Mai multe
| bai fratilor nu ramane nimeni insarcinata daca ejaculeaza pe ea si in gura.atata timp cat nu ajunge in vagin.Vai dar voi cand v-ati nascut.Bravo tie draga mea ca o poti face asa trebuie... | ||
|
alexandraadriana Postat pe 7 Septembrie 2008 23:02 |
||
|---|---|---|
| bine zis.In viata ai dreptul sa faci tot ce vrei fara limite mai ales in sex. | ||
|
alexandraadriana Postat pe 7 Septembrie 2008 23:04 |
||
| da' in ureche ramane!? | ||
|
|
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 23:04 |
||
| fiecare are dreptul ca in viata sexuala sa aibe fantezii si sa le aplice.Nu inteleg de ce va distrati asa pe seama unei sarmane fete.Se vede de la o posta ca sunteti niste pustoaice fara experienta.auzi tu sa ramai insarcinata daca ingiti sperma:)).unele persoane nu vor sa recunoasca ca fac sex oral sau altele. | ||
|
alexandraadriana Postat pe 7 Septembrie 2008 23:07 |
||
| fiecare are dreptul ca in viata sexuala sa aibe fantezii si sa le aplice.Nu inteleg de ce va distrati asa pe seama unei sarmane fete.Se vede de la o posta ca sunteti niste pustoaice fara experienta.auzi tu sa ramai insarcinata daca ingiti sperma:)).unele persoane nu vor sa recunoasca ca fac sex oral sau altele. | ||
|
alexandraadriana Postat pe 7 Septembrie 2008 23:07 |
||
| geo nu ti se pare ca e o discutie intre femei.doar nu esti homo.mai lasa bascaleala... | ||
|
alexandraadriana Postat pe 7 Septembrie 2008 23:08 |
||
|
ai dreptate tu. o discutie intre femei despre samanta barbatului. nu crezi ca ar trebuii sa fie prezent si un barbat? adica balacariti maioneza unui barbat si el sa nu aiba drept de veto!!? pai nu , ca asta nu se poate, si ma voi plange autoritatilor competente despre abuzurile pe care incerci sa le faci! adica oprimarea dreptului la libera exprimare a spermei!! |
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 23:14 |
||
| da sunt de acord cu tine...aceeasi chestie am facut-o si eu ..pt k l-am accceptat cu tot ce este a lui....nu mi se pare umilitor..sa faci chestia asta!...si sincer..si dupa c mam desp de el ..si mam reintalnit dupa 7 luni..am vb si am facut draoste..iar a 2 zi..i-am supt-o..si am si inghitit-o!pt k ..asa am vrut eu!nu k mia cerut el!e super :D:X | ||
|
draqinpieleata Postat pe 7 Septembrie 2008 23:21 |
||
De la: helloyoana10, la data 2008-09-05 12:25:44De la: andreeamariapopovici, la data 2008-08-17 15:12:43 asta e foarte tare...sunt curios cum a ajuns fata asta la concluzia ca daca inghiti asa ceva faci poc. cat despre topic.... fiecare fata face ce vrea. eu unul prefer un BJ pana la capat. |
||
|
anderson Postat pe 7 Septembrie 2008 23:56 |
||
Ha ha ha, mama ce pustoaica ma simt... Plus ca nu s-a pus niciodata problema care din utilizatorii kudika fac sex oral si care nu. Da' chiar, deschidem un nou topic pe tema asta? Ca vad ca lumea e curioasa.
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 08:54 |
||
|
De ce nu are Mos Craciun copii? - Fiindca isi da drumul pe horn... |
||
|
EBIANCA3 Postat pe 8 Septembrie 2008 11:54 |
||
De la: draqinpieleata, la data 2008-09-08 12:15:04hmm..sincer deja chiar sunteti...mirosonitze..mai ales fetele..vai de mine toate stiti k dak inghiti sperma..nu ramai gravida..inseamna k atiinghitit..sau poate nu ati gasit pe nimeni care sa vi-o deie sa i-o sugeti..sincer..si sa o sugi trebuie sa ai un pik de explerinetza....asa k ....bv fetitz-o!:Xsi u geo...?!esty tot timpul contratriu...inseamna k poate nu ai gasit nici u o fata care sa ti-o suga !sincer! Vaiiii...ma minunez,cat curaj ai s-o spui in felul asta c-o "sugi"!
|
||
|
lil_devil Postat pe 8 Septembrie 2008 15:22 |
||
|
geo esti tare ....sincer.... http://www.kudika.rohttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/19444.htmhttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/19444.html#l#/comunitate/forum/post_reply/19444.html# |
||
|
olimpia_valentina Postat pe 8 Septembrie 2008 17:18 |
||
cred ca am reusit sa va enervez pe toti.....macar asa poate va desmeticiti putin....fata pe tema careia vorbim...nici nu mai are cont aici...este ca si cum noi vb acum unii pentru altii si nu pentru ea.....ne cerea saraca doar un sfat daca e bine sau nu sau daca poate ramane gravida..... asta da faza....ei cum naiba sa ramai gravida daca inghiti sperma? |
||
|
olimpia_valentina Postat pe 8 Septembrie 2008 17:22 |
||
|
aaaa nu in cazul in care nu stai afla de pe topicul asta cum poti sa mori... si mai zici de ce i se vb in dodii d-rei....hmmmmm |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Septembrie 2008 17:26 |
||
| Apropo fetelor ca tot va preocupa asa de mult sexul oral ,mie una imi este groaznic de scirba sa fac asa ceva mai bine sa ramin singura decit sa imi murdaresc gura cu scirbosenia unui pervers nebun care a avut de a face probabil numai cu femei ordinare care accepta sa se murdareasca cu perversiuni si daca bine stiu practicarea de perversiuni este pedepsita in codul nostru penal,asa ca aveti grija cum o sugeti ca s-ar putea sa regretati mai tirziu. | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:17 |
||
| da da' o spala inainte !! | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:21 |
||
De la: olimpia_valentina, la data 2008-09-08 17:18:36geo esti tare ....sincer.... mersi. ma faci sa-mi creasca nemasurat orgoliu'. da' ce reprezinta linkul acela? ca m-am tot chinuit sa scot ceva din el si sigura chestie care-mi iesea , era: the page cannot be displayd. please contact your local woman! |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:30 |
||
| tu cu cine te certi? | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:38 |
||
no f...'in ideea |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Septembrie 2008 18:44 |
||
|
nasol moment!! fostu' prieten!! deci sa intelega poporu', la timpurile astea esti cam singurica!? |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:45 |
||
De la: io_me_sicumine, la data 2008-09-08 18:44:25 crede-ma ca si mie mi s-au marit pupilele!
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:46 |
||
|
pai dca ejaculeaza vreunu in orbita nu se numeste sex orbital???? mai geo numa prostii ma faci sa spun.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Septembrie 2008 18:55 |
||
| sexu' orbital e ala in imponderabilitate!! cica si-au traso niste astronauti pe orbita, ca sa experimenteze sexu' in imponderabilitate, da' cica n-a putut sa-i ejaculeze pe fatza pe motiv ca sperma o lua razna. in toate directiile. si plutea! | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 18:58 |
||
pai no amu ii bine si asa rau ca intr-adevar sexu' orbital poti ejacula in locuri ciudate.... ca nu sti nici care-i stanga si care-i drapta ce sa mai zici de aici si acolo????? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Septembrie 2008 18:59 |
||
io stau si ma intreb, cice si cum strange sperma jucausa din capsula spatiala!!?
|
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:14 |
||
| si io care credeam ca vii sa ne spui ca sexul oral iti poate aduce bani. cat m-am inselat!! | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 19:29 |
||
| si daca e un nespalat care nu si-o spala innebunesti de scirba sa ii simti toate mirosurile parfumate care te scirbesc nu sa iti placa. | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:25 |
||
De la: olimpia_valentina, la data 2008-09-08 17:22:35 Nu a zis niciodata ca ramai nsarcinata daca inghiti sperma, asta e bascalia care a urmat. Citeste si tu threadul! |
||
|
Kathara Postat pe 8 Septembrie 2008 22:29 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-08 22:25:34si daca e un nespalat care nu si-o spala innebunesti de scirba sa ii simti toate mirosurile parfumate care te scirbesc nu sa iti placa. ioiii , fata taichi, da' tu vorbesti ca si cum ai face sex oral zilnic. io cred ca daca era un nesapalat, nu-l mai aveai ca prieten. mai gandeste-te!! |
||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 22:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mi-e frica....!!!! | 17 | De la: greierash_is_back 27 Noiembrie 2009 16:22 |
| Sunt gravida sau nu? | 27 | De la: perfect_green23 3 Iulie 2011 10:15 |
| ce parere aveti despre homosexuali | 24 | De la: Apocalipse 27 Iulie 2009 19:47 |
|
|
||
| privitul pe sub fusta! | 32 | De la: kudika_6711 30 Iunie 2014 19:57 |
| Cine face mai mult sex: casatoritii sau ne...? | 24 | De la: elymake 10 Mai 2009 10:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.