Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

Seniaaaa....cu fiecare mesaj postat dai si mai mult de banuit
Acum descoperim ca ai mirosit si pasaricile fetelor .... hai baiatu' ,scoate capul ca nu ti-l taie nimeni

iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:17
dancer,imi pare rau dar perdeau nu intra la categoria "locuri ciudate".E aproape de geam,care am stabilit deja ca e locul tinta...deci...da,nu e ciudat!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:19
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 17:17:40Seniaaaa....cu fiecare mesaj postat dai si mai mult de banuit
Acum descoperim ca ai mirosit si pasaricile fetelor .... hai baiatu' ,scoate capul ca nu ti-l taie nimeni

l-ati prins
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:20
na ca iar m-am prostit! cum miroase aia nespalata? cine stie?
Lucia1971
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:21
De la: Senia, la data 2008-09-19 17:15:23e acra pentru ca miroase cum mirositi voi la fofo cand nu va spalati !

pai daca`i vb de asa..fa un studiu de caz ..cerceteaza bine ca poate nu sperma miroase a acru.
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:22
Mai...senia zice ca acru....si asta doar dupa miros ,nu pot decat sa o cred pe cuvant.
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:23
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:21:11na ca iar m-am prostit! cum miroase aia nespalata? cine stie?

a acru,ce n-ai inteles ?
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:24
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:21:11na ca iar m-am prostit! cum miroase aia nespalata? cine stie?

la moi ,care ma spal o data la luna.....miroase a parfum de trandafir cu spinul in jos !!!!!
etta
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:25
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 17:23:25Mai...senia zice ca acru....si asta doar dupa miros ,nu pot decat sa o cred pe cuvant.

acelasi lucru gandeam si eu mai sus oleaca......cum ofi asta ????.....
etta
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:26
:)))))))))))))))))) da de unde stii cum miroase o fofo??? a?:)))))
Sabrina_Nede
gataaaa,retrageereaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a venit coman !!!!
iris_4_ever
no vezi ca nu a acru?
Lucia1971
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 17:26:53gataaaa,retrageereaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a venit coman !!!!

unde e?
Lucia1971
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:27
daca mirositi lamaia , miroase a acru, pentru ca deja ii stiti gustul.
Asa miroase si sperma, ma rog nu ma inteereseaza parerea voastra.
Oricum sunteti bolnave psihic daca va uitati la substanta aceea laptoasa.
Senia
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:30
De la: Senia, la data 2008-09-19 17:30:22daca mirositi lamaia , miroase a acru, pentru ca deja ii stiti gustul.

Pai tu spuneai ca iti trimiti barbatul sa ejaculeze in wc. Mai ai timp sa mirosi sperma?

Tu ne minti aici
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:31
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 17:24:12

a acru,ce n-ai inteles ?

Cum miroase un vagin, am aflat in ultimii 19 ani din viata. Dar nu stiam de unde stie don'soara Senia. Poate ca sta nesapalata mai multe zile si pe urma se adulmeca singura...
Lucia1971
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:35
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:35:24
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 17:24:12

a acru,ce n-ai inteles ?

Cum miroase un vagin, am aflat in ultimii 19 ani din viata. Dar nu stiam de unde stie don'soara Senia. Poate ca sta nesapalata mai multe zile si pe urma se adulmeca singura...

cine stie ce experiente esuate a avut ..
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:39
sa mor dak nu mi-au dat lacrimile de ras la ce a scris geo...esti tare omule ...vai si eu care ma plictiseam ...trebuie sa mai citesc ...
m_alexxxandra
fetelor,io va parasesc....stati voi aci si ramniti la acreala aia de sperma,ca io ma duc s-o colectez !!!!!.........pe viu.....ca a venit Lionuuuuuuuuuu'.........si e week-eeeeeenndd....si copilu' e la scooooaalaaaaa.........hai noroc........ ......c-oleaca de bere ACRA......si CU SPUME .......
etta
De la: Senia, la data 2008-09-19 17:30:22daca mirositi lamaia , miroase a acru, pentru ca deja ii stiti gustul.

Pai normal ca sintem,n-ai stiut pe ce forum intri????
Doamne,fetelor,aratati-i iesirea din labirint,ca s-a pierdut pe aici,de fapt ce cauta?Intrarea la manastire?
damadefrunza
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:41
....in cazu' asta ma alutar si io.
pai m-am saturat sa tot ling p-acolo. nici una nici doua ,aud : hai baiatu' treci la subsol!!!
este injosirea barbatului, considerat ca o carpa de sters vaginu'
asa ceva nu se mai poate domne!!
tare.!!!!..mai geo chiar asa?...:))misto strategia tuturor ...pacat k nu se prinde dana
m_alexxxandra
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:45
alexandra dar unde e geo?? numai tu vezi ce scrie el??
Sabrina_Nede
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:45
chiar asa! unde-i Geo?
Lucia1971
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:46
he he he , geo e in urma cu cateva pagini bune :)

care era treaba cu lamaia aia mah ? ca e acra ?
si de aci concluzia logica ,ca asa miroase si sperma ?

lamaia este mai nou sinonima cu sperma sau sperma este sinonima cu lamaia ?
Sa stiu ce dracu ce iau in gura data viitoare sa nu ma fac de ras
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:52
dancer am ras cu lacrimi la faza cu wcu afara. genial
witcher
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:54
sunteti atat de inconstienti si nu aveti nici macar praf de tarate in capsorul acela.
Sabrina esti vai de capul tau, in afara faptului ca arati ca o curvustina te tratezi cu sperma in loc de maioneza.
Iris nu stiu daca esti barbat sau femeie dar tot proasta ramai si tu la capitolulu asta . imi arati cat de curvarasit pot vorbi unii oameni si cat de incompetenti sunt !
Senia
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:01
De la: Senia, la data 2008-09-19 18:01:01sunteti atat de inconstienti si nu aveti nici macar praf de tarate in capsorul acela.
Sabrina esti vai de capul tau, in afara faptului ca arati ca o curvustina te tratezi cu sperma in loc de maioneza.
Iris nu stiu daca esti barbat sau femeie dar tot proasta ramai si tu la capitolulu asta . imi arati cat de curvarasit pot vorbi unii oameni si cat de incompetenti sunt !

Senia , pentru tine fac ceva ce nu doream sa fac pe acest forum ,fac o declaratie socanta pentru restul fetelor si va rog frumos sa ma iertati ca am fost nesimtit si m-am dat ca fiind fata dar am avut un motiv foarte bun pentru a face asta.

Senia , sunt barbat si sunt un barbat satul de toate femeile astea avide de sperma mea , mi-am facut cont de femeie pentru ca speram ca undeva pe acest site sa descopar o femeie cuminte , o femeie curata si cu suflet bun care sa nu fie interesata doar de samanta mea.

Nu sunt nici prost si nici incompetent dar deja nu mai suport curvasaria de pe forumul asta.

O multime de fete care fac sex oral ,anal mai putin sex normal iar eu nu-s adeptul acestor practici.

Daca vrei sa mai vorbesti cu mine te astept oricand cu un mesaj pe privat si iti trimit si poza mea,din punct de vedere fizic arat foarte bine ....psihic sunt terminat de fostele mele iubite care m-au secat de puteri
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:06
De la: geo32, la data 2008-09-13 08:42:48io zic sa-l ierti pana isi da drumu' :P :P
asa e cris da' io stau, si cand ma gandesc cum s-a petrecut totul, de ceea ce va spuneam cu cunilingusu' ala , ma ia cu fiori!m-am simtit folosit!!
eram intro seara, lihnit de atata munca incercam sa ma relaxez cu o bere in fata televizorului, la un meci de fotbal din diviza D. fratiorii zurbalii cu gusterii de preerie! scorul era 4-2 pe fratiori!
din dormitor, glasul ei a tunat precum un fluier de final , sec si amenintator : vino incoace sclavule si adu-mi o cana cu lapte de vaca!!!!!! si vezi sa fi nud!
ce sa mai zic , am arunncat berea cat colo, am dat sonoru' la televizor mai incet , exact cand tribunele exaltau de bucurie ca arbitru s-a dat de-a berbeleacu la marginea terenului si cu o miscare de felina incoltita mi-am aruncat hainele de pe mine , ramanand cu ciucurelul expus! fuga fugutza la bucatarie sa iau laptele si sa-l duc iubitici mele dragi, soarelui meu patrunzator in ochi, lunii mele stralucitoare. asta era textu' pe care trebuia sa-l repet de fiecare data cand ajungeam in dormitor. plus ca-i cea mai frumoasa si mai dragastoasa si mai sexioasa....etcoasa!
cand am ajuns in pragul usii, o imagine apocaliptica mi se arata. in toata plenitudinea celor 120 de kilograme, trantita de-a valma in pat , acoperita doar cu un neglijeu cat o parasuta si cu piciorusele usor departate, statea ea. doamna sufletului meu, iubirea ochilor mei , sufletelul mieu drag, jucarioara mea de plus , papusa mea barbie supradimensionata.
privirea ei scurta orizontul si cand ma vazu ca stau ca bou in usa privind tinta la ea , imi zise: ce stai ca boua in usa!!? vinooo incoa mielusel, ca nu te mananc!
s-o creada ea ! ca era in stare sa ma pape cu tot cu ciucurel.
imi fac curaj si tinand in mana dreapta paharul, de fapt bidon, ma indrept cu pasi marunti spre ea. doar trei pasi am fost in stare sa fac, apoi, parca din neant ivita, o chestie rotunda(dupa aia am aflat ca intentionat era acolo!). piciorul meu n-a mai reusit sa atinga pamantul asa ca dezechilibrat de chestia rotunda, ma arunc in fata cu speranta sa nu ma lovesc de ceva. din pacate traiectoria aleasa nu fu una prea fericita, caci dupa doua secunde m-am trezit nas in nas cu ditamai impadurirea forestierea si un abis! bidonu' de lapte imi scapa din mana si se imprastie pe tot corpul ei , in special in zona impadurita . cu o voce de megafon din gara de nord si totusi chinuita de remuscarii , imi striga: lingeeeee, linge tot dragul mieu , ca tu ai facut mizerie!! asaaaaa!!
din acest moment , filmu s-a rupt pentru ca n-am mai vazut lumina zilei vreo juma' de oara cat a fost nevoie sa curat tot laptele scurs in abis!!

ioi ca mor ...atata am ras ....sper sa nu mi afecteze urmatoarea partida...aceste ganduri expuse de geo
m_alexxxandra
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:06
iris...scrisesi asa de frumos ca uite am inceput sa pling.
eu am banuit ca esti un el...de 39 de pagini am banuit asta..Eu cred ca senia este o norocoasa ca te-a gasit si ar face bine sa-ti trimita mesajul ala privat (da sa ne spui si noua ce ti-a scris)

acu' ma tot gindesc, tu ai sa accepti descarcarea aia in "veceu"? si daca iti cumperi casa la tara cu "veceu" in curte?!? esti deci dispus sa alergi pana acolo? Ma gindesc ca ai sa o faci ca senia scrie in profil ca e sociabila si desteapta si...nu mai stiu daca a zis ca e frumoasa...Hai, sa ne povestesti..ok? :-)
aziul
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:12
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 18:06:18
De la: Senia, la data 2008-09-19 18:01:01sunteti atat de inconstienti si nu aveti nici macar praf de tarate in capsorul acela.

Senia , pentru tine fac ceva ce nu doream sa fac pe acest forum ,fac o declaratie socanta pentru restul fetelor si va rog frumos sa ma iertati ca am fost nesimtit si m-am dat ca fiind fata dar am avut un motiv foarte bun pentru a face asta.

Senia , sunt barbat si sunt un barbat satul de toate femeile astea avide de sperma mea , mi-am facut cont de femeie pentru ca speram ca undeva pe acest site sa descopar o femeie cuminte , o femeie curata si cu suflet bun care sa nu fie interesata doar de samanta mea.

Nu sunt nici prost si nici incompetent dar deja nu mai suport curvasaria de pe forumul asta.

O multime de fete care fac sex oral ,anal mai putin sex normal iar eu nu-s adeptul acestor practici.

Daca vrei sa mai vorbesti cu mine te astept oricand cu un mesaj pe privat si iti trimit si poza mea,din punct de vedere fizic arat foarte bine ....psihic sunt terminat de fostele mele iubite care m-au secat de puteri

eram sigur ca esti barbat.

Postat pe 19 Septembrie 2008 18:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa raman langa el sau sa incep de la zero? 11 De la: pamela_1 23 Iunie 2009 12:55
sex intre sani 30 De la: laurentiu111 26 Februarie 2012 11:00
ce vor de fapt femeile? 359 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:34
cand a fost ultima data cand ai facut cu adevarat ceea ce iti place?! 38 De la: kudika083499 13 Noiembrie 2009 13:49
Casa de vanzare 11 De la: clau19 6 August 2010 01:11