Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

De la: dana_3, la data 2008-09-18 21:43:42chiar nu ma satur de acest subiect scirbos daca voi nu va saturati atunci eu de ce as renunta acum cind am spus pe nume lucrurile pe fata

Dana,da le-ai zis de atatea ori,mereu la fel... .De la mine ai ignore din seara asta pana nu schimbiplaca,subiectul...ce vrei tu!Peace!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:38
De la: iamonica_kissu, la data 2008-09-18 21:11:21imi face si mie cineva un rezumat ca sa nu ma apuc sa citesc tot ce s-a scris...oricum subiectul e belea

buna ideie
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 00:39
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 00:39:21
De la: iamonica_kissu, la data 2008-09-18 21:11:21imi face si mie cineva un rezumat ca sa nu ma apuc sa citesc tot ce s-a scris...oricum subiectul e belea

buna ideie

facand un rezumat ai perde esenta topiclui,esenta nutritiva si tot umorul adaugat discutiei . umor ce a costa munca multa scriitorilor pentru a face discutia cat mai putin penibila .

Postat pe 19 Septembrie 2008 00:55
Am observat ca e o tipa..Sabrina parca ..(parca in sensul ca nu stiu daca mai are alceva la nickname) ..se pricepe ea la mistouri

Cred ca ar face un rezumat misto

Daca nu..macar ideia principala
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:03
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 01:03:51Am observat ca e o tipa..Sabrina parca ..(parca in sensul ca nu stiu daca mai are alceva la nickname) ..se pricepe ea la mistouri

idea principala este ca o tipa ,a considerat faptul ce prietenul ai ejaculeaza pe fata ei si in gura ei este ciudat.
a considerat ca acestea sunt locuri ciudate.
noi,ca niste oameni saritori si ajutattori, am ajutat fata spunand ca nu acelea sunt locuri ciudate, ci altele
; acvariul cu pesti,pe draperii,pe cactus ,io am gasit pe una care aduna in palme si aplica pe post de facial treatment,altii au pomenit de rezervorul masinii,altii au injurat saraca fata spunand ca este toanta si ca s elasa injosita,alte fete au spus ca este foarte ok ,alte fete au declarat ca poate fi periculos si ca se moare daca se bea sperma cu castronul,altii au spus ca dadca sare in ochi poate provoca orbire,alte femei au declarat ca asa se poate ramane gravide..................................................ssmd

ooooffffff
am obosit.

sper sa te poti intelege acum felul in acre au decurs discutiile poate vei fi curioasa acum si vei citi tot topicul. credema ca merita daca vrei sa razi singura in casa la ora asta

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:14
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-19 01:14:12
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-19 01:03:51Am observat ca e o tipa..Sabrina parca ..(parca in sensul ca nu stiu daca mai are alceva la nickname) ..se pricepe ea la mistouri

idea principala este ca o tipa ,a considerat faptul ce prietenul ai ejaculeaza pe fata ei si in gura ei este ciudat.
a considerat ca acestea sunt locuri ciudate.
noi,ca niste oameni saritori si ajutattori, am ajutat fata spunand ca nu acelea sunt locuri ciudate, ci altele
; acvariul cu pesti,pe draperii,pe cactus ,io am gasit pe una care aduna in palme si aplica pe post de facial treatment,altii au pomenit de rezervorul masinii,altii au injurat saraca fata spunand ca este toanta si ca s elasa injosita,alte fete au spus ca este foarte ok ,alte fete au declarat ca poate fi periculos si ca se moare daca se bea sperma cu castronul,altii au spus ca dadca sare in ochi poate provoca orbire,alte femei au declarat ca asa se poate ramane gravide..................................................ssmd

ooooffffff
am obosit.

sper sa te poti intelege acum felul in acre au decurs discutiile poate vei fi curioasa acum si vei citi tot topicul. credema ca merita daca vrei sa razi singura in casa la ora asta

si a mai dat pe aici fata asta?

mersi mersi pt rezumat. may i.. ?

o sa-mi pun un borcan la capul patului sa o adun si eu. o fi buna pt par ? fac tratament ca oricum imi cade parul

un tratament rapid pana nu se intareste
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:22
Mai mic_negru_si_urat3 -am as copios de tot,oricum bun de tot rezumatul,desi nu stiu de ce ai omis-o pe dana...ups,am uitat ca o ignor,in rest...foarte tare!
butterfly_k22-nu iti pune in par ca poate iti "trece".Cica e bum pt cosuri,atat!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:43
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 01:43:14Mai mic_negru_si_urat3 -am as copios de tot,oricum bun de tot rezumatul,desi nu stiu de ce ai omis-o pe dana...ups,am uitat ca o ignor,in rest...foarte tare!
butterfly_k22-nu iti pune in par ca poate iti "trece".Cica e bum pt cosuri,atat!

CINE-I DANA ?
Eu sunt noua pe aici si tot incerc sa-mi fac loc printre voi
Nu-mi pun in par ca am auzit ca nu da bine
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:49
De la: sweetpink, la data 2008-09-19 01:43:14Mai mic_negru_si_urat3 -am as copios de tot,oricum bun de tot rezumatul,desi nu stiu de ce ai omis-o pe dana...ups,am uitat ca o ignor,in rest...foarte tare!

cer scuze danei am pierdut si io cateva episoade ca de.... am avut de luptat in al3 lea razboi mondial

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:49
De la: dana_3, la data 2008-09-18 21:43:42chiar nu ma satur de acest subiect scirbos daca voi nu va saturati atunci eu de ce as renunta acum cind am spus pe nume lucrurile pe fata
aceasta este dana. una care nu inghite,nu gusta ,dar le ia pe fata si pe nume

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:53

acum voi dormi cu un zambet de implinire pe buze ,deoarece am facut seara frumoasa ciuva

Postat pe 19 Septembrie 2008 01:55
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-19 01:53:31
aceasta este dana. una care nu inghite,nu gusta ,dar le ia pe fata si pe nume

aha

imi place asta cu .."acum cand am spus pe nume lucrurilor pe fata"

pai si ce vrea defapt...? subiectul e scarbos dar nu se satura de el ...
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:55
seara buna insomniacilor
angelo multumesc pt comentariile de pe celalat topic,,,,fluturas tine-o la borcan si folosesteo pe post de gel de par ,,,cred ca iesi mai ieftin pink daca e buna la cosuri,,,faci si mie rost de un borcan???

va anunt ca am postat asa cum am promis poze cu puffilici (hamterica mea) asta ca sa arat ca sunt om de cuvat

va pe toti si eu ma bag la somn ca sunt terminata in seara asta.
aricica_pogonica
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:10
arici ..am doua fixative si 3 tuburi de gel acasa

gel nu folosesc..deci..

o sa-mi pun prietenul sa-mi faca masaj cu ea..asa nu mai cumpar ulei de la durex plus ca..asta.face bine al ten
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:13
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-09-19 01:55:14

acum voi dormi cu un zambet de implinire pe buze ,deoarece am facut seara frumoasa ciuva

Sa stii ca da...
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:16
buna treaba pai daca scapam de dat bani pe durex m-as baga si eu,,,da stii care e baiul?? ca na-m auzit pe nici una sa zica ca vine si in varianat cu gust de cirese
asa ca pana se inventeaza raman la durex

eu va las ma bag la somn,,,,

ps: cititi pe "ce parere aveti despre homosexualitate" mi s-a pus gand rau,,,curand scapati de mine ,,,,imi ticaie ceasul
dar mi-a facut placere sa va cunosc
somn usor
aricica_pogonica
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:23
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-19 02:23:22buna treaba pai daca scapam de dat bani pe durex m-as baga si eu,,,da stii care e baiul?? ca na-m auzit pe nici una sa zica ca vine si in varianat cu gust de cirese

ps: cititi pe "ce parere aveti despre homosexualitate" mi s-a pus gand rau,,,curand scapati de mine ,,,,imi ticaie ceasul
somn usor

stii ca sunt pliculetele alea cu sucuri(sau erau..cine mai stie)? le amestecam cu alea. cautam unul cu gust de cirese.promit sa o impart cu tine sau pe tine..

somn usor
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:26
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-19 02:23:22buna treaba pai daca scapam de dat bani pe durex m-as baga si eu,,,da stii care e baiul?? ca na-m auzit pe nici una sa zica ca vine si in varianat cu gust de cirese

somn usor

Lasa rautatiile ca stii ca cine conteaza te sustine-restul sunt detalii!Si mai ai si tepi...numai persoanele importante ajung la burtica Somnic pufos si vise ciufulite!
sweetpink
Postat pe 19 Septembrie 2008 02:29
micutule , vezi bre ca uitasi de clubul femeilor cu gura curata , club deschis datorita danei cum ai putut omite asa ceva ca doar a au fost umplute cateva pagini pe tema asta ? ntz ntz ntz ....
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:14
buna ziua iris...vezi ca eu am fost apostrofata din cauza clubului...

Postat pe 19 Septembrie 2008 12:19
va rog frumos !! Clubul a fost desfiintat deoarece aveam voie sa facem doar sex normal, iar cum danutza era presedinte, nu a fost de acord nici cu sexul normal, si a decis sa inchida clubul !!
Sabrina_Nede
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:22
neata , cine te-a apostrofat inocica ? sper ca nu te referi la chestia aia de s-a luat de poza micutei ?

a fost desfiintat clubul dar in cele 2 zile cat a functionat si-a facut treaba mai bine decat orice altceva .
Doar de aici se trage si apostrofarea inocicai nu ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:29
nu stiu...trebuie sa cercetam

spune`ne si noua inocica
Sabrina_Nede
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:34
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 12:14:43micutule , vezi bre ca uitasi de clubul femeilor cu gura curata , club deschis datorita danei cum ai putut omite asa ceva ca doar a au fost umplute cateva pagini pe tema asta ? ntz ntz ntz ....

ce sa fac ma daca nu ma anunta nimeni?
io bantui aici mereu dar mai scap din provocari

Postat pe 19 Septembrie 2008 12:39
hai inocica ,nu ne lasa in ceata

erai ocupat dragule , nu am vrut sa te deranjam ,oricum datorita clubului au ajuns unii sa ne creada usi de biserica pe aici asa ca a trebuit sa-l inchidem sa nu inducem omu' in eroare aiurea
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:47
una bucata doamna.. nu mai stiu pe ce topic mai dezbracat..ajungand la concluzia ca fac parte din club...se stropsea la mine ca adica cum eu o puritana convinsa indraznesc sa vorbesc despre sex...

Postat pe 19 Septembrie 2008 12:52
De la: inocica, la data 2008-09-19 12:52:16una bucata doamna.. nu mai stiu pe ce topic mai dezbracat..ajungand la concluzia ca fac parte din club...se stropsea la mine ca adica cum eu o puritana convinsa indraznesc sa vorbesc despre sex...

Una bucata doamna proasta vrei sa spui nu ?

In general ma feresc de a face pe cineva prost pentru ca-s de parere ca nu exista prosti dar sa dea naiba , ori ne-am jucat noi rolul prea bine de au ajuns oamenii la concluzia ca ar fi vreo puritanta prin clubul femeilor cu gura curata ori cei care citesc si nu au inteles ca a fost vorba de o gluma sunt prosti
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:57
buai nene...cum poti sa zici asa ceva? ce faci tu in pat cu iubitul tau este numai treaba voastra..si orice chestie mai perversa sau mai kinky e doar intre voi...si o faceti din placere...e noutattea care mentine rel sa fie aprinsa...daca n`ti place k el ejaculeaza pe tine poti sa`i zici....dar cum ai spus si tu...nu te deranjeaza..so...fii mai open mind o sa vezi cat de bine e atunci
sw33t_b3by
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:01
daca-ti ejaculeaza in open mind!?

Postat pe 19 Septembrie 2008 13:03
dar
dar nu era open minded?
flying_soul
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Are o problema....sau nu? 23 De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 20:26
rautaciosi!! 28 De la: everything_for_you 5 Iunie 2009 20:27
Sex pe bani :D 404 De la: cristiana_cris 24 Iulie 2009 10:31
Probleme penis 1 De la: kudika_1036487 16 Aprilie 2019 19:11
Sa raman cu un barbat cu care nu fac sex aproape deloc? 166 De la: 5 August 2013 16:51