Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Hei Oana,,,tu chiar bagi in seama tot?De ce esti trista?Da pe private,poate imi vine vreo idee sa te fac sa zambesti,....Astept inghetata

Postat pe 5 Septembrie 2008 21:41
De la: Malak, la data 2008-09-05 21:39:01seara buna Clau.inghetata zici?yummy
nb arabusa

Da vreau inghe,,,,,dar nu am,si nici nu ma duc sa iau .Mi-e cam foame si nu stiu ce sa pap,m-am cam saturat de tot.Hmmmm,,,cartofi prajiti parca,nu am papat de mult,,Vreti?Eu ii curat,ii tai,,,cine ii prajeste?

Postat pe 5 Septembrie 2008 21:43

cu mare placere ,the tunnel...!!

Postat pe 5 Septembrie 2008 21:46
se zice ca cei mai buni bucatari sunt barbatii.poate ne face stefan o demonstratie in sensul asta
Malak
Postat pe 5 Septembrie 2008 21:49
De la: stef80, la data 2008-09-05 21:46:16

cu mare placere ,the tunnel...!!

mai mai dar ce pink e inghetata ta..o fi de fructe de padure?
Da malak,,,,,poate gateste el si ptr noi,,,pana atunci o bere rece,....era ratacita prin frigi ,,,

Postat pe 5 Septembrie 2008 21:50
ai si bere neagra??? (adik I wish )
Malak
Postat pe 5 Septembrie 2008 21:55
1. se face o mamaliguta nu foarte tare..
2.ceapa, morcov ras..un pic calite...cand s-au rumenit se adauga carne tocata si un pic de apa...se fierb pana scade zeama si carnea e bine facuta..condimentati dupa gust...la sfarsit puneti si o lingura, doua de pasta de tomate
3.intr-un vas termorezistent puneti un strat de mamaliga...unul de carne..alternativ...radeti un pic de branza deasupra
4. la cuptor cu cateva bucatele de unt..

sper sa nu ma "dati in gat"
e reteta inocicai ..,de pe cafeneaua cealalta..
asta se numeste furt..,dar cu siguranta ma va ierta asa ca
POFTA BUNA SA AVETI..!!

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:05
adik un soi de musaca,dar in loc de legume e mamaliguta.suna yummy.maine cred k incerc si va zic cum a iesit
Malak
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:08
eu am mancat aseara..,dar ceva apropiat..
vezi reteta "babei"mele ,la topicul Haremul si minunile lui..
sincer mi-a placut mult

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:12
WOW si tocmai ma pregateam sa spun ce bucatar esti....da,,,se numeste furt,art 208 C,penal...Dar ptr ca ai recunoscut,te iertam,fiind la prima abatere,,iti dam cu suspendare si o mustrare:cand mai gasesti retete de astea asa gustoase,mai treci pe la noi,
HIHIHI
am un vecin galagios,....a inceput showul cu nevasta,...si sunt crestini,, :(

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:12

pofta buna..!!
si pentru ca m-ati iertat, cu siguranta am sa fur si-a doua oara..

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:16
Eu am pus cartofii la prajit,am facut si un mujdei de usturoi,,,,fac si-un cascaval pane...haideti la papa...si asa sunt singura

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:22
De la: the_tunnel, la data 2008-09-05 22:22:28Eu am pus cartofii la prajit,am facut si un mujdei de usturoi,,,,fac si-un cascaval pane...haideti la papa...si asa sunt singura

Eu sigur vin, nu am reusit sa dorm, m-au chinuit gandurile..Asa ca m-a luat foamea...Vin cu inghetata...Zi-mi numai unde :P
Elena30
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:58
la inghetata ma bag si eu
Malak
Postat pe 5 Septembrie 2008 22:59
De la: Raniyah, la data 2008-09-05 20:30:42deci facand abstractie de anumite persoane....ema mama am vorbit eu in vreun fel cu tine unde ma destrabalez eu nush mai am putin si-mi pun verigheta pe deget si ma destrabalez in fine in alta ordine de idei...primesc si eu ceva de la cafenea inainte sa se transforme in mahala?

????
raniyah ...ti-am trimis un mesaj pe privat sper sa ai rabdarea sa il citesti.
ce e ala xanax???apropo???de ce vrei ma sa ma linistesc de tot???glumesc !!!! chiar glumesc ,a fost doar o neantelegere,sper....
noapte buna fetele si o seara cat mai placuta in continuare...merg sa imi beau lapticul de data asta si ne vedem maine la cafea....
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Septembrie 2008 23:42
am citit mesajul Ema...ti-am si raspuns treaba cu Xanax-ul a fost o neintelegere facusem o gluma dar a fost interpretat gresit Xanax-ul este un calmant,somnifer ceva in genul extraveral si distonocalm dar luat in cantitati mai mari poate cauza stop cardiac...cum ti-am explicat si in acel mesaj pe privat era doar o paranteza pe langa ce-i ziceam respectivei dar deh am uitat sa fac semnele coresp de punctuatie..... imi cer scuze my mistake

Postat pe 5 Septembrie 2008 23:54
no nu-i bai meeei nui bai.am inteles eu dar vroiam sa fiu sigura ca nu dau cu bata in balta... si zi cred ca mai avema putin si faceam infarct de nervi....mi-o trecut intre timp,noroc cu oamenii care stiu sa ma calmeze cand o iau pe aratura.
inca o data va pupic de noapte buna si ne vb maine.
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:07
Noapte buna fetele, pe maine...si apropo nu mai sunt supi... Somnic usor....
Elena30
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:40
De la: Raniyah, la data 2008-09-05 12:32:33ma bucur clau ca ai rezolvat problema malak lasa-mi te rog pe privat un mesaj cu id-ul tau daca nu te deranejaza

in alta ordine de idei wolfy aia e chinuita rau de soarta se pare ca a facut o pasiune extrema pentru numele meu ii place sa-l aminteasca in orice topic....frate cate "jigniri" i-am adus...saracuta de ea deja incep sa ma simt flatata ca mereu ma mentioneaza in post-urile ei ...am un fan deja infocat curand se vor inghesui la autografe

se poate si la mine un autograf?
dragalaspui
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:45
acum vine mada ai rezolvat ceva cu prigoana?ca daca nu iti dau eu o idee dar pe privat

Postat pe 6 Septembrie 2008 00:51

acum le-am ,,remarcat,, pe cele 2 nefericite.. pai iarasi va reincarnati fetelor? si dupa aia scrieti pe forum ca voi nu credeti in reincarnare
stiti ca stau EXTREM de bine cu intuitia si ca v-am descoperit din nou nu? Din prima, ca data trecuta Si stiti ca pe nimeni de aici nu intereseaza ce scrieti.. Asa ca..

Postat pe 6 Septembrie 2008 01:28
ranyah.. ma alatur si eu noului tau grup de vedete.. ca vad ca fetele astea sunt obsedate.. Cred ca am sa deschid un nou topic pt autografe.. Un fel de ,,wannabe,,.. ca doar sunt fanele mele (noastre) si trebuie sa fim tolerante, sa intelegem ca le e greu..

Postat pe 6 Septembrie 2008 01:41
pupici si somnic usor la toate.. eu tocmai am mancat o inghetata uriasa, am vazut ca si voi..

Postat pe 6 Septembrie 2008 01:42
De la: stef80, la data 2008-09-05 20:26:06buna seara fetelor..!!
salutari si tie oana,desi ne vizitezi cam rar,ai un pupic de la Stefan..!!
o cafeluta..???

mersi stef, pupici si tie.. va vizitez cam rar deoarece am inceput treaba cu copiii sapt asta si nu mai am asa mult timp liber..

Postat pe 6 Septembrie 2008 01:51
Noapte buna!fie ca ALLAH sa va dea puteri sa va folositi creierasul vointa tata!vointa!

Postat pe 6 Septembrie 2008 02:57
De la: Raniyah, la data 2008-09-05 17:35:23the tunnel iti scriu reteta deseara de la supa cu galuste deja salivez...MIha ne pare bine sa te avem printre noi intr-adevar Ramadanul nu este la fel intr-o tara musulmana cu cel dintr-o tara nemusulmana..din pacate

rania, trimite si la mine reteta de supica :)
maine am musafiri la iftar (masa care "sparge" postul) deci trebuie sa ma dau in stamba la bucatarie :D
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 06:38
Plec in Egipt pentru 3 saptamani curand... am stat acolo 2 ani si acum ma simt ciudat :) o sa pastram apartamentul de acolo tot timpul pentru copii si vrem sa luam unul si in romania tot pentru copii, radaciniile :)
intr-un fel ma bucur ca ma duc ca o sa fac multe vizite si e placut sa fii acolo dar pe de alta parte dupa ce am avut sansa sa traiesc in anglia nu m-as muta inapoi in egipt sau romania :)
manchester rules!
Mihaela_Eid
Postat pe 6 Septembrie 2008 06:55
petruta nebuna............poate daca nu te-ai da de gol singurica ai fi mai credibila............

in urma cu doua posturi ai 'uitat de pe ce Id ai intrat si o intrebai pe oanna daca isi permite sa spuna ca tu, cristinabarbu, ai fi cumva fana ei............cristina barbu care pe un alt topic se cearta cu un alt membru al haremului
dienuta_nou
Postat pe 6 Septembrie 2008 07:26
Buna dimineata!V-am pregatit micul dejun:omleta,bacon,iaurt,cereale cu lapte (sa nu va ganditi ca mananc eu chiar atat de mult,sunt skiny girl)...cafea,,,,Deci,,,,cine vine?
Daca le preferati la pat,no problem,le trimit la pachet

Postat pe 6 Septembrie 2008 09:30
'neata ziceai ceva de o cafea? la micu' dejun zic pas k nu pot sa pap asa dimi
Malak
Postat pe 6 Septembrie 2008 09:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
work and travel 10 De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39
CAFEA CU PARFUM DE FEMEIE))) 61 De la: _dulcik_ 4 Septembrie 2009 09:25
:X:X:X 21 De la: andra_ale 20 August 2009 09:43
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28