Mai multe
De la: Georgia99, la data 2008-09-15 22:55:25Coman, acum pe bune, chiar nu simti nevoia sa faci sex ? ba da.. dar nu vreau sa trec la acest pas, din motivele pe care le-am precizat. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:12 |
||
|---|---|---|
|
Daca esti pe bune virgin, nu te aventura in afirmatii de genul ca stii sa faci o femeie sa se simta bine...crede-ma..o sa dai de dracu cand o sa vezi cat de diferite sunt femeile, sau nu numai, o sa iti dai seama ca nu este atat de usor sa satisfaci o femeie...crezi k daca stai pe bara pana la nunta o sa fie mai bine ? o sa ai o prestatie extraordinara ? hmmm...eu cred k o sa ai o prestatie de 2-3 minute si nevasta lasata cu ochii in soare :)))[/quote] --- ce simpatika esti! ce pacat, ca ti-as demonstra sa vezi tu si apoi n-ai mai sarii cu 2-3 minute.. am spus ca prima data e mai greu, dar cu anumite exercitii poate sa iasa bine chiar din prima. oridcum, de la a doua incolo, nu stiu daca o sa imi faca fatza :D |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:17 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-15 22:54:02De la: megas, la data 2008-09-15 22:38:48mon cher, esti asa de agresiv in a-ti sustine "cauza" si atat de plin de tine, din cele postate, incat am un feeling pe care fara exagerare l-as numi certitudine: ai toate sansele sa dezamagesti a naibii de mult o femeie. esti convins ca tu pui pret pe castitatea ta pt motivele pe care le invoci sau pur si simplu esti prea pretios ca sa faci un pustiu de bine si sa iti daruiesti talentele unei femei care vrea, pur si simplu, sa i-o tragi? regret vulgaritatea, dar sa fim seriosi. esti independent de parerile celorlalti dar le ceri; stii ce mare scula esti, dar nu te "cobori" sa si traiesti, esti super documentat, dar iti spun sigur ca o sa iti foloseasca O la momentul oportun; si as mai putea continua. citind topicul era cat pe=aci sa iti dau apa la moara, dar as fi gresit. esti f arogant, si nu are rost. iar daca o sa stai cu o femeie cu minte, spera mult si bine ca o sa te admire aia, la cat esti de autosuficient. eu zic sa renunti la ideea ta, initiala, si sa iti cotezi castitatea, inutila de altfel, la bursa, sau mai degraba la o licitatie pe net, ca se poarta. superi de sindromul tipic pt virgini: vociferezi si filozofezi o gramada, practica ioc. deh, lipsa de ocupatie trebuie compensata cumva. nu as fi fost atat de acida, dar chiar m-a iritat aroganta ta. salutare si virtute; cin' te-o prinde, al' te ... esti amabil, asa ca te iert. dar, ca sa iti raspund civilizat, asa cum intentionam initial, nu e asa de importanta castitatea, si mai ales nu mai pune atata pret pe ea. for your own good, in my opinion. nu vorbesc nici din carti, si nici de pe pereti. am fost si eu fata, si mai ca ajunsesem sa o consider un stigmat, asa ca am incercat sa scap de ea cat mai curand, cand mi-am luat inima in dinti. nu i-am spus domnului, care ulterior mi-a multumit pt ca nu am facut-o, ci mi-am asumat propria ignoranta, desi teoretic eram f informata. m-am purtat ca o femeie egala cu el, desi nu eram, lipsita fiind de experienta, si bine am facut. si ca sa vezi ca barbatii, unii macar, sunt idioti, nu a observat ca nu eram "initiata", si nici nu s-a purtat prea cu manusi. zic de multumiri, pt ca a recunoscut singur ca l-ar fi inhibat castitatea mea. nu stia sa se poarte cu o femeie femeie, daramite cu o fata - femeie. deci, nu ii mai da atata importanta, ca nu are. nu pentru altii. pastreaz-o pt tine, pt ca e a ta. nu ii dai femeii jucaria cu totul, asa ca.... ca sa revin la subiectul pe care l-ai deschis, cel mai bun barbat din viata mea, de calitate fara a exagera numeric, este un barbat pe care l-am intalnit virgin fiind. m-a blocat initial, mai sa ma puna pe fuga. dar pt ca stiam ce inseamna asta, si pt ca am suficient tact in genere, dar mai ales cu un barbat din viata mea, am luat-o ca atare, si iata-ma. nu a fost usor, dar a fost frumos si a meritat. deja l-am luat de barbat si as dori multor altora unul ca el. e deosebit si chiar de calitate. desi initial ma infuriase si el, cu autosuficienta lui, ca si tine. era perfect, doar putin ne...... . ma rog. e un tip deosebit, repet, si cine stie, poate si despre tine o sa spuna vreo femeie acelasi lucru, candva. desi, ca femeie, nu ti-as recomanda neaparat o virgina. s-ar putea sa fii dezamagit. alege o femeie care e femeie. un himen nu garanteaza aprecierea ta eterna. toate bune...... |
||
|
|
||
|
megas Postat pe 15 Septembrie 2008 23:17 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-15 23:11:49da..ai dreptate.scuze pentru confuzie ooo.. tu crezi ca punctul G se poate gasii numai cu instrumentul (sa zic asa) ? eu stiu ca se poate gasii si - sa fiu direct- cu degetele, putandu-se stimula astfel, sau si cu limba.. sau gresesc ? la o ipoteza de genul asta ma refeream eu. |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:26 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-15 22:27:33De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 19:26:31De la: marrafm, la data 2008-09-15 19:22:16De la: iris_4_ever, la data 2008-09-15 17:41:12De la: marrafm, la data 2008-09-15 17:22:11Una din priritatile mele este si asa ceva, dar nu prima, ptr ca poti fii de la cucuiata din deal, si nu imi place, dar pentru mine o fata rafinata , cu simtul umorului, desteapta, si devreme acasa, ma astept ca cel de langa mine sa fie inteigent, si cu o stare sociala buna, dar cred ca umea nu este facuta pentru mine, stiu sa port orice fel de discutie si sunt virginitatea nu ma incuiat la cap , ba chiar am lasat atatia oameni fara cuvinte si mai ales fara respiratie...succes si sa ne auzim cu bune Nu mai poate omu sa glumeasca acum ca tu crezi tot ce spune ? doar nu era sa ma pun la mintea fetei sa vb ca ea acum
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 Septembrie 2008 23:30 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-15 23:26:51De la: gya_ioana, la data 2008-09-15 23:11:49da..ai dreptate.scuze pentru confuzie Cu limba? Poate daca lucrezi la kiss! |
||
|
Kathara Postat pe 15 Septembrie 2008 23:33 |
||
|
nu, nu am zis ca se poate doar cu "instrumentul" ...cu limba...depinde...depinde...asta daca ai o limba lunga de tot...iar daca ai folosi limba tot sex se cheama...oral...si tot un fel de dezvirginare ar fi(asta ar insemna ca tu consideri doar penetrarea fizica a vaginului cu penisul ca fiind dezvirginarea? eu stiam ca e un fenomen mult mai complex) iar cu degetele...da...dar asa ar fi doar un experiment si s-ar putea sa nu ajung macar la nivelul de excitare necesar...dar accept si asa...doar ca asa...cu degetele...te asigur ca nu iti ajung 5 minute...dar sa zicem accept si aceste conditii dar as vrea sa vad cum atingi tu punctul G cu limba....
|
||
|
flying_soul Postat pe 15 Septembrie 2008 23:34 |
||
faina faza cu kiss
|
||
|
flying_soul Postat pe 15 Septembrie 2008 23:35 |
||
|
Si feciorule, daca esti asa viteaz, ia-te la tranta mai intai cu gramatica, pupa-o-as! |
||
|
Kathara Postat pe 15 Septembrie 2008 23:39 |
||
|
[/quote] esti amabil, asa ca te iert. dar, ca sa iti raspund civilizat, asa cum intentionam initial, nu e asa de importanta castitatea, si mai ales nu mai pune atata pret pe ea. for your own good, in my opinion. nu vorbesc nici din carti, si nici de pe pereti. am fost si eu fata, si mai ca ajunsesem sa o consider un stigmat, asa ca am incercat sa scap de ea cat mai curand, cand mi-am luat inima in dinti. nu i-am spus domnului, care ulterior mi-a multumit pt ca nu am facut-o, ci mi-am asumat propria ignoranta, desi teoretic eram f informata. m-am purtat ca o femeie egala cu el, desi nu eram, lipsita fiind de experienta, si bine am facut. si ca sa vezi ca barbatii, unii macar, sunt idioti, nu a observat ca nu eram "initiata", si nici nu s-a purtat prea cu manusi. zic de multumiri, pt ca a recunoscut singur ca l-ar fi inhibat castitatea mea. nu stia sa se poarte cu o femeie femeie, daramite cu o fata - femeie. deci, nu ii mai da atata importanta, ca nu are. nu pentru altii. pastreaz-o pt tine, pt ca e a ta. nu ii dai femeii jucaria cu totul, asa ca.... ca sa revin la subiectul pe care l-ai deschis, cel mai bun barbat din viata mea, de calitate fara a exagera numeric, este un barbat pe care l-am intalnit virgin fiind. m-a blocat initial, mai sa ma puna pe fuga. dar pt ca stiam ce inseamna asta, si pt ca am suficient tact in genere, dar mai ales cu un barbat din viata mea, am luat-o ca atare, si iata-ma. nu a fost usor, dar a fost frumos si a meritat. deja l-am luat de barbat si as dori multor altora unul ca el. e deosebit si chiar de calitate. desi initial ma infuriase si el, cu autosuficienta lui, ca si tine. era perfect, doar putin ne...... . ma rog. e un tip deosebit, repet, si cine stie, poate si despre tine o sa spuna vreo femeie acelasi lucru, candva. desi, ca femeie, nu ti-as recomanda neaparat o virgina. s-ar putea sa fii dezamagit. alege o femeie care e femeie. un himen nu garanteaza aprecierea ta eterna. toate bune......[/quote] - n-ai ce sa ierti, pt ca NU AM GRESIT CU NIMIC. tu ai vrut sa ma inebunesti cu experienta ta. - am mai spus'o si rezum in cateva cuvinte: nu am facut un pedestal din virginitate. il consider un detaliu, care conteaza - pt mine- mai mult decat orice alt detaliu. dar, evident, ramane un DETALIU. caracterul unui om sau personalitatea lui sunt mult mai complexe si le poti evalua dupa multe alte criterii mai importante, dar si aspectul in discutie poate spune multe uneori! - tot respectul, dar nu'mi recomanda mie categorii de femei :D.. cred ca m'as descurca de minune si cu o virgina. spun asta, pt ca -si asta nu intelegeti voi- am invatat sa imi controlez emotiile foarte bine. chiar si pe cea din timpul actului propriu zis, cred ca relativ as putea sa o controlez. ma rog, aici mai am dubii si inca lucrez (teoretic :D). |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:39 |
||
| legat de ceea ce i-ai scris lui georgia99...cum poti sa afirmi ca nu o sa mai poata sa iti faca fata din moment ce din macar tu nu stii cat de bun esti?...doar iti imaginezi si e logic sa vrei sa fii bun...dar nu te lauda inainte de a sti de ce esti in stare sa faci | ||
|
flying_soul Postat pe 15 Septembrie 2008 23:39 |
||
"n-ai ce sa ierti, pt ca NU AM GRESIT CU NIMIC"
|
||
|
flying_soul Postat pe 15 Septembrie 2008 23:42 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-15 23:34:09nu, nu am zis ca se poate doar cu "instrumentul" ...cu limba...depinde...depinde...asta daca ai o limba lunga de tot...iar daca ai folosi limba tot sex se cheama...oral...si tot un fel de dezvirginare ar fi(asta ar insemna ca tu consideri doar penetrarea fizica a vaginului cu penisul ca fiind dezvirginarea? eu stiam ca e un fenomen mult mai complex) doamnee.. 1. sexul oral nu echivaleaza cu pierderea virginitatii. asta e clar! 2. cand am zis de limba, nu am luat-o doar singura [desi se poate si doar cu limba :D]. stii, mi se pare un pic aiurea sa vorbesc atat de intim pe un forum public, dar o sa fiu iarasi direct :D :de regula, se folosesc degetele si limba consecutiv sau/si concomitent. daca nici asa cu intelegi, apoi mai detaliat, prin PM :D. apoi, doar nu te apuci direct de cautat punctul G (care mai nou, isi are originea in cuvantul ShoppinG :) ). o iei usor cu saruturi pe tot corpul si, ineviitabil, ajungi la acel punct celebru. :D asa ca iti dau o sansa sa iti retragi oferta, ca altfel esti victima sigura.
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:51 |
||
Nu poti mai cu limba !!!!!!! unii se chinuie cu degete, penis, etc si il gasesti tu cu limba din prima hai sa fim seriosi
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:53 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-15 23:39:32 esti amabil, asa ca te iert. dar, ca sa iti raspund civilizat, asa cum intentionam initial, nu e asa de importanta castitatea, si mai ales nu mai pune atata pret pe ea. for your own good, in my opinion. nu vorbesc nici din carti, si nici de pe pereti. am fost si eu fata, si mai ca ajunsesem sa o consider un stigmat, asa ca am incercat sa scap de ea cat mai curand, cand mi-am luat inima in dinti. nu i-am spus domnului, care ulterior mi-a multumit pt ca nu am facut-o, ci mi-am asumat propria ignoranta, desi teoretic eram f informata. m-am purtat ca o femeie egala cu el, desi nu eram, lipsita fiind de experienta, si bine am facut. si ca sa vezi ca barbatii, unii macar, sunt idioti, nu a observat ca nu eram "initiata", si nici nu s-a purtat prea cu manusi. zic de multumiri, pt ca a recunoscut singur ca l-ar fi inhibat castitatea mea. nu stia sa se poarte cu o femeie femeie, daramite cu o fata - femeie. deci, nu ii mai da atata importanta, ca nu are. nu pentru altii. pastreaz-o pt tine, pt ca e a ta. nu ii dai femeii jucaria cu totul, asa ca.... ca sa revin la subiectul pe care l-ai deschis, cel mai bun barbat din viata mea, de calitate fara a exagera numeric, este un barbat pe care l-am intalnit virgin fiind. m-a blocat initial, mai sa ma puna pe fuga. dar pt ca stiam ce inseamna asta, si pt ca am suficient tact in genere, dar mai ales cu un barbat din viata mea, am luat-o ca atare, si iata-ma. nu a fost usor, dar a fost frumos si a meritat. deja l-am luat de barbat si as dori multor altora unul ca el. e deosebit si chiar de calitate. desi initial ma infuriase si el, cu autosuficienta lui, ca si tine. era perfect, doar putin ne...... . ma rog. e un tip deosebit, repet, si cine stie, poate si despre tine o sa spuna vreo femeie acelasi lucru, candva. desi, ca femeie, nu ti-as recomanda neaparat o virgina. s-ar putea sa fii dezamagit. alege o femeie care e femeie. un himen nu garanteaza aprecierea ta eterna. toate bune......[/quote] - n-ai ce sa ierti, pt ca NU AM GRESIT CU NIMIC. tu ai vrut sa ma inebunesti cu experienta ta. - am mai spus'o si rezum in cateva cuvinte: nu am facut un pedestal din virginitate. il consider un detaliu, care conteaza - pt mine- mai mult decat orice alt detaliu. dar, evident, ramane un DETALIU. caracterul unui om sau personalitatea lui sunt mult mai complexe si le poti evalua dupa multe alte criterii mai importante, dar si aspectul in discutie poate spune multe uneori! - tot respectul, dar nu'mi recomanda mie categorii de femei :D.. cred ca m'as descurca de minune si cu o virgina. spun asta, pt ca -si asta nu intelegeti voi- am invatat sa imi controlez emotiile foarte bine. chiar si pe cea din timpul actului propriu zis, cred ca relativ as putea sa o controlez. ma rog, aici mai am dubii si inca lucrez (teoretic :D).[/quote] ma faci sa cred ca am reactionat absolut motivat prima data: esti arogant, orgolios si autosuficient. ca argument, priveste-ti atitudinea de pana acum. comunici cu picioarele si ti se vorbeste la pereti. nu te-am innebunit cu experienta mea, care ti s-o fi parand tie c-o fi aia. era o discutie, iar tu discuti cu picioarele. te controlezi bine, mai sa fie. amabilitatea nu isi are locul in discutiile cu tine. de ejaculari precoce nu vei avea parte, dupa autocontrolul tau impersonal, dar sper, si aici chiar am dreptate, sa dea sfantu sa te controlezi suficient cat sa nu simti nici cat negru sub unghie. si sa te intrebi mereu daca ai respectat pas cu pas ce ai invatat in tratate. sper sa fii si fizic la fel ca intelectual: steril si sec. ar fi pacat sa perpetuezi si sa mai apara asemenea controlati ca tine. incep sa imi placa masculii tampiti, care o trag si gata. ce atata autocontrol, de tocilar impersonal. mai pune de-o licenta si eventual de o autocunoastere practica. s-ar putea ca jucaria ta sa fie de acor cu mine. bye bye |
||
|
megas Postat pe 15 Septembrie 2008 23:53 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-15 23:39:52legat de ceea ce i-ai scris lui georgia99...cum poti sa afirmi ca nu o sa mai poata sa iti faca fata din moment ce din macar tu nu stii cat de bun esti?...doar iti imaginezi si e logic sa vrei sa fii bun...dar nu te lauda inainte de a sti de ce esti in stare sa faci nu e o lauda. suna ca o lauda, dar e un adevar. In principiu, stiu ce potential am
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:55 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-15 23:51:30 Mai tu stii unde e punctul G? N-au sarturile pe tot corpul nicio legatura cu el, wtf? Il confunzi cu clitorisul sau ce??? |
||
|
Kathara Postat pe 15 Septembrie 2008 23:56 |
||
De unde stii c potential ai ?
|
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:57 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-15 23:53:27Nu poti mai cu limba !!!!!!! unii se chinuie cu degete, penis, etc si il gasesti tu cu limba din prima normal ca se chinue, pt ca nu stiu unde sa caute si cum se face :P ..ce sa le faci, daca n'au educatie, in sensul ãsta ?! :) |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:59 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-15 23:53:27Nu poti mai cu limba !!!!!!! unii se chinuie cu degete, penis, etc si il gasesti tu cu limba din prima ma amuzi, georgia, la modul cel mai inofensiv. eu feciorului astuia cred ca i se potriveste, fara sa ii recomand, ca se agita, o domnisorica de aia de tine la virginitate, alias himen, in schimb apare pe vreun forum, ca si domnul, si intreaba daca e ok sexul anal, eventual in 3, ca alternativa, ca sa se "pastreze" pt iubitul ei. ma face sa rad intr-un hal de ma intreb sincer daca sunt eu proasta, si nu e cazul, exceptand faptul ca ii raspund, sau ma bucur pur si simplu de sex, fara sa pun prea multe intrebari. asta ar fi bun de invitat in dormitor, si cand ti-e lumea mai draga si dai ochii peste cap, ametita, sa il intrebi: ce zici , draga, mi-o trage cum scrie la carte, sau ar trebui mai la stanga? n buna |
||
|
megas Postat pe 16 Septembrie 2008 00:02 |
||
De la: megas, la data 2008-09-15 23:53:59De la: ComanDss, la data 2008-09-15 23:39:32 - n-ai ce sa ierti, pt ca NU AM GRESIT CU NIMIC. tu ai vrut sa ma inebunesti cu experienta ta. - am mai spus'o si rezum in cateva cuvinte: nu am facut un pedestal din virginitate. il consider un detaliu, care conteaza - pt mine- mai mult decat orice alt detaliu. dar, evident, ramane un DETALIU. caracterul unui om sau personalitatea lui sunt mult mai complexe si le poti evalua dupa multe alte criterii mai importante, dar si aspectul in discutie poate spune multe uneori! - tot respectul, dar nu'mi recomanda mie categorii de femei :D.. cred ca m'as descurca de minune si cu o virgina. spun asta, pt ca -si asta nu intelegeti voi- am invatat sa imi controlez emotiile foarte bine. chiar si pe cea din timpul actului propriu zis, cred ca relativ as putea sa o controlez. ma rog, aici mai am dubii si inca lucrez (teoretic :D).[/quote] ma faci sa cred ca am reactionat absolut motivat prima data: esti arogant, orgolios si autosuficient. ca argument, priveste-ti atitudinea de pana acum. comunici cu picioarele si ti se vorbeste la pereti. nu te-am innebunit cu experienta mea, care ti s-o fi parand tie c-o fi aia. era o discutie, iar tu discuti cu picioarele. te controlezi bine, mai sa fie. amabilitatea nu isi are locul in discutiile cu tine. de ejaculari precoce nu vei avea parte, dupa autocontrolul tau impersonal, dar sper, si aici chiar am dreptate, sa dea sfantu sa te controlezi suficient cat sa nu simti nici cat negru sub unghie. si sa te intrebi mereu daca ai respectat pas cu pas ce ai invatat in tratate. sper sa fii si fizic la fel ca intelectual: steril si sec. ar fi pacat sa perpetuezi si sa mai apara asemenea controlati ca tine. incep sa imi placa masculii tampiti, care o trag si gata. ce atata autocontrol, de tocilar impersonal. mai pune de-o licenta si eventual de o autocunoastere practica. s-ar putea ca jucaria ta sa fie de acor cu mine. bye bye[/quote] cuvantul nu era cel mai potrivit..cu toata modestia, scuze ps: n-am citit tratate despre domeniul in discutie. nu e cazul. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:02 |
||
inseamna k ti-ai pus extensii la limba :))) banuiesc k la educatia ta sexuala stii k punctul G nu este chiar la intrare in vagin
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:02 |
||
|
din moment ce fac o provocare in nici un caz nu o retrag...asa ca ramane valabila din cate stiu eu(vb din experienta) cu degetele poti sa stimulezi mai adanc...ca sa ma exprim mai plastic...dar cu limba nu. si eu vorbesc doar de stimularea punctului G fara stimularea clitorisului dar o sa imi arati tu exact cum se face....si atunci o sa ma lamuresti si pe mine stii...am intalnit o fata care se lauda ca e virgina..si era mandra de virginitatea ei...dar facea sex oral de nu mai putea si se gandea si sa faca sex anal...poti sa o consideri o virgina? dupa parerea mea...dezvirginarea e un proces deopotriva fizic si psihic...dar asta e doar parerea mea. dar eu nu pot considera virgin/virgina un tip sau o tipa care se masturbeaza pana nu mai poate |
||
|
flying_soul Postat pe 16 Septembrie 2008 00:03 |
||
|
Radeti voi si ma subestimati.. dar va cam inselati. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:07 |
||
eu cred k vrei sa ne trezesti curiozitatea si sa sarim toate pe tine
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:10 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 00:07:21 toate ca toate dar m-ai facut curioasa: eu propun sa facem o lista cu toate doamnele si domnisoarele pe care le fac sa tremure postarile si experienta ta atata de profunda: tratate nu citesti, potential ai, punctul G il dibuiesti mai bine decat la carte, si tot asa; eu una ma declar invinsa. ma duc sa imi iau sotul la ...... dialog, in cinstea ta. |
||
|
megas Postat pe 16 Septembrie 2008 00:11 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 00:03:42din moment ce fac o provocare in nici un caz nu o retrag...asa ca ramane valabila in privinta intrebarii, sunt de acord ca e un dub;lu proces: psihic si fizic. dar, strict la provocarea ta, ti-am zis ca se poate (si, daca e cazul, se poate dovedii). in fine, hai ca provocarea nu are rost. am deviat cam mult de la subiect. :) |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:12 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 00:10:47eu cred k vrei sa ne trezesti curiozitatea si sa sarim toate pe tine v-ati gandit daca imi faceti fatza ?
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:14 |
||
ComanDss,de fapt tu ce mai vrei ?de ce mai dezbati problema cu virginitatea? nu te-ai lamurit ce parere are lumea pe aici? tu ai zis clar ca nu vrei sa faci sex,noi am zis ca nu te putem intelege si nu ti-am dat dreptate,acum de ce o mai lungesti???ce mai vrei sa aflii de fapt?
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:15 |
||
Asa...ca am lipsit putin si iar s-a scris o gramada-cred ca asa se intampla doar cand lipsesc eu... Asa deci pana nu pierd firul-sa raspund la ce imi era adresat mie-logodna e casatoria aia de proa pe care zici t ca noi am inventat-o...Si tre sa spun mai baiete ca ai o parere atat de buna despre tine,incat ma uimesti,sincer.Nu zic,autosugestia face bine la psihic,dar tu intreci orice limita a bunului simt...pe bune!
|
||
|
sweetpink Postat pe 16 Septembrie 2008 00:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Au uitat femeile sa flirteze? | 11 | De la: MIKE_condo 15 Septembrie 2010 19:12 |
| Fetelor.. ce parte a corpului la barbati va place cel mai mult? De exemplu.. abdomenul la baiat este foarte important:D ca ma excita rau d tot.. ma inmoaie.. la voi cum este?:D:D | 41 | De la: mkdisk 8 Iulie 2009 15:05 |
| O parere din afara | 34 | De la: kudika_926829 7 Iulie 2013 14:59 |
|
|
||
| Vreau si eu un sfat... | 6 | De la: pinguina 7 Ianuarie 2011 14:23 |
| help!!!!!!:(( | 49 | De la: oana84onutza 19 Februarie 2010 18:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.