Mai multe
SI EU LA FE. NU AVEAM ORGASM DECAT DACA STATEAM DEASUPRA SI CONTROLAM RITMUL MISCARII.ACUM, DUPA 2 ANI, AM ORGASM CHIAR SI DACA MA STIMULEAZA CU DEGETELE SAU CU LIMBA INCEARCA SA TE MASTURBEZI SINGURA, IN FELUL ASTA TE VEI DESCOPERI SINGURA.
|
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:46 |
||
|---|---|---|
asta mi se intampla si mie numai daca stau deasupra am orgasm oare de ce?cum se ajunge la al doilea orgasm?
|
||
|
bkkl Postat pe 28 Noiembrie 2008 16:22 |
||
dupa parerea mea, totul tine de relaxare...nici eu inainte nu stateam prea bine la acest capitol;, chiar ma "chinuiam" sa am orgasm, asta pana cand am dat de un partener extraordinar care m`a invatat sa ma relaxez in pat ceea ce mi-a prins foarte bine...acum nu mai este el, este altcineva dar oricum pot avea si peste 3-4, chiar mai multe orgasme, nu mai tin evidenta...
|
||
|
|
||
|
danutza_25 Postat pe 28 Noiembrie 2008 16:30 |
||
De la: bkkl, la data 2008-11-28 16:22:13asta mi se intampla si mie Nu ai avut parte de un preludiu adevarat. Poti avea parte de orgasm in timpul preludiului,apoi in timpul penetrarii poti avea orgasme multiple. Daca esti sanatoasa ,dornica si vrei,poti avea oricate,totul este sa iti placa si sa treci la treaba. Daca tot nu vine schimba partenerul,cu siguranta vei gasi ce trebuie.... |
||
|
sahadrian Postat pe 2 Decembrie 2008 13:07 |
||
|
"sunt casatorita de 4 ani si nu am avut oragsm decat de 3 ori . Nu stiu cum sa fac sa stau de vb cu sotul meu sa nu se mai gandeassca numai la el. il iubesc foarte mult dar nu prea ma satisface " In primul rand cred eu, tine de comunicare toata povestea asta, in al doilea rand normal ar fi ca tu sa faci ceva in sensul asta. Poate ca nu iti cunosti foarte bine corpul, poate ca ar trebui sa ai ceva mai multa activitate in pat si in modul acest sa te aduci singura la orgasm si astfel sa-i arati cum este cand esti satisfacuta. Totusi incearca sa vorbesti mai mult cu el. Daca nu-l intereseaza, parerea mea este ca ai un mare PORC alaturi! |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:17 |
||
| ma bucur ca ai rezolvat problema.Cred ca am intrat cam tarziu pe aici | ||
|
ella67 Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:25 |
||
cel mai bn il iei de mana...si vb cu el...ceea ce trb voi sa incercati este sa experimentati lucruri noi...asa am facut eu cu prietenul si orgasmele mi ai revenit...de exemplu noi pricticam urofilia si sintem ff fericiti...pune l sa faca pipila in fofo si ai sa vezi cat te va excita caldura urinei
|
||
|
Teodutza84 Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:08 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:08:36 asta da orgasm...................si cum si-a dat drumu in pasarika.....rapid sau in secvente? |
||
|
portitza_Maria Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:18 |
||
De la: portitza_, la data 2009-01-14 14:18:55De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:08:36 printr-un jet puternic, sa vibreze bine
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:23 |
||
Eu la 13 ani de casnicie am avut orgasm cu sotul meu de cateva ori(adica10-15 ori)in schimb cu amantul de 10-15 ori intr-o saptamana(ca de nu ne puteam intalnii in fiecare zi)asta e cea mai buna solutie pt a avea orgasm,schimbati partenerul,la mine doar asa a functionat
|
||
|
o_inima_pustie Postat pe 9 Februarie 2009 01:04 |
||
NICI EU NU AM,STAI CALMA ADIK VAGINAL NU AM AV NICIODATA
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 9 Februarie 2009 02:24 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:08:36 fatoooo esti dusa rau!!!! se duce dracu' lumea asta cu asa specimene
|
||
|
Postat pe 9 Februarie 2009 02:34 |
||
| O femeie nu cred ca reuseste sa aiba orgasm fara ca clitorisul sa fie lins cu limba......cred ca este frustrant pentru o femeie sa aiba relatii intime fara ca clitorisul sa fie dezmierdat..... chiar foarte frustrant..... | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Februarie 2009 02:40 |
||
poi daca nu te satisface,cauta un partener numai pt a te satisface
|
||
|
luceafaru_iubirii Postat pe 9 Februarie 2009 12:01 |
||
| eu sunt in cautare de un lucru de care nu am mai avut parte de 4 ani,de a face sex cu 2 femei,dar din placere,ca pe bani gasesti la tot coltu.nu am gasit inca pe cineva care sa ii placa asa ceva.poate vrea cineva sa ma ajute intr-un fel sau altu | ||
|
luceafaru_iubirii Postat pe 9 Februarie 2009 12:06 |
||
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-02-09 12:06:43eu sunt in cautare de un lucru de care nu am mai avut parte de 4 ani,de a face sex cu 2 femei,dar din placere,ca pe bani gasesti la tot coltu.nu am gasit inca pe cineva care sa ii placa asa ceva.poate vrea cineva sa ma ajute intr-un fel sau altuincearca sa nu mai trimiti id-ul tuturor.eu nu accept persoane necunoscute in lista.
|
||
|
dana_mv Postat pe 9 Februarie 2009 12:11 |
||
| eu sunt curioasa, autoarea ce mai face? | ||
|
Sweet_Rodica Postat pe 9 Februarie 2009 12:56 |
||
|
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:08:36 cel mai bn il iei de mana...si vb cu el...ceea ce trb voi sa incercati este sa experimentati lucruri noi...asa am facut eu cu prietenul si orgasmele mi ai revenit...de exemplu noi pricticam urofilia si sintem ff fericiti...pune l sa faca pipila in fofo si ai sa vezi cat te va excita caldura urinei
|
||
|
o_inima_pustie Postat pe 9 Februarie 2009 13:46 |
||
De la: yoana80, la data 2008-08-27 12:06:06sunt casatorita de 4 ani si nu am avut oragsm decat de 3 ori . Nu stiu cum sa fac sa stau de vb cu sotul meu sa nu se mai gandeassca numai la el. il iubesc foarte mult dar nu prea ma satisface Buna! Si eu am avut aceasta problema dar dupa ce am folosit pastile de la hersolution acum libidoul a crescut, am parte de orgasme intense, e mult mai bine :) http://www.hersolution.ro http://www.hersolutiongel.ro |
||
|
miaseo Postat pe 25 Februarie 2009 11:13 |
||
| mai sincera sa fiu eu tare nu inteleg problema asta cu orgasmul. mie mi se pare ca ce conteaza cel mai mult e ce se intampla pana la orgasm. asta trebuie sa fie cat mai senzual , mai pasional si mai intens.orgasmul tine cateva secunde, pe cand tu asa norocoasa cum esti cu un iubit care e in stare sa aiba erectie cel putin o ora, ar trebui sa te bucuri cu toata fiinta de ora aia si sa nu te concentrezi pe cele cateva secunde amarate de la sfarsit. eu si iubitul meu chiar ne straduim sa amanam orgasmul cat mai mult sau chiar sa nu-l avem pt a prelungi harjoneala la nesfarsit. pt a avea pofta aceea nebuna tot timpul.am avut partide care tineau ore in sir, ne incuiam in casa cate 2 zile, si nu aveam neaprat orgasm , dar eram in starea aceea specifica de excitatie, de dorinta puternica si continua.mie mi se pare ca orgasmul e ca si fluierul care anunta sfarsitul meciului. nu ma supara atunci cand il am dar nici nu constituie o tinta pentru mine. | ||
|
oanadub Postat pe 30 Martie 2009 18:20 |
||
eu sunt casatorita de 4 ani si cu toate k sunt mai lenesa in pat sotul meu se gandeste si la mine,si aproapr de ficare dat am avut orgasm..chiar si dublu cu toate ca la el nu duce mai mult de 15 min,dar mie oricum nu-mi plce sa stau cate o jumate de ora sau o ora..deci nu conteaza cat tine la el..inainte de sotul meu am fost impreuna cu un baiat care ma tinea cate o ora si in sase ani nu cred k am avut mai mult de 2 orgasme ......trebuie sa stai mai relaxata si sa te lasi dusa de val..de placere ,nu te mai gandi k vrei sa ai orgasm lasate prada fanteziilor si placerilor tale...si pana la urma o sa vezi ce bine e......
|
||
|
cocutza_20 Postat pe 31 Martie 2009 16:13 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-09 02:40:20O femeie nu cred ca reuseste sa aiba orgasm fara ca clitorisul sa fie lins cu limba......cred ca este frustrant pentru o femeie sa aiba relatii intime fara ca clitorisul sa fie dezmierdat..... chiar foarte frustrant..... aici te contrazic.eu nu am facut sex oral cu partenerul si totusi am avut orgasme.
|
||
|
roscatika23 Postat pe 1 Aprilie 2009 01:50 |
||
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-09 02:24:54NICI EU NU AM,STAI CALMA nici eu nu am avut cu primul prieten decat vreo 3 orgasme in 5 ani.dar acum am de fiecare data.o sa gasesti tu pe cineva ca sa ai si sa vezi ce marfa e
|
||
|
roscatika23 Postat pe 1 Aprilie 2009 01:53 |
||
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 14:08:36
|
||
|
roscatika23 Postat pe 1 Aprilie 2009 01:54 |
||
De la: oanadub, la data 2009-03-30 18:20:56mai sincera sa fiu eu tare nu inteleg problema asta cu orgasmul. mie mi se pare ca ce conteaza cel mai mult e ce se intampla pana la orgasm. asta trebuie sa fie cat mai senzual , mai pasional si mai intens.orgasmul tine cateva secunde, pe cand tu asa norocoasa cum esti cu un iubit care e in stare sa aiba erectie cel putin o ora, ar trebui sa te bucuri cu toata fiinta de ora aia si sa nu te concentrezi pe cele cateva secunde amarate de la sfarsit. eu si iubitul meu chiar ne straduim sa amanam orgasmul cat mai mult sau chiar sa nu-l avem pt a prelungi harjoneala la nesfarsit. pt a avea pofta aceea nebuna tot timpul.am avut partide care tineau ore in sir, ne incuiam in casa cate 2 zile, si nu aveam neaprat orgasm , dar eram in starea aceea specifica de excitatie, de dorinta puternica si continua.mie mi se pare ca orgasmul e ca si fluierul care anunta sfarsitul meciului. nu ma supara atunci cand il am dar nici nu constituie o tinta pentru mine. Se pare cã nici nu-þi dai seama ce pierzi... |
||
|
kudika002139 Postat pe 9 Mai 2009 16:22 |
||
De la: yoana80, la data 2008-08-27 12:06:06sunt casatorita de 4 ani si nu am avut oragsm decat de 3 ori . Nu stiu cum sa fac sa stau de vb cu sotul meu sa nu se mai gandeassca numai la el. il iubesc foarte mult dar nu prea ma satisface Atunci pentru ce staþi împreunã?!?... ca sã mobilaþi locuinþa?... Ar trebui sã ºtii, dar mai ales el trebuia sã ºtie cã : "Funcþia creeazã organul !" Însã, majoritatea bãrbaþilor sunt aºa de egoiºti... se gândesc numai la plãcerea lor... Noroc cã nu sunt toþi la fel !!!
|
||
|
kudika002139 Postat pe 9 Mai 2009 16:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sexul in 3/grup ,Romania si Franta :) | 9 | De la: _calandrinon_ 18 Septembrie 2010 11:21 |
| sunt in mai multe dileme | 4 | De la: ella_c 29 Aprilie 2010 18:08 |
| help me girls !! | 1 | De la: lilboogirl 2 Iulie 2010 03:32 |
|
|
||
| La ce va ganditi cand vedeti o femeie cu unghii foarte mari la maini...? | 15 | De la: Flowers 18 Februarie 2012 18:55 |
| Vi s-a mai intamplat? | 13 | De la: cory2517 15 Mai 2009 13:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.