Mai multe
|
Mihaela4you, inchiderea topicului chiar ar fi o dovada de lasitate. nu stiu de ce si tu esti deranjata de existenta topicului. daca probabil tu nu esti in stare sa porti o dicutie serioasa (presarata si cu glume - pe care si tu le iei ca "laude"!), atunci du-te si ocupa-ti timpul cu altceva mai util. sau nu incapi pe aici de mine ? nici pe departe nu am intentii gen, sa fie sa fie topicul cel mai nu stiu cum sau alte prostii.
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:05 |
||
|---|---|---|
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 16:00:22hmm..."onoarea nepatata"...oricum foarte subiectiva afirmatia m-am referit in sens strict. Normal ca nu sta onoarea doar in asta, da, sunt subiectiv aici. mie mi se pare un lucru de apreciat ca o fata sa fie virgina pana la gasirea, principiala, a celui cu care doreste sa se casatoreasca. e parerea mea. bine, ca uneori se intampla cazuri ca si cel al Alinei, dar in astfel de ipoteze ce sa faci ?! asta e! oricum, nu ma pronunt pt ca, eu, personal, n-am sa procedez cum a procedat tipul. n-am curiozitatea comparatiei si alte asemenea. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:12 |
||
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-16 16:02:22bine-acum si noi.. la ce ne asteptam de la un baiat care e virgin si extrem de mandru de ,,realizarea,, lui.. oo draga, cred ca nu stii ce vorbesti. ai baut prea multa bere cu fetele, si tu, asa-i ? in cazul asta, nici nu ma asteptam sa dai o replica mai altfel . |
||
|
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:15 |
||
whatever..
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:17 |
||
pana la urma poti sa inchizi sau nu topicul...fiecare cu parerea lui si cu ceea ce simte...sunt si pareri pro,dar si contra...tu trebuie sa-ti urmezi convingerea,dar sa nu te gandesti ca doar asta ti-ar asigura fericirea in casatorie;pe mine una nu m-ar speria in nici un fel sa fiu cu un baiat virgin...ti-am zis am fost cu doi...si totul a fost super atunci...nu au existat momnete de stangacie sau chestii penibile...totul depinde de comunicare,de siguranta sentimentelor d edorinta de a-l face pe celalalt fericit....bine la mine in ambele cazuri exersasem mult inainte..simulari...simulari...simulari... si ti-am zis pot exista persoane care apreciaza asta,unele carora le este indiferent sau unele care or sa fuga ...depinde doar sa gasesti persoana potrivita si sfatul meu ar fi sa o gasesti cat mai repde si sa va casatoriti....k apoi si daca trece prea mult timp.... pot aparea frustrari...sau o s aduni atat dorinta in tine si fantezii k o sa-ti fie greu sa te potolesti si cine stie ce nebunii ajungi sa faci:-P |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:17 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-09 00:06:02 ma intreb doar, dupa ce te vei casatori si iti vei incepe viata sexuala.. cu ce o sa mai fi diferit de ceilalti?
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:19 |
||
|
mi-am adus aminte de un pasaj dintr-o carte despre aceasta tema, carte scrisa de un indian(se stie ca indienii sunt foarte conservatori in privinta sexului inaintea casatoriei). Spunea in carte ca cel mai mare potential sexual este intre varsta de 17-25 de ani, atat la fete cat si la baieti...Consider ca e adevarat tinand cont si de performantele fizice din aceasta perioada... deci ai grija...ca mai ai putin si treci peste aceasta perioada cu cel mai puternic potential sexual cred(EU SINGURA) ca atunci cand ai sa simti cu adevarat gustul sexului ai sa regreti anii in care ai stat "pe tusa" |
||
|
flying_soul Postat pe 16 Septembrie 2008 16:24 |
||
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-16 16:19:13De la: ComanDss, la data 2008-09-09 00:06:02 Iti zic eu ce va raspunde :))) Acela e doar unul din modurile mele de a fi diferit de ceilalti, ca am specificat ca e unul din ele. Si voi fi in contiunare diferit pentru ca eu si sotia mea am fost virgini amandoi !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 16:25 |
||
Aham... ok... whatever... nu incap eu de tine si nici discutiile nu pot sa le port din cauza ta ... esti cel mai gras de pe aici ...O dovada de lasitate? De ce ? Lamureste pe toata lumea, raspunde-le la intrebari, lamureste-te si tu si... cam asta e.... Topicul si-a implinit menirea ... parerea mea... (desi vad ca fetele se amuza copios pe seama acestui subiect si e pacat sa le stric distractia; mai bine ma alatur grupului )P.S. Parca ti-am zis sa te prefaci ca nu-mi citesti mesajul si implicit sa nu-mi raspunzi.Avea dreptate lumea... Al drq de incapatanat esti....
|
||
|
mihaela4you Postat pe 16 Septembrie 2008 16:26 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 16:25:48De la: zuzu_mic, la data 2008-09-16 16:19:13De la: ComanDss, la data 2008-09-09 00:06:02 oricum nu merge.. degeaba ,,a fost,, daca nu mai e.. comparatiile si diferentierile se fac in timpul prezent, nu trecut.. ca toti ,,am fost,, candva..dar cum spuneam.. WHATEVER |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:28 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 15:30:59Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 16:30 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 16:30:33De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 15:30:59Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 16:31 |
||
| Vai, habar n-aveam ca am onoarea nepatata! | ||
|
Kathara Postat pe 16 Septembrie 2008 16:41 |
||
| uof ! nu mai are ochi sa vada acum :))) evident ca se retrage cand vine vorba de o intrebare la care Evident nu are raspuns !:)) | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 16:45 |
||
|
[/quote] Iti zic eu ce va raspunde :))) Acela e doar unul din modurile mele de a fi diferit de ceilalti, ca am specificat ca e unul din ele. Si voi fi in contiunare diferit pentru ca eu si sotia mea am fost virgini amandoi ! [/quote]ai raspuns relativ bine . pt asta iti dau o..BERE! si un
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:48 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 16:31:20De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 16:30:33De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 15:30:59Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 16:48 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 16:48:17 Iti zic eu ce va raspunde :))) Acela e doar unul din modurile mele de a fi diferit de ceilalti, ca am specificat ca e unul din ele. Si voi fi in contiunare diferit pentru ca eu si sotia mea am fost virgini amandoi ! [/quote]ai raspuns relativ bine . pt asta iti dau o..BERE! si un [/quote]diferit de cine coman? De cativa numai.. ca de astia ca voi au fost si sunt o multime.. pe bune acum. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:50 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 16:24:44mi-am adus aminte de un pasaj dintr-o carte despre aceasta tema, carte scrisa de un indian(se stie ca indienii sunt foarte conservatori in privinta sexului inaintea casatoriei). Spunea in carte ca cel mai mare potential sexual este intre varsta de 17-25 de ani, atat la fete cat si la baieti...Consider ca e adevarat tinand cont si de performantele fizice din aceasta perioada... cred ca ai gresit cartea. acuma pe bune! cu riscul de a ma repeta, Eu nu pot fi comparat cu ceilalti. punct! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:50 |
||
De la: mihaela4you, la data 2008-09-16 16:26:46Aham... ok... whatever... nu incap eu de tine si nici discutiile nu pot sa le port din cauza ta ... esti cel mai gras de pe aici nu toata lumea se poate PREFACE, ca tine. nu am ce sa ma prefac, pt ca sunt curat si n-am nimik de ascuns. dar oricum, ai introdus eronat sintagma in context. in fine Mihaele, draga, incapatanarea mea (desi termenul e cam nepotrivit) se explica prin forta cu care cred in masculinitatea mea (care in ncicun caz nu se reduce la faptul ca sunt virgin!), daca intelegi !!! n-am timp sa intru in detalii. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:56 |
||
|
nu m-am prins de o faza: cu adica am gresit cartea?pe bune ce? daca esti atat de informat, sii macar cand e barbatul cel mai potent? si cartea nu am gresit-o(desi nu am inteles cum sa gresesc cartea)...cand atatea dovezi stiintifice(offf iar cu dovezile astea stiintifice) au demonstrat cand omul are cele mai multe capacitati fizice(implicit sexuale)intre aceste varste...la fel cum, cel mai sanatos si cu cele mai putine riscuri este sa nasti un copil intre 20 si 25 de ani acuma pe bune???? m-ai lamurit cu "stiinta ta"...acuma sunt lamurita de tot
|
||
|
flying_soul Postat pe 16 Septembrie 2008 16:59 |
||
sti..Coman...la inceput primul gand m-a dus k esti un baiat mai cu nasul in carte...k sa nu zic ..tocilar...dar dak u esti in poza dupa profilul tau...dap..nu e cum mi-am inchipuit...intradevar rar baieti ca tine..si sincer da..esti d apreciat...k observ majoritatea sunt acum...doar dupa sex...mai au un pic sa fak scheme k sa ajunga la o fata...dar sa recunoastem si fetele din ziua de azi..zic..mersi :) eu iti noresc noroc..sa iti gasesti o fata care sa te merite, stiu dupa felul cum vb ca o vei iubii meul..si o vei trata ca pe o printesa..asa cum ai spus.. ...frumos...doar sa ai noroc...sa poti sa te insori cu ea..si sa ai cum sa o tratezi asa cum spui..dar garantez...k dak vei tine la ea..nu ai cum sa nu-ti treaca ganduri...cum k ai vrea sa fi mai aproape d ea...gandeste-te o saruti...poate...ceva mai mult...o iubesti..e greu..iti spun din propie experienta...apropo..o fata care va pretuii asta ...iti dau un sfat ..va vrea sa o iubesti mult...da..chiar sa te pierzi...d atata iubire....nu sa ai arati k esti barbat..si barbatii iubesc mai altfel..nu stiu c ai inteles din c am scris.... ....
|
||
|
iubi7a_lui Postat pe 16 Septembrie 2008 17:01 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 16:30:33De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 15:30:59Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) iar vorbesti in numele tuturor ? incredibil ce sincopa ai :))) insa, de ma insisti mult, iti demonstrez ca nu sunt incapabil, din absolut nicuiun punct de vedere. cred, ca pot fi mai salbatic -la pat-decat ti-ai putea tu inchipuii. din postarile tale, cred ca esti la fel, dar pe bune ca mi-ai face fatza. asa ca, retrage-ti onorabil cuvintele si nu ma subestima prin etichetari de astea tip petardã!
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:04 |
||
|
Deci , urmeaza concluzia celor 15 pagini Coman , virginul de 22 ani care ridica in slavi virginitatea sa . Frumos , un baiat deosebit,diferit fata de restul barbatilor care din lipsa de alte activitati sociale isi incep viata sexuala fara sa stea sa se intrebe ce le vor oferi printeselor in cea mai frumoasa zi din viata lor. Coman , baiatul minune s-a gandit ca oricat de multa informatie a adunat el pana in prezent cateva pareri ale unora de pe forum l-ar putea ajuta in vreun fel ,desi sustine sus si tare cum ca el le stie deja pe toate de unde vine intrebarea logica :daca tot le stii pe toate de ce ne-ai mai cerut parerea ? Ne da 4 argumente : 1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele. 2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei. 3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea. 4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel). Hai sa vedem ce facem cu argumentele lui 1.diferenta fata de ceilalti nu conta in virginitate 2. respect = virginitate ? rezulta cumva de aici cum ca barbatii experimentati sexual nu au pic de respect fata de partenerele lor sau mi se pare mie ? Argumentele 3 si 4 se bazeaza pe aceasi teorie intelingenta conform caruia se pare ca principala cauza a geloziei si a divortului ar fi fostii parteneri sexuali. Argument lipsit de logica spun eu deoarece un om cu scaun la cap ar sta mult sa analizeze situatia inainte sa spuna o asemenea aberatie. El cica ar cunoaste personal asemenea cazuri , eu una nu cunosc asemenea cazuri pentru ca majoritatea persoanelor care fac parte din anturajul meu sunt oameni normali , oameni care stiu sa aprecieze ceea ce au. ,,problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel)'' ......cat de idiot sa fii incat sa accepti sa te casatoresti cu o persoana ,sa stii ca a avut alti parteneri sexuali inaintea ta si apoi sa incepi sa te certi pe tema asta ? Mah baiatule , ce fel de oameni cunosti tu ? daca apuci sa te duci la altar cu cineva nu mai stai dupa ce trece luna de miere sa faci analiza fostilor parteneri , atata lucru ar trebui sa stii si tu , ca-ti accepti partenerul cu bune si cu rele Bun , avem doua tabere : 90 % sustin ca nu conteaza virginitatea si ca femeile prefera sa aibe un tip experimentat in pat iar 10 % il felicita pentru alegerea facuta. Fiecare cu parerea lui , corect doar ca .....virginul nostru nu se limiteaza la a citi povestile fetelor si a incerca sa inteleaga ceva din ele , mai nou incepe sa comenteze si ajunge la concluzia ca fetele care si-au inceput viata sexuala alaturi de baiatul pe care l-au iubit si nu au ajuns la punctul culminat chiar si dupa o perioada de 2-3 ani de activitate sexuala ....ei bine da , partenerii respectivi sunt batuti in cap,e clar ca astia nu au auzit de comunicare sau ca le-a fost jena sa-si exprime frustrarile sexuale .....nu exista incompatibilitate sexuala intr-un cuplu daca exista respect ,iubire si comunicare .....nu-i asa coman ? Singurul care cunoaste adevarul este el , coman virginul care este pus la punct cu teoria si nu exista riscul ca el sa dea chix in pat de vreme ce este ferm convins de faptul ca ii va asigura fetei 3-4 orgasme pe noapte. Ar trebui sa scrii o carte pe tema asta baiatu' ,poate prostii astia experimentati sexuali invata si ei ceva de la tine . Povestea continua , continua ca de , doar nu era sa ramana asa in coada de peste nu ? trebuia sa aflam ca el ar fi in stare sa dea lectii chiar si celor de 50 ani , la cata experienta are el este ferm convins de acest lucru ......astia de 50 de ani si-au trait viata degeaba pentru ca nu au avut ocazia sa afle din experientele baiatului virgin la 22 de ani . Mai departe deja incepe sa abereze cum ca el este apt sa-si foloseasca degetele si limba ,reusim sa descoperim cu ajutorul lui unde se afla mult cautatul punct g ...evident , la finalul cuvantului shopping in caz nu stiati ....daca femeia este nesatisfacuta o bagi intr-un magazin plin cu de toate si gata orgasmul . Urmeaza vreo 2 pagini in care o da in tigansme asa cum spuneam mai devreme ......poate cuvantul nu este prea potrivit dar cand am vazut mesajul lui : ,,o cate si-ar dorii sa fie in locul "saracei" despre care vorbesti tu....sunt convins ca am sa pot sa o fac pe printesa mea, cea mai fericita din persoana din lume'' ..........parca l-am vazut pe marele smecher de cartier care se lauda cu banii si valoarea lui ....aici nu e vorba de bani corect , e vorba de virginitatea si potenta lui ,potenta nepusa la incercare stim cu totii ca doar el a spus ca e virgin. Daca initial m-a indus in eroare crezand despre el ca e un tip inteligent ....in final am avut o mare dezamagire , mult mai mare decat cea a nefericitei ce va avea ocazia sa-l devirgineze :( Stii care este problema ta nu ? faptul ca ai senzatia ca le stii pe toate ,ca esti la curent cu,corpul uman feminin , ca stii cam pe unde se afla punctul ala G........ce nu intelegi tu este ca femeile sunt diferite , ca oricat de mult ai citi si ai considera ca esti pregatit nu totul consta in sex .....sexul este important intr-o relatie dar nu atat de important incat sa stai sa te pastrezi virgin pentru ca nu cumva sa ai motive de cearta pe tema asta. O sa ai surpriza sa descoperi ca fata e suparata iar tu sa nu ai nici cea mai mica idee de ce.....asa ca intrebi de ce e suparata si ea se streseaza si mai tare din cauza intrebarii tale normale zici tu ......te poti certa cu femeia iubita doar pentru ca i s-a parut ei ca ai dat buna ziua altfel decat era obisnuita ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 17:04 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 16:59:03nu m-am prins de o faza: cu adica am gresit cartea?pe bune ce? daca nu ai inteles, mai citeste odata si ai sa intelegi. incerca sa intelegi si in subtexte. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:08 |
||
| Sti c i-as fi spus eu iubitului meu...eu virgina fiind...sa nu vrea sa faca dragoste cu mine dupa c eu am luat initiativa asta....m-as fi gandit cler..k nu il atrag..k nu sunt destul d frumoasa...k nu ma iubeste...k minte si k are pe altcineva...deci,,,, :( | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 16 Septembrie 2008 17:09 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 17:04:44De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 16:30:33De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 15:30:59Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) iti demonstrez ca nu sunt incapabil, din absolut nicuiun punct de vedere. cred, ca pot fi mai salbatic -la pat-decat ti-ai putea tu inchipuii. din postarile tale, cred ca esti la fel, dar pe bune ca mi-ai face fatza Te-am mai intrebat odata ...pe ce anume te bazezi cand sustii ca nu ti-ar face fatza ? E vorba de penisul tau de marimi gigantice sau ce ? daca nu fumezi si esti in stare sa alergi 5 ore fara sa obosesti asta te transforma intr-o masina de sex ? Apropo de un penis gigant ...eu chiar nu am facut fatza la asa ceva , am avut o tentativa de prieten la care a trebuit sa renunt deoarece dimensiunile organului sau depaseau cu mult limita normala ....baiatu' are mari probleme in a-si gasi o partenera sexuala asa ca sper sa nu te bazezi pe asta atunci cand sustii ca o femeie nu-ti poate face fatza....... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 17:12 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-16 17:01:59sti..Coman...la inceput primul gand m-a dus k esti un baiat mai cu nasul in carte...k sa nu zic ..tocilar...dar dak u esti in poza dupa profilul tau...dap..nu e cum mi-am inchipuit...intradevar rar baieti ca tine..si sincer da..esti d apreciat...k observ majoritatea sunt acum...doar dupa sex...mai au un pic sa fak scheme k sa ajunga la o fata...dar sa recunoastem si fetele din ziua de azi..zic..mersi :) eu iti noresc noroc..sa iti gasesti o fata care sa te merite, stiu dupa felul cum vb ca o vei iubii meul..si o vei trata ca pe o printesa..asa cum ai spus.. in sfarsit te-ai lamurit. daca o spuneam eu direct, se interpreta ca o lauda. de aia zic eu: nu ma comparati cu ceilalti pt ca sunt incomparabil, la propriu si in general. da, inteleg bine ce spui.. mersi pt sfat! e printre putinele pe care iau in considerare. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:13 |
||
| mersi ..mersi | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 16 Septembrie 2008 17:17 |
||
| incomparabil...hmmm....suna ...cam...nasol..nu-mi place, daca vrei sa fi asa..nu trebuie sa te crezi mai superior, pentru k dak o vei face si cu fata d langa tine..nu stiu c va iesii.. | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 16 Septembrie 2008 17:19 |
||
|
pt Iris.. m'da...pricepi multe chestii, dar te zbati si in multe teorii confuze , discutabile si -asemeni femeilor (vorba ta)- cu aplicabilitate diferita, in functie de persoana. apreciez totusi efortul tau, dar se putea si mai bine. hai ca, pe o scara de la 1-10, iti dau 5. te-am pupat. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Efecte secundare imediate si pe termen lung a steroizilor | 12 | De la: Lallz 25 August 2009 16:16 |
| Un articol extrem de bun | 1 | De la: kudika147642 18 Martie 2010 19:11 |
| Curiozitate de femeie ..... Ce isi doresc barbatii de Ziua Barbatului....? | 54 | De la: ocs 14 Mai 2011 12:06 |
|
|
||
| Doar pentru barbati... | 232 | De la: Barbie30 15 Aprilie 2015 22:00 |
| eu 21 de ani, el 20 | 19 | De la: adyna2905 20 Ianuarie 2011 12:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.