Setari Cookie-uri

Relatia cu Dumnezeu

Mircea,puteam sa jur ca te voi gasi aici...la acest topic.
dydy88
Postat pe 22 August 2008 16:19
Foarte FRUMOS "Mircea "!Mi-a placut comentariu tau ..sunt de acord cu tine !
Domnul sa te binecuvinteze !
ica2
Postat pe 22 August 2008 19:20
SLAVA LUI DUMNEZEU IN VECI ! AMIN !

mircea
Mircea63
Postat pe 24 August 2008 23:31
Un nou inceput de saptamana minunat tuturor.Domnul sa va ajute!
dydy88
Postat pe 25 August 2008 09:30
Domnul sa fie si cu tine "Dyanaa_88"in aceasta saptamana !
Si deasemeni , cu toti cei ce se incred si isi pun nadestea in EL,precum psalmistul :
"Domnul este Pãstorul meu
nu voi duce lipsã de nimic.
El mã paºte în pãºuni verzi,
ºi mã duce la ape de odihnã;
îmi învioreazã sufletul,
ºi mã povãþuieºte pe cãrãri drepte,
din pricina Numelui Sãu.
Chiar dacã ar fi sã umblu prin valea umbrei morþii,
nu mã tem de nici un rãu,
cãci Tu eºti cu mine.
Toiagul ºi nuiaua Ta mã mângâie.
Tu îmi întinzi masa în faþa potrivnicilor mei;
îmi ungi capul cu untdelemn,
ºi paharul meu este plin de dã peste el.
Da, fericirea ºi îndurarea mã vor însoþi în toate zilele vieþii mele,
ºi voi locui în Casa Domnului pânã la sfârºitul zilelor mele".
Amin
ica2
Postat pe 25 August 2008 16:56
Frumos spus Ica draga.
Viata aceasta este o Taina care se intimpla ! Noi traim o adinca Taina care se intimpla sub ochii nostri ! Daca omul ar intelege sacrificiul, adincimea Jertfei, efortul pe care Dumnezeu il face pt. mintuirea intregii lumi, a tuturor sufletelor si a fiecarui suflet in parte, atunci indiferent de religie, culoare, sex, natie s.a.m.d. absolut fiecare om ar fi in stare sa-si dea viata pentru Hristos !

O SAPTAMINA FRUMOASA TITUROR !

DOAMNE AJUTA !


mircea (e numele meu real !)
Mircea63
Postat pe 25 August 2008 20:23
De la: Lucia1971, la data 2008-08-20 17:03:58Eu nu sunt o persoana care da prea des pe la biserica. Si nici nu consider ca a tine post ca e nu stiu ce sarbatoare inseamna a fi iertat de pacate. Fiecare om face greseli pentru ca exista in primul rand. Da, e frumos sa regreti atunci cand gresesti. Cred totusi ca mai important e sa te porti bine, sa iubesti, sa fi bland si sa daruiesti in fiecare zi, nu doar la sarbatori. Conteaza ce simti tu in sufletul tau. Cunosc destule persoane care merg la biserica in fiecare duminica si la fiecare sarbatoare, tin post, se roaga in fiecare zi, dar au un suflet negru, sunt egoisti, rai si reci.


dap, se poarta asta, dar se mai poarta si pers care au suflet bun, dar nu prea merg ..
fiecare cum considera, nu avem cum sa le schimbam parerea...
morticia_adams
Postat pe 25 August 2008 22:33
Foarte adevarat Mircea !A trebuit sa paraseasca cerul Fiul lui Dumnezeu ,sa vina aici pe pamant ,sa se nasca intr-o iesle umila ... sa ia chip de om ,sa se confrunte cu saracia ,cu ispita si sa ne dea pilde pline de invatatura .Ce privilegiu pentru ucenici (cei doisprezece apostoli) de a fi in preajma lui Isus ! Sa vada minunile ,vindecarile si sa umble cu EL in fiecare zi .
JERTFA de la Golgota ,este singura modalitate de a impaca omenirea cu Dumnezeu ,singur mod de a salva omenirea din pacat ,Domnul Isus Hristos si-A dat viata pentru mine ,pentru tine ,pentru fiecare dintre noi ,ne-a rascumprat ,de fapt a platit pretul pacatului prin moartea Sa.
Iar ceea ce meritam noi moartea vesnica ,El ne-a salvat ,ne-a adus la viata impreuna cu EL ,pentru ca a treia zi a inviat si astazi este viu ,a biruit moartea la cruce ,deci noi avem un Dumnezeu care traieste in ceruri si inainte sa se inalte la ceruri a spus ucenicilor :
"Sã nu vi se tulbure inima. Aveþi credinþã în Dumnezeu, ºi aveþi credinþã în Mine.
În casa Tatãlui Meu sunt multe locaºuri. Dacã n-ar fi aºa, v-aº fi spus. Eu Mã duc sã vã pregãtesc un loc.
ªi dupã ce Mã voi duce ºi vã voi pregãti un loc, Mã voi întoarce ºi vã voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sã fiþi ºi voi."
(Ioan 14:1-3)
Ce fagaduinta minunata,care ar trebuie sa ne umple inimile de bucurie !
Nu suntem singuri ,il avem pe EL care ne poarta de grija in fiecare zi ,(cat va mai ingadui sa fim pe acest pamant ),iar dupa aceea vom fi pentru totdeauna cu EL .
Acolo nu va mai fi durere ,boala ,suferinta ...si tot ce deriva de la pacat ...pentru cu diavolul cu ingeri lui si cu toti adeptii , vor fi nimiciti prin puterea LUI .
"El va ºterge orice lacrimã din ochii lor. ªi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici þipãt, nici durere, pentru cã lucrurile dintâi au trecut." (Apocalipsa 21:4)
"ªi diavolul, care-i înºela, a fost aruncat în iazul de foc ºi de pucioasã, unde este fiara ºi proorocul mincinos. ªi vor fi munciþi zi ºi noapte în vecii vecilor."(Apocalipsa 20:10)
Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne ducem mantuirea pana la capat !
Imi cer iertare ... v-am retinut din timpul pretios !
Domnul sa ne binecuvinteze si doresc calauzirea Lui pentru fiecare dintre noi !
ica2
Postat pe 26 August 2008 17:12
Pe 1 Septembrie incepe Anul Nou Bisericesc.Si prima sarbatoare a Noului An e Nastere Fecioarei Maria.
Doresc tuturor o renastere spirituala plina de intelepciune, dragoste, rabdare, si intelegere fata de aproapele sau.
Atit de frumos ati vorbit voi toti cei care ati scris inaintea mea ca eu nu pot decit sa adaug aceasta urare.
Dumnezeu sa va auda, sa va ocroteasca si sa aiba grija de voi.
micabis
Postat pe 30 August 2008 23:19
Dragii mei, dragele mele,



Purtati in inimile voastre pe Hristos, Dumnezeul cel Viu ! El este Mila pentru cei ce sufera, El este Ingaduinta si Iertarea pentru cei care v-au gresit, El este Bunatatea vie din voi, El este Iubirea cu care iubiti fiecare suflet in parte si toate sufletele la un loc ! Cit este de minunat Dumnezeu care traieste in voi !
Vedeti voi, voi sunteti Darul Sau nepretuit pentru mine pacatosul, El va da mie pe voi ca eu sa am ce iubi si sa ma pot mintui...

DOAMNE AJUTA !


Mircea pacatosul
Mircea63
Postat pe 31 August 2008 22:50
mircea de unde le scoti?..............frumos spui

Postat pe 31 August 2008 22:58
BUN VENIT !CELIA"printre noi !Te asteptam cu noi comentarii in ceea ce priveste relatia cu Dumnezeu .

Domnul sa te binecuvinteze !
ica2
Postat pe 1 Septembrie 2008 17:04
Mircea scrie mai des pentru ca cuvintele tale imi "merg la suflet "!
Explicatia este ca il ai pe EL in viata ta ,si tot ce gandesti ,tot ce scrii ,tot ce vorbesti ,orice fapta vine din relatia ta cu EL .
Ma bucur ,asteptam sa ne mai scrii .

Multe binecuvintari de la Domnul iti doresc !
ica2
Postat pe 1 Septembrie 2008 17:09
Draga Ica, draga "Celia", dragele mele toate,



Vedeti voi, numai Dumnezeu este fara de pacat. Si El stie foarte bine ca noi suntem pacatosi. Dar El ne vrea inapoi ! El ne vrea desavirsiti, inapoi adica asa cum El Ne-a creat. Si cum trebuie sa se intimple asta ?! Pai Dumnezeu vrea ca sa vada straduinta noastra de a ne indrepta, straduinta de a reveni la El, straduinta noastra sincera de a ne lipi de El, constienta ca suntem pacatosi dar si ambitia, lupta noastra de a ne debarasa de pacat, de a ne curati inima de rautate, neiertare, mindrie, iubire de sine, de moarte ! Pentru lupta asta dirza Dumnezeu se va milostivi de sufletele noastre ! El simte inima noastra. De ce credeti voi ca unora le aude Dumnezeu rugaciunea si altora nu ?! E simplu ! Trebuie sa ai o Dragoste sau o Mila sincera, vie in inima ta. Noi ne rugam de fapt acestei Dragoste sau acestei Mile din inima noastra ! Daca Ea este curata, ne face sa uitam de noi insine, ne face sa ne sacrificam pe noi insine pentru alinarea durerii aproapelui, atunci Dumnezeu ne aude ruga !
Taria credintei sta in sinceritatea cu care mergem inaintea lui Dumnezeu in rugaciune ! Ce dorim noi sa fie sincer, mintuirea aproapelui ! Adica a tuturor sufletelor ! Fiecare om, mai mult sau mai putin constient este aproapele nostru ! Adica fiecare om este un suflet aflat in cautarea lui Dumnezeu, aflat intr-o lupta, intr-o inclestare continua cu moartea ! Astea sunt lucruri care nu se vad. Multumesc lui Dumnezeu ca si-a facut Mila cu mine pacatosul ! Nu am cuvinte ca sa-i pot multumi.

Deci, ca sa ma exprim un pic mai scurt ! Dragostea cu care iubim pe semeni, Mila ce o avem fata de cei ce sufera, trebuie sa dea rod Jertfa ! Noi trebuie sa ne sacrificam, sa uitam de durerea noastra, pentru a alina suferinta aproapelui. Si atunci Dragostea, Mila din inima noastra va avea un nume clar, limpede: Hristos Iisus, Dumnezeul Cel Viu !

Sa cautam Bucuria sufleteasca, Bucuria asta rupta din rai. Cele lumesti toate sunt trecatoare, toate mor. Dar Bucuria asta nu moare ci ramine acolo in inima noastra si vine cu noi dincolo de moarte !

Prin 2005, dupa ce am vazut limpede ca Dumnezeu ma ajutase ca sa reusesc in toate incercarile mele, chiar daca am trecut prin greutati si incercari imposibile pt. unii, mi-am pus intrebarea daca am mers pe calea pe care voia Dumnezeu ! Si, nu prea mersesem. Mersesem pe calea vruta de mine, am hotarit ca sa ma apropii cu inima de Dumnezeu ! Am realizat ca El ma astepta cu rabdare...
Apoi am simtit ca aceasta hotarire trebuie s-o pun mai presus de viata mea ! Si, multumesc lui Dumnezeu, a facut multe minuni pentru mine PACATOSUL ca sa nu ma simt ca lupt de unul singur !!! Nu va exista nici o alta hotarire majora in viata mea, in calea pe care sa merg.

Nici nu stiti ce bucurie mare imi faceti cu setea voastra de Dumnezeu !


am sa va mai scriu, am sa va spun niste intimplari minunate, incredibile, cu ajutorul lui Dumnezeu !

sa ma iertati ca am scris mult

DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA DEA RAIUL !



mircea pacatosul

Mircea63
Postat pe 2 Septembrie 2008 20:38
" Dragostea cu care iubim pe semeni, Mila ce o avem fata de cei ce sufera, trebuie sa dea rod Jertfa ! Noi trebuie sa ne sacrificam, sa uitam de durerea noastra, pentru a alina suferinta aproapelui. Si atunci Dragostea, Mila din inima noastra va avea un nume clar, limpede: Hristos Iisus, Dumnezeul Cel Viu !"
Mircea da-mi voie sa te citez si sa-ti dau dreptate...si as mai adauga ca in momentul in care vom fi capabili de asta ...suntem SALVATI...si il vom cunoaste pe Dumnezeu in totalitate...ar trebui sa purtam asta in gand in fiecare zi...si sa ne gandim mai des la binele celor din jur...CACI PLATA NOSTRA MULTA E IN CERURI!
Domnul sa va aiba in paza pe toti! va pup


Diana
dydy88
Postat pe 2 Septembrie 2008 22:47
Da, Diana draga, da dragii mei



Trebuie sa ajungem Acolo ! Dar fii atenta ! In viata asta niciodata nu vom putea spune ca suntem salvati ! Numai Bunul Dumnezeu stie acest lucru ! Noua nu ne este dat a-l sti. Simplu. Pentru ca tu, apropiindu-te de Dumnezeu incepi a-L vedea pe El foarte foarte mare. Il simti ca este nemarginit, vesnic. Si te simti pe tine insati atita de marginit si de gol de virtuti ca-ti vine a plinge... Te simti vrednic de plins, pacatos, netrebnic. Insa trebuie pastrata nadejdea ca Dumnezeu va avea mila de noi ! Chiar de toate sufletele ! Altfel e jale. Doamne fereste !
Sfintul Ioan Iacob Hozevitul spune ca sa ne pastram nadejdea in mintuire, cu orice pret. De la El am "furat" si eu multe lucruri pe care le stiu. Si bineinteles si de la alti Sfinti.

Stii ce sfat va dau ?! Citeodata in viata ai nevoie de raspunsuri la intrebari de-ale tale. Rugati-va lui Dumnezeu si-L intrebati. Dar cum ?! Fiti gata de a accepta si de a va supune, ORICARE AR FI RASPUNSUL ! Si Dumnezeu va va raspunde negresit. Aveti poate nevoie de rabdare si fiti cu luare aminte la ceea ce vi se intimpla. Cind incepem a iubi cu adevarat fiecare suflet, incepem a intelege ce ni se intimpla. Cind incepem a intelege ce ni se intimpla, incepem a vedea Viata ! Asa sa ne-ajute Bunul Dumnezeu ! Amin !

mircea....
Mircea63
Postat pe 3 Septembrie 2008 20:19
Buna..sper sa nu va suparati ca intervin si eu.
Vroiam doar sa va spun ca urmaresc acest topic, ca citesc mesajele si ca ma bucur ca mai exista oameni ca voi ..Este un colt foarte frumos si pasnic al acestui forum, pastrati-l asa..O seara placuta va doresc

Postat pe 3 Septembrie 2008 21:35
De la: Mircea63, la data 2008-08-31 22:50:40Dragii mei, dragele mele,



Purtati in inimile voastre pe Hristos, Dumnezeul cel Viu ! El este Mila pentru cei ce sufera, El este Ingaduinta si Iertarea pentru cei care v-au gresit, El este Bunatatea vie din voi, El este Iubirea cu care iubiti fiecare suflet in parte si toate sufletele la un loc ! Cit este de minunat Dumnezeu care traieste in voi !
Vedeti voi, voi sunteti Darul Sau nepretuit pentru mine pacatosul, El va da mie pe voi ca eu sa am ce iubi si sa ma pot mintui...

DOAMNE AJUTA !


Mircea pacatosul




De la: Mircea63, la data 2008-08-25 20:23:51Frumos spus Ica draga.
Viata aceasta este o Taina care se intimpla ! Noi traim o adinca Taina care se intimpla sub ochii nostri ! Daca omul ar intelege sacrificiul, adincimea Jertfei, efortul pe care Dumnezeu il face pt. mintuirea intregii lumi, a tuturor sufletelor si a fiecarui suflet in parte, atunci indiferent de religie, culoare, sex, natie s.a.m.d. absolut fiecare om ar fi in stare sa-si dea viata pentru Hristos !

O SAPTAMINA FRUMOASA TITUROR !

DOAMNE AJUTA !


mircea (e numele meu real !)




Buna seara!Mircea vad ca esti un baiat religios, dar eu nu pot intelege ceva. De la cine sa cerem iertare? Cui sa ne rugam? La cine sa ne inchinam? LUI DUMNEZEU SAU LUI ISUS HRISTOS???

Postat pe 3 Septembrie 2008 23:22
De la: Mircea63, la data 2008-08-31 22:50:40Dragii mei, dragele mele,



Purtati in inimile voastre pe Hristos, Dumnezeul cel Viu ! El este Mila pentru cei ce sufera, El este Ingaduinta si Iertarea pentru cei care v-au gresit, El este Bunatatea vie din voi, El este Iubirea cu care iubiti fiecare suflet in parte si toate sufletele la un loc ! Cit este de minunat Dumnezeu care traieste in voi !
Vedeti voi, voi sunteti Darul Sau nepretuit pentru mine pacatosul, El va da mie pe voi ca eu sa am ce iubi si sa ma pot mintui...

DOAMNE AJUTA !


Mircea pacatosul




De la: Mircea63, la data 2008-08-25 20:23:51Frumos spus Ica draga.
Viata aceasta este o Taina care se intimpla ! Noi traim o adinca Taina care se intimpla sub ochii nostri ! Daca omul ar intelege sacrificiul, adincimea Jertfei, efortul pe care Dumnezeu il face pt. mintuirea intregii lumi, a tuturor sufletelor si a fiecarui suflet in parte, atunci indiferent de religie, culoare, sex, natie s.a.m.d. absolut fiecare om ar fi in stare sa-si dea viata pentru Hristos !

O SAPTAMINA FRUMOASA TITUROR !

DOAMNE AJUTA !


mircea (e numele meu real !)




Buna seara!Mircea vad ca esti un baiat religios, dar eu nu pot intelege ceva. De la cine sa cerem iertare? Cui sa ne rugam? La cine sa ne inchinam? LUI DUMNEZEU SAU LUI ISUS HRISTOS???

Postat pe 3 Septembrie 2008 23:22
"Gaby_m"buna intrebarea ta !Cui sa ne rugam?
Tatãl, Fiul ºi Sfântul Duh, întreit în Persoane, dar Unic în fiinþã,este Dumnezeu Atotputernic.Cãci, Tatãl, Fiul ºi Duhul Sfânt una sunt, o fiinþã, o dumnezeire, o putere. Toate câte le are Tatãl, le are ºi Fiul ºi Duhul Sfânt. Nu este mai mare Tatãl decât Fiul sau Duhul Sfânt, ci sunt egali în mãrirea ce li se cuvine.Afirmând cã Dumnezeu existã în trei persoane, nu înseamnã cã existã trei Dumnezei, trei firi dumnezeieºti distincte, ci trei persoane consubstanþiale. Dumnezeu este unul în fiinþã, iar fiinþa Sa nu este împãrþitã, ci se aflã întreagã în fiecare din cele trei persoane divine: Tatãl, Fiul ºi Sfântul Duh. Cele trei persoane sunt de o fiinþã, egale ºi veºnice. Ele sunt unite ºi se întrepãtrund reciproc, în chip neamestecat. Mintea noastrã limitatã însã nu se poate ridica la înþelegerea deplinã a Dumnezeului unic în cele trei persoane. De aceea, Sf. Treime este ºi rãmâne o tainã pentru noi oamenii.
Deci cui sa ne rugam?Lui Dumnezeu Tatal ,Fiul si Duhul Sfant!Avem un model de rugaciune in biblie ,rugaciunea Domneasca sau Tatal Nostru. Dar :" Adevãrat, adevãrat, vã spun cã, orice veþi cere de la Tatãl, în Numele Meu, vã va da",spune Mantuitorul Isus Hristos .Rugaciunea fierbinte a celui neprihanit ,rugaciunea sincera "in duh si adevar "inaltata la Tatal nostru ceresc ,in numele lui Isus are mare putere .
Cand ai prieten pe Isus vorbesti cu EL prin rugaciune tot ce simti ,atat bucurii, cat si necazuri ,iar El sigur te asculta .
Va indemn pe toti la o viata de rugaciune si sa ne ajute bunul Dumnezeu
sa mergem zi de zi alaturi de EL !
Domnul cu voi cu totii!
ica2
Postat pe 4 Septembrie 2008 17:52
Frumos ai vorbit Ica draga. Ma bucur mult.

Raspuns pentru "muslim": nu este o pura intimplare dorinta ta, ma bucur mult ca si tu doresti ca acest colt sa fie pastrat curat ! Bunul Dumnezeu sa ne-ajute la toti cum stie El ! Ca El toate le stie, toate le poate, pentru ca este Dumnezeu !


DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI !


Mircea
Mircea63
Postat pe 5 Septembrie 2008 01:43
Raspuns pentru "ramonikra".Multumim pentru increderea de a ne incredinta acest "secret" si in "purtarea ta de grija" de a ne imbogatii ...numai ca noi dorim sa pastram acest "site "in exclusivitate pentru Creatorul nostru ,de aceea este intitulata aceasta pagina Relatia cu Dumnezeu.Mai mult de atat vrem sa ne impogatim fata de Dumnezeu ,restul ...sunt trecatoare si efemere .
Te mai asteptam pe acesta pagina,dar cu subiecte adecvate !
Salutari cordiale de la "ICA"!
ica2
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:56
Nu prea inteleg de ce ai postat acest text , aici "in coltisorul nostru curat", cum frumos spunea cineva mai inainte? Poate esti bine intentionat, dar sunt atatea subiecte deschise pe acest forum unde ai putea gasi persoane receptive la mesajul tau!
Citesc cu mare placere gandurile celor care au postat aici, imi plac f. mult si cred ca persoane ca Mircea sau Ica (si mai sunt si altele dar imi cer scuze ca le-am retinut numai pe acestea), nu isi mai fac probleme cum sa se imbogateasca altfel decat in "relatia cu Dumnezeu"!
Cand esti aproape de Dumnezeu viata este mai usoara tocmai pentru ca intelegi adevaratul sens al ei, pentru ce suntem lasati pe pamant, ce datorii avem aici pe pamant si ce trebuie sa cautam! Pentru ca atunci cand il ai pe Dumnezeu alaturi, partea materiala trece pe planul secund, o detii atat cat ai nevoie tu ca om trecator pe acest pamant!

Postat pe 9 Septembrie 2008 19:24
Tentatia este mare....Dar este tentatia de a ne lasa orbiti de ban ! Si de a ajunge in intuneric.

Eu, multumesc lui Dumnezeu, ca si Ica si Dianana, sunt de parere sa cautam bucuria cea sufleteasca. In fata lui Dumnezeu nu putem merge cu bani. Ci cu ceea ce am adunat in inima. El dupa asta ne va judeca. Si dupa judecata nu va fi decit Rai sau....fereasca Dumnezeu de celalalt.

Si inca un lucru care trebuie stiut neaparat ! Daca ai mai mult decit ai nevoie, atunci cineva duce lipsa, sufera ! Asta v-o spun in mod cert.
Cel mai bogat om de pe Pamint nu are un chior in buzunar dar il poarta in inima sa pe Hristos !

DOAMNE AJUTA !


Mircea.....
Mircea63
Postat pe 9 Septembrie 2008 20:25
felicitari!DOAMNE AJUTA!

Postat pe 9 Septembrie 2008 20:38
Dragii mei,



Suntem un pic gresiti cu totii ! Sa ma iertati ca va spun. Noi trebuie sa vedem ca "Ramonikra" a pus mesajul acela din dragoste. Intentia lui (ei) trebuie s-o vedem in primul rind.
Sa ma ierti "Ramonokra" ca eu te-am judecat ! Stiu ca tu ai vrut sa ne ajuti ! Dar noi vrem sa-ti atragem cumva atentia ca sa nu te lasi orbit de bani. Poate nici nu e cazul, numai Dumnezeu stie.
Daca tu cistigi asa precum zici, eu iti sugerez ca sa ajuti pe cei saraci, cu bani.
Cu mesajul tau poate deja ai ajutat.

DRAGOSTEA ESTE INTELEAPTA !

Doar sa nu te lasi orbit de bani. Asta e ce am vrut noi sa-ti spunem.

DUMNEZEU SA FIE CU TINE, CU NOI TOTI !

mircea pacatosul
Mircea63
Postat pe 10 Septembrie 2008 20:30
"Cel mai bogat om de pe Pamint nu are un chior in buzunar dar il poarta in inima sa pe Hristos !"Da-mi voie sa te citez Mircea ,intr-adevar asa este !O cantare care imi place foarte mult spune:
"Nu doresc bogatie,nici onoruri lumesti
Dorul meu indreptat e catre cele ceresti ;
Tot ce vreau eu de-acuma e sa vad pe Isus
Si in cartea vietii sa-mi stiu numele pus!

Fericit esti de-astepti Paradisul promis ,
Cand in cartea vietii iti stii numele scris !"
Ce folos sa am un intins regat
Fara Domnul sunt sarac ..."

Asa ca daca il avem pe EL in inimile noastre suntem cei mai bogati oameni de pe pamant !

Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe totii si sa dea Domnul sa fim cei mai bogati oameni !




ica2
Postat pe 10 Septembrie 2008 21:13
"ramonikra" te rog sa nu te superi pe noi !
Te asteptam printre noi ,cu ceea ce gandesti sincer ,probabil nu prea esti de acord cu noi ,insa daca ai dori sa afli mai multe despre Relatia cu Dumnezeu suntem orcand dispusi sa dialogam .

Domnul sa te insoteasca pas cu pas si sa-ti dea pacea Sa !
ica2
Postat pe 10 Septembrie 2008 21:20
Sincer, si eu m-am saturat de fraza "esti bun, esti prost".
Nu e adevarat, deoarece prin bunatate iti aduci pace in suflet. Daca aia care folosesc fraza asta sunt prosti, atunci n-au decat sa fie.
ursuletulmeu
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:43
Ca tot veni vorba de bunatate, va implor sa ma ajutati cu o chestiune. Am un motan de 5 luni si e cam inadaptat, e portocaliu dar are o fatza de copil si e un copil. Incerc sa ii gasesc un stapan deoarece fratii lui, care sunt mai mereu impreuna, nu il accepta iar acum, ca vine iarna mi-e teama sa il las afara. Eu am deja un motan, si nu il mai pot tine si pe acesta, insa sunt dispusa sa il tina in casa pana ii gasesc un stapan. Va rog mult, daca cunoasteti pe cineva care ar vrea sa il ia, sa il iubeasca si sa il creasca, va rog sa ma anuntati.

merci mult.

ID meu de messenger este onischor
ursuletulmeu
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Povestea mea.......... 14 De la: Boca 16 August 2010 18:58
credeti in iubiri ``pe neve``? 146 De la: scorpio67 14 August 2009 16:57
Noaptea alba... 9 De la: uitarea_aducerii_aminte 14 Mai 2009 13:21
Buna intrebare ..ce inseamna dragostea? 21 De la: kudika106963 18 Ianuarie 2010 03:15
Relatie discreta cu o femeie matura 1 De la: kudika_966925 16 Septembrie 2015 12:47