Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Stefan,dau eu o cafeluta aici si poate dincolo ne servesti tu cu cate una.suna super bine ideea de cafenea fara rautati
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 12:11
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19787/Cafeneaua-FARA-RAUTATI-.html

mulumesc tare mult..!!
din pacate trebuie sa va las,io tu si cumine ..,topaie deja....
si eu la fel,vom bea impreuna cafeluta la Brasov..

pupici pentru toate fetele de aici si de la cafeneaua FARA RAUTATI

Postat pe 6 Septembrie 2008 12:17
De la: Raniyah, la data 2008-09-06 12:05:18mai unde e cafeneaua aia fara rautati ca la mine e invizibila pur si simplu nu o gasesc

Am baut-o eu...de asta, sorry ":))..
Am revenit acasa fetele, sunt 100 de grade, si ma plictisesc de mor..Si nici cablu nu-mi merge sa ma uit la TV, any ideas???
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 14:24
De la: Arabusa, la data 2008-09-06 14:24:55
De la: Raniyah, la data 2008-09-06 12:05:18mai unde e cafeneaua aia fara rautati ca la mine e invizibila pur si simplu nu o gasesc

Am baut-o eu...de asta, sorry ":))..
Am revenit acasa fetele, sunt 100 de grade, si ma plictisesc de mor..Si nici cablu nu-mi merge sa ma uit la TV, any ideas???

Loooool Ce duda sunt, in loc de cafenea, am citit cafea...de aia am scris c-am baut-o eu... ce crazy sunt...
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 14:31
Sunteti de ras cu curul!!!!ma reger la stefan cel mijlociu si la oana de ce o acuzi pe wolfy ???? nu este wolfy,si nici nimeni altcineva pe care esti invidioasa!!!!!!!!!! nu sta nimeni in afara de mine sa-si bata capul cu inapti si perversi de 2 centi din partea mea poti acuza pe cine vrei!!!! oricum,wolfy,puffulici si altele de pe-aici nu le pot compara cu tine!!! ele au clasa!!!!si sunt si destepte fata de tine!!!!dar in fine!!!!mai cauta!poate ai sa gasesti poate

Postat pe 6 Septembrie 2008 14:49
oanna ce minte de gaina perversa ai!pai cum ai ajuns la wolfy?nu o sa ajungi ca ea ca nu ai materie cenusie!esti o limbista proasta si pupincurista.

Postat pe 6 Septembrie 2008 15:00
Caldura mare mon cher la TM...O inghetata de frisca cu fructe de padure?E mai speciala,de la araboi...Vreti?Sau fructe confiate?Sau cafeluta?Sau prajiturele?Sau suculet?

Postat pe 6 Septembrie 2008 17:07
Permiteti`mi va rog :
Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu !
Sabrina_Nede
Postat pe 6 Septembrie 2008 17:10
Am sa postez niste retete care le-am invatat in egipt, care nu neaparat sunt egiptene sau arabesti dar pur si simplu sotul meu le adora :)

Pasta cu sos Bechamel si Brocoli

Fierbi spaghetele normal cu putina sare si ulei ca sa nu se lipeasca.

Pentru sos ai nevoie de:

-usturoi
- faina
-lapte
-unt
-sare si piper alb

Pui untul la incins apoi pui usturoiul sa se caleasca apoi adaugi o lingura de faina, lasi focul mai mic si mesteci repede apoi adaugi lapte treptat pana cand se face o pasta si eventual un sos, cand vezi ca este subtire mai adaugi faina iar cand este prea gros adaugi lapte si mesteci. A se face destul sos pentru a amesteca toate pastele si a le face cremoase.
sare si piper alb dupa gust. as recomanda piper alb pentru a nu se strica culoarea sosului care este alba.

Pe de alta parte, fierbi brocoli taiat putin mai marunt si ardei galben rosu si verde taiat in felii lunguiete.

Pui pasta razi niste branza optional, pui sosul bechamel si brocoli si ardeiul si amesteci.
optional poti sa le mai bagi vreo 5-10 minute intr-un cuptor fierbinte. :)

pofta buna!
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:32
Maine am sa fac lasagna, este cineva interesata de reteta?
nu va speriati de nume, nu este nici greu si nici pretentios.
Singurul lucru care trebuie sa va duceti la market si sa-l luati sunt foile de lasagna care cred ca se pot gasi usor acum in romania, la sectia paste :D
sunt asemenea foilor de placinta, ca sa va faceti o idee.
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:41
dadada ne intereseaza Miha mai scrie retete aici mai ales arabe daca ai ca tre sa fac mancare pt micut sau macar sa incerc

Postat pe 6 Septembrie 2008 18:47
Makluba
Ingrediente
carne de pui, cartofi, vinete, conopida, orez, ceapa
Mod de preparare
Se pune la fiert carnea de pui si cind apa incepe sa fiarba se taie o ceapa solzi si se pune in oala; se lasa sa fiarba pina puiul este moale. Separat se taie cartofii rondele la fel si vinetele si impreuna cu conopida desfacuta in bucati se prajeste bine in ulei. Cind sint toate gata, se ia o oala mai mare in care se pune in ordinea urmatoare: pe fundul oalei se pun cartofii, apoi carnea, un strat de orez, conopida si vinetele, iar orez. La urma se ia zeama in care a fiert puiul si se condimenteaza apoi se adauga peste ingrediente in oala, sa le acopere. Cind este fiert orezul si nu mai este apa se stinge focul.
Se serveste calda, cu iaurt si salata
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:48
asta e una dintre preferatele mele si este foarte populara in ramadan :)

Sambousek (aluat)

1 kg de faina
1 pahar de lapte caldut (250-300 ml)
1 pahar de apa calduta (250-300 ml)
100 gr de unt
100 ml de ulei
sare

se cerne faina, se pune in mijloc laptele caldut, apa, uleiul si untul, sarea. se amesteca toate pana se face ca o coca pufoasa, nu prea tare, sa iasa ca un fel de plastilina.se taie cercuri cu un pahar larg la gura, sau cu o farfurie de prajituri. pe jumatate de cerculet se pune umplutura, apoi se inchid apasand cu degetele pe margini. se ia in mana si se indoaie marginile spirala sa se inchida bine. se prajesc in mult ulei fierbinte.
Umpluturi la sambusec:
1.branza rasa
2.branza rasa + baadunes (patrunjel)
3.carne tocata prajita cu sare si putin bhar (7 piperuri) , se adauga baadunes (patrunjel) si putina margarina si se lasa la prajit pana se inmoaie baadunes. in alta cratita se prajeste sanobar (seminte pin) si se pune peste carne.cand se raceste umplutura se umplu cerculetele
4.se taie file de pui in cubulete micute si se prajeste in margarina, se adauga gogosari taiati marunt, ciuperci, branza mozzarela, maggi si se prajesc. cand se raceste umplutura se umplu cerculetele
Se prajesc in ulei foarte mult si foarte incins
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:49
Fatteh cu pui
Ingrediente:
Piept de pui (bucatele),
paine arabeasca (lipie) ,
tahina(ulei de susan) ,
500 gr yaurt,
usturoi(praf),
boia de ardei iute,
condimente ptr pui,
lamaie,
2-3 linguri ulei de masline.

Bucatelele de pui se fierb in apa cu condimente(piper,foi de dafin,boia,curry).Intre timp painea se rupe bucati mici si se prajeste in putin ulei.
Ptr sos:
Se amesteca iaurtul cu 2-3 linguri de tahina ,cu praf de usturoi si lamaie dupa gust.
Se aseaza painea prajita pe platou,peste ea se pune puiul si peste pui se toarna sosul.Se prajeste 2 linguri boia de ardei in ulei de masline cateva secunde,apoi se toarna peste compozitia de pe platou.
Pofta Buna

Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:51
lasagna o scriu pai pe seara, ma duc sa ma apuc de gatit acum :)
"spargem" postul in 2 ore azi :)
e destul de greu sa postezi retete cand postesti :))))
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:52
De la: cristinabarbu, la data 2008-09-06 15:00:55oanna ce minte de gaina perversa ai!pai cum ai ajuns la wolfy?nu o sa ajungi ca ea ca nu ai materie cenusie!esti o limbista proasta si pupincurista.

Daca nu te supera prea mult dorinta mea, as vrea sa nu-mi mai rostesti numele vreodata!
beyonce_indragostita
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:08
De la: anabahebak, la data 2008-09-03 01:34:41Buna...sunt noua pe aici dar am si eu o intrebare si mare nevoie de un sfat.Vreau sa stiu cum deurge o casnicie cu un musulman daca mai are o nevasta.Cum se comporta cu a doua?Ce implik asta?Este o greseala?Orice detaliu, sfat m-ar putea ajuta....Ms mult

Anabahebak, ma poti adauga pe yahoo daca folosesti cu id-ul mihaela_eid :)
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:08
bine v-am re .Un IceTea primesc si eu?
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:10
e cald in romania?
adica, e asa de cald incat te dai pe ice-tea? :D

Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:20
E destul de cald mihaela si dupa N cafele ar merge si-un ceiut
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:22
of aici e super frig, zilele trecute chiar am dat drumul la caldura :D ploua de vreo 3 zile
e o adevarata provocare sa speli haine si sa le pui afara pe sarma :D
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:29
te cred .oricum,clima din UK nu e chiar preferata mea:D
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:35
m-am obisnuit :) eu nu sunt fan soare :)
ce faceti bun in seara asta?
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:37
De la: Mihaela_Eid, la data 2008-09-06 19:37:12m-am obisnuit :) eu nu sunt fan soare :)

nici eu nu-s fan soare,da' nu-mi place nici ploaia prea mult .
cat despre papa bun,ca la asta cred ca te refereai,eu nu fac nimic ca nu tin post si am papat deja:)
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 19:44
De la: Malak, la data 2008-09-06 19:10:06bine v-am re .Un IceTea primesc si eu?

Ice Tea pentru Malak..Cam tarziu, dar nah...e rece :D :)!!
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:02
De la: Mihaela_Eid, la data 2008-09-06 19:37:12m-am obisnuit :) eu nu sunt fan soare :)

Eu una o sa dorm.... Restul fetelor nu stiu...
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:02
De la: Arabusa, la data 2008-09-06 20:02:02

merci frumos scumpa .chiar aveam nevoie.
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:04
De la: Malak, la data 2008-09-06 20:04:01
De la: Arabusa, la data 2008-09-06 20:02:02

merci frumos scumpa .chiar aveam nevoie.

Nu ai dc...am si cafea...vrea cineva????
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:08
cafeaua pastreaz-o pt mai tarziu ca eu una presimt c-o sa am nevoie
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:16
De la: Malak, la data 2008-09-06 20:16:27cafeaua pastreaz-o pt mai tarziu ca eu una presimt c-o sa am nevoie

O pastrez, o tin si calda... ...
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna ziua ! 5 De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18
pls 2 De la: oonahabibi_yahoo_com 3 Aprilie 2009 08:37
lenor? 14 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52
cabinet 7 De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49
motanel gri tigrat mic pentru adoptie 1 De la: ralsera 11 Aprilie 2010 14:57