Setari Cookie-uri

m-a parasit dupa 2 ani

AM TRAIT O FRUMOASA POVESTE DE DRAGOSTE CU UN BARBAT INSURAT SI EU FIIND CASATORITA.ACUM 2 ANI AM FOST INSELATA DE SOTUL MEU DUPA 13 ANI DE CASNICIE. LA SERVICI UNDE LUCREZ A SOSIT IN COLEG NOU CARUIA MI-AM SPUS OFUL S-A LEGAT IN SCURT TIMP O DRAGOSTE PERFECTA INTRE NOI DOI INCAT N-AM MAI PUTUT SA TRAIESC FARA EL .CHIAR DACA EL A AVUT UN TRECUT DESTUL DE DUBIOS IN SENSUL CA AFOST DIVORTAT SI S-A IMPACAT DIN NOU ,IAR CU O ALTA COLEGA DE SERVICI SINGURA A FACUT UN COPIL EU TOTUSI M-AM INDRAGOSTIT DE EL.AM 48 ANI SI EL ARE 46.AM UN COPILDE 14 ANI SI EL ARE UN COPILDE 22 ANI .ESTE CASATORIT DE 25 ANI CU O SOTIE PE CARE A INSELAT-O DE CATE ORI A AVUT OCAZIA .AS FI INH STARE SA DIVORTEZ PT EL DAR CU TOATE CA MA IUBESTE SI EL NU E PREGATAIT PTR ASTA .SPUNE CA NU STIE NICI EL CE IL TINE LG ACTUALA NEVASTA. ACUM 2 ZILE I-AM LASAT O VANATAIE PE GAT SI S-A SUPARAT PE MINE F RAU INCAT A HOTARIT SA NE DESPARTIM PTR CA A AVUT SCANDAL CU NEVASTA SI L-A VAZUT BAIATUL LUI SI S-A RUSINAT.CE CREDETI ?ASTA SA FIE ADEVARUL?MI-E TARE GREU SA RENUNT LA EL SIMT CA NU MAI AM PTR CINE SA TRAIESC!
s_sanitasif
Postat pe 4 August 2008 17:30
doamne femeie..........cum nu ai pentru ce trai?copilul tau ce reprezinta? s-au un neneorocit de amant este mai presus decit el? nu pot sa cred ca la virsta ta ai mintea plecata cu pluta! nu mai vorbesc de ce fel de educatie dai copilului! acum mai si suferi???????? din dragoste? femeie maritata cu amant insurat!si vrei ca noi sa plingem cu tine!doamne chiar nu te respecti ca femeie? mai muscasi si amaritul ala de git sa vada nevasta ce barbat viril are si nu in ultimul rind copilul ca sa faca si el maine poimaine la fel...............ma abtin de la ce gindesc a scrie si mergi de te controleaza la cap ......in speranta ca astfel se vor autostapanii si hormonii!

Postat pe 4 August 2008 18:08
mda..ma abtin..ba nu , de ce sa ma abtin....mai ai o varsta la care tu trebuie sa dai exemplu copilului tau..iar tu spui ca NU MAI AI PENTRU CINE SA TRAIESTI??????? gresit gandit...oare acel barbat este mai important si mai presus ca baiatul ta care este la o varsta frageda si tocmai cand are ceam mai mare nevoie de tine???? gling..gling..trezirea mai....daca nu avea nimic cu sotia lui nu se supara ca i-ai lasat urme pe unde i-ai lasat...chiar nu te gandesti ca ai doar varsta in care tu ar trebui fii exemplu....gandeste-te la copilul tau...ce sa mai spunem de tineretul care divorteaza la o varsta tinara.....apai stai cu sotul tau..cum ai stat atatia ani vei putea sta si in continuare iar cazuri de genul acesta mai cunosc....familia ok ...si cand au vazut un alt fat frumos au incercat cu motive si mai stiu eu ce numai sa-l aiba pe frumusetea intruchipata....BAIATUL ESTE PE PRIMUL LOC....INCERCATI SA VA MAI GANDITI SI LA COPII VOSTRI NU NUMAI LA VOI....SA VA FIE BINE.....

Postat pe 4 August 2008 18:20
Offf offf , mai ,maii....logic ca te-a parasit daca a avut scandal cu sotia acasa iar daca vreodata ai avut dubii sperand ca va veni vremea cand va divorta de ea si va ramane doar al tau acum a venit timpul sa te trezesti.

Ai pentru ce trai , un copil pe care trebuie sa-l educi , sa-l iubesti , sa fii langa el cand va avea prima dezamagire in dragoste , cand va intra la facultate,sa te bucuri ca esti soacra,bunica.....
Nu vreau sa fiu dura pentru ca intr-un fel mi-e mila de tine , imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie dar trebuia sa te astepti si la asta.

Probabil semnul ala a fost intentionat facut de tine sperand ca asa il vei ajuta sa ia o decizie....a luat-o iar acum trebuie sa o accepti.
iris_4_ever
Postat pe 4 August 2008 18:43
Doamna..aveti aceiasi varsta cu mama mea.Daca mama ar gandi ca dumneavostra,va rog sa credeti ca nu i-as mai zice mama.Daca cineva mi-ar spune ca mama nu mai are nici un motiv sa traiasca,deoarece "frumoasa ei poveste de dragoste cu un barbat insurat" s-a terminat,as uita ca am o mama.Daca sotul v-a inselat exista divortul.Ce educatie ii dati copilului?Cum sa schimbam lumea asta daca noi gandim atat de prost?Postati pe un forum in ideea ca cineva va intelege,dar sunt sigura ca nimeni nu poate.Nu va mai faceti de ras,mai mult decat v-ati facut deja.Aveti 48 de ani,nu 16!Aveti un copil,o familie.Viata e una,si mai e si scurta,merita traita,dar dvs. nu asta faceti.Mult noroc...
ayda4ever
Postat pe 4 August 2008 21:02
imi pare rau sa-ti zic dar eu cred ca o sa suferi tot tu la final. Nu cred ca te iubeste in mod real esti doar o aventura pentru el cum au fost si altele, dupa cum relatezi chiar tu. Si se mai intampla atunci cand iubesti sa ai senzatia ca si celalalt simte la fel. eEu zic sa-l parasesti tu decat sa te paraseasca el. Nu uita, lupul isi schimba parul dar naravul ba. Miha
CORRAIMMA
Postat pe 23 Septembrie 2008 15:04
nu te judec ca nu sunt in masura. dar sincer va spun k in fata mea sunteti o femeie usoara. este parerea mea si numai a mea
alexutzab
Postat pe 23 Septembrie 2008 15:19
Doamna toti gresim, spune-ti ca sotul v-a inselat? Si dvoastra ce-ati facut? cred ca acel copil merita atentia dvoastra, daca tot a fact pasul asta marea iubire eu zic sa va asezati in fata oglinzii si sa va stabiliti prioritatile, familia sau acel amant, by the way a cata amanta sunteti? COPILUL merita totul, sau lasa copilul cu tatal lui si pleaca de nebuna daca asta simti dar vei regreta amarnic, va veni o vreme cand vei vrea ca acel copil sa iti spuna mama si se va uita la tine cu dispret.
carrie32
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:42
Dupa atata experienta acumulata ar fi trebuit sa realizati ca lumea a luat-o razna. Nu vreau sa va intristez insa privit de la exterior este clar ca el nu se va rupe de stabilitatea casniciei ...sunteti condiment ca si colega de birou...si nu va dura mult pana standardele vor cobori catre domnnisoare de 19 ani. Poate suna dur dar din moment ce oferta este vasta, de ce sa nu profite? Cam asta este deviza
lorelay_me
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:22
Din moment ce a inselat-o pe propria lui sotie atat timp ce te face sa crezi ca nu va face la fel si cu tine?
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:32
Cand aveam cativa anisori imi amintesc cum ma pregateam pentru inca un revelion doar cu mamaie si cu fratele meu si cautand sa ma aranjez cu esarfa mamei care iesea dintr-o geanta , am gasit la mama in geanta cateva tuburi cu medicamente si cum eram crescuti de bunici eu cu fratele, am fugit la ea sa i le aratam. Nu tin minte acum ce mi-a zis bunica despre ele insa tin minte ca a doua zi mama urca taras in patru labe scarile si bunica a chemat salvarea...inca o data incercase sa se sinucida...dupa multi ani, mi-am amintit faza si am intrebat-o pe mama ce s-a intamplat atunci cu ea...mi-a zis ca o parasise prietenul ei ( era divortata de tata de cativa ani pt k tata o batea ) si slabise pana la 43 kg si vroia sa moara....cand am aflat sincer va zic ca am inceput sa o urasc si sa o desconsider ca mama.Relatia noastra niciodata nu va mai fi la fel fiindca eu ma simt tradata in asteptari. Daca fiul acestei femei afla ce ganduri are ea , il va pierde si toti anii acestia in care poate s-a sacrificat crescandu-l si oferindu-i ce e mai bun vor fi fost in zadar....eu ii urez sa aibe mai multa minte in ciuda crizei femeii de la varsta pe care o are dansa..si sa mearga la un medic fiindca apropierea menopauzei le face pe unele femei sa isi piarda mintile...all the best !

Postat pe 27 Octombrie 2008 14:33
Daca si-a inselat sotia "de cate ori a avut ocazia", inseamna ca e un afemeiat, care nu se poate implica serios intr-o relatie. Daca inca nu a divortat pana la momentul de fata, are un motiv. Daca ti-a facut scandal ptr vanataia de pe gat, EA, nevasta-sa inseamna mai mult pt el decat tine. E trist sa spui ca nu mai ai pt ce trai in conditiile in care ai un copil de 14 ani !!!!!!! Bucura-te de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, incearca sa refaci relatia cu sotul tau, ai noroc, alte femei isi doresc sa aiba copii si nu pot. Sau sa se casatoreasca. Tu de ce alergi dupa cai veri pe pereti? (scuze daca am fost prea directa)
ingerasmic
Postat pe 27 Octombrie 2008 14:34

e ciudata dragostea , dar totusi nu trebuie sa disperi dupa el, caci nu te merita
trebuie sa traiesti pt copil si va iesi soarele si pe strada ta
el nu te merita, si nu trebuie sa te incurci cu cineva care inseala, ca mai tarziu te va insela si pe tine
moniche
Postat pe 27 Octombrie 2008 18:06
nici eu nu va judecca nu sunt in masura;am 24 de ani,mama e de-o seama cu dumneavoastra dar eu nu m-as supara daca ar divorta de tata.chiar m-as bucura,m-as simti eliberata;toata viata ei i-a fost fidela unui om care n-o merita si nici nu o merita.revenind la d-voastra,eu credca atunci cand iubesti nu mai esti cu picioarele pe pamant si nu mai judeci corect.e adevarat ca aveti un copil dar si d-voastra sunteti un om ,si merita sa traiti in primul si in primul rand pt dumneavoastra.eu va tin pumnii indiferent ce veti face in continuare.
laurapalmer_20
Postat pe 6 Noiembrie 2008 15:52
Sa lasam copiii ca cik au o varsta, desi cel de 14 ani nu e f maricel, dar dc s-ar discuta cu el potrivit, ar intelege....dar acum vine partea..."dragutza".......Mama il lasa pe tata pt ca m-a inselat si acum am avut si eu ocazia sa o fac cu unul care la randul lui a inselat de "cate ori a avut ocazia" dar mama il iubeste si mai bine il las pe tata care a inselat pt unu care a inselat probabil mai mult decat tata, dar asta e , mama il iubeste....si e suficient ....chiar dc la un astfel de om iubirea are o definitie mult prea grea de pronuntat, in principiu pt ca nu e prea facut pt asa ceva....dar tu cand ai sa cresti mare ai sa intelegi ...cum stau treburile cu oamenii mari....Si baiatul ...nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce soc si ganduri va trece....si o sa creasca mare...si o sa vada lucrurile in felul lui si nici nu vreau sa-mi imaginez ce parere isi va face...ca totusi...Aveti o varsta draga doamna....si un copil ink nu stapan pe el...daca ziceti ca nu puteti fara acel barbat....atunci il puteti lua "de barbat" pe al dumneavoastra copil....caci e motivul suficient pt a trai...

Vreti sa divortati...nici o problema....dar orice decizie ati lua-o, trebuie sa fie numai in functie de copilul dumneavoastra...care ar trebui sa fie prioritatea NR 1....
i2fish
Postat pe 8 Noiembrie 2008 13:22
Nu vreau sa critic dar nici un barbat nu merita sa te faca sa gandesti asa. Iubesti cu sufletul un afemeiat si trebuie sa fii constienta ca vei suferi mereu langa un astfel de barbat. Eu sunt divortata, am doi baieti si un prieten de doi ani. Cand am avut probleme in relatie si sufeream ingrozitor am realizat ce inseamna sa ai langa tine fiinte dragi care iti apartin si care te iubesc neconditionat. M-am simtit vinovata fata de ei caci atunci cand iubeam acel barbat pe copii i-am abandonat, nu fizic ci spiritual si sufleteste. Este o letie de viata. Am trait acele sentimente contractictorii care m-au adus cu picioarele pe pamant. De atunci sunt mult mai realista si nu mai vreau sa iubesc nebuneste. Daca iti pastrezi capul pe umeri le poti imparti pe toate ca sa fie bine si intotdeauna copii nu trebuie sa simta lipsa afectiunii si-a atentiei pe care esti obligata sa le-o acorzi. Ofera-ti timp sa te linistesti si gandeste logic cine merita si cine nu iubirea ta.
Succes!
myluna37
Postat pe 17 Noiembrie 2008 09:57
uita-l! si da pagina...
viata poate fi foarte frumoasa lana celalalt potrivit.

Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:22
Nu mai ai pentru cine sa traiesti?!? La copilul tau te-ai gandit? Ar trebui sa te comporti si sa gandesti ca o doamna!
BUM27
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:51
Cred ca e prejudecata ca sa ai o singura mare iubire toata viata...
Desigur, poate fi foarte frumos, dar asta e in general doar o chestie idealista. Oamenii sunt oameni, iar daca s-a terminat iubirea respectiva incearca sa-ti gasesti alta...
bafta!

Postat pe 4 Decembrie 2008 07:03
sa intamplat sa te indragostesti de cine nu trebuie...din lipsa de afectiune te-ai agatat mai mult decat trebuia...,nu ai pt ce sa traiesti?trebuie sa traiesti pt tine....
vad aici ca ca toti te sfatuiesc sa te gandesti la copil..sunt sigura ca el e pe primul loc in inima ta.

iulia_mea
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:39
vreau decat un singur lucru sa va spun....si sa ma scuzati ca intru in discutie dar am aterizat si eu aici pe site si mi se pare interesant : nimeni nu are dreptul sa va judece.....nimeni nu poate sa stie cat l-ati iubit dvs ...si cine vb rau despre dvs nu a stiut niciodata ce inseamna sa iubesti .......sa ramai singur si iar sa iubesti cu adevarat si sa suferi din nou.......si parintii mei sunt divortati si mama mea pt mn e o sfanta orice ar face nu as judeca-o...appo am 27 de ani si cred ca stiu f multe despre viata pt ca am invatat din greselile mele si ale altora.....bafta in continuare si faceti ce credeti de cuviinta si incercati sa fiti mai taresi sa faceti mult mai multe lucruri pt binele dvs ...va pup

Postat pe 28 Decembrie 2008 22:15
Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni pe cine iubeste,dar iti spun eu ca sunt mai mica decat tine ca copilul tau este cel mai important pe lumea asta.Amanti se gasesc pe toate drumurile si la fel si iubiri,eu nu am trecut prin ce treci tu dar asa gandesc eu o femeie de 33 ani
micutadaria
Postat pe 15 Februarie 2009 14:43
Printre amintirile din copilarie cel mai bine imi aduc aminte certurile din casa, discutiile despre divort si asa mai departe, bineinteles ca la inceput am suferit si nici nu concepeam ideea de divort, cred ca pe la 16-18 ani am inceput sa ma obisnuiesc totusi ca nu ar fi ceva neaparat rau, daca in felul asta parintii mei ar fi fericiti, eu oricum nu eram nici cu certuri nici cu divort asa ca ce mai conta.
Sfatul meu pentru Dvs. e acelasi care i l-am dat si mamei mele (care acum e plecata in Italia, nu a divortat, banii ni trimite pe toti acasa dar cu tata oricum nu se intelege) cand a venit vorba despre un doctor care ii facea avansuri, a fost sa faca ce ii dicteaza constiinta si ce o face fericita , bineinteles dupa cate stiu eu individul nu este insurat divortat si nici nu face copii cu colegele de serviciu.
Toata lumea de pe site a fost dura cu Dvs. dar cred ca stiati deja tot ce v-au spus ei doar ca nu vroiati sa constientizati, incercati sa va imbatati cu apa rece cum se zice.
In loc sa cautati ceva mai bun decat sotul Dvs. care v-a inselat o data, dvs sariti din lac in put si peste ceva timp o sa va plangeti ca individul va inseala si nu va iubeste. Orice actiune are o urmare. ganditi de 2 ori inainte sa actionati o data
luminita_dy
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ne-am despartit dar mi-e dor... 12 De la: je_baby 12 Octombrie 2008 17:33
Salut :( 31 De la: martie02 18 Octombrie 2009 22:53
de ce?...iubirea mea din trecut.... 42 De la: mishkaela 15 Iunie 2011 11:01
Despãrțire 3 De la: kudika_1016079 20 Iulie 2016 09:38
cum sa fac sal uit??? al iubesc nespus de mul insa el isi bate jok 2 De la: vitamina_c 13 Mai 2011 11:55