Mai multe
| nu stiu de ce nu s-au afisat toate raspunsurile mele pe teme asta iar sa mai repet aacesi situatie mai fetelor nu va mirati ca proatelca omul care avea boala ejaculatului in palma unei femei sa stiti de la mine ca avea 45 de ani si probabil ca avea probleme sexuale si trebuia stimulat cu sex oral care el zicea ca e preludiu si ca altfel nu i se scula,plus ca ii trebuia si pauze la o partida de sex cu masaje erotice ale organului cu pricina omul ala avea boala ca ejacula numai dupa ce i se face o ora de masaj erotic si ii placea sa isi vada cu ochii lui cum scupa lichidul spumos din barbatia lui ce va mirati ca proatele la 45 de ani se mai intimpla si chestii de astea | ||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 17:21 |
||
|---|---|---|
ai dreptate dana ...numa' mirate pe aici ...mie imi place cum alinti tu sperma ....lichidul spumos sa nu-ti vina sa intinzi paharul cu picior sa nu scape nici o picatura ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Septembrie 2008 17:23 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-24 17:21:24nu stiu de ce nu s-au afisat toate raspunsurile mele pe teme asta iar sa mai repet aacesi situatie mai fetelor nu va mirati ca proatelca omul care avea boala ejaculatului in palma unei femei sa stiti de la mine ca avea 45 de ani si probabil ca avea probleme sexuale si trebuia stimulat cu sex oral care el zicea ca e preludiu si ca altfel nu i se scula,plus ca ii trebuia si pauze la o partida de sex cu masaje erotice ale organului cu pricina omul ala avea boala ca ejacula numai dupa ce i se face o ora de masaj erotic si ii placea sa isi vada cu ochii lui cum scupa lichidul spumos din barbatia lui ce va mirati ca proatele la 45 de ani se mai intimpla si chestii de astea mai dana, acum sincer, daca tot ai capatat experienta cu omul ala, nu vrei sa vii sa-mi arati si mie cum se face? ca sa moara romeo daca am inteles principiul de functionare al acestui masaj ce zici, te bagi? dar vreau raspuns urgent, ca am prea multa frisca deasta in mine, si incepe sa dea pe afara si imi pocnesc si outele de atata lichid spumos astepta raspuns urgent cu drag, un admirator!!! |
||
|
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Septembrie 2008 17:37 |
||
De la: vas25, la data 2008-09-24 17:37:22De la: dana_3, la data 2008-09-24 17:21:24nu stiu de ce nu s-au afisat toate raspunsurile mele pe teme asta iar sa mai repet aacesi situatie mai fetelor nu va mirati ca proatelca omul care avea boala ejaculatului in palma unei femei sa stiti de la mine ca avea 45 de ani si probabil ca avea probleme sexuale si trebuia stimulat cu sex oral care el zicea ca e preludiu si ca altfel nu i se scula,plus ca ii trebuia si pauze la o partida de sex cu masaje erotice ale organului cu pricina omul ala avea boala ca ejacula numai dupa ce i se face o ora de masaj erotic si ii placea sa isi vada cu ochii lui cum scupa lichidul spumos din barbatia lui ce va mirati ca proatele la 45 de ani se mai intimpla si chestii de astea si eu sunt extrem de curioasa ce raspuns vei primi... dana da o duma si pe urma dispare.... dar...tu... asteapta si nadajduieste... la un raspuns maaaai ce credeai ca ... te si stimuleaza????eeee comedie.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 17:40 |
||
Vas draga, e cat se poate de simplu. Cand ti-e mai lesinat odorul, da-l unei femei sa ti-l mestece ca pe guma de mestecat. Pe urma, cand da semne de trezire, se ia una bucata stindard in mana (aici n-am inteles in mana cui si care din cele doua...) se admira, se mai maseaza un pic si, cu putin noroc, tovarasii tasnesc ca dintr-o fantana arteziana (teoretic...). Si daca don'soara sau doamna participanta sta cu gura deschisa cu deschiderea orientata spre jet, deja se numeste ejaculare intr-un loc ciudat. Compri? Sau e nevoie de exemplificare practica?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 17:47 |
||
|
aaaaaa lucia ...mi-ai stricat fanteziaaaa o astept pe dana totusi poate...poate....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 17:48 |
||
|
imi pare rau, eu voiam sa dau o mana de ajutor... offffffff |
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 18:00 |
||
|
aaaa las ca stiu io tu vrei sa se inchida subiectul asta nu-i asa???? eee da io am imaginatie cat pt trei asa ca nu te las na nu te las sa il inchizi si acu vvreau pe sub tampa ... sa fac colecti de.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 18:03 |
||
Da' ce? Acolo se aduna donatorii? Ca as vrea si eu un kg de Pentru zile negre Sa vreau sa se inchida? Nici vorba! Doar ca ma gandeam la alte locuri ciudate... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 18:13 |
||
s-a facut ....lucia dar tre sa iti aduci romeo din dotare ca restul sunt ocupati ...foarte.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 18:20 |
||
De la: onnyta, la data 2008-09-24 10:36:14De la: Lucia1971, la data 2008-09-24 10:27:10La faza cu manusile. Subscriu. Doar ca noi folosim manusi de pompier, ca doar de aia m-am maritat cu un pompier apropo voi stiti cum se mulge vaca? |
||
|
dancer Postat pe 24 Septembrie 2008 18:33 |
||
|
te referi cumva la vreo joiana autentica?????? da eu stiu de ce???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 18:35 |
||
Daca facem abstractie de vacantele petrecute la bunici la tara, nu ma pot lauda cu asa ceva. Dar stiu in schimb sa mulg lauza ca sa-i desfund canalele galactofore. Asta se pune?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 18:37 |
||
| numai barbatii stiu sa mulga vaca.............sa ne spuna ei............dar vaca =animal domestic................nu? | ||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:37 |
||
ca sa vada cum stai cu experienta..
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:38 |
||
|
aproape toate stiti , dar va feriti sa o spunetin direct. eu va scutesc de efort si va spun direct vaca se mulge invers de cum se beleste .... nu pot spune ce ca nu am patratelul rosu si ne beleste CNA-ul
|
||
|
dancer Postat pe 24 Septembrie 2008 19:20 |
||
| ce se poate beli?..............adik fi mai explicit.......... | ||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:29 |
||
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:32 |
||
De la: dancer, la data 2008-09-24 19:20:12aproape toate stiti , dar va feriti sa o spunetin direct. eu va scutesc de efort si va spun direct Invers de cum se mulge vaca? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:33 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-24 19:29:48ce se poate beli?..............adik fi mai explicit.......... bineinteles ca nu ma refeream la castravete sau banana, eu ma refeream la ceea ce nu-i place danei sa ia in gurita adica penisul barbatului |
||
|
dancer Postat pe 24 Septembrie 2008 19:36 |
||
|
deci am avut dreptate... sunt un geniu neanteles .. recuunoooosc stiu sa le fac pe amandouaaaaaa
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 19:37 |
||
| Acu' imi explic de ce acel mic, negru si... cum o mai fi, te detesta. pentru ca stii si n-ai vrut sa aplici cu el... IOIIIIIIIII!!! Rusine tie!!! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:40 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-24 19:33:07De la: dancer, la data 2008-09-24 19:20:12aproape toate stiti , dar va feriti sa o spunetin direct. eu va scutesc de efort si va spun direct adica la muls vaca tragi de ugerul vaci de la uger spre cap iar la barbat tragi invers de la varf spre oute ,imi place cand faceti misto adica faceti pe incepatoarele cu mine
|
||
|
dancer Postat pe 24 Septembrie 2008 19:40 |
||
ntz ntz ntz ....acum va luati si de saracele animale ? dana , vino mah si mai de niste idei la oameni ca incep astia sa devina vaciofili
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 24 Septembrie 2008 19:41 |
||
| deci sa iti fie clar................eu nu am belit pul........habar nu am sa belesc pul.........eu o masez,o gadil,o savurez...dar de belit never............muream si asa cv nu citeam ...ca pul se beleste.........tatele vacii nu le-am muls........dar......ma gandesc la bilutele boului.............ma gandesc | ||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:42 |
||
Ma gandeam eu ca nu e greu sa mulgi o vaca daca-ti faci mana prin alte parti...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:43 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-24 19:40:12Acu' imi explic de ce acel mic, negru si... cum o mai fi, te detesta. pentru ca stii si n-ai vrut sa aplici cu el... IOIIIIIIIII!!! Rusine tie!!! ah luciaaaa.... m-am imbatat crita de nervi ca nu corespundea cu stasul... de acolo mi se trage.... ce sa-i faci.... recunosc.... te rog sa ma crezi ca sunt profund dezamagita de mine insumi ca am lasat biteul baiat cu c..iele umflate... sper ca intr-un final sa ajunga sa recunoasca ca ma iubeste sincer si ca din pacate s-a lipit de demoazela elena blonda din troia numa' sa imi faca in ciuda .... aaaaaah simt ca ma cuprinde din nou... o sfanta si nobila greata.. mi-am adus amite de mahmureala de dupa.... naspa faza...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 19:43 |
||
Chiar asa de mic negru si urat era ca a trebuit sa te faci crita ca sa poti sa stai fata in fata cu el?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:47 |
||
|
Upsssss m-ai prins.... !!!!! din pacate daaaaa pe langa Romeo a carei moarte mi-o pusesem semnatura acu ceva zile......asta e paduche lesinat..... soarta ce sa-i faci apropo sambata am program cu firma dar duminica... is cam libera pana la tren care nu am nici cea mai vaga idee cand ma aduce inapoi dar ... ma documentez si anunt.... acu stai asa .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 19:57 |
||
Stau...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Trash The Dress - poezia asezata in rama | 1 | De la: eunescu09 22 Octombrie 2009 09:45 |
| de ce barbatii care au penisul mic sunt atat de frustrati in preajma femeilor?exemplu quid_pro_quo?imi poate explica cineva? | 124 | De la: athos_007 15 Februarie 2014 21:52 |
| placere cand te masturbezi? | 37 | De la: piticutza131 5 August 2010 00:19 |
|
|
||
| Care sunt sansele ca un prezervativ sa se rupa in timpul actului sexual ? | 26 | De la: Baiat_virgin 9 Ianuarie 2013 13:15 |
| help.me! | 17 | De la: _Cryssa_ 5 Mai 2011 21:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.