Setari Cookie-uri

cum rectionati daca o femeie sa da la iubitul(barbatul) vostru??si cum rectionati daca un barbata seda la iubita(sotia voastra)??

cred ca aici...sincer...e vb de...cat de buna e ...relatia...si...mai ales...cat de reala!!!
reala...insemnand...cut suflet pune fiecare in relatia respectiva...si...mai ales...cat isi doreste fiecare din acesta relatie...
daca ,,,intr-adevar...cineva...s-ar da...( ceea ce nu cred...)...acum...la ...iubita...amanta...sau sotia mea...cred ca trebe sa realizez...cat mai rapid...daca...e ceva..s.erios...sau...e doar o gluma...din care...vom rade toti...
daca e ceva serios...sigur va trebui sa avem o discutie...dar...cum aici e vb de...reactia de moment...ce sa spun...n-am avut pana acum...acest ghinion...
insa...ca idee...chiar cred ca ceea ce se ptrece ...sub ochii nostri...merita atentia maxima...daca sentimentele sant adevarate!!
deci...stapanirea de sine...e tot ce trebe ...si...apoi...fiecare decide cum crede ca poate rezolva pb!!!
ovidiu_42
Postat pe 24 Septembrie 2008 18:17
mi s-a intimplat si mie fostul meu prieten m-a parasit dupa o relatie de un an pentru ca s-a impacat cu fosta lui nevasta de care a divortat va dati seama ca face dragoste dupa divort ati mai auzit asa ceva si cind m-am dus s-o iau la rost pe fosta lui nevasta de ce s-a dat la prietenul meu ce credeti ca asarit la mine la bataie abia am scapat din miinile ei

Postat pe 24 Septembrie 2008 21:56
De la: dana_3, la data 2008-09-24 21:56:06mi s-a intimplat si mie fostul meu prieten m-a parasit dupa o relatie de un an pentru ca s-a impacat cu fosta lui nevasta de care a divortat va dati seama ca face dragoste dupa divort ati mai auzit asa ceva si cind m-am dus s-o iau la rost pe fosta lui nevasta de ce s-a dat la prietenul meu ce credeti ca asarit la mine la bataie abia am scapat din miinile ei

vaaaaaiiiii

chiar??????

nu serios acuma , chaiiiiar???

dana ai avut tupeu sa te duci sa te iei de nevasta-sa??????
da de ce draguta ????

nu de alta dar m-ai lasat paf cu postarea asta sunt in cea mai profunda ceata !!!!
te rog frumos sa ma dumiresti ...

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:09
se pre ca dana nu e asa novice..................experimentat-o?....la ce scoala ai invatat sa te bati..............ca de sex m-ai lamurit...........faci alta scoala

Postat pe 24 Septembrie 2008 22:13
celia ... incet incet descopar ca danutza noastra nu este chiar asa de mironosita cum se da....
ma intreb acum de ce fostul ei prieten a lasat-o si s-a intors la fosta nevasta??
oare acea fosta nevasta facea sex oral???
mai ce nenorocire si cu dumele astea...
o da si fuge!!!

danaaaaa!!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:38
am trecut de multe ori printr-o situatie de acest gen...si de multe ori persoanele care faceau avansurile stiau de relatia noastra si...nu se lasau...au incercat in mod repetat...dar fara nici un rezultat pt ele...incerc sa ma controlez, doar ma uit urat la ele si atat!:D nu m-as cobori la nivelul lor, sa fac un scandal, pt ca as da dovada de slabiciune si le-as arata ca nu am incredere in prietenul meu, iar acest lucru va fi in defavoarea mea si ele vor continua sa-i faca avansuri...asa ca...nu noi tb sa reactionam, ci pritenii nostrii tb sa le puna la punct!

take care!
roxannaa
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:30
Si in cazul meu a fost vorba de persoane care stiau foarte bine de relatie si insistau, dar au luat o mare teapa! Dupa cum spuneam, si eu si el ne distram pe seama acestor fraiere!
darksukkubus69
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:33
eu cunosc marfa pe care o am acasa si in concluzie pot sa se dea gagicile la el pina nu mai pot!sint mindra ca atrage privirile si stiu ca numai pe mine ma iubeste! fetele respective cad in penibil cind vad ca nu li se da atentie!

Postat pe 26 Septembrie 2008 15:21
la mine na fost vorba de gagici ci de o femeie care a divortat de fostul ei sot iar dupa divort si-a dat seama ca il iubeste si doreste mai mult ca inainte de divort asa ca a trebuit sa actionez cu tupeu ca so faca pe fosta sa il lase in pace pe prietenul meu chiar daca iam facut scandal,va vine sa credeti ca era amorezata de el a recunoscut ca anul asta sa impacat cu el si ca a avut o relatie cu prietenul meu probabil voia sa il atraga din nou la starea civila pai ce mai pot sa cred

Postat pe 27 Septembrie 2008 19:40
bataie
oanajanin
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:51
Rupt capul!
Lucia1971
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:10
batatorul de covoare si ciocanul pentru snitele...

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:23
ii tai scula..........

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:26
ce faceti pe proastele ca nu e cazul de bataie totul s-a terminat cu bine iar eu sunt mai fericita ca niciodata s-o credeti pe cuvint

Postat pe 27 Septembrie 2008 22:19
dupa ,,invidia'' altora iti dai seama de valoarea ta
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 22:37
De la: bestiuitza, la data 2008-09-27 22:37:41dupa ,,invidia'' altora iti dai seama de valoarea ta

adevar grait-ai...frumoase ghilimele..

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:13
eu zic ca dana o sa va bata...
chibritzel
Postat pe 27 Septembrie 2008 23:33
la cap poate..

Postat pe 28 Septembrie 2008 01:14
De la: dana_3, la data 2008-09-27 22:19:29ce faceti pe proastele ca nu e cazul de bataie totul s-a terminat cu bine iar eu sunt mai fericita ca niciodata s-o credeti pe cuvint
..........daac tu spui......."te credem"................iti spun eu ca nu vei fi fericita......va sta cu tine(daca e cu tine).....un timp.....si tot la nevasta se va duce.................ce naiva esti.....mai ai si o varsta..........si am o rugaminte nu mai jigni......singura p....esti tu......daca dai o replica fa-o cu capul ....si totusi sex oral i-ai facut?............

Postat pe 28 Septembrie 2008 10:01
ba sa sti ca voi fi fericita cu el si nu il mai las din mina o sa am eu grija sa nu mai puna fosta ghearele pe iubitul meu iar in legatura cu sexul oral e treaba mea ce am facut nu sunt obligata sa va va spun secretele mele n-aveti decit sa faceti si voi ce vreti cu iubitii vostri ca nu ma intereseaza so credeti

Postat pe 28 Septembrie 2008 10:15
prea multe greseli de ortografie.............ba..........cred ca ti-e foame.....foame de.......si fi fericita...ba.......iti garantez ca nimeni nu e invidios................ba

Postat pe 28 Septembrie 2008 10:20
eu cred ca nu rezolvi nimic cu bataia nici cu cearta,dinpotriva astept sa vad cum reactioneaza el la un astfel de avans,se poate sa-i placa sa filtreze si el cu respectiva persoana iar in cazul asta ,eu cred ca nu are rost sa mergi mai departe sau sa lupti pt el
nancyy
Postat pe 28 Septembrie 2008 12:30
buna intrebare!dar nu cred ca m-ar deranja faptul ca ea ma ignora pe mine si se da la el ... m-ar deranja f tare daca si el i-ar raspunde!
si daca ar face asta ... in secunda 2 as fi deja pe drum!sa zicem ca atunci si orgoliul lui de barbat a fost gadilat ... dar cum ar ramane cu orgoliul meu? ... pastreaza cioara ... ca vrabiutza pleaca!
cineoare
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:35
de multe ori sotul meu nici macar nu observa ca o tipa il privea mai intens :)eu intotdeauna vedeam si chiar ii aratam si lui si bineinteles ca incepeam sa radem pe seama ei si la un moment dat tipa isi indrepta "atentia" in alta parte in orice caz sunt unele femei care sunt de-a dreptul nesimtite si efectiv nu le pasa ca vezi cum se uita la iubitul tau,si daca mai e cu doua trei prietene le vezi cum isi dau coate si rad ca niste .....
probabil daca ar fi o femeie care ar intrece masura as stii cum sa ma comport cu ea incat sa o lecuiesc de flirturi cu barbati insurati!

Postat pe 29 Septembrie 2008 02:14
sincer mie mi s-a intamplat ceva chiar ciudat. nu prea ies noaptea in oras, nu e genul meu. dar de cateva ori am iesit si pentru ca stateam intr-un oras mic lumea stia de relatia mea. intr-o zi m-am trezit cu pritenul ca imi reprosa ca ma uit urat pe fete (cunostinte d-ale lui) si ca idn cauza asta ele refuza sa danseze cu el cand se intalnesc in club. am ramas socata din 3 motive: 1 ca fetele ziceau ca ma uit urat, eu care nici nu le recunosc pe strada, 2 ca sunt asa de cuminti ca refuza sa danseze cu el ca sa nu ma supar eu :O , 3 ca are asa tupeu sa imi ceara sa le fac eu pe fete sa danseze cu el. totusi cand mi se parea mie ca fetele se dadeau la el (si el cica nu vedea) nu ma suparam doar ma purtam mai frumos si era mai dulce ca de obicei. oricum toate astea nu l-au oprit sa ma insele. cand am aflat de toate ne-am certat rau si el se scuza ca era curios cum sunt alte fete in pat. din fericire pentru el acum poate sa le incerce fara bariere fiindca am reusit sa scap de el
Flooo
Postat pe 29 Septembrie 2008 07:49
eu nu am avut parte de asemenea scene, dar daca as avea si el ar raspunde avansurilor fetei sau femeii as pleca pur si simplu cu toti dracii posibili, dar intodeuna fara scen si nu as asculta explicatii sau altceva, sa nu mai dea ochii cu mine.nu conteaza ca as suferii,dar nu i-as da lui satisfactia lui sa stie asta si daca ea avea ce nu am eu, 1-0 pt ea si sa ramana cu ea.daca el nu ar raspunde avansurilor as fii amuzata cred...............

Postat pe 29 Septembrie 2008 15:22
nu conteaza daca se da la iubitul tau ,ci conteaza cum reactioneaza el.Daca el te iubeste nu vor fi probleme intre voi,dar daca si el ii face ochii dulci.....hmmmm....atunci depinde de tine......daca vrei sa lupti pentru ce e al tau sau nu......pupici
wwwadryanuta
Postat pe 29 Septembrie 2008 15:36
eu as procede cam asa .I-as lasa in pace sa vad pana unde se ajuge si apoi o rog frumos pe fata sa plece si toti sunt ai luiiiiiiii ,eu mereu spun : decat sa fiu inselata mai bine ne despartim si bineinteles aici vine vorba lui ,, de ce sa stricam o casa pentru o aventura'' darrrrr eu iau pur si simplu foc nu mai ma controlez sar la bataieeeeeeee il trag de par mamaaaaa pur si simplu nu ma pot controla de altfel prietenul meu ma si vazut in actiune si de atunci sa potolit
cristina_blondyy
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:25
pai dak s-ar da frumos una la iub meu...prima avertizare consta in "don'soara..ai vreo treaba cu el?"...apoi o lipesc cu fata de perete si sterg pe jos cu ea:D...bn, dar dak iub meu i-ar tine hanul, ii dau vreo 2 lui, apoi il pup,,,si pa iub, ma duc la aman;))
vio_iubi
Postat pe 29 Septembrie 2008 17:47
mi-am amintit de o faza comica citind topicul asta...
eram acasa in concediu, si eram cu un tip de vreo cateva zile, nimic serios...el urma sa plece curand din tara, si oricum tipul ea asa mai fustangiu......dar bun de distractie........
dupa cateva zile ii spun tipului ca unei foste colege de-a mea, care tot venea in oras cu noi cand ieseam in gasca, i se cam scurg ochii dupa el, si ca daca vrea, e liber sa fie cu ea, daca ii place, ca eu nu am nimic impotriva, si ca daca vrea, ii pun si o pila buna la fata. la care el imi tot spune si se jura ca el nu o vrea, ca el ma vrea pe mine, ca nu ii curios de ea, ca e proasta, ca e urata, si tot felulo de abureli.
dupa cateva zile eu am plecat la oradea, si de acolo urma sa plec la cluj. pe cand eram eu la oradea, la un chef, ma suna un prieten sa imi spuna ca tipul e cu fosta mea colega la cafea si ca par fooooaaaaarte indragostiti........ nici acuma nu inteleg de ce cand i-am zis ca ii pun o pila buna o zis ca nu ii curios.....
dienuta_nou
Postat pe 29 Septembrie 2008 18:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca m-as impaca cu fostul iubit mi-as trada cel mai bun prieten? 6 De la: kudika414141 8 August 2011 08:58
vorbim ca prieteni dar nu avem sentimente ca niste prieteni doar.....:( 3 De la: Nicoleta01 27 Septembrie 2009 09:41
relatie virtuala 38 De la: yumalai 11 Februarie 2010 16:23
e cineva din bacau? 94 De la: BEL_AMY1 22 Ianuarie 2011 15:01
Timida 29 De la: Max2 6 Decembrie 2011 21:00