Setari Cookie-uri

ce fantezii sexuale aveti?

Stiam eu ca nu vrei amanunte
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 11:15
Bleahhhhhhhhhhhh.....................

nu sunt masochista................
sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 11:31
servus fetilii

io vreau cu baiatu de la curent.am fost sa imi platesc curentul si moaaaamaaaa,cand si-a ridicat ochii din hartzoage si mi-a zambit,am crezut ca ma topesc pe loc.........ma duc sa vad daca vecina a platit factura,ca de nu,ma duc io,ca am drum acolo....
ahhh feteloooor,e atat de sexi......de unde dracu sa il scuture o fi aparut????
matracucu
Postat pe 11 Februarie 2009 11:52
De la: laurathegirl, la data 2009-02-11 11:52:05servus fetilii

io vreau cu baiatu de la curent.am fost sa imi platesc curentul si moaaaamaaaa,cand si-a ridicat ochii din hartzoage si mi-a zambit,am crezut ca ma topesc pe loc.........ma duc sa vad daca vecina a platit factura,ca de nu,ma duc io,ca am drum acolo....

credeam ca numai eu am fantezi cu baiatul de la apa

donttouch
Postat pe 11 Februarie 2009 11:57

Pai mai pui, daca te duci sa platesti acolo, tot pe el il gasesti? ca astia care fac "teren" nu stau inauntru, nu? Mai bine ai grija sa fii acas' data viitoare cand vine sa citeasca contoarul.... Si ce palaria mea, daca tot l-ai avut in casa, nu l-ai invitat la un pa'ar de ceva?
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 11:59
De la: donttouch, la data 2009-02-11 11:57:20

credeam ca numai eu am fantezi cu baiatul de la apa

eeeee donty,ca sa nu mai vorbesc de ala de la cablu........l-am vaut calare pe un stalp,...era incordat de numa azi-vara si mi-a spus"sarumainile doamna"......asta a stricat totul.......in rest nota 10
matracucu
Postat pe 11 Februarie 2009 11:59
Laura ubita............... eu am un vecin..........................

oooooooooooooo mama................de cate ori il vad asa ce imi incoltesc niscaiva ganduri necurate.............
sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 12:00
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 11:59:33

Pai mai pui, daca te duci sa platesti acolo, tot pe el il gasesti? ca astia care fac "teren" nu stau inauntru, nu? Mai bine ai grija sa fii acas' data viitoare cand vine sa citeasca contoarul.... Si ce palaria mea, daca tot l-ai avut in casa, nu l-ai invitat la un pa'ar de ceva?

nu mai dora,era ala la care ii platesti,ca de citit citeste un nashpet,no interes.
vai ce ochi avea....si ce guritza........
ma duc sa fac un dus rece......back in a moment.....
matracucu
Postat pe 11 Februarie 2009 12:01
Pai si ce e rau in "sarumainile" ? Adica, daca-ti zicea "salut, shefa!" era mai bine??
Dor_a
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-11 12:00:57Laura ubita............... eu am un vecin..........................

oooooooooooooo mama................de cate ori il vad asa ce imi incoltesc niscaiva ganduri necurate.............

monica ,ma bucur tare sa te vad.
matracucu
De la: laurathegirl, la data 2009-02-11 12:01:03
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 11:59:33

nu mai dora,era ala la care ii platesti,ca de citit citeste un nashpet,no interes.
vai ce ochi avea....si ce guritza........
ma duc sa fac un dus rece......back in a moment.....

Ma rog, detalii, detalii... Ideea e ca nu il gasesesti "inauntru"... ci doar pe teren... D'aia zic: trebuia sa profiti de moment
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 12:03
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 12:01:05Pai si ce e rau in "sarumainile" ? Adica, daca-ti zicea "salut, shefa!" era mai bine??

nu mai dora,dar zise asa pe un ton de fustangiu de ala nenorocit....si nu l-a ajutat nici vocea,ziceai ca acu s-a intors de la juganit............si felul in care a zis "doamna"....mi-a linistit hormonii pe loc....
matracucu
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 12:01:05Pai si ce e rau in "sarumainile" ? Adica, daca-ti zicea "salut, shefa!" era mai bine??

cum mai ce are ? a pus-o la respect din start nu stia si el acolo un :hello gagica
donttouch
De la: laurathegirl, la data 2009-02-11 12:03:35

nu mai dora,dar zise asa pe un ton de fustangiu de ala nenorocit....si nu l-a ajutat nici vocea,ziceai ca acu s-a intors de la juganit............si felul in care a zis "doamna"....mi-a linistit hormonii pe loc....

Aaaa! acu' mi-a picat fisaa.... Deci nu de "sarut mana" ti-a trecut tie... CA eu am o boala pe astia de-ti zic, tie, fata, "salut" de mor... Ce puii mei "Salut"?
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 12:05
nah frast, acu realizez ce am pierdut...de maine ma ofer sa platesc eu cheltuielile casei, m-ati facut curioasa...la mine vin doar baietii de la net, intotdeauna doi...s-a cam dus vestea ce sunt fioroasa intra incaltati, se hoalba la modem, daca ard becurile totul e in regula, asa spun ei...avem o relatie deosebita, de violenta abia starnita din partea mea
_oktober_
Postat pe 11 Februarie 2009 12:08
of la nai ba-n puii mei,ma gandii la baiatu asta al meu cocotzat,in timp ce face s e x,la chitzaitul ce il scoate....un fel de soriceneala,bleaaah,vorba monicai.......
matracucu
Postat pe 11 Februarie 2009 12:12
Hehe! Vezi Oktober? Ce de baieti dragutzi de la cablu, lumina si alea-alea poti pierde asa? Tztztz!
(si la mine e la fel, nu calca ei la mine, da' io nu pierd ni'ica ca sunt indieni d'aia boratzi... ups! ... asta a sunat rasist, da' nu e.... ma refer strict la ce urati sunt...
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 12:12
dar avem un postas delicat..mmm...a fost suficient sa ma iau odata de el, ca mi-a pus corespondenta valoroasa in cutia postala-va dati seama -dar,pt ca ploua afara, a ajuns marinata la mine...m-am indragostit de el in momentul in care mi-a spus ca mi-o va da personal si nu a racnit sa-mi schimb cutia, cum ar fi facut orice barbat obisnuit ...astept in fiecare dimineata sa-mi bata in geam
_oktober_
Postat pe 11 Februarie 2009 12:17
buna fetele! am si eu un specimen bun la firma de internet unde sunt abonata si mereu il chem ca nu-mi merge nu stiu ce... ce-mi mai place sa-l vad pe sub birou cautand cablurile! ma ia asa o caldura cand se apleaca sub scaunul meu...
missalexandra
Postat pe 11 Februarie 2009 12:21
De la: _oktober_, la data 2009-02-11 12:17:40dar avem un postas delicat..mmm...a fost suficient sa ma iau odata de el, ca mi-a pus corespondenta valoroasa in cutia postala-va dati seama -dar,pt ca ploua afara, a ajuns marinata la mine...m-am indragostit de el in momentul in care mi-a spus ca mi-o va da personal si nu a racnit sa-mi schimb cutia, cum ar fi facut orice barbat obisnuit ...astept in fiecare dimineata sa-mi bata in geam

ti-a iesit postasu-n drum
si-tzi inchipui ca de-acum
griji ,nevoi,durere mare
se vor duce ca un fum.

aaaah,asta era cu cosarul.........scz octo insa ti-am cantat din suflet......
matracucu
Postat pe 11 Februarie 2009 12:23
De la: alinaalex, la data 2009-02-11 12:21:13buna fetele! am si eu un specimen bun la firma de internet unde sunt abonata si mereu il chem ca nu-mi merge nu stiu ce... ce-mi mai place sa-l vad pe sub birou cautand cablurile! ma ia asa o caldura cand se apleaca sub scaunul meu...

Si tu ramai asezata pe scaun, Alexa?
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 12:26
ioooiii, laura, egyem meg a szived, mi-ai mers la inima
_oktober_
Postat pe 11 Februarie 2009 12:26
De la: _oktober_, la data 2009-02-11 12:26:55ioooiii, laura, egyem meg a szived, mi-ai mers la inima

punct ochit ,punct lovit....si de data asta a fost inima
matracucu
Postat pe 11 Februarie 2009 12:28
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 12:26:21
De la: alinaalex, la data 2009-02-11 12:21:13buna fetele! am si eu un specimen bun la firma de internet unde sunt abonata si mereu il chem ca nu-mi merge nu stiu ce... ce-mi mai place sa-l vad pe sub birou cautand cablurile! ma ia asa o caldura cand se apleaca sub scaunul meu...

pai asa il vad mai bine cum se taraste la picioarele mele! si mereu are blugi cu talie joasa...
missalexandra
Postat pe 11 Februarie 2009 12:30
OMG alexandra...le ce firma esti abonata? zi repede, ca ai mei oricum doar ma scot din pepeni
_oktober_
Postat pe 11 Februarie 2009 12:31
De la: missalexandra, la data 2009-02-11 12:30:05

pai asa il vad mai bine cum se taraste la picioarele mele! si mereu are blugi cu talie joasa...

Moaaama! Misto rrau... si te uiti la fundul lui? Are fund misto? (am io o slabiciune la partile dorsale )
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 14:24
De la: _oktober_, la data 2009-02-11 12:31:38OMG alexandra...le ce firma esti abonata? zi repede, ca ai mei oricum doar ma scot din pepeni

la UPS braila... da sa stii ca mai pica netul si pe aici... da nu ma pot supara pe niste tipi asa draguti!
missalexandra
Postat pe 11 Februarie 2009 14:30
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 14:24:21
De la: missalexandra, la data 2009-02-11 12:30:05

Moaaama! Misto rrau... si te uiti la fundul lui? Are fund misto? (am io o slabiciune la partile dorsale )

are un fundulet bombat... mai ceva ca al meu!
si-i asa dulce... sper ma-i major macar!
missalexandra
Postat pe 11 Februarie 2009 14:33
Eh, ce conteaza? Detalii-detalii... daca are poponetz... restu' e neimportant
Dor_a
Postat pe 11 Februarie 2009 14:35
V-ati indeplinit vreo fantezie pana acum ?

Eu mi-am indeplinit una, am facut-o undeva pe un fel de deal, vara, in zona Rucar, acolo are exul meu o casa , iar in spatele casei era acel deal unde am trait senzatii tari ne-au vazut doar niste oi

Postat pe 11 Februarie 2009 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nedumerire 33 De la: r_girl 1 Iunie 2009 15:10
Angajari Millionwins STUDIO Videochat 4 De la: cristi_nne 4 Aprilie 2012 15:29
adevaruri 25 De la: r_girl 14 Mai 2009 13:16
Inscriu Reprezentanti Oriflame in toata tara 2 De la: lloremmy 9 Octombrie 2011 20:46
joc nou legat de sex 24 De la: _oktober_ 3 Februarie 2009 17:45