Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

te-ai declarat invins... ceea ce arata ca esti putin cam increzut...ai acceptat provocarea din orgoliu crezand ca o sa dau eu inapoi...dar ai cedat primul
stii...bun la pat ai sa fii tu...poate a dracului de bun..dar cu timpul, nu din prima sau a doua...dar doar daca ai sa fii atent si la nevoile femeii...adica aprecierea sa o faca ea,nu tu(ca stim noi fetele cum se lauda baietii ca sunt cei mai buni la pat si dupa zece minute termina- unii mai repede)
iti doresc virginitate usor de indurat si sa obtii ce vrei in viata
dar sincer...un sfat prietenesc-depinde de tine daca o sa il iei in seama(asta daca nu o sa spui ca nu ai nevoie de sfatul unei non-virgine ca mine): coboara putin nasul ala de sus...ca doar asa o sa reusesti sa faci o femeie fericita
flying_soul
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:21
De la: Larisa82, la data 2008-09-16 00:15:04ComanDss,de fapt tu ce mai vrei ?de ce mai dezbati problema cu virginitatea? nu te-ai lamurit ce parere are lumea pe aici? tu ai zis clar ca nu vrei sa faci sex,noi am zis ca nu te putem intelege si nu ti-am dat dreptate,acum de ce o mai lungesti???ce mai vrei sa aflii de fapt?

Larisa scumpa, da tu de aia nu poti dormi, pt ca eu dezbat aici o chestiune ? Ma indoiesc.

ti-am ingradit tie vreun drept, ptin faptul ca discut aici cu fetele ? Nu cred.

am impresia ca vei apela (daca n-ai facut-o) si tu la obsedantul refugiu al vorbirii in numele tututor. daca esti in stare sa vorbesti un lucru, il vorbesti in numele tau si gata. altfel, abtine-te, ca altfel te cataloghezi singura, ca fiind in plus.

fetelor care mai vorbiti in numele tuturor, cu tot respectul, incercati, daca aveti curajul, sa va exprimati individual punctul de vedere, argumentat. nu mai asteptati aclamatii din stanga si din dreapta. asta e o componenta a acelei arhicunoscute atitudini de evitat, numita needyness.

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:30
nu pot sa dorm, asa incat ma exprim iar. citesc raspunsurile voastre, ale fetelor, si imi dau seama ca nu am fost chiar deplasata numindu-l pe fecior "arogant". ca sa fac o analogie nefericita, e precum o muiere de aia de iti plimba farmecele pe la nas si cand sa va vedeti de treaba, cu o erectie de sparge si butuci, fatuca se retrage, plina de pudori. de ajungi sa le dai dreptate barbatilor abuzivi. aici e vorba de un ..... habar n-am cum sa ii zic, ca barbat nu merge. dar asta nu inseamna ca barbatii nu se pot juca. dovada feciorasul de fata, de "abunda" in timp liber. si mai si da licenta in sesiunea de toamna, probabil, pt ca in cea de vara scria pe forumuri, intreband femeile despre cine stie ce.... oare scria in tratat?
megas
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:30
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 00:21:50te-ai declarat invins... ceea ce arata ca esti putin cam increzut...ai acceptat provocarea din orgoliu crezand ca o sa dau eu inapoi...dar ai cedat primul
stii...bun la pat ai sa fii tu...poate a dracului de bun..dar cu timpul, nu din prima sau a doua...dar doar daca ai sa fii atent si la nevoile femeii...adica aprecierea sa o faca ea,nu tu(ca stim noi fetele cum se lauda baietii ca sunt cei mai buni la pat si dupa zece minute termina- unii mai repede)
iti doresc virginitate usor de indurat si sa obtii ce vrei in viata
dar sincer...un sfat prietenesc-depinde de tine daca o sa il iei in seama(asta daca nu o sa spui ca nu ai nevoie de sfatul unei non-virgine ca mine): coboara putin nasul ala de sus...ca doar asa o sa reusesti sa faci o femeie fericita

cei inteligenti cedeaza intotdeauna primii!

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:32
mAI dar c atata zarva!!!..da..baiatul e virgin..si vrea sa ramana pana la casatorie..asta nu e un lucru rau, dak vei da..peste o fata cuminte, atunci va aprecia foarte mult treaba asta, si da ai dreptate, va avea mai multa incredere in tine, asa cum am si eu in iubitl meu ptr k am fost "prima" ma gandesc k dak nu a fost cu alta inaintea mea..cand era bine mersi..liber...de ce ar fi acum..mai ales k eu sunt "prima" ..da si el e primul..dar o paranteza as face...eu nu sunt maritata cu el, viata nu ne-a permis asta...in cazul asta ar fi treebuit sa asteptam..ani d zile..sa nu facem nimk pana ne casatorim..cand ne iubim asa mult...eu am fost o fata tare nebuna..prietenii mei erau baieti dar am fost virgina pana la 21 d ani..am reusit asta ptr k imi doream k primul sa fie iubirea vietii...si ma gandeam k dak il intalnesc o sa ma las greu..poate peste 1 an ...si nu a fost asa...l-am iubut asa mult k in 4..5 luni am fost a lui...si fara sa ma preseze el..ci ptr k il doream..iubindu-l asa..Nu stiu Coman ..dak te vei indragostii..vei putea doar sa te uiti la iubita ta..o sa vezi..k o vei dorii...enorm...
.......................Asta am mai scris o data...si as fi curiasa dak vei iubii enorm o fata ...c vei face in caz k vei fi ff aproape d ea..si ..ea te-ar vrea....
iubi7a_lui
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:37
De la: megas, la data 2008-09-16 00:30:37nu pot sa dorm, asa incat ma exprim iar. citesc raspunsurile voastre, ale fetelor, si imi dau seama ca nu am fost chiar deplasata numindu-l pe fecior "arogant". ca sa fac o analogie nefericita, e precum o muiere de aia de iti plimba farmecele pe la nas si cand sa va vedeti de treaba, cu o erectie de sparge si butuci, fatuca se retrage, plina de pudori. de ajungi sa le dai dreptate barbatilor abuzivi. aici e vorba de un ..... habar n-am cum sa ii zic, ca barbat nu merge. dar asta nu inseamna ca barbatii nu se pot juca. dovada feciorasul de fata, de "abunda" in timp liber. si mai si da licenta in sesiunea de toamna, probabil, pt ca in cea de vara scria pe forumuri, intreband femeile despre cine stie ce.... oare scria in tratat?

n-ai inteles.

Licenta, va fi anul viitor in iunie. dar eu o fac acuma pt ca, in timpul vacantei, am acces la toate sursele de informatie din facultate, si nu ma deranjeaza nimeni.

Calificarea pe care mi-o atribui, este rusinoasa si nu este nici pe departe vorba de asa ceva. Dar n-ai decat sa persisiti in eroare.

Uite un sedativ ca sa dormi usor: invata sa nu generalizezi lucrurile, in niciun domeniu. exceptii su fost si vor fi intotdeauna.
e spre binele tau sa intelegi!

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:39
da.....dar si cei lasi
flying_soul
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:39
daca esti atat de ametit si nu mai stii ca mi-am spus parerea chiar de la inceputul discutiei imi pare rau pt tine,mergi cateva pagini in urma si ai sa vezi! asa ca nu te mai da tu filozof cu mine ca nu iti merge,sa iti fie clar! cum am avut dreptul sa imi dau cu parerea la inceput asa am si acum cand deja vad ca e rasuflat subiectul asta,si o sa mai scriu aici de cate ori o sa am chef ai inteles?si apropo...mai bine sterge-ti pozele...

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:47
ai fugit..coman...asteptam si eu un raspuns...
iubi7a_lui
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:47
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 00:39:10
De la: megas, la data 2008-09-16 00:30:37nu pot sa dorm, asa incat ma exprim iar. citesc raspunsurile voastre, ale fetelor, si imi dau seama ca nu am fost chiar deplasata numindu-l pe fecior "arogant". ca sa fac o analogie nefericita, e precum o muiere de aia de iti plimba farmecele pe la nas si cand sa va vedeti de treaba, cu o erectie de sparge si butuci, fatuca se retrage, plina de pudori. de ajungi sa le dai dreptate barbatilor abuzivi. aici e vorba de un ..... habar n-am cum sa ii zic, ca barbat nu merge. dar asta nu inseamna ca barbatii nu se pot juca. dovada feciorasul de fata, de "abunda" in timp liber. si mai si da licenta in sesiunea de toamna, probabil, pt ca in cea de vara scria pe forumuri, intreband femeile despre cine stie ce.... oare scria in tratat?

n-ai inteles.

Licenta, va fi anul viitor in iunie. dar eu o fac acuma pt ca, in timpul vacantei, am acces la toate sursele de informatie din facultate, si nu ma deranjeaza nimeni.

Calificarea pe care mi-o atribui, este rusinoasa si nu este nici pe departe vorba de asa ceva. Dar n-ai decat sa persisiti in eroare.

Uite un sedativ ca sa dormi usor: invata sa nu generalizezi lucrurile, in niciun domeniu. exceptii su fost si vor fi intotdeauna.
e spre binele tau sa intelegi!

mai am putin si alunec de pe canapea: cu ce sa incep? exceptand faptul ca nu mai reusesc sa citesc f coerent din pricina atator virgule intre subiecte si predicate, de ma dor ochii, wtf? care e calificarea rusinoasa? My mind does not help me to much, as you may have seen... mi-ar mai placea sa fiu casta acum, macar pt o zi, si sa ma initieze un expert ca tine, asa de empatic si persuasiv, pe naiba, si care dupa ce ma lasa cu buza umflata, ca doar nu ma asteptam la vreun climax, (nu-i asa?), imi zice la sfarsit: "asta e tot ce o sa obtii mai bun de la viata, adica un arogant insolent si autosuficient; e spre binele tau sa intelegi! in caz ca nu mai vrei si alte dezamagiri."...... my god. cad in aceeasi patima de care ma fac vinovata pana acum si afirm: orice fetita, fata, femeie, .... whatever, care stie ce e aia jucarie sau macar intuieste, o sa fie de acord cu mine. pune mana pe carte si las-o balta. poate macar la aia te pricepi mai bine. cu stima......
n buna
megas
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:48
concluzionand, daca tot mi-am pierdut timp pretios din seara asta, eu zic sa faci in felul urmator: poate de ...... nu esti bun, dar de gura, argumentat sau nu, esti de 5 stele michelin. dovada numarul mare de tipe care iti asteapta replicile, intocmai ca tipele alea din filme pt adulti, "deznodamantul". si ma indoiesc ca om fi fost doar fraiere alea care au raspuns. ca sa nu sariti in capul meu, nu jigneam pe nimeni cu comparatia, doar incercam o metafora hiperbolizanta. ma exprim cu picioarele. revenind, dupa efectul discutiilor cu tine, eu zic in felul urmator: acum taci, din respect pt toate femeile care si-au batut capu' si gura cu tine, te pui pe carte, perseverezi, ramai in universitate si urci toate treptele pana la profesor. si devii un mega expert la care or sa caste gura niste puicute aparent naive dar perverse si care or sa te creada vreun mega sex guru, nestiind cata enciclopedia ambulanta esti, dar cat de pur si cast. si cand ti-or face avansuri vreodata, ca deh, nimeni nu scapa, sper doar sa nu le lasi cu ochii in soare controlandu-le. ca nu e frumos. e mai apreciat un barbat care face chiar caritate cu jucaria decat unul care o tine doar pt sine. apropo, vezi ca la iml au ramas fara scula lui terente pt ca s-a alterat. poate or avea nevoie de una noua: nu faci sigur fata s-o inlocuiesti, dar macar pe a ta va scrie: asa arata o jucarie total useless. sa stii ca si terente era tot asa autosuficient, apropo, dar macar avea unmesaj ceva mai "palpitant"
megas
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:59
apropo,am uitat sa-ti transmit sa nu te obosesti sa-mi raspunzi,nu ma intereseaza!cu atat mai mult sa fi obrazinic la adresa mea...ca atunci discutam altfel...

Postat pe 16 Septembrie 2008 01:12
Nici mie nu imi raspunde...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 01:36
S-a dus sa isi puna extensiile la limba ! Nu ati auzit k el gaseste cu limba punctul G

Postat pe 16 Septembrie 2008 02:15
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 02:15:03S-a dus sa isi puna extensiile la limba ! Nu ati auzit k el gaseste cu limba punctul G

O fii ceva Batman si nu stiu eu...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:17
off topic...nu stiam unde sa postez. cat de proasta poti sa fii sa iti pui astfel de poze pe haicinci

http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=301499431&artistType=&photoFuid=00437714140300Yc2oGV771414

Postat pe 16 Septembrie 2008 02:24
m-ai facut sa rad, georgia. depinde de ce intentii avea fata, postand pozele alea. eu spun ca ar fi interlocutoarea perfecta pt teoriile nefericitului de coman. sa ii explice pitulicii asteia cum se pastreaza el ficior. sigur il asculta madama.
megas
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:40
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 02:24:36off topic...nu stiam unde sa postez. cat de proasta poti sa fii sa iti pui astfel de poze pe haicinci

http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=301499431&artistType=&photoFuid=00437714140300Yc2oGV771414

Te risti mult cu profilul asta-vezi ca ramane Batman virgin pe viata daca vede pozele astea... .Oricum cred ca e caterinca fata,deci how stupid can you get???Very...se pare-auzi ca "visul unei nopti de vara"
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:52
saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai

nu mai fi arogant sa sustii ca fiind virgin stii sa satisfaci o femeie, habar nu ai despre ce e vb
mirelacm
Postat pe 16 Septembrie 2008 10:45
www.asteapta.ro
mvlaura
Postat pe 16 Septembrie 2008 10:56
De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-16 00:37:55mAI dar c atata zarva!!!..da..baiatul e virgin..si vrea sa ramana pana la casatorie..asta nu e un lucru rau, dak vei da..peste o fata cuminte, atunci va aprecia foarte mult treaba asta, si da ai dreptate, va avea mai multa incredere in tine, asa cum am si eu in iubitl meu ptr k am fost "prima" ma gandesc k dak nu a fost cu alta inaintea mea..cand era bine mersi..liber...de ce ar fi acum..mai ales k eu sunt "prima" ..da si el e primul..dar o paranteza as face...eu nu sunt maritata cu el, viata nu ne-a permis asta...in cazul asta ar fi treebuit sa asteptam..ani d zile..sa nu facem nimk pana ne casatorim..cand ne iubim asa mult...eu am fost o fata tare nebuna..prietenii mei erau baieti dar am fost virgina pana la 21 d ani..am reusit asta ptr k imi doream k primul sa fie iubirea vietii...si ma gandeam k dak il intalnesc o sa ma las greu..poate peste 1 an ...si nu a fost asa...l-am iubut asa mult k in 4..5 luni am fost a lui...si fara sa ma preseze el..ci ptr k il doream..iubindu-l asa..Nu stiu Coman ..dak te vei indragostii..vei putea doar sa te uiti la iubita ta..o sa vezi..k o vei dorii...enorm...
.......................Asta am mai scris o data...si as fi curiasa dak vei iubii enorm o fata ...c vei face in caz k vei fi ff aproape d ea..si ..ea te-ar vrea....

stii, am iubit (si inca o iubesc) o fata..dar nu enorm. eu oricat de tare m-as indragostii, am sa raman cu picioarele pe pamant. cred ca asta e un lucru pozitiv. mi se pare cam non-masculin sa te indragostesti prea mult de o fata (in cazul asta), astfel incat sa visezi cai verzi pe peereti, stele si stelutze, etc.

Trebuie sa fie un echilibru intre viata sentimentala si celelalte aspecte ale vietii. Altfel, esti pierdut.

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:32
De la: Larisa82, la data 2008-09-16 00:47:47daca esti atat de ametit si nu mai stii ca mi-am spus parerea chiar de la inceputul discutiei imi pare rau pt tine,mergi cateva pagini in urma si ai sa vezi! asa ca nu te mai da tu filozof cu mine ca nu iti merge,sa iti fie clar! cum am avut dreptul sa imi dau cu parerea la inceput asa am si acum cand deja vad ca e rasuflat subiectul asta,si o sa mai scriu aici de cate ori o sa am chef ai inteles?si apropo...mai bine sterge-ti pozele...

ce simpatik esti !

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:34
De la: megas, la data 2008-09-16 00:59:33concluzionand, daca tot mi-am pierdut timp pretios din seara asta, eu zic sa faci in felul urmator: poate de ...... nu esti bun, dar de gura, argumentat sau nu, esti de 5 stele michelin. dovada numarul mare de tipe care iti asteapta replicile, intocmai ca tipele alea din filme pt adulti, "deznodamantul". si ma indoiesc ca om fi fost doar fraiere alea care au raspuns. ca sa nu sariti in capul meu, nu jigneam pe nimeni cu comparatia, doar incercam o metafora hiperbolizanta. ma exprim cu picioarele. revenind, dupa efectul discutiilor cu tine, eu zic in felul urmator: acum taci, din respect pt toate femeile care si-au batut capu' si gura cu tine, te pui pe carte, perseverezi, ramai in universitate si urci toate treptele pana la profesor. si devii un mega expert la care or sa caste gura niste puicute aparent naive dar perverse si care or sa te creada vreun mega sex guru, nestiind cata enciclopedia ambulanta esti, dar cat de pur si cast. si cand ti-or face avansuri vreodata, ca deh, nimeni nu scapa, sper doar sa nu le lasi cu ochii in soare controlandu-le. ca nu e frumos. e mai apreciat un barbat care face chiar caritate cu jucaria decat unul care o tine doar pt sine. apropo, vezi ca la iml au ramas fara scula lui terente pt ca s-a alterat. poate or avea nevoie de una noua: nu faci sigur fata s-o inlocuiesti, dar macar pe a ta va scrie: asa arata o jucarie total useless. sa stii ca si terente era tot asa autosuficient, apropo, dar macar avea unmesaj ceva mai "palpitant"

asta e tot ce poti ?
ce usor iti este sa jignesti !
te dezamagesc, dar esti departe de adevar..

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:39
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 02:24:36off topic...nu stiam unde sa postez. cat de proasta poti sa fii sa iti pui astfel de poze pe haicinci

esti invidioasa ? :))

ce ma distreaza atunci cand vezi fetele/femeile vorbind una de alta, criticandu-se, etc . :)

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:46
De la: mirelacm, la data 2008-09-16 10:45:39saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai

nu mai fi arogant sa sustii ca fiind virgin stii sa satisfaci o femeie, habar nu ai despre ce e vb

oo cate si-ar dorii sa fie in locul "saracei" despre care vorbesti tu..

sunt convins ca am sa pot sa o fac pe printesa mea, cea mai fericita din persoana din lume.

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:54
De la: mvlaura, la data 2008-09-16 10:56:50www.asteapta.ro

ok Laura, si ce parere ai despre tentativa promovata de site'ul asta ..?

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:57
Recunosc, nu am avut nervi sa citesc totul, dar fetele ti-au dat raspunsuri bune
Coman, draga, tu chiar crezi in chestia asta, sau ai vrut sa starnesti niste valuri pe aici ?
Eu, ca si femeie care s-a culcat cu un singur barbat in viata ei, nu mi-as fi dorit ca el sa fie virgin, sincer...eram eu destul de speriata, nu era nevoie sa fie si el...un barbat cu experienta este mai sigur pe el, stie ce si cum, ofera o siguranta fetei virgine, nu sta sa vada ce si cum in momentul respectiv...bineinteles, nu trebuie sa aiba carnetelul arhiplin, dar, macar sa fi trecut prin asta de cateva ori inainte sa se atinga de o virgina...
deci, am avut prieten virgin, nu am facut-o cu el , pt ca aveam nevoie sa mi se spuna ca totul e ok si va fi ok, ca va avea grija de mine...niciodata nu mi-a spus si nu mi-a aratat asta, era si el curios si nerabdator...
tipul cu care am facut-o mi-a inspirat liniste , siguranta si incredere de la prima atingere, a stiut ce si cum si unde sa faca...avea experienta, nu am intrebat cate au fost inaintea mea, nu ma intereseaza, ma bucur ca a invatat cand a trebuit...
Repet, e frumos ce zici tu, dar nu stiu pe cat e de ok...si nici macar nu te masturbezi? Zau ca mi-e greu sa cred...

Postat pe 16 Septembrie 2008 11:57
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 11:54:02
De la: mirelacm, la data 2008-09-16 10:45:39saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai

sunt convins ca am sa pot sa o fac pe printesa mea, cea mai fericita din persoana din lume.

Deja o dai in tiganisme si nu mai ai haz
iris_4_ever
Postat pe 16 Septembrie 2008 12:05
buna dimineata iris..

Postat pe 16 Septembrie 2008 12:08
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 11:54:02

Eu ...iar in ceata evident...Vorbesti de fata de pe hi5?Pe ea vrei sa o faci printesa ta? Ce gusturi ai la femei...scuze...am uitat ca nu se discuta gusturile-ups!Pai e bine-daca ea e ceea ce cauti,hop pe ea!
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 12:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenul m-a strigat cu alt nume,al fostei cu cre afost 6 ani... 54 De la: kudika436511 12 Octombrie 2011 20:05
Caracteristicile bãrbatului ideal - studiu de caz 228 De la: scorpio67 21 Aprilie 2010 17:52
Cat de important este marimea sanilor pentru barbati?? help pls 103 De la: yassSmin 15 Ianuarie 2015 14:35
O intrebare 40 De la: kudika046333 3 Septembrie 2009 17:44
CE PARERE AVETI DESPRE FENOMENUL ALAYNA???? 30 De la: anita_ro2007 24 Noiembrie 2008 17:33