Mai multe
| cum sunteti? eu am fost plecata ieri, iar maine plec iarasi, pana duminica | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:47 |
||
|---|---|---|
Oana si eu scriu cu vazui facusi...dar creda-ma ca nu-s eu in rest dupa cum vezi suntem cam pline de nervi si de indignare toate...in fine eu plec la meditatie pupici vb deseara si nu va mai certati
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:50 |
||
Helo Oana!Cu ce te servim?Ne-am deschis si farmacie,in caz ca ai nevoie de ceva,facem si terapie antistres....Ce mai!Hai noroc
|
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:53 |
||
nu am nevoie de terapie stau f bine cu auto-sugestia asa ca ma descurc perfect singurica o ciocolata calda as dori, pls
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:59 |
||
Uite acuma vineeeeeeeee.....pazea..ca-i fierbinte
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 18:07 |
||
hey fetele, cineva p-aci? pup pe toate o cafelutza ceva? ca doar incepe weekendu...eu nu prea am de ce sa ma bucur...ptr acea barbu, de unde stii tu ca i-am despartit? vezi ca intreci orice limita,am incercat sa te ignor, din respect pentru fete, dar deja intreci orice masura...
|
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 19:20 |
||
| Nobody in the zone??? Feteleeeeeeeeeeeeeeee....unde ati fugit toate??Nu-mi tine si mie nimeni companie? Pretty please....Pupici si cafelutze la toate... | ||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 19:48 |
||
|
dap.... raniyah ai dreptate cred ca e vremea s aimi fac si eu provizii mari de ceai de tei.... nu numai pt ca e ramadanul(la musulmani) ci pt ca o sa ajung sa ma enervez iar in perioada asta rte sa fiu calma mai calma decat insasi calmitatea in persoana....ca sa ma exprim asa mai ciudat... aberez deja din cauza stressului .. deh fetele care nu va faceti auzite maine..... weekend placut si multa rabdare va doresc... si totusi indraznesc sa cer cuiva ceva sa ma calmez...veun extraveral ceva daca cu ceai nu se poate???? Raporteaza abuz de limbaj vremuri negre,se anunta.. Mai bine ai mai baga o stcla de alcool!!!!!!!!stim ca le ai cu alcolul la greu!!!!!!!!!!!!!!!Tare!!!!!jur!!!!!ramadan cu alcoliste, perverse,si femei care sparg casnicii.Tare rau RAMADANUL vostru!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:00 |
||
fetelor am ajuns si eu acasica si am pregatit pt toate un ceiut de tei si nu va mai stresati pt toate rautatile,amintiti-va ca exista IGGY LAND
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 20:08 |
||
Oano,vezi ca noi nu inghitim rahaturile tale de 2 centi!!!! chiar daca altii cred unii stiu sa-si foloseasca cerebelul!!!!!!!!nu ca stefan cel mare!!!!!!!!!oricum......o sa cazi in propria groapa ai sa vezi!!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:12 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-05 20:08:29fetelor am ajuns si eu acasica si am pregatit pt toate un ceiut de tei IGGY LAND ...IGGY LAND...Uff...Cum ti-a mers azi Malak? Mersi de ceiutz, dau o cafea la schimb, si ceva de papa, am facut paste cu pui si sos...Any volunteer???
|
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 20:21 |
||
|
buna seara fetelor..!! salutari si tie oana,desi ne vizitezi cam rar,ai un pupic de la Stefan..!! o cafeluta..??? |
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:26 |
||
seara buna si tie.noi suntem cu ceaiul pe aici dar fac si o cafeluta pt tine dak vrei
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 20:28 |
||
| @Arabusa :scumpa abia asteptam weekendu'.a fost o saptamana groaznica care din fericire s-a incheiat | ||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 20:29 |
||
deci facand abstractie de anumite persoane....ema mama am vorbit eu in vreun fel cu tine unde ma destrabalez eu nush mai am putin si-mi pun verigheta pe deget si ma destrabalez in fine in alta ordine de idei...primesc si eu ceva de la cafenea inainte sa se transforme in mahala?
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:30 |
||
multumesc, Malak..!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:32 |
||
@Stef :multumesc si eu @Raniyah: un ceai si pt tine sau preferi o cafea?
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 20:35 |
||
Domnisoara daca stau bine sa ma gandesc!!!!!!dar nu stau ca nu-mi bat capul cu tine!!! n-are rost !!!!!!! eu zic sa faci pasi!!!!!!!!si sa-i lasi in pace pe cei care nu s-au luat de tine !!!!!!!!!!!! si iti dau sfat:mai bine ia tu pasi fata de pers.care nu ti-au adresat nici un cuvant rau!!!!!!!!!!! pai daca mai ai putin si iti bagi verigheta pe deget....asa devreme?la 17 ani? nu zau???/? opa.......!!!!!! si daca nu ai 17 ani ce serioasa esti tu!!ca persoana.nu mai pot!!!!! numai seriosi aici!!incepem cu oana si terminam cu..........................................................................................................................................................................................................................................ghici?!!!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:38 |
||
Offf mai am de zis cate ceva!!!!!!!!!!!!!!!!dar mai tarziu!!!!astazi nu este timp!!!!ca lucrez in decoratiuni!chiar daca stau numa la computer!!!!!!!!!oana face decoratiuni din voi!!!!!!!!!!va decoreaza pe fiecare in parte!!!!!!!!ca de:mare e gradina lui Allah.nu??? pe mai tarziu!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:41 |
||
asa devreme petruta nu am de ce sa-ti dau tie explicatii ce fac cu viata mea daca eu cred ca acum e momentul acum ma marit si gata si nu m-am legat de nimeni care nu mi-a adresat niciun cuvant urat m-am legat de tine care m-ai jignit dar nicio pb voi face abstractie ca existi asa ca te invit in continuare la vulgaritati....eu am alte probleme mai importante decat tine malak saru'mana pt ceai
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:42 |
||
De la: Raniyah, la data 2008-09-05 20:42:14asa devreme petruta nu am de ce sa-ti dau tie explicatii ce fac cu viata mea daca eu cred ca acum e momentul acum ma marit si gata Bine ai revenit Raniyah, cum ti-a mers seara asta??? Io is ok, doar ca...Acu` beau o cafelutza si ma gandesc sa ma bag la un film..nu de alta, dar ...nu imi place ce vbeste lumea p-aci... |
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 20:45 |
||
|
Malak..,eu sunt Stefan !! nici cel mic si nici cel mare... nu-mi plac razboaiele de nici un fel si mai ales cei ce le provoaca si le intretin.. pace voua..!! indiferent de religia ce ati imbratisat-o si de culoarea iubitului sau a iubitei voastre..
|
||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:48 |
||
| Stef ,ma inclin.:) | ||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 21:02 |
||
|
Raniyah,ce-ai facut cu pb la chimie?ai rez ceva? Arabusa,bine ca ti-a trecut durerea de cap
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 21:10 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-05 21:10:00Raniyah,ce-ai facut cu pb la chimie?ai rez ceva? Ehh ai dreptate, aia de cap a trecut, dar tot ma doare ceva...Mi-e gandul doar la arabusul meu..Si cred ca sunt singura persoana care nu se bucura ca a venit weekendul...la munca cel putin ma iau cu treaba, dar acasa...Si a trecut doar o saptamana... |
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 21:32 |
||
| Buna seara!Ce faceti?Eu ma uit la tv,dar am zis hai sa va salut!Un ceai,,,cine are?Sau o inghetata? | ||
|
Postat pe 5 Septembrie 2008 21:36 |
||
stiu k e cam slaba consolarea dar nu esti singura,ne ai pe noi
|
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 21:37 |
||
| Deocamdata va spun noapte buna...Nu stiu daca ma mai intorc seara asta, fug in patut...Sunt putin trista...Pe curand, multi pupici fetele.. | ||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 21:37 |
||
seara buna Clau.inghetata zici?yummy nb arabusa |
||
|
Malak Postat pe 5 Septembrie 2008 21:39 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-05 21:36:38Buna seara!Ce faceti?Eu ma uit la tv,dar am zis hai sa va salut!Un ceai,,,cine are?Sau o inghetata? Am eu inghetata, o cutie, de la Delta, Aloma cu ciocolata si sirop de visine, daca vrei te astept la mine..Altfel o mananc singura pe toata :P... Nu e deloc slaba consolarea Malak...Asa nu ma mai simt singura, si nici judecata de lume, va multumesc mult ptr toate vorbele voastre...O mie de pupici...Revin eu... |
||
|
Elena30 Postat pe 5 Septembrie 2008 21:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua "de serviciu" | 4456 | De la: taiko 22 Octombrie 2009 16:05 |
| VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! | 9 | De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13 |
| loc de intalnire | 24 | De la: oana84onutza 26 Ianuarie 2010 20:05 |
|
|
||
| buna | 65 | De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32 |
| Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP | 96 | De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.