Mai multe
| Salut,va intreb si pe voi sa-mi spuneti ce credeti despre acest lucru...de ce la despartire nu se spun si lucrurile care ti-au placut candva la aceea persoana? de ce se vad numai acele lucruri ce au adus nemultumiri?totusi te-ai simtit bine cu aceea persoana,ai fost atras de anumite calitati ale ei,comportament,ai avut sentimente fata de ea,etc...daca tot te desparti de ce sa ranesti de doua ori,aruncand in fata numai reprosuri si lucruri urate?Respectul fata de aceea persoana nu se mai ia in considerare? | ||
|
onuta81 Postat pe 10 August 2008 18:29 |
||
|---|---|---|
|
Onuta , nu toata lumea procedeaza asa iar cei care o fac......probabil sunt inca in crestere ca sa nu folosesc un cuvant mai dur.....depinde de parteneri , de motivul pentru care s-au despartit ....nu stiu ce sa spun pentru ca de multe ori m-am intrebat si eu acelasi lucru cand am auzit cum vorbeau fetele/baietii de fostii iubiti. Mie mi se pare penibil sa ma apuc sa-i scot in evidenta lipsurile unui fost de al meu pentru ca daca as face asta ar trebui sa accept ideea ca am stat alaturi de un prost,un nenorocit,un idiot,un fustangiu sau ce alte apelative am mai auzit din gura altor fete. In general despartirile mele au fost in conditii de prietenie....pana si cu cel care m-a prins in casa cu alt barbat (ca asa am vrut eu...) am discutat normal fara sa ajung la tipete si injurii ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 August 2008 18:37 |
||
|
Pentru ca avem in noi si acel instinct "de animal", care atunci cand este ranit, parasit etc. reactioneaza mai urat! Dupa parerea mea, proprie si personala, modul de a reactiona la sfarsitul unei relatii depinde de sentimentul avut fata de celalalt: 1. daca despartirea e de acord comun, in liniste daca pot spune asa, sentimentul dintre cei doi nu a fost unul de iubire adevarata ci mai degraba o prietenie, acelasi interes, comoditate, frica de a risca o liniste aparenta a unui cuplu model, frica de a risca ceea ce ai pe ceva ce-ti doresti si poate nu obtii (cioara din mana sau vrabia de pe gard) s.a.m.d 2. daca se lasa cu certuri, cuvinte grele, e doar un reflex de respingere a ceea ce simti, trebuie sa-l urasti ca sa-l poti respinge pt modul in care s-a purtat cu tine, pt ca altfel, daca iti pastrezi doar lucrurile frumoase, vei continua sa speri la o eventuala impacare, care eventual nu o vrei sau nu e bine sa mai fie... Sper sa fiu intelesa un pic!
|
||
|
|
||
|
onetz82 Postat pe 11 August 2008 14:30 |
||
Sa arunci cu cuvinte urate nu ne face cinste, dar asta e o metoda de a-ti arata frustrarea. Chiar daca te faci de ras, ca doar tu ai stat atata timp cu un nesimtit, cu un prost. Cunoastem cu totii acele cupluri care se jigneau in public, iar apoi isi declarau dragostea. da, si eu prefer sa ma despart in mod civilizat. Asta e, nu a mers, noi mergem inainte. Cand celalalt greseste si te raneste normal ca arunci cu ce prinzi dupa el. Si daca e usor sa arunci cu farasul dupa el, ei bine, e si mai usor sa arunci cu injurii. Totusi nu e cazul sa ne spalam rufele in public. Pe acest principiu merg si sper sa nu renunt la el.
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 16:29 |
||
|
iris ai foarte mare dreptate...sunt de aceeasi parere cu tine!!! De fapt, cred ca cei care ajung sa foloseasca un vocabular "trivial" ca sa nu spun altceva, sufera inca dupa persoana despre care vorbesc "ca la usa cortului"...pentru ca daca nu le-ar pasa, ar spune:ok,ne-am despartit,punct si de la capat! |
||
|
blindgirl Postat pe 18 August 2008 21:25 |
||
De la: onuta81, la data 2008-08-10 18:29:20.de ce la despartire nu se spun si lucrurile care ti-au placut candva la aceea persoana? pentru ca de obicei despartirile dor pentru cel/cea care este parasit. normal ca nu-ti convine sa fii parasita si sa-l mai si pupi pentru asta. |
||
|
Luan4 Postat pe 18 August 2008 22:12 |
||
De la: onuta81, la data 2008-08-10 18:29:20Salut,va intreb si pe voi sa-mi spuneti ce credeti despre acest lucru...de ce la despartire nu se spun si lucrurile care ti-au placut candva la aceea persoana? de ce se vad numai acele lucruri ce au adus nemultumiri?totusi te-ai simtit bine cu aceea persoana,ai fost atras de anumite calitati ale ei,comportament,ai avut sentimente fata de ea,etc...daca tot te desparti de ce sa ranesti de doua ori,aruncand in fata numai reprosuri si lucruri urate?Respectul fata de aceea persoana nu se mai ia in considerare? pentru un fapt foarte simplu...... lucrurile urite le ,,coplesesc'' pe cele frumoase.... si nu te desparti de cineva spunindu-i, si el la rindul lui spunidu-ti lucrurile frumoaase... nu prea ,,suna bine''.... |
||
|
Postat pe 21 August 2008 18:40 |
||
| Pai stefancelmic te poti desparti si fara sa spui lucruri urate despre persoana cu care ai stat o perioada mai lunga sau scurta de timp,fara jigniri....la urma urmei unde mai e respectul?sau poate ca nu mai e cazul...pt unii,te poti desparti si intr-un mod mai frumos,fara acele reprosuri sau jigniri...pe care unii poate ca le spun... | ||
|
onuta81 Postat pe 21 August 2008 19:36 |
||
De la: onuta81, la data 2008-08-21 19:36:44Pai stefancelmic te poti desparti si fara sa spui lucruri urate despre persoana cu care ai stat o perioada mai lunga sau scurta de timp,fara jigniri....la urma urmei unde mai e respectul?sau poate ca nu mai e cazul...pt unii,te poti desparti si intr-un mod mai frumos,fara acele reprosuri sau jigniri...pe care unii poate ca le spun... daa? unde sint acele persoane... care se respecta? si se despart,, frumos''... sint ffff putine... si in momentul in care iti povestesti ,,problema'' nu scoti in evidenta ,,calitatile'' ci defectele... partenerului... oricum fiecare e ,,constient'' si crede ca celalat e de vina.... si de fapt tine de temperamentul fiecaruia... si im unele moomente de acel gen, temperamentul ..iese'' la iveala.... si de acolo.....tot circul... sincer... nu prea mai vezi oameni care se despart.. civilizat.. asta nu inseamna ca nu exista.. inca... |
||
|
Postat pe 22 August 2008 11:11 |
||
eu m-am simtit cel mai bine atunci cand i-am zis celui de care ma desparteam,(si care pe parcursul relatiei mi-a facut f multe lucruri urate),ca nici nu-l mai salut pe strada mi-a aruncat o privire ucigatoare. dar asta era,pt mine nu mai insemna,decat NIMIC.
|
||
|
DeeaCatalina Postat pe 8 Septembrie 2008 23:36 |
||
| Pai din moment ce te desparti de el/ea e normal sa-i spui tot ce te-a deranjat pt ca altfel numai suna a despartire...atunci cand te desparti zici tot ...doar nu stai sa vb despre lucrurile frumoase | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 09:08 |
||
| E BINE SA stii ce ai gresit intr-o relatie | ||
|
nor_pufos Postat pe 6 Decembrie 2008 18:35 |
||
|
e urat sa te desparti cu cuvinte grele si e si mai urat sa continui cu aceleasi cuvinte la adresa fostului/fostei si dupa ce s-a incheiat....dar depinde de fiecare persoana in parte, depinde de motivele despatirii pentru ca de exemplu daca 2 persoane si-au facut planuri, au investit de toate in acea relatie dorind aparent acelasi viitor si unul dintre ei o da rau de tot cu bata in balta....normal k iti cam vine sa ii spui toate "negrele" si i le si spui; in schimb daca despartirea intervine din alte motive cum ar fi lipsa de "sclipire" din acea relatie....atunci te cam desparti de comun acord si ramaneti si prieteni sau macar amici... si in ceea ce priveste faptul ca daca injuri partenerul dupa despartire e ca si cum ti-ai strica reclama recunoscand ca s-a stat langa un ..si langa un....(sau o...) este oarecum de inteles...pentru ca este greu sa ne simtim inselati, mintiti,dati la o parte, ignorati samd si de asemenea este greu sa stii k ai fost bataia de joc a cuiva in care ti-ai pus sperante si care culmea ti-a si alimentat aceste sperante ..... |
||
|
adutu01 Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:00 |
||
| mie nu mi-a fost jena sa ma despart de fostul meu cu cuvinte grele pentru ca le-a meritat din plin si el m-a jignit si umilit de foarte multe ori asa ca eu i-am dat inapoi aceasi palma a fost greu pentru mine sa ma simt mintita si inselata si in plus sa stiu ca am fost bataia de joc a lui dupa ce eu l-am ajutat atat de mult si financiar si moral iar el a fost o lichea profitoare care nu m-a meritat | ||
|
ilyescorina Postat pe 24 Ianuarie 2009 14:25 |
||
|
Ceau uite ca mi s-a intamplat si mie....sincer nu credeam ...dar momentul adevarului a sosit.....Am fost amici vrei 4 ani apoi am fost iubiti 2 ani. Sincer am aproape 30 de ani si am ajuns sa fiu jignita ...si pt ce...doar pt bani.El nu vedea si nu vede in fata ochilor decat bani. Am renuntat la o alta tara pt el......am adus si eu bani in casa...dar cand acestia s-au terminat...el nu vroia sa cheltuie din economiile lui.Iar eu am vrut sa nu stie de economiile mele sa-l vad cum reactioneaza atunci cand banii mei se termina....Si am vazut.... Cel mai greu e ca sunt departe de tara , nu am cui spune toata durerea pe care mi-a provocat-o cel in care aveam cea mai mare incredere. Norocul meu este ca am avutceva bani deoparte cu care sa ma intretin si sa caut o gazda aici. Altfel ar fii trebuit sa ma intorc in Romania fara bani, fara sa am unde locui.... E dureros, sa merg dimineata la lucru sa-i vad pe cei din jurul meu fericiti cu copii cu planuri de viitor. Si macar daca as putea spune ca am un job in care pot pune o suma de bani deoparte...dar nu....asa ca ma intreb ...Ce am facut cu viata mea????? . |
||
|
meekk Postat pe 24 Ianuarie 2009 14:46 |
||
|
meekk, Ai toata viata in fata ! Cum adica ce ai facut cu viata ta ? Nasol e ca nu ti-ai dat seama cu cine ai de a face de la bun inceput. Banii sunt problema multor familii tinere, mai ales daca partenerii provin din familii cu stare materiala diferita sau/si au conceptii diferite despre ce este banul si cum trebuie el folosit...si cu siguranta banii nu aduc fericirea dar...o intretin pe deplin acolo unde ea exista...Aspectul economic e foarte important din punctul meu de vedere, poate si obisnuinta, si nu suport barbatii zgarciti, iar un barbat care are potential reuseste sa faca si bani...Nu ma pasioneaza o viata de "martira" in lipsuri, alaturi de un loser... Ma mir ca nu te-a pus pe ganduri faptul ca avea economiile "lui". Adica ? Nu erati cu banii la comun ? Eu l-as fi lasat cand ar fi zis cuvintele "banii mei"... |
||
|
ocs Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:32 |
||
|
Ai toata viata in fata ! Cum adica ce ai facut cu viata ta ? Nasol e ca nu ti-ai dat seama cu cine ai de a face de la bun inceput. Banii sunt problema multor familii tinere, mai ales daca partenerii provin din familii cu stare materiala diferita sau/si au conceptii diferite despre ce este banul si cum trebuie el folosit...si cu siguranta banii nu aduc fericirea dar...o intretin pe deplin acolo unde ea exista...Aspectul economic e foarte important din punctul meu de vedere, poate si obisnuinta, si nu suport barbatii zgarciti, iar un barbat care are potential reuseste sa faca si bani...Nu ma pasioneaza o viata de "martira" in lipsuri, alaturi de un loser... Ma mir ca nu te-a pus pe ganduri faptul ca avea economiile "lui". Adica ? Nu erati cu banii la comun ? Eu l-as fi lasat cand ar fi zis cuvintele "banii mei"... ffffff adevarat ce spui u acolo.(bani la comun etc)Da ce te faci dc dp ce faci 2 copii k el se apuca si iti reproseaza oricand are ocazia sunt bani mei toate lucrurile sunt ale mele u nu ai nimic sa iti cumperi sa iti faci.atunci apropo la topic km sa nu il mascaresti si sa nu il jignesti si sa nu ii spui tot ce ai pe suflet.ami grav este k nici nu ne despartim da nici prea bine nu ne mai intelegem. si dp ce ne certam si ne balacarim k la usa cortului ma ia in brate si ma pupa si imi zice k ma iubeste.aveti cumva un sfat si pt mine.aveti grija de voi viata e o tarfa |
||
|
alyna_witch Postat pe 27 Ianuarie 2009 07:21 |
||
|
Iti multumesc frumos de mesaj, sa stii ca a insemnat mult .Mai ales ca tu esti obiectiva in problema,.Sper sa imi pot face o retea sociala aici sa nu mor de singuratate, dar mai ales sa fiu mai plina de viata . Ca aici nu e ca in Romania,lumea e mai rece. Iar referitor la topic sincer cred ca din frustrare, dezamagire, si parerea de rau a timpului pierdut alaturi de cineva care nu merita. |
||
|
meekk Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:15 |
||
De la: ocgiogi, la data 2009-01-26 17:32:15meekk, Multumesc frumos ! A inssemnat mult raspunsul tau Ma bucur ca exista acest forum ! |
||
|
meekk Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce pot face? | 13 | De la: nicolaedavid2000 24 Mai 2010 18:36 |
| O mica mare problema | 27 | De la: kudika046333 4 Septembrie 2009 09:52 |
| buna | 12 | De la: pisicuta_razboinica 18 Iulie 2009 11:08 |
|
|
||
| Vrea sa se desparta de mine :( | 21 | De la: Inobb 23 Noiembrie 2009 15:42 |
| cum sa dau 5 kg jos ?cum sa slabesc,,,?, | 5 | De la: kudika198172 26 Iulie 2010 10:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.