Setari Cookie-uri

Relatie cu ... seful....

Buna! Ma primiti si pe mine printre voi? N-am scris pana acum, nu-mi place sa vorbesc despre mine cu oameni pe care nu-i cunosc, dar de data asta simt nevoia sa povestesc cuiva... Poate imi spuneti voi cum sa trec mai departe... Povestea e simpla. Cu 4 luni in urma iubitul meu a gresit putin adresa la intoarcere acasa si a ajuns in patul altei femei. Am suferit, am crezut ca nu o sa mai gasesc nici un motiv sa zambesc si am vrut sa schimb tot ce avea legatura cu trecutul.Inclusiv locul de munca. Si m-am angajat.Firma tanara, echipa tanara, sef pe masura, oameni deschisi si comunicativi. Si lucrurile parea roz. Pana intr-o seara cand am ramas la birou cu seful. Doar noi doi. Si discutia a pornit pe alte cai, si s-a intunecat, si mi-am auzit seful spunand lucruri pe care tanjam sa le aud si ce a urmat banuiesc ca nu mai e nevoie sa va spun... Ce e rau aici? Ca am crezut. Ca am fost convinsa ca n-am ajuns degeaba in firma respectiva. Cum s-a terminat? Cu un sef care nu m-a recunoscuut in dimineata urmatoare, cu demisia mea, cu alte tristeti, cu alte regrete, cu alte dezamagiri. Partea proasta e ca acum, dupa ce s-a terminat tot, realizez ca mi-e dor de el, ca l-as vrea langa mine. Cum trec mai departe? Cum fac sa uit?
Rox_Rocsana
Postat pe 11 August 2008 14:06
de cine ti-e dor?
de prietenu' care a gresit adresa de mail sau de sefu' care ti-a traso o data si n-a facut nimic sa te opreasca in firma!!!?

Postat pe 11 August 2008 14:21
Ce ai crezut mai ? ca ai fost angajata pentru meritele tale intelectuale sau fizice ?

Nu vreau sa fiu rea dar in general iti cam dai seama cand te duci sa te angajezi undeva cam ce se doreste de la tine .

Cate joburi ,,bune'' nu am refuzat doar pentru ca tipul care-mi lua interviul se uita la sanii mei in loc sa-mi citeasca cv-ul numai eu stiu ....

Nu am inteles la ce te asteptai a doua zi ....sa vina seful sa te pupe de buna dimineata sau sa-ti continui treaba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ?

Asta e ...ti-ai tras-o cu seful , mare branza ....nu esti prima si nici ultima care face acest lucru.

Ti-ai dat TU demisia pentru ca nu ai fost tratata de el asa cum te asteptai sau el te-a pus sa ti-o dai ?
Cred ca la asta se rezuma totul ......lasand la o parte faptul ca ai apucat sa te indragostesti de cine nu trebuie .....o sa-ti treaca la fel de repede cum ti s-a pus pata pe el.
Daca nu-ti trece......pune-ti un semn de intrebare :chiar esti indragostita de un barbat care doar ti-a tras-o cum spune Geo sau e vorba doar de orgoliul rau ranit ?
iris_4_ever
Postat pe 11 August 2008 14:30
pai..nu-i rau ca ai crezut dar scopul era sa faci sex cu seful?!
pai daca te-oi duce la interviu cu bluza cea mai decoltata sa vada domle oamenii ce sufletista esti...ma scuzi..
si pana la urma pe cine vrei inapoi?
beem
Postat pe 12 August 2008 10:26
sau ce!
onoarea nereparata!

Postat pe 12 August 2008 10:28
Se mai intampla sa stii ca nu esti un caz izolat ...ca filmele oare nu se inspira din viata reala?ce sa iti spun ..nu vreau sa te judec, nu sunt persoana si nu e cazul ..insa sa stii ca iti va trece la fel de repede cum ti s-au aprins calcaiele dupa el...si nu stiu daca te-ai indragostit ..cred insa ca aveai nevoia de afectiune si aveai nevoie sa iti demonstrezi tie ca inca merge ...ca daca prietenul tau te-a lasat nu te-a lasat pt ca nu esti frumoasa sau altceva ..te-a lasat intr-un moment de salbiciune ...probabil asta este ai vrut sa vezi tu daca inca mai ai farmec ..daca inca mai merge ...iti va trece ..probabil in cateva luni te vei amuza ...canalizeaza-ti energia la locul de munca ( NOUL) si evita relatiile la birou ...e mai bine ..eu si prietenul meu ne-am cunoscut la birou ...a urmat demisia mea ..dupa care a lui ..imp e ca suntem impreuna ...dar, evita cel putin in rpimele luni ..e mai bine asa ...plus e vara ..inca ...iesi cu fetele si distreaza-te!
aboo
Postat pe 12 August 2008 10:53

"Asta e ...ti-ai tras-o cu seful , mare branza ....nu esti prima si nici ultima care face acest lucru.' - are dreptate iris4ever cand zice asa, dar....
Da, dar unele au facut-o cu cap. Adica nu s-au aventurat doar asa fara sa se gandeasca la consecinte. Ce se intampla cu voi fetelor? Trebuie sa va ganditi ca la locul de munca poate nu exista prieteni, doar colegi si sefi. Ce credeai ca te va avansa ptr calitatile tale.... de amanta? Draga mea, trebuie sa fii cu un pas inaintea tuturor si un sfat: la locul de munca te duci sa muncesti nu sa te iubesti. Nu trebuie sa placi pe nimeni , daca nu vrei, doar sa iti faci treaba cu profesionalism si sa nu te incurci sentimental cu nimeni. Cum ai plecat? El te-a obligat sa iti dai demisia? Pe ce considerente? Puteai sa faci ceva in privinta asta, zic eu. Poate i-a fost teama de tine daca ramaneai in firma in continuare. Daca te-a obligat sa iti dai demisia fara nici un motiv intemeiat, ai facut greseala sa semnezi demisia. Daca ai plecat de buna voie... inseamna ca nu stii sa pierzi cu demnitate, nu stii sa iti asumi responsabilitatea faptelor tale. Ai facut-o cu mana ta. Capul sus si bafta! Eu nu vreau sa te judec, nici sa te descurajez. Dimpotriva. Vreau sa iti revii si sa nu mai faci asemenea greseli. NICIODATA!
rosuveronika
Postat pe 8 Septembrie 2008 14:50
Cred ca in relatiile profesionale trebuie avuta cea mai mare grija...daca te`ncurci si cu un coleg , nu neaparat cu un sef , fara sa ii stii intentiile si ce fel de om e...poti sa o`ncurci. Dupa parerea mea , mai bine demisia si stergi cu buretele decat sa afle colectivul si sa se aleaga praful de reputatia ta.

Oricum...si sefu` asta o fi avand nevasta sau iubita...chiar nu stiai cum stau lucrurile? Sau te multumeai in postura de amanta?
Kittynelle
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:09
Da.... interesanta experienta! Important este de acum inainte, sa treci peste ceea ce a fost si sa mergi mai departe. Capul sus si privirea tintita bine, nu trebuie sa pui capul in pamant pt acest motiv. De preferat ar fi relatiile in afara locului de munca. Nu am fost si nu voi fi niciodata adepta acestor relatii, pentru ca nu sunt de durata, sunt de satisfacere reciproca pe moment, si pe urma .... ce vezi? .... hmmmm un mare nor de praf in care esti nerecunoscuta. Am un amic care facea aceste treburi, angaja fete tinere ... absolvente.... dupa maxim 2 sapt si-o punea cu ele ... alea innebunite dupa el, si pe el nici nu-l interesa, povestea la toti prietenii, plus ca avea lozinca lui :" alta fraiera in lista mea!". Pana m-au apucat nervii la o discutie si l-am facut cu ou si cu otel pt ca asa merita, si a ramas socat, il intreba pe sotul meu .... de reactia pe moment, si el i-a spus ca este normal sa am o asemenea reactie, pt ca si el o are, cand vede un barbat ca se lauda cu aventurile lui ... pe seama unor naive.

Dar .... fiecare dintre noi decide pentru el, si pentru ce considera el sau ea ca este mai bine si mai tenace pentru viata ei.

Bafta fetelor!
dede2004
Postat pe 29 Octombrie 2008 08:54
salut!poat te-ai grabit un pic....
era mai bine sa astepti,sa vezi daca intradevar poate fi ceva intre voi!eu am o experienta ce sefu,dar e alta situatie...
anku
Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:56
Ei? Te-ai lamurit ce se intampla daca iti deschizi inima pe forum? Alta data sa stii si sa nu mai scrii!!!
Mai bine deschide un jurnal si confeseaza-i-te lui, dar aia grija tine-l ascuns bine ca cine stie pe mana cui incape si te trezesti in aceiasi situatie.
gabelache
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:55
Are romanul o vorba din batrini: DE UNDE ITI IEI PITA SA NU-TI BAGI .......
Considera asta o lectie de viata, treci peste si mergi inainte!!!!!
Daca te consoleaza: nu esti nici prima nici ultima care face / a facut greseala asta!
mecro
Postat pe 5 Aprilie 2009 17:14
Draga mea, greseli facem toti, tot timpul, unele mai mari altele mai mici. Incearca sa vezi asta ca un capitol incheiat din viata ta, sa speri ca totul va fi bine, ca vei deveni cineva mult mai bun decat acel sef. Cred ca omul acela nu merita gandurile tale. Nu te mai gandi la el, incearca sa faci tot ce poti sa nu te mai gandesti, magarii nu merita suferinta ta.

Postat pe 6 Aprilie 2009 23:04
Ok,fetelor.Referitor la ce spune domnisoara,nu o judec,si eu sunt cam in aceeasi situatie.M-am culcat cu seful meu,dupa 4 luni de ocheade etc.Este tanar,barbat bine,singur,dar are o mare slabiciune pt.femei.In fine,acum regret enorm,poate asta imi va afecta locul de munca,poate nu,poate isi va schimba parerea despre mine,ca sa nu mai spun ca a doua zi cand a trebuit sa dau ochii cu el a fost penibil,imi venea sa plec acasa.Am cazut de comun acord ca nu va afla nimeni,dar.....nu stiu ce sa zic.Noroc ca intru in concediu si asa nu il mai vad.A fost un pas gresit,o iesire necontrolata,nici macar nu m-am simtit bine.
Stati departye de sefi
iulia_k_
Postat pe 2 Iunie 2009 11:04
De la: iulia_k_, la data 2009-06-02 11:04:58Ok,fetelor.Referitor la ce spune domnisoara,nu o judec,si eu sunt cam in aceeasi situatie.M-am culcat cu seful meu,dupa 4 luni de ocheade etc.Este tanar,barbat bine,singur,dar are o mare slabiciune pt.femei.In fine,acum regret enorm,poate asta imi va afecta locul de munca,poate nu,poate isi va schimba parerea despre mine,ca sa nu mai spun ca a doua zi cand a trebuit sa dau ochii cu el a fost penibil,imi venea sa plec acasa.Am cazut de comun acord ca nu va afla nimeni,dar.....nu stiu ce sa zic.Noroc ca intru in concediu si asa nu il mai vad.A fost un pas gresit,o iesire necontrolata,nici macar nu m-am simtit bine.
Stati departye de sefi


tocmai acum imi spui cand ma hotarasem sa ma dau si eu la director,apoi la sefu mai mic asa si cine mai urmeaza?
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:07
P.S:Nu sunt vreo oportunista,nu am facut-o sa fiu avansata sau pt.vreo marire de salariu,am avut un moment de ratacire .Si cand ma gandesc ca si azi,ca in fiecare zi trebuie sa dau ochii cu el....si mai lucram si in acelasi birou.E o tacere apasatoare,orele trec greu......offfff...
Acum nu stiu ce sa fac,in cazul in care vrea sa continue asa zisa "relatie",nu sunt sigura ca vreau asta,si poate nici nu e bine..Sa nu mai spun ca am mai avut o relatie anterioara,cu acelasi gen de barbat,care alearga dupa 10 fuste in acelasi timp,si chiar nu as mai vrea sa investesc iar sentimente.Totusi mi-e sa nu fiu concediata,in cazul in care il refuz... E inca devreme sa zic ceva,faptul s-a consumat acum o saptamana..

Cat despre director sau mai stiu eu ce......haideti sa invatam din greselile altora fetelor.O zi buna va doresc
iulia_k_
Postat pe 2 Iunie 2009 11:23
De la: iulia_k_, la data 2009-06-02 11:23:58P.S:Nu sunt vreo oportunista,nu am facut-o sa fiu avansata sau pt.vreo marire de salariu,am avut un moment de ratacire .Si cand ma gandesc ca si azi,ca in fiecare zi trebuie sa dau ochii cu el....si mai lucram si in acelasi birou.E o tacere apasatoare,orele trec greu......offfff...
Acum nu stiu ce sa fac,in cazul in care vrea sa continue asa zisa "relatie",nu sunt sigura ca vreau asta,si poate nici nu e bine..Sa nu mai spun ca am mai avut o relatie anterioara,cu acelasi gen de barbat,care alearga dupa 10 fuste in acelasi timp,si chiar nu as mai vrea sa investesc iar sentimente.Totusi mi-e sa nu fiu concediata,in cazul in care il refuz... E inca devreme sa zic ceva,faptul s-a consumat acum o saptamana..

Cat despre director sau mai stiu eu ce......haideti sa invatam din greselile altora fetelor.O zi buna va doresc


pai ei eu nu fac asta?invatza din experientza altor fete
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:46

vreau si io un sef

ma duc sa il caut pe geo,poate vrea sa fie el seful meu...macar pt o zi
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:47
cum naiba gasiti subiectele astea de la naftalina?????
l_diana_c
Postat pe 2 Iunie 2009 11:54
De la: l_diana_c, la data 2009-06-02 11:54:03cum naiba gasiti subiectele astea de la naftalina?????


acolo sus pe pagina,intri la toate forumurile....doar ca vei ramane cel mai adesea socata,asa ca mai bine renuntzi din start
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:56
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:47:52
vreau si io un sef

ma duc sa il caut pe geo,poate vrea sa fie el seful meu...macar pt o zi


buzeleeeeeee tale
doua petaleeeeeeeee

geooooooooooooooo unde umbli mai geoooooooooooo?hai vino repede sa ne jucam de-a seful, tu nu vezi ca natziunea te cere
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:57
sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:58
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:56:41
De la: l_diana_c, la data 2009-06-02 11:54:03cum naiba gasiti subiectele astea de la naftalina?????


acolo sus pe pagina,intri la toate forumurile....doar ca vei ramane cel mai adesea socata,asa ca mai bine renuntzi din start


multumesc!
l_diana_c
Postat pe 2 Iunie 2009 11:59
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:58:08sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu


stai asa sa subsciu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:59
De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:59:54
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:58:08sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu


stai asa sa subsciu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu


subscriere la subscrierea lu donty sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu [/sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu [/sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu [/sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu sefu [/
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 12:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pura telenovela...dar merita? 24 De la: otilia23 10 Ianuarie 2009 23:00
Santajati de proprii copii 26 De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:26
eu si el.. in secret? 10 De la: Micael 14 Noiembrie 2010 13:27
iubire imposibila 20 De la: kudika142598 15 Martie 2010 22:49
M-a parasit... 72 De la: oanamanolache2009 19 Septembrie 2010 12:33