Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre emo kids?

Eu,sincera sa fiu i-as impusca pe toti,mi se pare o chestie aberanta,si vad ca si in romania apar tot mai multi emo kids...

Postat pe 5 Septembrie 2008 21:17


P.S.: Urasc rasa asta
Dangereux
Postat pe 5 Septembrie 2008 23:11

si eu la fel!iti dai seama saracii parinti ca nu stiu ce sa se mai faca cu asa copii

Postat pe 6 Septembrie 2008 00:10
Doamne.,sa am asa un copil..nici nu vreau sa ma gandesc ce as face...dar pana la urma totusi sunt constienta ca daca i-as da educatia necesara...cea pe care am primit-o si eu,..in niciun caz nu va ajunge asa,caci altfel fac neamu' de rusine
dydy88
Postat pe 6 Septembrie 2008 00:12
Esti nostima Dyanaa... cu...''[...]caci altfel fac neamu' de rusine''.... Cand esti parinte gandesti altfel,probabil ajungi si la disperare. Chiar daca ii dai copilului educatia necesara intr-un mod strict, sa stii ca pana la urma depinde de copil. E clar ca la 14 ani e inconstient si nu realizeaza prea multe, stie doar ca isi doreste sa fie in ''randul'' colegilor si prietenilor si in centrul atentiei. La 19 ani -normal ar fi- face diferenta dintre bine si rau, are discernamant.

Postat pe 6 Septembrie 2008 16:03
Ehhhh , totushi , la cum gandim noi in ziua de astazi , putzini stau sa analizeze , indiferent k au 20 - 40 - 60 de ani :P

Exemplu eu , la varsta mea sunt rebel shi asha voi fi mereu . Always the same
Dangereux
Postat pe 6 Septembrie 2008 17:25
Cum se simte un emo intr`o camera intunecata cu alti 5 emo? R:Confuz , nu are colt in care sa planga!

Acuma...sa fiu un pic serioasa...E o problema destul de grava , pt ca a fi emo a devenit o moda printre adolescenti. Acea stare in care vezi lumea in alb si negru , esti retras , suferi de sindromul 'toata lumea e impotriva mea' , 'nimeni nu ma intelege' , etc.. e destul de grava si poate duce la acte necugetate din partea copiilor astia. Parintii trebuie sa fie extrem de atenti cu copiii lor.

Si inca ceva...ma streseaza freza lor facuta cu placa
Kittynelle
Postat pe 8 Septembrie 2008 13:54
nu inteleg de nicio culoare ce-o fi in capu lor tare dezorientati pustii ashia
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 8 Septembrie 2008 14:15
Heh, sa am eu vreunul prin casa, as lua smortul si l-as spala de vapsea, i-as trage vreo doua la poponeata si i-as face cunostinta cu matura. ei dracie!
Kathara
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:24
Si totusi sunt copii cu probleme si cred ca trebuie ajutati , consiliati , iubiti (in familie macar ) , motivati si orientati spre ceva bun.
Ce vedem noi este efectul . Cauza trebuie cautata si acolo reparat ceva.
Au si copiii problemele lor , nu mai putine si nici mai neimportante decat problemele nostre .
Nu am copii dar cred ca as cam urca pe pereti sa am si sa-i vad emo sau mai stiu eu cum . Oricum as incepe "lupta" ca sa-mi recapat copilul si sa
fac din el un om cu niste valori si principii sanatoase .

A spus cineva corect , sunt dezorientati . Ca orbii . Si daca vad un orb in mijlocul soselei nestiind incotro sa mearga , ma duc si-l ajut .
xaramihaela
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:37
io cred ca va agitati prea tare.
fiece generatie si-a avut rebelii ei.
asa se spunea si de flower-power si de punk. au crescut , s-au inmultit si acu-s bine sanatosi!

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:19
Just, insa trebuie sesizata granita dintre trend si dezechilibru emotional, varsta e periculoasa.
Parerea mea e ca lipsa de comunicare intre generatii e de vina, de fapt asta e hiba in multe alte situatii.
googoodoll
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:43
chiar ca va agitati prea tare! pustiul meu are 17 ani si e...emo. asta pentru ca asculta acest gen de muzica, ii plac tunsorile astea laiete, poarta bratari si coliere din piele etc. e drept ca ii plac si are cateva tinute negre, dar sifonierul lui arata ca un curcubeu. si vreti sa va mai spun ceva? cele mai bune bancuri le-am auzit de la el si de la...emo-prietenii lui! inutil sa va mai spun ca nu sunt niste plangaciosi depresivi. fireste, uneori si ei se simt singuri impotriva tuturor (mai ales printre colegii lor manelisti), dar stiti vreun adolescent care sa nu se creada macar putin neinteles? eu cred ca periculoasa e doar exacerbarea fenomenului in cazul unor persoane si nu curentul in sine. in rest, sa auzim de bine!
mar1agabriela
Postat pe 18 Septembrie 2008 11:49
ma intrebam cand oare mai dureaza pana vad un topic de genul...uof
alexutzab
Postat pe 1 Octombrie 2008 23:13
alexuta, chiar decedase topicul , dar ai venit tu si l-ai resuscitat :D
ce ai cu generatia emo?
googoodoll
Postat pe 1 Octombrie 2008 23:30
Emo ...sunt o noua generatie a tinerilor a adolescentilor din ziua de azi ( o parte a adolescentilor). Eu snu vad nimic rau in ei deact faptul ca multi dintre ei au tendinte de a se sinucide ....si ca SINUCIDEREA este "scaparea" lor spirituala. Pai la cat este de agresiva societatea din ziua de azi ,sincer ,nu ma mira ca au aparut asemenea curente. Probabil ca o parte dintre ei sunt mai sensibili de la natura..alti o fac din teribilism si sa apara in evidenta sensibilitatea in lumea asta atat de insensibila!
Asa ca dragi parinti ..luati-va copii de mana si mergeti cu ei la biserica , asezati-va in fata unei icoane in genunchi si rugati-va bunului Dumnezeu sa-i intareasca sufleteste si trupeste si sa faca fata greutatilor vietii .Si mai punetii si la treaba ca nu le strica...plictiseala la tineri duce la chestii periculoase.
Stti cum e omul cand nu are ce face se apuca de prostii ( in general) ..indiferent de varsta !
Nici eu nu sunt perfecta ca parinte sau ca om..dar cu putin discernamant cred totusi ca trebuie sa ne prioritam copii...,nu?
O zi buna tuturor !

Postat pe 7 Noiembrie 2008 07:32
Copii astia nu au fost cifuliti la timp de parintii lor care,probabil erau prea ocupati sa mearga la munca sa aduca odorului tot ce ii trebuie ca sa nu se simta copilasul mai prejos si sa fie in rand cu ceilalti colegi.
Pai daca ii faceam eu asa mamei si tatalui meu imi dadeau ei in "emo"de nu ma vedeam.Asa ca singura solutie ptr acesti copii este o buna lectie de respect ptr cei din jur si trimisi la minca sa vad eu atunci daca mai au timp de "emo"pe banii si munca lor ca asa pe munca lu` mama si lu` tata ne permitem orice.
amatiesei_gina
Postat pe 8 Noiembrie 2008 12:28
Copii dezorientati ce au ajuns la varsta adolescentei. Se simt neintelesi asa ca au diverse forme de asi manifesta ura fata de lumea care nu-i intelege si nu este dispusa sa-i asculte.
Emo este, de fapt, starea pe care persoana ce se considera astfel o are datorita unor deceptii peste care nu a putut trece (in cazul unora) sau datorita simplului fapt ca “filmul a fost prea frumos pentru a se termina astfel” sau a unor versuri “ce deprima” (in cazul altora).
Cert este ca aceasta stare nu apare doar de dragul de a fi “emo” ci, dupa cum au demonstrat si unii specialisti in domeniul psihologiei, de pe urma unor traume ce au modificat modul de a gandi, de a actiona.
De multe ori aceste persoane au tendita sa se izoleze, sa se considere inferioare celorlaltor persoane, sa fie aspre cu ele insele, toate acestea, culminand, uneori, cu ganduri sinucigase, foarte rar insa intamplandu-se acest lucru
Acesta stare se manifesta in perioada adolescentei, sau perioada critica, asa cum o denumesc specialistii, cand tinerii, incercand sa se regaseasca, au sansa sa se simta frustrati.
mary79
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:04
of, of of, e plina lumea asta de psihologi! si ce usor e sa vorbesti cand cunosti fenomenul doar de pe net sau din exagerarile de la tv!
mar1agabriela
Postat pe 13 Noiembrie 2008 23:35
emo kizi...nu am nimic cu ei,sincer,as avea in schimb cu manelistii care sunt vezi doamne ,nu stiu ce religiosi da care injura de mama focului in trafic si cu burta sarita peste curea ori au neveste cu 5 copii pe acasa si care tipa cu replici de agatat dupa pustoaice...acu' serios,lasandu-i pe manelisti deoparte,ce sa avem cu emo daca noua nu ne fac nimic?cati nu se sinucid fara sa fie emo?si care erau emo cu adevarat,se omorau demult toti,nu cred ca mai era vreunul alive multi dintre ei is niste teribilisti,o fac asa sa fie cool iar altii sunt pur si simplu fani ai muzicii rock care sunt in acelasi timp dezamagiti de ceva.oricum,eu cred ca foarte putini au curajul de a se sinucide.si eu am ascultat rock la greu candva odata,nu de asta comercial cum cica asculta emo astia,da am trecut printr-o perioada mai trista din viata mea,aveam 15-16 ani,si nu mai vroiam sa traiesc da m-am inveselit prin alte lucruri,am ascultat si alte muzici.m-am orientat spre cu totul altceva iar acum sunt foarte ok...nu mai sunt zile in care sa fiu trista,in cel mai prost caz,doar plictisita oricum,va doresc toate cele bune
oanacristina18
Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:07
Asta primavara a trebuit sa scriu un articol in revista catedrei de engleza a scolii.Si cum nimeni nu da importanta banalelor articole despre modul in care-si petrece timpul liber tineretul(da,am scris si de-astea ),sau cartea/filmul preferat,am decis sa scriu despre...emooo...Un articol in care nu ii condamnam nici pe emo kids,dar nici pe cei ce ii condamna.Un articol prin care am incercat sa fac pace intre cele doua universuri.Stiti care a fost reactia unui fost coleg de clasa?."Auzi..?Tu esti emo?"
Jur ca-mi venea sa il strang de gat!!!
Stilll_MeG
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:45
Pe vremea mea, tinerii care aveau coafuri d-astea si se faceau cu negru la ochi se numeau punkisti
Vremuri noi, denumiri noi.
Cat despre filosofie, orice adolescent a trecut prin asta, orice adolescent isi uraste la un moment dat viata, parintii, pe el, prietenii etc etc. Doar ca acum le zicem emo...nimic nou sub soare

Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:50
ba voi ganditi? macar asa un pic? mai departe de titlurile pe care le tot auziti la stirile de la ora 5??? aveti habar macar ce inseamna emo?? se pare ca nu...si sa stiti ca asta cu emo/not emo...depinde de mediul in care traieste copilul...daca parintii se cearat non-stop...daca cer prea mult de la el...daca nu sunt interesati de copilul lor si de sentimentele si visele lui ci doar sa fie mai bun decat cutare la scoala si "sa nu le faca neamul de rusine"...cum ati vrea sa fie saracul copil altfel decat introvertit si trist?...doamne..mai ganditi si voi si nu va mai lasati prostiti de televizor...
smakera
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:06
De la: smakera, la data 2008-12-01 20:06:05ba voi ganditi? macar asa un pic? mai departe de titlurile pe care le tot auziti la stirile de la ora 5??? aveti habar macar ce inseamna emo?? se pare ca nu...si sa stiti ca asta cu emo/not emo...depinde de mediul in care traieste copilul...daca parintii se cearat non-stop...daca cer prea mult de la el...daca nu sunt interesati de copilul lor si de sentimentele si visele lui ci doar sa fie mai bun decat cutare la scoala si "sa nu le faca neamul de rusine"...cum ati vrea sa fie saracul copil altfel decat introvertit si trist?...doamne..mai ganditi si voi si nu va mai lasati prostiti de televizor...


ce sari draga asa in sus...esti emo????

dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:14
lama -cutit sau -bong sa te calmezi
crissty_23
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:19
pt mine?



no da io-s cuminte promit...si nu-s emo.... se pune?
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-01 20:14:24
De la: smakera, la data 2008-12-01 20:06:05ba voi ganditi? macar asa un pic? mai departe de titlurile pe care le tot auziti la stirile de la ora 5??? aveti habar macar ce inseamna emo?? se pare ca nu...si sa stiti ca asta cu emo/not emo...depinde de mediul in care traieste copilul...daca parintii se cearat non-stop...daca cer prea mult de la el...daca nu sunt interesati de copilul lor si de sentimentele si visele lui ci doar sa fie mai bun decat cutare la scoala si "sa nu le faca neamul de rusine"...cum ati vrea sa fie saracul copil altfel decat introvertit si trist?...doamne..mai ganditi si voi si nu va mai lasati prostiti de televizor...


ce sari draga asa in sus...esti emo????



Nu draga, nu sunt...desi mie mi se pare mai normal sa te-ntrebi de ce sar in sus aia care pot sa zica porcarii de genul "i-as impusca pe toti" sau alte de-astea...nu eu...dar asta e...ziceti voi ca eu sunt emo si voi sunteti "normali" ca vreti sa "impuscati" niste copii sau mai stiu eu ce chestii ati mai scris pe-aici...end of dicussion discussion...
smakera
Postat pe 2 Decembrie 2008 18:32
stai draga calma, unde a zis dandanica ca i-ar impusca pe toti?
Hai poate te calmezi cu asta

Postat pe 2 Decembrie 2008 18:59
nu, n-a zis ea...dar citeste tu frumusel primele 3-4 mesaje...eu la oamenii astia ma refeream...
smakera
Postat pe 7 Decembrie 2008 15:25
pai citeaza si tu sa nu intelegem altceva

Postat pe 7 Decembrie 2008 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru iubitorii de animale 7 De la: TIGRA 9 Octombrie 2010 07:54
Cand fostul te urmareste...:| 3 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:33
Cat de greu e sa fii sincer ? 159 De la: cornelia_leia 1 Iunie 2011 12:12
Va rog sa imi raspundeti! 7 De la: kudika045887 29 Iunie 2009 19:11
psiholog 13 De la: cathyman69 5 Decembrie 2009 10:03