Setari Cookie-uri

cum rectionati daca o femeie sa da la iubitul(barbatul) vostru??si cum rectionati daca un barbata seda la iubita(sotia voastra)??

Am patit si eu una ca asta cu o tipa din grupul nostru de prieteni..ma rog, e prietena lu o tipa din gasca...Am tinut revelul la noi acasa, am fost vreo 30 de persoane...prietenu' meu e cu bun simt de obicei, dar nu numai asta, oricum, el danseaza singur sau cu baietii, asa se simte el bine...sau cu mine. Cand eram asezati amandoi tot venea asta si dansa lasciv prin fata lui.El chiar a zis" ce se crede asta de tot vine si'si baga curu' prin fata mea?"...no, n'am bagat'o in seama...a meu s'o ridicat si dansa de unu singur( erau mai multi care dansau), vine asta la el si vad ca il imbratiseaza si ii sopteste ceva la ureche.A meu o da la o parte si vine si se aseaza langa mine.Imi spune ca i'a soptit aia ca vrea sa faca sex.Nu i'am zis tipei nimic,ca sa nu stric revelu nimanui...dupa un timp, in care ei nu au mai fost invitati nicaieri, ca nu i'am acceptat, a venit ziua prietenei ei, care e in grupul nostru.N'am avut ce face, decat sa accept prezenta ei...am zis ca nu fac scandal, dar a venit ea la mine cu lingusheli de genu" ca ea tine la mine, ca am fost prietene,etc"...i'am zis clar ca nu e nimic, doar ca ne ocolim, ca nu'mi plac femeile cu comportament usuratic.In fine, a bagat 10000 de minciuni la toata lumea, cum ca eu am facut'o c''rva si asa mai departe....au ajuns toti sa se bata pe la chef si prietenu ei s'a ales cu un pumn in nas...or plecat cu urari de bine din partea tuturor, si as fi maturat cu ea pe jos, daca nu ar fi stat in masina, incuiata...i'a trebuit sa fie z''''mta, acuma nu mai vb nimeni cu ei...
godesshera
Postat pe 23 Iunie 2009 12:31
Mda! Frumos din partea iubitului tau si reactie prea slaba din partea ta (fara suparare)
Ma gandesc ca - desi eu sunt din tagma celor ne-geloase, dar aici nu e vorba de gelozie, ci de sfidarea bunului simtz! - la o faza din asta as fi reactionat mai... tare! As fi zis, atunci si acolo, cat era proaspata faza, destul de tare ca sa auda si ceilalti "Draga mea, am auzit ca tocmai i-ai propus iubitului meu sa faceti sex. Te gandeai la un sex in trei, cumva? Pentru ca nu esti atat de beata incat sa nu ma fi observat... Deci? Ce facem? Vrei sex acum, sau mai incolo?"
Mai copii, eu nu inteleg cum voua va e rusine de rusinea lor? In cazuri din astea, trebuie sa reactionezi repede... Evident, numeri pana la 10 si nu-i sari in par, dar... Ce mama naibii, sa faca faze de-astea IN FATZA MEA, cand el nu-i da nici un semnal, asta ma scoate din minti (pentru ca daca el i-ar da, atunci se schimba problema - ii trantesti lui un pahar in cap si gata. )
Dor_a
Postat pe 23 Iunie 2009 12:47
Da, ai dreptate, nu zic nu, la cat de z''nta ii, ar fi meritat s'o tarasc in momentu' ala pe jos...sex in trei??? mi'am dorit intotdeauna, da nu cu prietenu' meu si mai ales cu femei de genu' care la fiecare party ii sus pe fotoliu si cauta sa fie in centru' atentiei...nu mai sunt vreo doua voluntare cu aceeasi fantezie???:D
godesshera
Postat pe 23 Iunie 2009 12:52
De la: heraoana, la data 2009-06-23 12:52:50Da, ai dreptate, nu zic nu, la cat de z''nta ii, ar fi meritat s'o tarasc in momentu' ala pe jos...sex in trei??? mi'am dorit intotdeauna, da nu cu prietenu' meu si mai ales cu femei de genu' care la fiecare party ii sus pe fotoliu si cauta sa fie in centru' atentiei...nu mai sunt vreo doua voluntare cu aceeasi fantezie???:D

Nu eu Suntem la faza la care ne ajungem unul altuia si simtim ca mai avem multe sa descoperim la sexul in doi

Cat despre ce ziceam mai sus... Voiam sa zic ca ar fi trebuit sa ai o reactie "in gura mare", sa o pui intr-o situatie penibila fata de ceilalti... Cu luatul de par nu prea le am Pe de alta parte, cuvintele pun in situatii mai penibile decat stricatul coafurii
Dor_a
Postat pe 23 Iunie 2009 13:05
:) pai daca o femei "s-ar da" la iubitul meu i-as zambi frumos si i-as spune ca o invit la nunta noastra :)
angel_05
Postat pe 3 Iulie 2009 16:10
mie mi se pare amuzanta situatia atata timp cat din partea lui nu exista semnale, daca exista si din partea lui schimbam foaia... ii las sa isi faca de cap daca asta vor, dar vor ramane si impreuna fiindca eu dispar din peisaj.
a patit-o al meu o data cu propunerea de sex si i-a raspuns tipei ca e ok pentru el daca pe ea nu o deranjeaza sa fie si prietena lui de fata.
a zambit ironic tipa si s-a evaporat

Andia
Postat pe 3 Iulie 2009 17:35
acum depinde si cum se da la iubita mea. daca doar face semne, nu pot sa fac nimic si voi incepe prin a-i gasi defecte si a-l discredia mai intai in fata unei alte fete din grup si apoi in fata prietenei. daca 2 femei dintr-un grup vad rau un anumit barbat adio sansa pentru el. trebuie sa fie prea bun ca sa schimbe parerile. si femeile tot timpul m-au ajutat in treaba asta.
daca (si f. rar se intampla, mie nu mi s-a intamplat niciodata) face abordare directa sau indirecta trebuie sa intervin in persoana. abordarea face-to-face presupune contact vizual chiar daca o face direct sau indirect. astfel ca voi gasi prietenei o pozitie din care sa il poata privi cat mai greu si daca este posibil o asez undeva in dreapta lui la distanta de macar o persoana (unii stie de ce) iar eu stau in stanga ei sau fata in fata. in unele cazuri daca individul nu se lasa incep sa il discreditez verbal cu ceva de genul: "ia spune, stai rau cu femeile?" el: "bla bla" eu: "da stiu cat de rau este sa nu ai o prietena si sa te uiti dupa a altora, sa stii ca am trecut si eu pe la 16 - 17 ani prin asa ceva. stai linistit, o sa se rezolve cu timpul". daca mai sunt si alte fete in grup e terminat. trebuie sa spuna ceva inteligent, si foarte putine persoane sunt destul de experimentate ca sa iese dintr-o capcana asa simpla dar care distruge dramatic statutul social al individului respectiv.
in plus orice femeie care afla brusc ca unui barbat ii place de ea se blocheaza pe defensiva. garantez ca prietena mea nu il va mai baga in seama pana la sfarsitul serii repective.
leo_
Postat pe 4 Iulie 2009 05:00
De la: mamaia22, la data 2008-08-25 00:39:53

Clar o umflu pe aia!Acolo atunci si mai ales daca sunt si de fata...moama moama....
Sunt o groaza de nedimtitte pe lumea asta.
omidutu
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde mai gasesti un iubit?? 392 De la: WalkingTall 27 Octombrie 2011 16:18
De ce-ai plecat mai Geo? ( Il vrem pe geo_tz, zis si tzucatoru' profesionist, inapoi!:p): 238 De la: Lillix 31 Martie 2012 19:26
Prietenie 24 De la: joana_rise 5 Ianuarie 2009 15:12
ce se intampla oare cu prietena mea? 23 De la: iacinta 12 Ianuarie 2010 14:20
as avea nevoie de parerea voastra. 7 De la: kudika020591 5 Septembrie 2011 19:57