Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

nu stiu de ce dar nu ma omor dupa ceai, inca am mentalitatea aia comunista despre ceai: ca trebuie baut cand esti bolnava :)
rusine sa-mi fie si traiesc intr-o tara unde ceaiul este a must :) in anglia sunt terminati dupa ceai :)))
Mihaela_Eid
Postat pe 7 Septembrie 2008 19:46
stiu ca-s terminati dupa ceai,am colegi din UK
mie una imi place orice tip de ceai atata timp cat nu implica si ceva lapte prin el
Malak
Postat pe 7 Septembrie 2008 19:48
gata ma duc sa fac niste piftelute cu cartofi la cuptor :D
ma tot gandeam azi ce sa fac de mancare :)
fac si o supa de rosii si niste sambusek si gata masa pe ziua de azi, mai incolo fac o pizza :))
Mihaela_Eid
Postat pe 7 Septembrie 2008 19:52
mlak..si eu am zis la fel...ca nu inteleg o combinatie ca asta....ceai cu lapte...

am incercat de curiozitate ceai verde cu un strop de lapte... mi s-a parut bun sincer,pe urma am tot experimentat tot felul de arome de ceai cu lapte... asa ca acum mi se pare ok .
dar tot o bautoare de cafea raman.
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Septembrie 2008 19:52
si eu tot de curiozitate am incercat si de-atunci incerc sa nu mai fiu atat de curioasa
Malak
Postat pe 7 Septembrie 2008 19:54
got it!!!

de ceva zile ma tin sa iti spun ca imi place la nebunie semnatura ta...
iarta-ti dumanii ca nimic nu ii enerveaza mai tare...(nu e traducerea mot-a-mot .de cand am citit-o ma gandeam cata dreptate are citatul respectiv....
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Septembrie 2008 20:17
multam.eu m-am "indragostit" de citatul asta de cand l-am citit pt prima oara.si chiar are mare dreptate
Malak
Postat pe 7 Septembrie 2008 20:29
Salam aleykum!
Mai dar ce-ati mai palavragit,,,:)..lume noua,fain....Vad ca ati trecut pe ceai,,bunnnnn..Vreau si eu de fructe daca aveti cumva,,si vreun piscot?Sau o prajiturica?Cine se ofera?
Va pupic pe toate!Puneti tara la cale?

Postat pe 7 Septembrie 2008 20:54
De la: the_tunnel, la data 2008-09-07 20:54:26Salam aleykum!
Mai dar ce-ati mai palavragit,,,:)..lume noua,fain....Vad ca ati trecut pe ceai,,bunnnnn..Vreau si eu de fructe daca aveti cumva,,si vreun piscot?Sau o prajiturica?Cine se ofera?
Va pupic pe toate!Puneti tara la cale?

slm clau .un ceai de fructe de padure se indreapta spre tine acum
Malak
Postat pe 7 Septembrie 2008 21:00
Multumesc!
Care de pe aici o purta numele de Maria?Sa-i spun LA MULTI ANI si tot ce-si doreste..

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:13
pe mine chiar daca nu sunt musulmana si nu prea ma dau in vant dupa cafea ma primiti !chiar as vrea sa stiu mai multe despre voi nu conteaza orice!bine bine imi puteti spune si mie chestia respectiva pe care o folositi voi sa va epilati cum se face cum se foloseste as fii tentata sa o incerc si eu hihih!poop
angyk_mik
Postat pe 7 Septembrie 2008 21:16
salam fetelor....ramadan karem!!!as servi si eu o cafeluta....dupa asa o masa copioasa

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:24
bun venit tuturor celor pe care nu i-am salutat personal....serviti o cafea,o ciocolata fierbinte sau un ceai...fac eu cinste...

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:27
Angy daca nu sunt indiscreta care chestie?Eu folosesc epilatorul....:)

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:28
cleopatra multam de tratatie
bine ai venit angyk
Malak
Postat pe 7 Septembrie 2008 21:30
habiba chandramucki.....daca vei tine postul in continuare,zilele in care nu ai tinut,le recuperezi in alta luna,astfel postul tau va fi valid.......Allah e iertator si milostiv...asa ca iti doresc multa rabdare si putere...fie ca Dumnezeu sa-ti lumineze calea................azi am facut ardei umpluti(flefle),ciorba de addas,salata tabuli si atayef(prajituri cu nuci sau branza) la desert......uffff...ce ne-am ghiftuit

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:32
clau cred ca se refera la metoda sugaring.da search pe google si gasesti acolo destule informatii:)
Malak
De la: cleopatra86, la data 2008-09-07 21:27:25bun venit tuturor celor pe care nu i-am salutat personal....serviti o cafea,o ciocolata fierbinte sau un ceai...fac eu cinste...

Bine ai venit....!Eu beau un ceai,,,,dar daca mai imi dai si tu ceva,,,nu refuz

the tunnel,cu mare placere....iti propun un cappucino cu nuci si frisca

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:34
aha malak....cred si eu ca era vorba de cea mai dulce metoda ......am folosit-o o singura data....este o masa lipicioasa din zahar suc de lamaie,apa care se intinde pe piele si se freaca usor......mmmmmmmmmm.....eu raman la epilator pu picioare si maini,si la ceara fierbinte pu zona bikini....

Postat pe 7 Septembrie 2008 21:36
fetelor eu va doresc o seara faina in continuare
eu ma bag la nani ca maine ma asteapta o zi.......
Malak
Postat pe 7 Septembrie 2008 21:58
Assalamu alaikum sau buna seara.

Fetelor, daca tot e un forum pentru fetele musulmane, asa am inteles eu, de ce sa nu vorbim despre islam, sa mai lasam cafelele si ceaiul la o parte.
Apropo, cele care vorbeati despre muzica, stiti ca muzica in islam e interzisa(in cazul ca sunteti muslime)???

Islamul este o religie despre care se poate de vorbit la infinit, si daca vreti sa faceti ceva intr-adevar de folos,daca vreti sa faceti ceva pentru Allah, atunci vorbiti despre islam.

Habiba spuneai ca prietenul tau ti-a zis ca postul tau e primit chiar daca nu esti muslima, pai...asta e greseala multora din fete. Ii asculta pe soti, prieteni fara a se documenta daca este adevarat sau nu. Daca vrei sa afli raspunsul la o intrebare, cauta la persoane care intr-adevar cunosc,ca sa-ti aduca dovezi, sau in carti, pentru ca parere proprie are fiecare...Prietenul tau n-o sa raspunda pentru tine in ziua de apoi. Tu singura o sa raspunzi pentru faptele tale.

Fara suparare, n-am absolute nimic impotriva voastra, pur si simplu e un forum pentru fetele musulmane, si cind intru pe acest forum si vad ca vorbiti doar despre cafele si muzica si alte lucruri care n-au nici o importanta, mi se stringe inima.

Pentru ca islamul este un dar imens de la Dumnezeu, dar unii oameni nu-si dau seama pur si simplu de bogatia pe care o au cunoscind islamul.
Fetelor, aveti mare noroc ca ati cunoscut aceasta religie, aveti grija ce faceti mai departe, nu pierdeti aceasta sansa, pentru ca a doua oara poate nu va fi.
Aveti grija ce faceti cu religia voastra!
Cu respect.

Postat pe 7 Septembrie 2008 22:35
ya salam fetelor cleo daca nu te superi cand ne zici de mancare posteaza si reteta nu de alta dar eu cel putin sunt la stadiul in care invat sa gatesc si ma intereseaza fff tare mancarea araba...app stie vreuna sa faca mansaf ?pt ca desi arata odios zic eu domnului meu ii place la nebunie

gaby da stiam ca in islam muzica este interzisa,dar nu stiu cati musulmani respecta acest lucru...iar referitor la post chiar daca nu-i este primit desi ma indoiesc(poate tine post ca o crestina)nu cred ca Dumnezeu/Allah il considera un pacat mare pentru ca repet si crestinii au post si daca doresc il pot tine in acelasi timp cu Ramadanul...eu nu mai cred demult in faza ca doar oamenii de o anumita religie sunt acceptati alaturi de Dumnezeu...hai sa fim seriosi poate sunt budisti sau hindusi care sunt oameni ce toata isprava doar ca s-au nascut intr-o anumita religie nu inseamna ca nu sunt oameni buni...eu sunt convinsa ca Dumnezeu ne judeca dupa fapte si nu dupa religii...numai bine
rannya
Postat pe 7 Septembrie 2008 22:46
Da Ranyah e important ca omul sa fie bun indiferent de religie, dar tu cum crezi ca un crestin(nu numai) care face fapte bune dar totusi pe linga Dumnezeu se inchina la Isus si Fecioara Maria, se roaga la ei cerind lucruri pe care Dumnezeu numai le poate da, va ajunge in Rai? Daca studiezi islamul trebuie sa stii ca CEL MAI MARE PACAT IN ISLAM ESTE ADORAREA ALTCUIVA PE LINGA DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!!!!ADICA INCHINAREA LA ALTCINEVA, RUGA ADRESATA ALTCUIVA! IN ISLAM ACESTA SE NUMESTE SHIRK, SI ACEST PACAT IL POATE SCOATE CHIAR PE OM DIN ISLAM!!!!!!!!!

Referitor la ce ai zis ca musulmanii asculta muzica, eu sunt de acord cu tine! DAR NU TOT CE FAC MUSULMANII AZI, E DIN ISLAM!
Prorocul Muhammad(salallahu alehi ua sallam) a zis ca in umma lui va aparea fitna, si doar foarte putini din musulmani vor putea sa se tina de calea cea adevarata!

NOI NU TREBUIE SA NE UITAM CE FAC MUSULMANII IN ZIUA DE AZI, NOI TREBUIE SA INVATAM ISLAMUL ASA CUM NI L-A LASAT PROROCUL MUHAMMAD(SALALLAHU ALEIHI UA SALLAM) SI COMPANIONII LUI!!!!!!
NUMAI ASTFEL VOM AVEA DE CISTIGAT!

Postat pe 7 Septembrie 2008 22:57
Dumnezeu e unul, si calea spre El este una!!!!!

Eu inteleg ca sunt oameni care nici n-au auzit de islam, si traiesc toata viata in religia in care s-au nascut, pai pe acesti oameni Allah inshAllah o sa-i ierte.

Dar cei care stau toata viata linga musulmani, care au posibilitatea sa studieze, sa afle , sa caute, astazi sunt carti, este internet, absolut ce vrei, pur si simplu la noi oamenilor le este comod asa cum traiesc si nu vor sa caute altceva..........Dar in ziua de apoi fiecare va raspunde pentru faptele sale...

IMI PARE FOARTE RAU CA OAMENII NU-SI DAU SEAMA DE IMPORTANTA RELIGIEI IN VIATA FIECARUIA DIN NOI.

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:03

Postat pe 7 Septembrie 2008 23:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este adevarat k barbatii prefera femeile virgine intr-o casatorie? 45 De la: Dara 30 Iulie 2009 09:25
ana 3 De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41
friends 10 De la: soraderazboi 5 Martie 2010 17:30
despre mine 30 De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52
Exista 4 categorii de oameni. Tu la care te incadrezi ? 95 De la: Baiat_virgin 22 Decembrie 2016 19:02