Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: Arabusa, la data 2008-09-06 20:22:27
De la: Malak, la data 2008-09-06 20:16:27cafeaua pastreaz-o pt mai tarziu ca eu una presimt c-o sa am nevoie

O pastrez, o tin si calda... ...

Nu dormi?ziceai ca te duci sa dormi...ce se aude cu melodia mea..m-ai facut curioasa..,..am si eu una nou scoasa acum de la fabricat...daca vrei

Postat pe 6 Septembrie 2008 20:38
melodie?muzica noua???
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:41
De la: Malak, la data 2008-09-06 20:41:21melodie?muzica noua???

Da ..dar e din egipt....super misto melodia,nu e gen arabesc,,,,manelist..e house...

Postat pe 6 Septembrie 2008 20:45
vreau si eu,te rog daca se poate
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:48
De la: Malak, la data 2008-09-06 20:48:14vreau si eu,te rog daca se poate

vezi la mesaje in private

Postat pe 6 Septembrie 2008 20:51
De la: the_tunnel, la data 2008-09-06 20:51:26
De la: Malak, la data 2008-09-06 20:48:14vreau si eu,te rog daca se poate

vezi la mesaje in private

Am revenit..cine vrea melodiile sa-mi dea buzz pe mess
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:08
O cafelutza e pe aici?? Va pe toate....
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:08
Am zis ca am melodiile...Nu le vrea nimeni??? Va pupic pe toate....
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:14
Buna seara fetelor!imi puteti spune si mie dak un arab poate divorta de nevasta lui(ea nu este musulmana)dar urmeaza sa aibe un copil peste o luna de zile.El mi-a zis ca peste un an se poate desparti de ea.Este adevarat?
anabahebak
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:29
De la: anabahebak, la data 2008-09-06 23:29:49Buna seara fetelor!imi puteti spune si mie dak un arab poate divorta de nevasta lui(ea nu este musulmana)dar urmeaza sa aibe un copil peste o luna de zile.El mi-a zis ca peste un an se poate desparti de ea.Este adevarat?

Eu nu te pot ajuta...In mod normal cred ca ar putea divorta, dar nu stiu sa-ti zic, poate fetele stiu mai multe..
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 23:33
De la: anabahebak, la data 2008-09-06 23:29:49Buna seara fetelor!imi puteti spune si mie dak un arab poate divorta de nevasta lui(ea nu este musulmana)dar urmeaza sa aibe un copil peste o luna de zile.El mi-a zis ca peste un an se poate desparti de ea.Este adevarat?

Nu stiu daca este corect ce spun eu acum,,,dar din ce am mai citit prin dreptul lor....poate sa divorteze acum,nu trebuie sa stea un an.Nu il obliga nimeni.Dar la divort el va avea o obligatie atat fata de copil cat si de mama....sa le dea bani in fiecare luna,sa se asigure ca minorul este crescut in conditii bune si ca va crste ca un bun musulman.Copiii au religia tatalui.
Sper sa iti fie de ajutor si sa nu fiu postat eu gresit.

Postat pe 7 Septembrie 2008 00:33
De la: the_tunnel, la data 2008-09-07 00:33:56

Nu stiu daca este corect ce spun eu acum,,,dar din ce am mai citit prin dreptul lor....poate sa divorteze acum,nu trebuie sa stea un an.Nu il obliga nimeni.Dar la divort el va avea o obligatie atat fata de copil cat si de mama....sa le dea bani in fiecare luna,sa se asigure ca minorul este crescut in conditii bune si ca va crste ca un bun musulman.Copiii au religia tatalui.
Sper sa iti fie de ajutor si sa nu fiu postat eu gresit.

Am MELODIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...Intra pe mess, sau da un buzz...Pup,
Oana
Elena30
Postat pe 7 Septembrie 2008 01:05
bismillah al rahman al rahim

un barbat musulman poate divorta de sotia lui, chiar daca aceasta este insarcinata (fie musulmanca sau nu, pentru ca un barbat musulman se poate insura cu o crestina sau evreica de asemenea), dar dupa ce este rostit divortul trebuie sa stea 4 luni impreuna fara a avea contact sexual, in acest timp, femeia teoretic se purifica in uter (adica se face clar daca este gravida sau nu).
teoretic si moral ar fi sa ramana cu ea pana da nastere, pentru ca aceste clipe sunt sensibile pentru o femeie.
este obligatoriu de asemenea sa plateasca si sa sustina financiar femeia si copilul, cel putin decent.
de asemenea in cele patru luni, practic li se acord o sansa de impacare pentru ca Allah uraste divortul. Daca in cele 4 luni barbatul vrea sa ia inapoi femeia (reconcilieze) atunci ii este permis.

Insha allah sper ca raspunsul meu sa fiu acurat si corect. daca mai vrei si alte detalii am sa caut mai mult decat stiinta mea, adica in carti :)

salam!
Mihaela_Eid
Postat pe 7 Septembrie 2008 03:37
bismillah al rahman al rahim

un barbat musulman poate divorta de sotia lui, chiar daca aceasta este insarcinata (fie musulmanca sau nu, pentru ca un barbat musulman se poate insura cu o crestina sau evreica de asemenea), dar dupa ce este rostit divortul trebuie sa stea 4 luni impreuna fara a avea contact sexual, in acest timp, femeia teoretic se purifica in uter (adica se face clar daca este gravida sau nu).
teoretic si moral ar fi sa ramana cu ea pana da nastere, pentru ca aceste clipe sunt sensibile pentru o femeie.
este obligatoriu de asemenea sa plateasca si sa sustina financiar femeia si copilul, cel putin decent.
de asemenea in cele patru luni, practic li se acord o sansa de impacare pentru ca Allah uraste divortul. Daca in cele 4 luni barbatul vrea sa ia inapoi femeia (reconcilieze) atunci ii este permis.

Insha allah sper ca raspunsul meu sa fiu acurat si corect. daca mai vrei si alte detalii am sa caut mai mult decat stiinta mea, adica in carti :)

salam!
Mihaela_Eid
Postat pe 7 Septembrie 2008 03:37
ceau la voi,te felicit pt ideea de a discuta despre alte asa zise lumi, cea araba in special.din totdeauna ma atras aceasta lume, poate si pt ca dupa bunicul matern, am ceva combinatie de sange, sa zic asa.el a fost originar din com. cogealate, de langa casimcea.mi-as fi dorit sa invat lb.araba si turca...dar....urma sa merg la fac. in constanta, la profil de limbi orientale, dar viata mea a luat o alta intorsatura.asa ca ...urmaresc si eu serialul havin si 1001 de nopti.sa nu mai spun ca am vazut clona, de cate ori a fost difuzat.sper ca pe acest forum sa putem discuta mai mult despre fascinanta lume a orientalilor. acum ma grabesc ca sa racit cafeaua. v-am pupat
alinamateoc
Postat pe 7 Septembrie 2008 10:34
Neatza Alina!Unde fugi?Da-ne si noua o cafea..Mie, mai bine zis, vad ca restul dorm..AAAA...esti din Arad,,,Pai suntem vecine,la o aruncatura de bat...Bine ai venit pe aici,,,noi suntem care mai de care,nu toate musulmance,dar avem ceva legaturi cu lumea araba.Dupa cum vezi incercam sa mentinem o atmosfera de calm si pace,fara rautati....Te-am pupat
Fetelor,trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gatesc.....Va trec pe lista de invitati sau ba? Repede....la apel..

Postat pe 7 Septembrie 2008 10:44
'neata! vreau sa multumesc fetelor care au trecut pe la cafeneaua noua, sa imi cer scuze ca nu am fost acolo sa le servesc personal cu un ceiut sau o cafea, dar am avut o saptamana infernala.......va mai astept pe acolo fetelor, si acuma..........
vreau si eu o cafeluta..........
dienuta_nou
Postat pe 7 Septembrie 2008 10:52
Buna dimineata fetelor vreau si eu o cafeluta turceasca chiar daca este virtuala...Ramadan kareem

Postat pe 7 Septembrie 2008 10:58
Neatza ALL!!!Acum vine cafeaua...Dupa cum vad oameni noi la noi in gasca,,,ma bucur...din vechea trupa,,,,fetele dorm,,,,ma lasa singura aici la greu,sa muncesc....Cum sa fie cafeluta?

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:02
a mea sa fie lunga, neagra si fara zahar......mercic the tunnel
dienuta_nou
Postat pe 7 Septembrie 2008 11:04
eu primesc sau nu cafeluta mea ?

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:09
uite acum vine.....dienuta....e fierbinte...
of trebuie a fac si eu rost de zambarici ca ai sultanului,,,

Raneem.....tu fiind noua,si nu iti stiu obiceiul,,,cum preferi cafeaua?
Azi sunt eu la bucatarie,de maine le pun pe fete la treaba

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:15
ya salam fetelor raneem si alina bine ati venit....the tunnel nu esti singura vreau si eu un ceai apoi merg sa invat
rannya
Postat pe 7 Septembrie 2008 11:20
Salam alekum?HHHHHHHHHHH?no way man?iar esti noua...te pomeni ca iar ti s-a sters contul?
Pai ce sa inveti?lamureste-ma....stai ca vine si ceiutul....

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:25
nu iar din nou clau deja este penibila situatia in fine...invat la sfanta chimie saru'mana pt ceiut
rannya
Postat pe 7 Septembrie 2008 11:29
vreau o cafea turceasca concentrata si mai neindulcita the tunnel

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:32
Acum soseste comanda....

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:47
multumesc the tunnel

Postat pe 7 Septembrie 2008 11:49
Neatza feteleeeeeeee, ce faceti?? Eu acum m-am trezit...Si vreau o cafelutza..Se poate??
Elena30
Postat pe 7 Septembrie 2008 12:07
Si eu tocmai vroiam sa plec.....Hai o cafea ....

Postat pe 7 Septembrie 2008 12:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate 3 De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48
buna 11 De la: Lacra___ 17 Septembrie 2009 15:56
Chestionar pentru proiect de diploma 26 De la: miss_darine 6 Ianuarie 2011 13:36
de ce sunt relatiile atat de complicate? 31 De la: kudika_nikole 23 Decembrie 2011 19:57
radiomedeea 1 De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57