Mai multe
| buna alexa! | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 16:52 |
||
|---|---|---|
| alexa stiu ca "seni seviorum"inseamna ceva cu ca te iubesc sau ca iubesc...atata numai | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 16:53 |
||
| dap 100% turc hi hi hi | ||
|
|
||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 16:53 |
||
| buna habiba.hmmm am un vocabular de aproximativ 40 cuv momentan dar seni cok seviyorum este propozitia preferata | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 16:55 |
||
| atunci e bine...dar el nu te invata? | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 16:56 |
||
si strastrabunica mea a fost turcoaica....d-aia eu am trasaturi de araboaica....ca se mirau oamenii de unde atatea asemanari in cele din urma am aflat si eu acum cateva sapt
|
||
|
rannya Postat pe 7 Septembrie 2008 16:57 |
||
| mda de fiecare data ne luam cu vorba si uite asa tre sa invat eu turca pe propriu cont.el e in turcia eu in romania dupa ce termin facultatea urmeaza sa ma mut acolo...ufffffffffff | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:01 |
||
| mda de fiecare data ne luam cu vorba si uite asa tre sa invat eu turca pe propriu cont.el e in turcia eu in romania dupa ce termin facultatea urmeaza sa ma mut acolo...ufffffffffff | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:02 |
||
| si vrei sa mergi acolo??????chiar nush cum e... | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 17:03 |
||
| mda se pare ca toti avem undeva in arborele genealogic o legatura cu celelalte natii | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:04 |
||
| mda am analizat problema indelung si momentan asta e cea mai buna solutie ca anul asta am cam facut naveta eu acolo el aici acum iar eu acolo | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:07 |
||
| si cum e in turkyie?iti place?e frumos?cum sunt oamenii? | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 17:11 |
||
super frumos mai ales bazaarul shopping sportul meu preferat
|
||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:13 |
||
| yoy cand aud de bazaare mor si eu vreau...de cand sunteti impreuna? | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 17:14 |
||
| cat despre oameni calzi primitori,asa sunt cu toti turistii. | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:15 |
||
| alexa zimi ceva albume daca iti place muzica turceasca....sa mai ascult ceva noutati eu ador musica turceasca instrumentala,insa nush prea multi artisti de la ei inafara de tarkan...si cred ca arash...si irhalmulral altinda...atat daca stii te rog sa im9i zici...mersi poosy | ||
|
HABIBA_CHANDRAMUCKI Postat pe 7 Septembrie 2008 17:17 |
||
| anul asta ne-am intalnit life pana acum am vb 3 ani pe mess ca amici.si de cand ne-am intalnit totul s-a schimbat el mi-a cunoscut familia acum in octombrie tre sa ma duc si eu sa o cunosc pe a lui | ||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:18 |
||
|
mercan dede are muzica instrumentala de cea mai buna calitate daca preferi ceva mai comercial hande yener,hayko cepkin,kenan dogulu |
||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:21 |
||
promit ca-ti mai spun ptr ca si eu sunt moarta dupa muzica turceasca si arabeasca dar acum tre sa plec
|
||
|
alexalice Postat pe 7 Septembrie 2008 17:24 |
||
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2008-09-07 17:17:25alexa zimi ceva albume daca iti place muzica turceasca....sa mai ascult ceva noutati eu ador musica turceasca instrumentala,insa nush prea multi artisti de la ei inafara de tarkan...si cred ca arash...si irhalmulral altinda...atat daca stii te rog sa im9i zici...mersi poosy Habiba, ARASH este iranian :) daca vorbesti de cel care canta bora bora parca asa se numeste :) mie cel mai mult imi place IBRAHIM TATLISES, dintre cantaretii turci :) |
||
|
Mihaela_Eid Postat pe 7 Septembrie 2008 18:58 |
||
| seara buna.miha,faci tu cafeaua sau o fac eu? | ||
|
Malak Postat pe 7 Septembrie 2008 19:01 |
||
De la: Mihaela_Eid, la data 2008-09-07 18:58:56buna fetele,ce mai faceti?va salut pe toate,si vroiam sa fac o mica precizare despre arash,da este iranian,si cantecul respectiv se numeste boro boro,adika pleaca,pleacaDe la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2008-09-07 17:17:25alexa zimi ceva albume daca iti place muzica turceasca....sa mai ascult ceva noutati eu ador musica turceasca instrumentala,insa nush prea multi artisti de la ei inafara de tarkan...si cred ca arash...si irhalmulral altinda...atat daca stii te rog sa im9i zici...mersi poosy |
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 19:17 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-07 19:01:31seara buna.miha,faci tu cafeaua sau o fac eu? ah, eu tin post, asa ca mai am putin de asteptat, dar iti fac tie o cafea daca vrei, am si ceaiuri arabesti si ciocolata calda si cappucino, eu nu prea ma omor cu asa ceva dar sotul meu bea ba ceai ba cappucino ba ciocolata calda :) nu prea ma omor sa beau asa ceva pentru ca am renuntat la cafea sau cappucino sau cioc calda cand m-am lasat de fumat :D asa ca teoretic asociez cafeaua si ceaiul cu fumatul :) |
||
|
Mihaela_Eid Postat pe 7 Septembrie 2008 19:21 |
||
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-07 19:17:27De la: Mihaela_Eid, la data 2008-09-07 18:58:56buna fetele,ce mai faceti?va salut pe toate,si vroiam sa fac o mica precizare despre arash,da este iranian,si cantecul respectiv se numeste boro boro,adika pleaca,pleacaDe la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2008-09-07 17:17:25alexa zimi ceva albume daca iti place muzica turceasca....sa mai ascult ceva noutati eu ador musica turceasca instrumentala,insa nush prea multi artisti de la ei inafara de tarkan...si cred ca arash...si irhalmulral altinda...atat daca stii te rog sa im9i zici...mersi poosy in fine, eu nu prea ascult dar coincidenta a facut ca acum cateva zile am auzit o stire la tv despre arash si a spus ca era iranian si mi-am adus aminte cand ai spus tu pe forum :) ai incercat ibrahim tatlises? preferatele mele: http://www.youtube.com/watch?v=-7uZUjW4r5c http://www.youtube.com/watch?v=fc5dqqPXufQ http://www.youtube.com/watch?v=M9At3-RVSUU |
||
|
Mihaela_Eid Postat pe 7 Septembrie 2008 19:25 |
||
|
buna amira. @mihaela:un ceai cred ca e mult mai indicat decat o cafea.merci
|
||
|
Malak Postat pe 7 Septembrie 2008 19:28 |
||
|
de care? am rusian earl grey, ceai cu lapte, ceai cu menta,ceai chinezesc,ceai englezesc, ceai negru, ceai verde :)))))) si daca mai caut mai gasesc cate un pliculet de altceva :)))) |
||
|
Mihaela_Eid Postat pe 7 Septembrie 2008 19:32 |
||
|
buna fetele... cum a fost in weekend??? sau inca nu s-a terminat ??? am intrat sa va salut sa va doresc pt maine un incept de saptamana fantastic si multe bucurii si zambete... daaaa daca se poate un ceai asi vrea si eu.... nu prea concentrat ca vreau totusi sa dorm la noapte.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Septembrie 2008 19:36 |
||
De la: Mihaela_Eid, la data 2008-09-07 19:32:59de care? am rusian earl grey, ceai cu lapte, ceai cu menta,ceai chinezesc,ceai englezesc, ceai negru, ceai verde :)))))) ceaiul negru e perfect
|
||
|
Malak Postat pe 7 Septembrie 2008 19:37 |
||
multam de urari si sper ca si tu o sa ai o zi faina si-o saptamana cat mai minunata
|
||
|
Malak Postat pe 7 Septembrie 2008 19:39 |
||
|
multumesc malak am avut o zi superba si nu mi-am dat seama cand a trecut.... a zburat timpul asa de bine a fost. stef(sultanul0 a fst azi pe la mine si abia acum vreo juma de ora a plecat spre bucuresti....si inca mai visez cu ochii deschisi....abia astept sa mai revina....cine stie cand dar.... cu siguranta ca mai vine. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Septembrie 2008 19:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Zi ce-ti trece prin cap! | 2681 | De la: Diavolyta_ 31 Martie 2013 09:17 |
| despre parfumuri si nu numai | 10 | De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55 |
| Super Concurs Vichy!!! | 1 | De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01 |
|
|
||
| Chestionar pentru proiect de diploma | 26 | De la: miss_darine 6 Ianuarie 2011 13:36 |
| bratarica rosie | 1 | De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.