mila Sa...sa nu uite de mine...chiar daca eu pacatoasa am uitat de El...
deea_elena
Postat pe 17 Septembrie 2008 11:17
Elena draga,



Pai acum puteti merge impreuna la biserica.....


DOAMNE AJUTA !


mircea
Mircea63
Postat pe 18 Septembrie 2008 00:11
Nu poti avea o relatie buna cu Dumnezeu daca nu mergi la biserica?
Orice loc e bun daca te poti reculege sa te rogi, chiar neexistand popi prin preajma.
googoodoll
Postat pe 18 Septembrie 2008 00:37
Pentru Googoodoll:
Stiu o povestioara scurta, s-ar putea sa o stii si tu dar eu ti-o mai spun o data:
Doi barbati tineri, fumatori, se hotarasc sa mearga la biserica sa-l intrebe pe preot daca e pacat ca fumeaza sau nu.Intra in biserica unul din ei, merge la preot si-i spune: " parinte, este pacat sa fumez in timp ce ma rog?".Preotul ii raspunde:"Fiule este mare pacat.Fumatul in sine e pacat dar sa o mai si faci in timp ce te rogi?Renunta fiule la fumat". tinarul rusinat iese din biserica si merge la prietenul lui si-i povesteste.Acesta ii zice "Ia sa merg si eu sa-l mai intreb o data"
Si celalalt prieten intra in biserica, merge la preot si-l intreaba: "Parinte, pot sa ma rog in timp ce fumez?" si preotul ii raspunde " Binenteles fiule.Faptul ca te rogi chiar si cind pacatuiesti e un lucru minunat, continua fiule si te roaga tot timpul nu conteaza ce altceva faci".
micabis
Postat pe 18 Septembrie 2008 18:51
preotul acela era vazator cu duhul si stia inima fiecaruia dintre cei doi ! unul este ascultator iar celalat este credincios, acestea doua inca nu se intilnisera in inimile lor...

cam asta e

preotul duhovnic va "vorbi" cu viata lui, cu spiritul lui de sacrificiu, cu jertfa lui pt. fiecare suflet in parte, cu bunatatea, dragostea si ingaduinta lui pt. neputintele oamenilor, cu increderea lui deplina in Frumusetea fiecarui suflet...
oile se duc dupa pastor si nu unde spune el sa se duca


DOAMNE AJUTA !


mircea
Mircea63
Postat pe 18 Septembrie 2008 20:27
Intotdeauna m-a enervat asta cu oile. Nu suntem oi.Punct.
googoodoll
Postat pe 18 Septembrie 2008 20:38
din nefericire pt. tine, chiar Dumnezeu ne-a facut "oi".........

ce suntem, numai El stie !

nu te supara pe mine, dar Adevarul asta e.


DOAMNE AJUTA !


mircea
Mircea63
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:13
imi era dor de linistea de aici...V-AS RUGA PE TOTI CEI CARE INTRATI AICI...sa nu deviati de la subiectul RELATIA CU DUMNEZEU...

Iar voi tutror celor care postati aici,vreau sa va multumesc...prin ceea ce spuneti,ne aducem fiecare aminte ca exista un Dumnezeu si ca nu suntem singuri pe lume!
Un week-end calduros tuturor!
Dumnezeu sa va ajute!
dydy88
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:09
De la: Mircea63, la data 2008-09-19 20:13:25din nefericire pt. tine, chiar Dumnezeu ne-a facut "oi".........

ce suntem, numai El stie !

nu te supara pe mine, dar Adevarul asta e.


DOAMNE AJUTA !


mircea


Poate din nefericire pt tine.
Eu am o relatie foarte buna cu Dumnezeu, si am credinta nestramutata ca m-a ajutat in multe situatii. Asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu aberatiile scrise de niste barbati acum 2 milenii.
Cu tot respectul.
googoodoll
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:15
Probabil ca acei "barbati" sunt sfintii nostri, la ei te referi, nu?
Ca nu crezi ce scrie in Sf.Scriptura, mai ai timp sa mai inveti, dar sa le numesti "aberatii", esti in pericolul de a-i jigni pe cei ce cred, si sunt sigura ca nu asta vrei! Mai ales ca spui ca ai o relatie atat de "buna" cu Dumnezeu!!!!
Dumnezeu sa ne ierte si sa ne lumineze pe toti!

Postat pe 20 Septembrie 2008 01:22
aceia nu au fost doar"niste barbati"...........si ma bucur ptr tine daca ai o reletie buna cu Dumnezeu.....eu inca mai muncesc la aspectul asta..si cred ca voi munci mereu..e loc si de mai bn intotdeauna............DOAMNE AJUTA!!!
butterly
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:56
Dragii mei, dragele mele


Vor veni vremuri grele in care credinta noastra va fi pusa la grea incercare ! Credinta noastra in Frumusetea din oameni !
Era odata un mic baietel care si-a dat seama ca sunt multi oameni care sufera in lumea asta. In mintea lui isi spunea ca ei sufera pt. ca lumea e strimba. Si pentru ca-l durea si pe el suferinta oamenilor, a hotarit ca sa schimbe lumea, s-o indrepte pt. ca oamenii sa nu mai sufere. Timpul a trecut si baiatul a crescut mare. Abia atunci si-a dat seama cit este de mic. Au mai trecut inca multi ani pina cind barbatul (ajunsese barbat, cu copii) si-a dat seama ca cel mai bun mod de a schimba lumea este ca sa te schimbi pe tine insuti. Sa te apropii tu cu inima de Dumnezeu. Iar atunci Dumnezeu va auzi strigatul durerii tale ! Rugaciunea ta va fi vie !

Va rog sa va uitati la poza copacului pe care am pus-o. Intr-o buna zi, sotia acelui barbat (de care va povesteam) a gasit copacul pus linga bena de gunoi. L-a adus acasa, crezind ca poate poate copacul nu este uscat. Au intrebat un specialist in plante cum pot verifica acest lucru. Sfatuiti de acesta au rupt multe ramurele din toate partile copacelului. Toate s-au rupt cu zgomot. Era limpede: copacul era mort.
Atunci, prin Voia si Mila lui Dumnezeu, acelui barbat i s-a facut mila de copac. Si pret de vreo 2-3 secunde s-a rugat Domnului nostru Iisus Hristos pentru copacul acela. In dimineata zilei urmatoare,MINUNE ! El cu sotia si cu copiii au gasit copacul cu multe frunze verzi, vii ! Si au facut poza pe care eu am pus-o pe forum.
MARE ESTE PUTEREA LUI HRISTOS IISUS, DUMNEZEUL CEL VIU !
EL ESTE CREATORUL SI STAPINUL LUMII !

V-am promis ca va scriu niste istorioare frumoase.

SA CREDEM IN FRUMUSETEA DIN OAMENI ! DUMNEZEU S-A PUS PE SINE IN ACEASTA FRUMUSETE CIND L-A CREAT PE OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA SA !

PRIMA ICOANA A FACUT-O DUMNEZEU ! OMUL ESTE ICOANA VIE A LUI DUMNEZEU !

Saracii sectari care nu cred in icoane, va dati seama acum ca ei stau in intuneric ?! Ei nu cred in Lucrarea Sfinta a lui Dumnezeu, ei nu cred nici in Dumnezeu. Sa ne rugam pt. ei.

BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA ! AMIN !


mircea...
Mircea63
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:21
cartile sfinte, si aici nu ma refer doar la religia ortodoxa, au fost create ca sa fie niste indreptare ,nu ca sa le luam drept dogme de nestramutat, eu nu cred ca Dumnezeu vrea sa fie socotit rau, sau strict, sau razbunator, si nici nu cred ca ar dori sa gandim cu mintile altora, indiferent cine ar fi ei.
ideea care strabate orice carte sfanta e sa pretuim iubirea si intelegerea, pacea in esenta.
googoodoll
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:33
Frumos spus ! Ma bucur mult. Sa pretuim Dragostea, Intelegerea, Pacea, Bunatatea, Iertarea, Mila. Sa ne lasam condusi de acestea.

DOAMNE AJUTA !


mircea
Mircea63
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:40
Mircea, imi cer scuze ca te-am subapreciat.
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:46
Nici o problema !

Adevarul este ca eu nici nu urmaresc sa fiu apreciat eu insumi. Ce urmaresc eu este sa incerc sa aduc un firicel de Lumina pentru sufletele care vor sa gaseasca Lumina, care cauta Lumina ! Intelegerea Tainelor acestei vieti este Lumina Duhului Sfint !
Si daca eu va spun lucruri bune, sincer, eu simt ca nu sunt de la mine ! Sunt de la Dumnezeu. Cum ar putea un netrebnic si un pacatos ca mine sa va spuna lucruri bune !?
Dragostea este izvorul a tot Binele ! Pentru ca Dragostea este Dumnezeu !

Cum stim ca Dumnezeu ne-a facut din Dragoste ?! Pai e simplu ! Ia sa ne lepadam de voia noastra, de patimile noastre trupesti si sufletesti si vom descoperi iubirea pentru aproapele in inimile noastre. Dumnezeu Insusi a pus-O acolo cind ne-a creat.

pacatul cel mai mare al omului este ca el din iubire oarba de sine nu se lasa creat de Dumnezeu ! (ca o paranteza)

Vom realiza gravitatea pacatelor facute, vom fi constienti ca ele atrag judecarea noastra, ele ne rapesc libertatea, vom hotari ca sa cerem ajutor lui Dumnezeu sa nu mai pacatuim. Sa cerem ajutor Dragostei ca sa nu mai pacatuim. Vom fi ingaduitori cu neputintele semenilor, vom inceta sa-i mai judecam.
Deci firesc, normal este ca SA IUBIM FRUMUSETEA FIECARUI SUFLET ! Daca asta nu se intimpla atunci trebuie cautata si inlaturata cauza : iubirea de sine ! Orice forma de iubire de sine este o viclenie de-a diavolului. Sa fim constienti de asta.
Suferim pt. ca ne iubim pe noi insine ! Pe cel ce traieste pt. semenii sai si se sacrifica din Dragoste pt. ei, pe acela raul si suferinta nu-l ating ! Este Puterea lui Dumnezeu ! Credinta tare ca stinca !

nu va spun de la mine.....

sa ma iertati,


DOAMNE AJUTA


mircea
Mircea63
Postat pe 22 Septembrie 2008 20:41
ar fi deplasat sa intreb care e religia ta?
googoodoll
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:11
Nu e deplasat nimic, draga "googoodoll". Sunt, multumesc lui Dumnezeu, ORTODOX ! Si sa-mi ajute Dumnezeu cu Maicuta Sa Sfinta ca asa sa si mor. Indiferent daca voi avea de suferit mai mult sau mai putin pt. acest lucru.

ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa nu mai fac fapte de care sa-mi fie rusine cind vor fi descoperite la toata lumea, la judecata. Nici ginduri ascunse sa nu am fata de nimeni.

Adevarul este ca eu am simtit ca ORTODOXIA este Calea catre Dumnezeu ! Calea iesirii noastre din moarte.

Uite ca sa-ti dau un mic exemplu. Eu de pacatos ce sunt, inca nu am citit Biblia de la inceput pina la sfirsit. Dar mi s-au intimplat ca am descoperit, prin Mila lui Dumnezeu, lucruri in viata asta pe care le-am gasit apoi scrise in Biblie. Nu este minunat ?!

Intr-o buna zi, stateam la vorba cu gazda mea de aici din America. O femeie cu un suflet deosebit. Un om bun. Insa ea saraca este protestanta. Si nu ajunsese la ea ORTODOXIA. Imi spune la un moment dat, aratindu-mi de-asemenea ca ea a cumparat copacul din fata casei acum 20 de ani insa niciodata nu a reusit sa manince vreun fruct copt. In fiecare an racunii mincau fructele inainte de a se coace. Chiar daca ea punea ciinii de paza si chiar dormea in camera de linga copac cu geamul deschis si cu mare grija. Era necajita. Mi s-a facut mila de dinsa si i-am spus: anul asta o sa mincati fructe coapte din copac.
Si-n momentul acela m-am rugat, in timp ce-i spuneam. Ei bine, fructele sunt coapte, copacul e plin. Deci ea saraca, ca si protestanta (metodista) s-a rugat timp de 20 de ani. Fara rezultat. Si vine un amarit de pacatos, ORTODOX, care se roaga 2 secunde. Si Dumnezeu face minunea. A-ti priceput ?! Numai ORTODOCSII se roaga lui Dumnezeul cel Viu !
Toti ceilalti saracii se roaga la idoli. L-au parasit pe Hristos ! Dar se poate totusi ca sa existe, cred eu, chiar f. putini credinciosi catolici (2-3 pe tot globul), care nu-l baga in seama pe papa si in inima lor sunt ortodocsi. Banuiesc doar ca se poate.

ROG PE BUNUL DUMNEZEU SA MINTUIASCA TOATE SUFLETELE ! AMIN !

mircea

Mircea63
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:30
Mircea sunt suflete sincere in toate bisericile protestante si nouprotestante ,care il iubesc pe Dumnezeu ,dar stau in necnostinta de cauza ,nu stiu foarte mult despre cuvantul lui Dumnezeu si atat cat cunosc ei cred ca sunt OK.Dar din pacate ..." sarac ,orb si gol "spune in biblie .
Oricum ,nimic si nimeni nu este mai important decat relatia personala cu Manuitorul Isus Hristos ,EL a salvat orice om de pe terra care crede ,asculta si face Voia Lui.

Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim ascultatori de EL si sa facem Voia Lui !
Amin
ica2
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:00
da Ica draga, sunt suflete sincere dar trebuie sa incercam sa le aratam LUMINA ORTODOXIEI ! E datoria noastra !



DOAMNE AJUTA !

mircea
Mircea63
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:40
nu sunt o persona care tine post pt.k nu ma pot abtine si nu frecventez des biserica dar in sinea meu relatia mea cu D-ZEU e speciala ,au fost momente grele in viata mea cand nimeni nu m-a ajutat decat EL si tot ce mi-am dorit cu adevarat am avut.am atatea in viata asta pt.care sunt recunoscatoare si nu refer neaparat la partea materiala
evelyn50
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:51
Draga "Evelyn 50",



Scopul postului trupesc este infrinarea de la rau. Sunt tot felul de oameni. Tu poate ca ai multa credinta si te infrinezi de la facerea de rau, de la vorbirea de rau, de la desfrinare sau alte rele, chiar si cu post putin. Deci nu postul in sine conteaza ci scopul in sine, atingerea scopului conteaza. Scopul nostru ca si credinciosi trebuie sa fie curatirea launtrica de patimi si de pacate ! Aceasta curatire ne invata Biserica noastra ortodoxa cum trebuie facuta. Si curatirea aceasta inseamna practic intoarcerea inimii noastre la starea ei de desavirsire creata de Dumnezeu in noi.
Cu mine, de exemplu uite ce se intimpla. Abtinindu-ma de la mincare si bautura, adica postind, pot tine mintea mea la Dumnezeu mult mai bine pt. ca-i cer Lui tot timpul ajutorul ca sa rezist. Si astfel resesc cu mai mult succes ca sa ma opresc de la rau, ajutat fiind practic de Dumnezeu. Nu-i asa ca-i buna metoda ?!

DOAMNE AJUTA !


Mircea


Mircea63
Postat pe 1 Noiembrie 2008 00:53
Bine ai revenit Mircea !
Chiar ma gandeam ce s-a intamplat cu toti aceia care a scris pe acest bloc ,pentru ca o vreme nu a mai aparut nici un comentariu . Subiectul cu postul placut lui Dumnezeu este asa cum ai spus si tu ,in biblie scrie (in cartea Isaia ,cap 58):
"Strigã în gura mare, nu te opri! Înalþã-þi glasul ca o trâmbiþã, ºi vesteºte poporului Meu nelegiuirile lui, casei lui Iacov pãcatele ei!
În toate zilele Mã întreabã, ºi vor sã afle cãile Mele, ca un neam, care ar fi înfãptuit neprihãnirea, ºi n-ar fi pãrãsit legea Dumnezeului sãu. Îmi cer hotãrâri drepte, doresc sã se apropie de Dumnezeu. -
,La ce ne foloseºte sã postim' - zic ei - ,dacã Tu nu vezi? ,La ce sã ne chinuim sufletul, dacã Tu nu þii seama de lucrul acesta?' - ,Pentru cã, zice Domnul, în ziua postului vostru, vã lãsaþi în voia pornirilor voastre, ºi asupriþi pe simbriaºii voºtri.
Iatã, postiþi ca sã vã ciorovãiþi ºi sã vã certaþi, ca sã bateþi rãutãcios cu pumnul; nu postiþi cum cere ziua aceea, ca sã vi se audã strigãtul sus.
Oare aceasta este postul plãcut Mie: sã-ºi chinuiascã omul sufletul o zi? Sã-ºi plece capul ca un pipirig, ºi sã se culce pe sac ºi cenuºã? Acesta numeºti tu post ºi zi plãcutã Domnului?
Iatã postul plãcut Mie: dezleagã lanþurile rãutãþii, deznoadã legãturile robiei, dã drumul celor asupriþi, ºi rupe orice fel de jug;
împarte-þi pâinea cu cel flãmând, ºi adu în casa ta pe nenorociþii fãrã adãpost; dacã vezi pe un om gol, acoperã-l, ºi nu întoarce spatele semenului tãu.
Atunci lumina ta va rãsãri ca zorile, ºi vindecarea ta va încolþi repede; neprihãnirea ta îþi va merge înainte, ºi slava Domnului te va însoþi.
Atunci tu vei chema, ºi Domnul va rãspunde, vei striga, ºi El va zice: ,Iatã-Mã!' Dacã vei îndepãrta jugul din mijlocul tãu, ameninþãrile cu degetul ºi vorbele de ocarã,
dacã vei da mâncarea ta celui flãmând, dacã vei sãtura sufletul lipsit, atunci lumina ta va rãsãri peste întunecime, ºi întunericul tãu va fi ca ziua în amiaza mare!
Domnul te va cãlãuzi neîncetat, îþi va sãtura sufletul chiar în locuri fãrã apã, ºi va da din nou putere mãdularelor tale; vei fi ca o grãdinã bine udatã, ca un izvor ale cãrui ape nu seacã.
Ai tãi vor zidi iarãºi pe dãrâmãturile de mai înainte, vei ridica din nou temeliile strãbune; vei fi numit ,Dregãtor de spãrturi', ,Cel ce drege drumurile, ºi face þara cu putinþã de locuit.'
Dacã îþi vei opri piciorul în ziua Sabatului, ca sã nu-þi faci gusturile tale în ziua Mea cea sfântã; dacã Sabatul va fi desfãtarea ta, ca sã sfinþeºti pe Domnul, slãvindu-L, ºi dacã-l vei cinsti, neurmând cãile tale, neîndeletnicindu-te cu treburile tale ºi nededându-te la flecãrii,
atunci te vei putea desfãta în Domnul, ºi Eu te voi sui pe înãlþimile þãrii, te voi face sã te bucuri de moºtenirea tatãlui tãu Iacov; cãci gura Domnului a vorbit."
Amin
ica2
Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:50
FRUMOS, ICA DRAGA.
SA VA SPUN UN LUCRU INTERESANT. MINTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS MI-A SPUS ODATA IN VIS : "UITATI AICI, E SCRIS IN CARTE CA VETI REUSI ! TREBUIE NUMAI SA LUPTATI SI SA INVATATI !" LA TREI ZILE MI S-A INDEPLINIT RUGA. INSA ALT ASPECT VREAU SA SCOT IN EVIDENTA. AM INTELES VORBELE LUI DUMNEZEU CA TREBUIE SA LUPT. DAR CE SA MAI INVAT ?!
ASTA NU AM INTELES EU PACATOSUL. MI-AU TREBUIT VREO 5-6 ANI CA SA INTELEG. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A SPUS CA SA INVATAM DIN CEEA CE NI SE INTIMPLA ! SA INVATAM A IUBI, A FI SUPUSI LUI DUMNEZEU DRAGOSTEA, A NU NE DESPARTI DE EA ! CU NICI UN PRET ! CHIAR CU PRET DE JERTFA S-O PASTRAM IN INIMILE NOASTRE ! LEPADAREA DE SINE ESTE O MICA JERTFA, UN MIC SACRIFICIU CARE NI SE CERE PT. MINTUIRE. DUMNEZEU ESTE ADINC MILOSTIV SI NICI NU NE CERE JERTFA SUPREMA PT. A RAMINE CU EL !
"CU LEPADAREA DE SINE INCEPE IUBIREA DE DUMNEZEU !"-nu sunt de la mine aceste cuvinte, mi le-a spus si mie Cineva...


DOAMNE AJUTA !


Mircea
Mircea63
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:46
De la: Mircea63, la data 2008-11-03 17:46:23FRUMOS, ICA DRAGA.
SA VA SPUN UN LUCRU INTERESANT. MINTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS MI-A SPUS ODATA IN VIS : "UITATI AICI, E SCRIS IN CARTE CA VETI REUSI ! TREBUIE NUMAI SA LUPTATI SI SA INVATATI !" LA TREI ZILE MI S-A INDEPLINIT RUGA. INSA ALT ASPECT VREAU SA SCOT IN EVIDENTA. AM INTELES VORBELE LUI DUMNEZEU CA TREBUIE SA LUPT. DAR CE SA MAI INVAT ?!
ASTA NU AM INTELES EU PACATOSUL. MI-AU TREBUIT VREO 5-6 ANI CA SA INTELEG. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A SPUS CA SA INVATAM DIN CEEA CE NI SE INTIMPLA ! SA INVATAM A IUBI, A FI SUPUSI LUI DUMNEZEU DRAGOSTEA, A NU NE DESPARTI DE EA ! CU NICI UN PRET ! CHIAR CU PRET DE JERTFA S-O PASTRAM IN INIMILE NOASTRE ! LEPADAREA DE SINE ESTE O MICA JERTFA, UN MIC SACRIFICIU CARE NI SE CERE PT. MINTUIRE. DUMNEZEU ESTE ADINC MILOSTIV SI NICI NU NE CERE JERTFA SUPREMA PT. A RAMINE CU EL !
"CU LEPADAREA DE SINE INCEPE IUBIREA DE DUMNEZEU !"-nu sunt de la mine aceste cuvinte, mi le-a spus si mie Cineva...


DOAMNE AJUTA !


Mircea



ioi ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:50
relatia mea cu Dumnezeu e una speciala...nu ne dam intalnire in biserica...si nu incep majoritatea discutiilor cu el cu "rugaciuni"...ii simt mereu prezenta si simt mereu nevoia sa-i multumesc pentru ca nu imi da intotdeauna toate tampeniile pe care i le cer....

Dumnezeul meu e diferit de ceea ce am invata ca ar trebui sa fie, e un prienten bun de care nu m-as putea lipsi, pentru ca e parte din mine (partea buna din mine :))



apropo...postul si tot tamtamul asta bisericesc nu au nici o relevanta pentru mine, acum serios...chiar credeti ca lui Dumnezeu ii pasa ca eu am taiat eticheta de la o bluza duminica.

Dumnezeu e dragoste si intelegere...sa spui ca se cramponeaza in detalii de genu asta ar insemna sa-i insulti inteligenta...

Nu trebuie sa fac inchinaciuni, nici sa ma infometez, cu toate ca nu prea manac "de dulce", pot sa ma gandesc 10 sec la Dumnezeul meu si sa ma umplu de forta si speranta. Si asta pt ca refuz sa cred ca Dumezeu e capcaunul descris de biblie. Si nu veniti acum cu citatele frumoase din biblie...ca nu are rost...

Dumnezeu ne iubeste si vrea sa INVATAM, chiar daca acest proces inseamna sa gresim. Un lucru nu iarta Dumnezeu si acela e PROSTIA (IGNORANTA) de care dau dovada o gramada de "credinciosi" care stau zile intregi la cozi pt apa sfintita. Mai bine da-ti banii unor oameni care au nevoie, nu pentru construirea unor biserici opulente care nu ajuta pe nimeni.

MY GOD IS THE BEST!!! :))
lifeworthliving
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:55
De la: dianahader, la data 2008-11-03 17:55:39relatia mea cu Dumnezeu e una speciala...nu ne dam intalnire in biserica...si nu incep majoritatea discutiilor cu el cu "rugaciuni"...ii simt mereu prezenta si simt mereu nevoia sa-i multumesc pentru ca nu imi da intotdeauna toate tampeniile pe care i le cer....

Dumnezeul meu e diferit de ceea ce am invata ca ar trebui sa fie, e un prienten bun de care nu m-as putea lipsi, pentru ca e parte din mine (partea buna din mine :))



apropo...postul si tot tamtamul asta bisericesc nu au nici o relevanta pentru mine, acum serios...chiar credeti ca lui Dumnezeu ii pasa ca eu am taiat eticheta de la o bluza duminica.

Dumnezeu e dragoste si intelegere...sa spui ca se cramponeaza in detalii de genu asta ar insemna sa-i insulti inteligenta...

Nu trebuie sa fac inchinaciuni, nici sa ma infometez, cu toate ca nu prea manac "de dulce", pot sa ma gandesc 10 sec la Dumnezeul meu si sa ma umplu de forta si speranta. Si asta pt ca refuz sa cred ca Dumezeu e capcaunul descris de biblie. Si nu veniti acum cu citatele frumoase din biblie...ca nu are rost...

Dumnezeu ne iubeste si vrea sa INVATAM, chiar daca acest proces inseamna sa gresim. Un lucru nu iarta Dumnezeu si acela e PROSTIA (IGNORANTA) de care dau dovada o gramada de "credinciosi" care stau zile intregi la cozi pt apa sfintita. Mai bine da-ti banii unor oameni care au nevoie, nu pentru construirea unor biserici opulente care nu ajuta pe nimeni.




subscriu la ceea ce ai spus, si adaug:

Dumnezeu este insusi definitia BINELUI ,El nu are cum sa ma pedepseasca sa imi faca rau sau sa ma judece , eventual ma va indrepta pe calea cea dreapta chiar daca asta mie mi se va parea greu de urmat....si mi se va parea ca toate relele din lume mi s-au prabusit in cap.....
asta e viata.
doar ca Dumnezeu nu se razbuna si nici nu face rau.

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:59

RUGACIUNE

O, iarta-mi, Te rog Doamne, atatea rugaciuni
Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni
Caci am facut adesea, din Tine, robul meu,
Nu eu s-ascult de Tine ci Tu, de ce spun eu
In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta,
Iti cer, iti cer intr-una, sa faci Tu voia mea.
Iti cer s-alungi necazul, sa nu-mi trimiti ce vrei
Si sa-mi slujesti in toate, sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai
Gandindu-ma ca daca iti cant si Te slavesc
Am drept sa-Ti cer intr-una sa faci tot ce doresc.

O, iarta-mi felu-acesta nebun de a ma ruga
Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta
Nu tot cerandu-Ti Tie sa fii Tu robul meu
Ci Tu cerandu-mi mie, iar robul sa fiu eu
Sa inteleg ca felul cel bun de-a ma ruga
E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta. Amin


Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatii virtuale 32 De la: dea_odeen 24 Noiembrie 2010 01:45
IMPOTRIVA CIPURILOR BIOMETRICE....SAU NU/>??? 21 De la: valita76 21 Aprilie 2009 15:05
Benzi Magnetice 2 De la: kudika028960 8 August 2009 21:07
Iesi din impasul financiar!! 5 De la: kudika098950 16 Mai 2010 12:22
cand n-ai cu cine sa te intelegi! 30 De la: Isabelle28 17 Martie 2012 18:02