Mai multe
De la: the_tunnel, la data 2008-09-06 09:30:11Buna dimineata!V-am pregatit micul dejun:omleta,bacon,iaurt,cereale cu lapte (sa nu va ganditi ca mananc eu chiar atat de mult,sunt skiny girl)...cafea,,,,Deci,,,,cine vine? Neatza the tunnel...Eu , eu ,eu...Acum am facut ochi, si abia ma invart prin camera, aveam de gand sa ma duc jos la coffee...si sa mananc ceva p-acolo, dar mi-e mult prea lene... Asa ca raman la domiciliu...Mersi ca ai facut cafelutza...Primesc si eu o cana sper... |
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 09:46 |
||
|---|---|---|
De la: Malak, la data 2008-09-06 09:42:04'neata Dc nu poti sa papi?? Micul dejun e cea mai importanta masa a zilei, hai si papa cu noi Malak, iti garantez eu ca nu o sa te ingrasi..Eu de exemplu,am 181 si 63 de kg, si mananc la cele mai bizare ore... Pana una alta sa bem cafeaua....ca adorm pe scaun...
|
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 09:48 |
||
la mine micul dejun inseamna cafea .nu pot sa mananc nu de teama ca m-as ingrasa ci pt simplul motiv ca asa m-am obisnuit .de regula pap pe la 11-12
|
||
|
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 09:50 |
||
Salut ,salut!Sunteti matinale... poftiti cafeaua!Sa stii ca nici eu nu prea mancam micul dejun,,,dar acum daca nu pap ma doare stomacelul....De fapt mananc si noaptea..Aseara la 22,30 prajeam cartofi ....Si am numai 49 kg.... pfff nu e nici un zambarici aici cu papa....
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 09:52 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-06 09:52:55Salut ,salut!Sunteti matinale... Inseamna ca nu sunt singura care la 12 noaptea se duce sa-si cumpere shaorma Fetelor serios acuma..O idee de mic dejun, sper sa inghit si eu ceva dimineata asta, ca arabusul asta m-a dat complet peste cap...Si parca mereu mi-e foame ...
|
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 09:55 |
||
sper c-am nimerit zambariciul
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 09:56 |
||
|
Mi-am facut omleta cu bacon..Am si cereale cu lapte si iaurtel.O sa merg la cumparaturi sa iau paste,fac o salata de paste cu ciuperci,sunca,porumb. Dar mai tarziu!!! Aaaa...sau piept de pui afumat cu rosii,castraveti,ardei...Mai am si cremvusti (niciodata nu am stiu sa scriu cuvantul asta ) LOL Deci... |
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 10:05 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-06 09:56:04sper c-am nimerit zambariciul Foarte simpatic emoticonu ala..cam asa fac eu acum...beau cafea si mananc biscuiti...ce zi aiurea, nici nu stiu ce o sa fac azi.... |
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 10:12 |
||
eu azi,dupa ce reusesc sa ma trezesc ,ma duc sa-mi vad nepoata care e un ingeras de copil
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 10:13 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-06 10:05:34Mi-am facut omleta cu bacon..Am si cereale cu lapte si iaurtel.O sa merg la cumparaturi sa iau paste,fac o salata de paste cu ciuperci,sunca,porumb. Dar mai tarziu!!! MMMMMmmmmmmm...Paste!!! ..Sunt innebunita dupa paste, poate si pentru ca am stat 1 an juma-te in italia, si acolo am inceput si eu sa mananc..au niste paste extraordinare...Mersi de idee, aseara aveam in cap sa fac, dar am abandonat din motive tehnice si intre timp si uitasem...mersi de idee ...
|
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 10:14 |
||
|
Malak din ce oras esti? Arabusa..din bv si lucrezi in Buc?Eu vin des prin Buc,in delegatie,,,poate iesim la o cafea Si cum adica e o zi nasoala?Te invit la mine ...sunt singura,,,,mai cateva zile...Sau daca ti-e lene,,iti tin companie aici la cafenea....Hai un pupik.
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 10:15 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-09-06 10:15:03Malak din ce oras esti? Pai weekendu nu mai e ptr mine o bucurie...Daca vi in bucuresti sa ma anunti, la tine unde? Ca poate vin Nu is foarte lenesa... deci cine stie..dar sa stiu intai unde la tine...
|
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 10:22 |
||
Haha mai onuta...533 de km,,,ne despart,,,,:)...dar dacai avion.sau elicopter,,pff,,,ajungi imediat ..me:timisoara
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 10:24 |
||
fetelor,mobilizati-va ca soarele e de mult pe cer
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 10:55 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-06 10:55:47fetelor,mobilizati-va S-a trezit Malak ...si acum ne zice sa ne mobilizam...Doar daca dai o cafelutza.. scumpa...
|
||
|
Elena30 Postat pe 6 Septembrie 2008 10:57 |
||
trimit eu elicopterul aseara am uitat sa postez reteta dar am o scuza perfect plauzibila am vb cu "micutul " meu dar o sa postez astazi
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 10:58 |
||
dau,cum sa nu dau?una pt tine si una pt Clau
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 10:59 |
||
si una pt mine ca am o durere la mansarda de nu ma vad
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 11:01 |
||
neata scumpa .o cafeluta si pt tine vine acum
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 11:03 |
||
|
buna dimineataaaaa... va rog frumos aveti mila de o biata fiinta umana somnoraoasa rau de tot si care are nevoie urgenta de o cafea tare ca sa reuseasca sa se puna pe treaba... buna dimineata fetelor.vad ca la voi e activitate nu gluma.... o zi buna va doresc in continuare si...chair asi bea o cafea....acum intrebare de baraj care ziea ca esti din bv??? maaaai daca e careva si e prin zona ma ofer voluntar sa dau o cafea ....e un bar acilea in apropiere de munca si....tragem repede una..... pupici fetele |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Septembrie 2008 11:15 |
||
|
Salut, nu vreau sa ma amestec in cafeneaua voastra, dar am inteles ca oana iarasi are o problema cu mine: crede ca ma ascund in spatele cristinei barbu si a petrutei celei nebune. Trecand peste paranoia unora, o sa va spun ce cred eu despre aceste utilizatoare. Petruta nebuna seamana foarte mult cu o tipa care si-a facut un cont pe numele sexy, schimbat apoi in muslima, cont de pe care ne-a jignit pe mine, pe kathata si pe pufiilici, motiv pentru care oana s-a imprietenit cu ea(e singura de pe lista ei de prieteni). De altfel daca va uitati la varsta, muslima are 68 de ani, petruta 67. Imi face o deosebita placere sa va informez ca muslima mi-a scris mesaje pe mail sub numele musulman ahmet, in care recunoaste ca e barbat si ca nu e musulman. Dar sa va ajut cu niste mostre stilistice: 1)Muslima 60 mesaje Membru din: 29/08/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 30 August 2008, ora 16:20 Citeaza Raspunde uite de asta trebuie sa stea fumeia la cratita, ca e proasta de bubuie indiferent de religie ii place sa trancaneasca non stop pe voi nu va doare capul? iaca de ce s-a scufundat titanicu, sa aiba niste cretinele ce dezbate dupa 100 de ani duceti-va la facut mincare si la crescut copkii ca de aia umbla aia ca zombi prin discoteci si se drogheaza si mai fac cine stie ce minuni aia care n-o lasa tat-su din casa, foarte bine iti face, are grija de curu tau sa nu vina un idiot sa te violeze sau sa te gaseasca print-o vaie cu dintii rinjiti moarta, vrea sa ai viata buna, nu sa treci din barbat in barbat, daca nu ai priceput asta vai de capatina ta mare libertate sa incepi viata sexuala la 13 ani si sa faci purandei la 15-16 ai, iaca ce mare brinza faceti cu libertatea voastra sigur de miine se schimba lumea ca ati dezbatut voi ce tratamet primeste fumeia in islam. 2) Muslima 60 mesaje Membru din: 29/08/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 30 August 2008, ora 18:37 Citeaza Raspunde De la: wolfy2225, la data 2008-08-30 18:03:48 "A judeca" are mai multe sensuri in limba romana, printre care "a gandi", "a evalua." Daca sunt unii judecatori corupti, asta nu inseamna ca profesia de judecator e invalida.Ea are legatura cu institutia justitiei, din punctul meu de vedere cea mai importanta intr-un stat de drept. Sa nu confundam profesia cu oamenii care nu sunt demni de ea. tu mai calaresti si altceva sau numai calculatorul? stai c-am mult calare pe el, cauta-ti si tu un barbat sau daca ai alte preferinte o femeie, fiecare cum l-a lasat dumnezeu si nu mai duce grija altora si tu si catanga aia aveti o problema cred ca duceti lipsa de vitamina PP 3)uslima 60 mesaje Membru din: 29/08/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 30 August 2008, ora 19:17 Citeaza Raspunde Puffilici dupa cum te intinzi in poze bag sama ca nu esti nici cine nici ogar dupa cum te etalezi cred ca ai un fraier care te ... si te plateste si le critici pe mususlmane? puffilici rimeaza cu sa o lingi Iata pe cine a trecut oana pe lista ei de prieteni fiindca era impotriva mea. Eu nu as fi trecut niciodatya pe lista de prieteni o persoana care vorbea asa. Acum comparati cu ce scrie petruta nebuna si veti vedea cat de mult seamana ca stil. Si daca credeti ca petruta nebua e cristina barbu, cu atat mai bine, inseamna ca s-a lamurit de tot problema. Post usor si numai bine! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 Septembrie 2008 11:17 |
||
|
SUPA DE GALUSTE a la Ranyah sau mai bine zis a la mama Ranyei Carnea de la 1 gaina grasa se pune la fiert in apa,se ia apoi toata spuma,dupa ce ai luat toata spuma se pun zarzavaturile tocate(ceapa morcovi,pastarnac etc ),se adauga 1 lingura de vegeta si 1 lingura de sare (dupa gust depinde cat de sarat prefera fiecare).Se lasa sa fiarba pana se inmoaie carnea,dar intre timp apa o sa scada si trebuie adaugata apa pt a umple oala.Dupa ce a fiert carnea se pun cateva rosii sau pasta de tomate.Dupa ce s-a fiert totul strecori supa in alta oala separat de carne si zarzavaturi.Supa se din nou pe foc si se fac galustele. Galuste: -3-4 oua batute bine -1 varf de cutit de bicarbonat alimentar -1 varf de cutit de sare si vegeta -se pune gris pana se creeaza o pasta omogena -se lasa 10 min pt a-si face bicarbonatul efect apoi se taie cu lingura galustele si se pun in supa sa fiarba pana devin moi. Cu zarzavaturile si carnea se face ciorba....Pofta Mare
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 11:18 |
||
daca tot am reusit performanta sa ma trezesc dau eu o cafea ,da' din pacate e virtuala
|
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 11:19 |
||
posteaza cineva retete de mancare araba...Miha te rugaaaam ca eu stiu sa fac doar bamia si vreau sa invat a face mancarea araba sa-l hranesc pe micut ca altfel traieste cu fast-food only
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 11:23 |
||
|
malak multumesc de cafea....dar am tocmai am primit o veste care m-a bagat in priza deci cafeaua ta virtuala se pare ca adunata cu vestea mea isi face efectul ca am baut de dimineata cafeaua reala si inca dormitam .... multumesc mult de tot raniyah... multumesc mult pt conversatia placuta de aseara. hai sus ca am de gand sa beau fuguta ceva racoritor cu voi si sa ma pun pe treaba!!!! mai care era pana la urma din bv in afara de muslim???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Septembrie 2008 11:35 |
||
n-ai pt ce ema s-altadata si eu vreau ceva orice numai sa-mi treaca durerea de cap
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 11:40 |
||
|
Spaghette Maroc Ingrediente: 500 g spaghette; 2 cepe; 4 cãþei de usturoi; 3 linguri bulion; 2 cuburi knorr vitã. Mod de preparare: Se pun intr-un ceaun ceapa si usturoiul la prajit pana cand ceapa capata culoarea aurie, se adauga knorr-ul si cu bulionul apoi se pune apa peste si le lasa pana da un clocot. Se adauga pastele si se lasa la fiert pana scade toata apa. Se pun intr-o farfurie iar deasupra se toarna sosul ramas. |
||
|
Malak Postat pe 6 Septembrie 2008 11:44 |
||
|
la mine aspirina este universal valabila insa nu toata lumea o tolereaza. eventual incearca ceva fierbinte un ceai sau fa putina miscare si asta functioneaza uneori... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Septembrie 2008 11:55 |
||
|
salut fetele si fuuuug.. "daca voi nu ma vreti pe mine,eu va vreau pe voi".. va astept si la "cafeneaua FARA RAUTATI",cu mare placere !!! sunt convins ca va veti simti la fel de bine ca si aici ,asa cum ne-am simtit si noi printre voi.. acum am sa-mi beau cafeluta virtuala cu voi ..,caci va trebui sa raspund cat pot de repede asteptarilor si bucuriei manifestata de io tu si cumine si sa servim impreuna cu familiile noaste una reala la Brasov.. astept o cafeluta si cum va spuneam fug repede.. va doresc un weekend cat mai frumos si plin de veselie..
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 11:57 |
||
mai unde e cafeneaua aia fara rautati ca la mine e invizibila pur si simplu nu o gasesc
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 12:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot | 4 | De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19 |
| Avertizare de furtuna geometrica in toate regiunile tarii - ce credeti despre asta ? | 20 | De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 18:26 |
| invitation 2all | 3 | De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40 |
|
|
||
| VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! | 9 | De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13 |
| radiomedeea | 1 | De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.