Setari Cookie-uri

Ejaculare in locuri ciudate...

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-21 20:02:27aia nu "supravietuieste" in mediul nociv..... nooope
deci le trebe altu loc de pilda..... perdeaua ca decoratiune interioara.... ...

da' votca merge?

Postat pe 21 Septembrie 2008 20:18
paaaaiiii noh ce sa zic...daca vrei sa ii pastrezi pe post de amintire in formol tot aia si cu vodca ori poate se imbata crita si ajung pe esofag in loc de vagin...
hmmm nu stiu ce sa zic....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:20
De la: dana_3, la data 2008-09-21 19:31:38ce ziceti fetelor ca fostul meu prieten avea placerea sa ejculeze in mina mea zicea ca nu poate termina decit foarte greu si trebuia sa ii faci masaje erotice ore intregi ca sa vezi cum isi da drumul la lichidul spumos dupa care respira usurat zicea ca daca nu ii da drumul afara i se urca hormonii la cap sau ii crapa testiculele ce parere aveti de un astfel de iubit v-ar pacea?
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-21 19:43:15mi epersonal mi-se pare un loc ciudat de ejaculare.... prapadesti bunatate de lichid seminal.... ce ii statea rau intr-un durex????

hmmm ce-ti e si cu fetisurile astea....
buna seara dana....
...s-a mai gasit un loc ciudat
Dano, tu esti intreaga la minte, fato? Ma sperii pe cuvant!

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:08
tu esti fata ?
cei cu tine ?
inseamna ca nu esti normala .
cum sa-ti faca asa ceva ?
dicarov_anamaria
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:37
vrei sa-ti mai povesteasca odata cu lux de amanunte!!?

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:39
De la: geo32, la data 2008-09-21 21:39:56vrei sa-ti mai povesteasca odata cu lux de amanunte!!?
...vai nu te rog...nu mai da idei!...fara alte AMANUNTE ca mor aci

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:40
adevaru-i ca amanunte n-a prea dat...

Postat pe 21 Septembrie 2008 21:42
daaaa ceva de genul...scopul si durata vizitei ...
cum facea sex domnul fost
de ce trebuia sa termine afara....
etc etc etc...
dar...cred ca raman cu dorinta neostoita.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 21:45
eu mai traiesc cu speranta...

Postat pe 21 Septembrie 2008 22:40
De la: dana_3, la data 2008-09-21 19:31:38ce ziceti fetelor ca fostul meu prieten avea placerea sa ejculeze in mina mea zicea ca nu poate termina decit foarte greu si trebuia sa ii faci masaje erotice ore intregi ca sa vezi cum isi da drumul la lichidul spumos dupa care respira usurat zicea ca daca nu ii da drumul afara i se urca hormonii la cap sau ii crapa testiculele ce parere aveti de un astfel de iubit v-ar pacea?

eu cred ca inchidea ochii si isi imagina ca se masturbeaza
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:50
sau avea o lenesa-si foloseasca propria manuta...

Postat pe 21 Septembrie 2008 22:52
simt cum ma cuprinde dorinta de a fii un bun psiholog asi vrea sa aflu toata povestea fetii asteia , sa stiu ce i-o fii facut fostul de uraste in halul asta sexul de orice fel
ca am observat ca nici cum nu-i bine indiferent de pozitie sau de stilul baietului nimic nu-i bine....

tre sa aflu mai multe amanunte ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:53
nooo, ii trebuiau la tinut paharul, tigara, sandwich-ul
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:54
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-21 22:53:42simt cum ma cuprinde dorinta de a fii un bun psiholog asi vrea sa aflu toata povestea fetii asteia , sa stiu ce i-o fii facut fostul de uraste in halul asta sexul de orice fel
ca am observat ca nici cum nu-i bine indiferent de pozitie sau de stilul baietului nimic nu-i bine....

tre sa aflu mai multe amanunte ....

si pe mine ma macina dorinta...daca oi fi patit si eu la fel si nu mi-am dat seama ca e de rau?

Postat pe 21 Septembrie 2008 22:58
sa inteleg ca de aici rezulta dezgustul pt sexul in ...mai multi??? nu avea destule maini sa isi satisfaca partenerul????

m-ati bagat in ceata.... traducereaaaaa.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:00
Am luat-o pe aratura, vad ca... Mai dragilor, titlul topicului este "ejaculare in locuri ciudate"... atata s-a dezbatut problema asta ca am ajuns la concluzia ca indiferent de scop, loc si mod, pana la urma masculul ejaculeaza NUMAI IN LOCURI CIUDATE. Clar, am trait degeaba...
Lucia1971
Postat pe 22 Septembrie 2008 09:49
Mai dragilor, sunteti sooper tari!!! Keep it like this!!!
alecsutza5
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:43
daaaa mai totusi io am nelamurirea aia nerezolvata cu mirosul de acru de fapt mai am una...cu sexul oral al danei si cu ejaculatul in palma
mai dar.... totusi.... de ce????
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:47
Deoarce si pentru ca... Ia-o si tu logic. Ca sa faci sex oral, trebuie mai intai sa iei obiectul muncii in manutza, nu-i asa? Buuuuuuun... Si daca ai de-a face cu doi virgini, asa, cum e Coman si viitoarea lui... fericita... nici nu apuca viitoare doamna Coman sa o ia bine in palma, ca dansul si-a dat drumul obisnuit fiind cu lucrul manual. In plus, nici macar nu se ajunge la sex oral, prin urmare, aia mici si plimbaretzi nu ajung in loc ciudat. Pana aici ti-e clar cum devine treaba cu ejaculatul in palma si alte locuri ciudate? Buuuuuuun... Si pentru ca amandoi sunt virgini, este normal ca ea sa nu stie ce-i aia sperma. Prin urmare, continutul palmei trebuie analizat dpdv olfactiv, gustativ, vizual... etc... etc...
Alte nelamuriri mai ai? Ca ti le dau eu
Lucia1971
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:54

Nu poate omu` sa lipseasca o zi..ca repede ati umplut voi 100 de pagini!
Voi nu va ganditi la oamenii care trebuie sa citeasca din urma????
eeeee comedia naibiii!!
La culcare cu voi !
Sabrina_Nede
Postat pe 22 Septembrie 2008 12:46
inca nu inca nu ...mai stau 5 minute mai maimiiiiii teeeee roooooog....
poooot?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 13:47
doar 5 ! ne-am inteles???
Sabrina_Nede
Postat pe 22 Septembrie 2008 13:48
eu nu ma mai duc la culcare vreo 2 saptamani ca mi-e frica ca-l visez pe domnul fost a Danei ....2 luni o sa am cosmaruri!... inca sunt terifiata

Postat pe 22 Septembrie 2008 13:54
de ce ma de ce??? ca ejaculeaza in manutele tele ???? fostul ma refer sau ca ii crapa...hmmmm ...ele daca nu ejaculeaza????
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 13:56
mi-e frica si de Dana ...doamne ce lume!

Postat pe 22 Septembrie 2008 13:58
pai dana ne oripileaza cu cate un amanunt din relatia ei zbuciumata si pe urma dispare iar ....
hmmm nu stiu ce sa zic.... iti spun o poveste de noapte buna asa crezi ca te ajuta?????
sa dormi mai bine evident...
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:01

io nu am inteles de ce i-o freca dana cateva ore pana termina omul

ce , ala o avea lunga cat a unui cal?

ca sa ii ia o juma de ora dus, o juma de ora intors?

trebuie sa ma mai documentez
_fantoma_
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:07
mai vas citeste de la capat... dana nu face sex oral ca lichidul ala laptos pute a acru....
nu face sex anal ca nu e perversa ...
nu face altceva decat pozitita misionarului ca asa se cade pt o lady in pat...
aaaa si nu ii place sa ejaculeze ala deloc ca sa ii explodeze c...le...
deci daca citesti din urma te distrezi nu gluma....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:13
Dana nu face nimic din ce nu-i voie sau nu-i frumos. Prin urmare? Cine ajunge ingerash in rai? DANAAAAAAAAAAAAA.. Cine va ajunge la Noi, nenorocitele de noi care o facem oricum, oricand si oriunde (cu cine vrem noi..)Deci... din nou ajung la concluzia ca suntem un caz pierdut pentru societatea asta romaneasca ce se duce de rapa cu atata perversitate si mizerie care zace in capetele noastre. Sa bem pentru asta!
Lucia1971
Postat pe 22 Septembrie 2008 15:41
yaaaaaaaaaaaak...

Postat pe 22 Septembrie 2008 18:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
niciodata orgasm :| 29 De la: GODZILA 19 Noiembrie 2011 16:48
ajutati-ma va rog! 20 De la: dusmanu_lu_Celina 20 Noiembrie 2010 16:55
Dureri la femei 8 De la: yumy 28 Iulie 2013 00:06
sexul platit 52 De la: marco918 8 Mai 2011 20:39
iubirea si sexul- rezista una fara alta ? 41 De la: bestiutza_relouded 2 Iunie 2009 23:57