Mai multe
|
||
|
gabi8ma Postat pe 26 Noiembrie 2008 23:03 |
||
|---|---|---|
da unde-i dor_a noastra ca parca ea avea un indreptar de facut blowjob cum trebuie , a publicat un capitol , de am intrat in panica ca nu faceam treaba ca la carte , si a promis capitolu' 2 da nu mai apare pe forum , mai dor_a noi nu suntem ca dana vrem sa stim sa iasa treaba cat mai oabla
|
||
|
gabi8ma Postat pe 26 Noiembrie 2008 23:06 |
||
Nah saracie! ca de stiam ca-i incomplet p'aci nu l stergem! The Virgin To Dracula: You suck more then I Do! ![]() Dracula To The Virgin: You do it better!
|
||
|
|
||
|
Lillix Postat pe 26 Noiembrie 2008 23:17 |
||
|
||
|
gabi8ma Postat pe 26 Noiembrie 2008 23:35 |
||
De la: gabi8ma, la data 2008-11-26 23:35:48 Hot stuff! Summer in the city! looking for a kitty to lick my milky!
|
||
|
Lillix Postat pe 26 Noiembrie 2008 23:38 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-11-26 12:42:35ahhh,daca sexul oral inseamna lipsa de cultura...imi place la nebunie sa fiu inculta si mai ales sa daruiesc prostia Laura,
|
||
|
Dor_a Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:29 |
||
De la: Lillix, la data 2008-11-26 22:57:07Daca da prea adanc saraca, scapa ciucurelu' de sub control, si-si gadila om'shoru', face hâc-hâc si-i face nabii bucurie lu' barbat'su Lilix, draga mea... Care barbat-su? Crezi tu ca exista asa ceva? Daca da, tre' sa ii dam o medalie specimenului!
|
||
|
Dor_a Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:31 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-26 18:23:46SE VEDE DIN TOT CE ATI SCRIS CA SUNTETI O ADUNATURA DE TIRITURI PERVERSE SI LIBIDINOASE CARE AU AJUNS SA LINGA SI SA SUGA TOT CE AU BARBATII MAI MAI MURDAR INTRE PICIOARE DACA TOT LE PLACE SA II SUGA SI SA II LINGA INTRE PICIOARE DE CE NU LE-AR PLACEA SA LE BEA SI URINA POATE LE PLACE GUSTUL EI DE CE NU AR INCERCAO SI PE ASTA DACA TOT SAU SPURCAT CU SUPTUL PENISURILOR Dana draga nici nu cred ca ai putea vorbi altfel dupa ce ai postat pe alte forumuri..... citez ceva scris de tine ,,si eu sunt intr-o situatie asemanatoare am dormit mai multe nopti cu prietenul meu in acelasi pat si nu a facut cu mine sex nu stiu ce sa mai cred probabil ca nu il mai atrag sau el se culca cu alta femeie si pe mine nu ma doreste alta explicatie nu gasesc la un asemenea comportament al unui barbat care poate dormi cu o femeie in acelasi pat si nu se atinge de ea ,, recunosti pasajul? Nici nu cred ca ai putea vorbi altfel.Lipsa de sex fetito asa ca mai incet cu jignirile
|
||
|
bruneta06 Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:27 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-26 18:23:46SE VEDE DIN TOT CE ATI SCRIS CA SUNTETI O ADUNATURA DE TIRITURI PERVERSE SI LIBIDINOASE CARE AU AJUNS SA LINGA SI SA SUGA TOT CE AU BARBATII MAI MAI MURDAR INTRE PICIOARE DACA TOT LE PLACE SA II SUGA SI SA II LINGA INTRE PICIOARE DE CE NU LE-AR PLACEA SA LE BEA SI URINA POATE LE PLACE GUSTUL EI DE CE NU AR INCERCAO SI PE ASTA DACA TOT SAU SPURCAT CU SUPTUL PENISURILOR "adunatura de..." tot ceea ce zici tu,DAR satisfacute"ce au barbatii mai murdar":poate al tau,ca barbatii nostri stiu ce e aia apa si sapun si gel de dus... "sa le bea si urina":ajung la cocluzia ca ai vazut foarte multe filme xxx si esti un pic nedumerita,ca sa fiu finuta,si poate si invidioasa. doamna dana,ar trebui sa ne lasati in pace cu mesaje de astea...daca tot sunteti atat de indignata de ce facem noi femeile "taraturi perverse", lasati-ne in perversitatea noastra,ca poate noua ne place asa si incercati sa nu ne mai jigniti ca e urat,asta nu e comportament de doamna... deja sexul oral nu mai e subiect tabu,si nu cred ca tocmai dumneavoastra,doamna dana,trebiue sa ne faceti teorie ca la scoala...e problema noastra,traim cum,unde,cu cine si cand vrem... |
||
|
fluffy Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:34 |
||
| Nu credeam ca mai exista comunisti...Fiecare face ce vrea, daca vrei sa faci blowjob faci, daca nu, nu judeca.Parerea mea!!!Go girls!!! | ||
|
ina_still Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:40 |
||
De la: Mtsnicoleta, la data 2008-11-27 09:27:36De la: dana_3, la data 2008-11-26 18:23:46SE VEDE DIN TOT CE ATI SCRIS CA SUNTETI O ADUNATURA DE TIRITURI PERVERSE SI LIBIDINOASE CARE AU AJUNS SA LINGA SI SA SUGA TOT CE AU BARBATII MAI MAI MURDAR INTRE PICIOARE DACA TOT LE PLACE SA II SUGA SI SA II LINGA INTRE PICIOARE DE CE NU LE-AR PLACEA SA LE BEA SI URINA POATE LE PLACE GUSTUL EI DE CE NU AR INCERCAO SI PE ASTA DACA TOT SAU SPURCAT CU SUPTUL PENISURILOR Aha! Deci, am avut dreptate (nu ca as fi surprinsa) Specimenu' se lipseste de medalia pe care i-am da-o noi. Totusi, pentru curajul de a dormi cu ea in pat, tot merita un premiu de consolare, amaratu'. Credeti ca usor i-a fost?
|
||
|
Dor_a Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:48 |
||
| pana acum m-am enervat...apoi m-am scarbit...acum ma amuz copios,desi inca nu pot sa cred ca exista asa ceva...si as fi tare curioasa sa stiu de unde pleaca indignarea asta...cred ca am sa raman nedumerita | ||
|
fluffy Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:04 |
||
De la: geo32, la data 2008-11-26 22:50:51De la: Lillix, la data 2008-11-26 22:48:15pai stie cum nu, il mushca p'ala cu ciuda ca-i mizerabil Aqu se enerveaza chelnerita noastra si se duce la bucatar si zice taie ciucurelu'
|
||
|
yumy Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:10 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-11-27 08:31:49De la: Lillix, la data 2008-11-26 22:57:07Daca da prea adanc saraca, scapa ciucurelu' de sub control, si-si gadila om'shoru', face hâc-hâc si-i face nabii bucurie lu' barbat'su Ala gonflabil!
|
||
|
Lillix Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:08 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-26 18:23:46SE VEDE DIN TOT CE ATI SCRIS CA SUNTETI O ADUNATURA DE TIRITURI PERVERSE SI LIBIDINOASE CARE AU AJUNS SA LINGA SI SA SUGA TOT CE AU BARBATII MAI MAI MURDAR INTRE PICIOARE DACA TOT LE PLACE SA II SUGA SI SA II LINGA INTRE PICIOARE DE CE NU LE-AR PLACEA SA LE BEA SI URINA POATE LE PLACE GUSTUL EI DE CE NU AR INCERCAO SI PE ASTA DACA TOT SAU SPURCAT CU SUPTUL PENISURILOR eu cred ca esti o femeie bolnava psihic!si cred ca faci parte dintr-o secta! esti cea mai gretoasa femeie pe care am vazut-o vreodata! |
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:17 |
||
De la: rosemery, la data 2008-11-27 10:10:54De la: geo32, la data 2008-11-26 22:50:51De la: Lillix, la data 2008-11-26 22:48:15pai stie cum nu, il mushca p'ala cu ciuda ca-i mizerabil Rose, crezi ca a ajuns deja chelnerita? Or fi avansat-o?
|
||
|
Dor_a Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:52 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-11-27 13:52:53De la: rosemery, la data 2008-11-27 10:10:54De la: geo32, la data 2008-11-26 22:50:51De la: Lillix, la data 2008-11-26 22:48:15pai stie cum nu, il mushca p'ala cu ciuda ca-i mizerabil I-am dat eu de meserie pe alt topic de sa ne serveasca masa, n-a servit nici aqu e o chelneritza varza
|
||
|
yumy Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:29 |
||
|
,,si eu sunt intr-o situatie asemanatoare am dormit mai multe nopti cu prietenul meu in acelasi pat si nu a facut cu mine sex nu stiu ce sa mai cred probabil ca nu il mai atrag sau el se culca cu alta femeie si pe mine nu ma doreste alta explicatie nu gasesc la un asemenea comportament al unui barbat care poate dormi cu o femeie in acelasi pat si nu se atinge de ea ,, vai Dana, ai crezut ca nu o sa vedem? si te mai intrebi ca de ce nu o mai face cu tine, nu ca sexul oral ar avea o importanta in viata unora, dar la ce gura spurcata ai, il inteleg de ce nu mai vrea sa o faca cu tine! si fi sigura ca are el ceva in cap....banui.....dar la cum vorbesti ,si esti numa cu p*** in gura,si alte cuvinte, care nu se potrivesc unei DOAMNE...aaa si inca un lucru, scrie si tu litere mici....nu patesti absolut nimica daca faci lucrul asta.....
|
||
|
christel_kris Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:09 |
||
dana este o bradipsihica, asta ca sa fiu super decenta in termenii folositi
|
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:24 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-26 18:23:46SE VEDE DIN TOT CE ATI SCRIS CA SUNTETI O ADUNATURA DE TIRITURI PERVERSE SI LIBIDINOASE CARE AU AJUNS SA LINGA SI SA SUGA TOT CE AU BARBATII MAI MAI MURDAR INTRE PICIOARE DACA TOT LE PLACE SA II SUGA SI SA II LINGA INTRE PICIOARE DE CE NU LE-AR PLACEA SA LE BEA SI URINA POATE LE PLACE GUSTUL EI DE CE NU AR INCERCAO SI PE ASTA DACA TOT SAU SPURCAT CU SUPTUL PENISURILOR bravo dana!!!!!! te prinsesi!acu de ce te oftici?.....................ma gindeam ca mai bine adunatura asa ca noi decit obsedata de sex ca tine!iti spusei eu sa faci treaba cu sticla daca vibratorul costa bani.....dar cred ca iti ramase un ciob infipt de sari in sus de fiecare data!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:35 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-26 18:23:46SE VEDE DIN TOT CE ATI SCRIS CA SUNTETI O ADUNATURA DE TIRITURI PERVERSE SI LIBIDINOASE CARE AU AJUNS SA LINGA SI SA SUGA TOT CE AU BARBATII MAI MAI MURDAR INTRE PICIOARE DACA TOT LE PLACE SA II SUGA SI SA II LINGA INTRE PICIOARE DE CE NU LE-AR PLACEA SA LE BEA SI URINA POATE LE PLACE GUSTUL EI DE CE NU AR INCERCAO SI PE ASTA DACA TOT SAU SPURCAT CU SUPTUL PENISURILOR Doamne femeie.....de pe ce lume vii?? dar daca al tau sot ti-ar da niste limbute, tot spurcat si pervers ar fi?? Dar tare imi este ca iti va place si mai ceri o portie.. daca tie nu ti se pare normal tine-ti parea pt tine sau daca vrei musai sa o impartasesti si sa ne luminezi cu desteptaciunea ta, macar fa asta intr-un mod cat mai .........CULT??Asta daca nu cer prea mult de la tine
|
||
|
sun_shine Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:24 |
||
dana ....stii ce zic eu....ia si apuca-te de supt ca deja ramai fara dinti de la lipsa de calciu.....si ai zi-ne noua ca stii mai bine teava p u l i i din fund vine? nu ai minte nici cat un cap de p u l a.....lasa-te
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:06 |
||
| CE SCIRBOSI SUNTETI MAI BINE IMPUSCATI-VA PERVERSILOR LIBIDINOSI SI SPURCATI CA VETI AJUNGE TOTI NISTE IMPOTENTI DE ATITA SUPT DE PENIS O SA VEDETI CA IMI VETI DA DREPTATE | ||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:52 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-27 22:52:24CE SCIRBOSI SUNTETI MAI BINE IMPUSCATI-VA PERVERSILOR LIBIDINOSI SI SPURCATI CA VETI AJUNGE TOTI NISTE IMPOTENTI DE ATITA SUPT DE PENIS O SA VEDETI CA IMI VETI DA DREPTATE ai dreptate dana
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:55 |
||
| multi nebuni sunt pe lumea asta...lasa-ne pe noi dana...lasa-i pe barbati sa ramana impotenti...nu e problema ta. dak vor sa ramana...sa ramana.te f u t e grija prea mult de altii. | ||
|
rocsana88 Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:26 |
||
si inca ceva. iti recomand pt sanatatea ta si pt binele tau si a celor din jurul tau sa te duci la spitalul 9 din bucuresti, sectia psihiatrie...AI MAAAAAAARE NEVOIE crede-ma! imi vei da dreptate mai tarziu
|
||
|
rocsana88 Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:29 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-27 22:52:24CE SCIRBOSI SUNTETI MAI BINE IMPUSCATI-VA PERVERSILOR LIBIDINOSI SI SPURCATI CA VETI AJUNGE TOTI NISTE IMPOTENTI DE ATITA SUPT DE PENIS O SA VEDETI CA IMI VETI DA DREPTATE mai mai da ai obosit ? ca mesaju asta n-a mai fost asa lung si explicit ca celelalte si nu cred ca o sa ajung impotenta daca sug p°°a da tu o sa ramai frigida si respingatoare toata viata
|
||
|
gabi8ma Postat pe 28 Noiembrie 2008 00:39 |
||
da stiti ce-mi place ? cum ne injura dana cum se revigoreaza topicu , da ceva idei practice nu are nimeni ? eu de ex am o nedumerire cu aceasta placuta indeletnicire : cum e chestia aia cu cald rece ? adica stiu ca trebuie sa iei un cub de gheata in gura , da mai departe cum procedezi ? si daca inghiti cubul ? sau ai dintii sensibili (cazul meu)? si in afara de cald rece mai sunt si alte alternante ?
|
||
|
gabi8ma Postat pe 28 Noiembrie 2008 00:45 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-27 22:52:24CE SCIRBOSI SUNTETI MAI BINE IMPUSCATI-VA PERVERSILOR LIBIDINOSI SI SPURCATI CA VETI AJUNGE TOTI NISTE IMPOTENTI DE ATITA SUPT DE PENIS O SA VEDETI CA IMI VETI DA DREPTATE Dana draga cred ca al tau prieten a ramas ipotent de la atata sex oral cu altele de nu vrea sa faca sex cu tine.Ori esti o frigida in pat ori esti pe invers Cred ca asta este iti plac femeile,nu? Ce zici ? Perversa mai esti draga.
|
||
|
bruneta06 Postat pe 28 Noiembrie 2008 08:44 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-10 18:23:10nu numai eu sunt pe topicurile astea mai sunt destui curiosi in arta sexului oral la care i se mai zice si felatie daca e facuta unui barbat dar nu am auzit barbati care sa isi linga sau mai rau suga partenerele cel putin al meu nu ar face asta pentru nimic in lume e foarte curat si spalat ca sa se murdareasca lingind o femeie intre picioare ar fi culmea sa te linga intre picioare nebuno daca puti a hoit si ai par pana la genuchi, pune mana si te epileaza si cand ai terminat treaba o sa vezi ca nu o sa mai doarma langa tine barbatul fara sa te atinga e logic pentru ce nu t-ea lins nimeni pana acuma ce naiba vroiai sa dea in hepatita cand iti vedea ditamai tufocul dintre picioare?? esti gramada rau
|
||
|
cotidian Postat pe 28 Noiembrie 2008 08:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubitul meu termina prea repede | 71 | De la: nelly90 11 Octombrie 2016 15:04 |
| punctul jenant pt femeie | 32 | De la: Georgiana28 5 Septembrie 2013 23:03 |
| come back and change something | 11 | De la: braindead24 17 Septembrie 2013 13:52 |
|
|
||
| orgasm?? | 59 | De la: puyaroxy 14 Ianuarie 2010 18:04 |
| Catre baietei......Va place sa bagati botul la savarina??? | 129 | De la: gratuit89 28 Noiembrie 2009 20:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.