Mai multe
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 12:09:01De la: ComanDss, la data 2008-09-16 11:54:02De la: mirelacm, la data 2008-09-16 10:45:39saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai am zis eu ca fata de pe hi5 as vrea sa fie printesa mea ? Ei bine, nu. Treaba ei. Nu am eu dreptul sa o judec. Fiecare fata/femeie e frumoasa in felul ei. Si, oricum, frumusetea interioara conteaza mai mult, pana la urma. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:53 |
||
|---|---|---|
|
frumusetea interioara conteaza atat timp cat fata este virgina,nu? ca daca nu mai e, nu i se mai vede frumusetea interioara |
||
|
flying_soul Postat pe 16 Septembrie 2008 14:57 |
||
De la: oktober, la data 2008-09-16 11:57:50Recunosc, nu am avut nervi sa citesc totul, dar fetele ti-au dat raspunsuri bune da, cred. am unele rezerve, rezultate din numarul mare al celor care spun ca le e frica sa faca dragoste cu un baiat virgin, ca n-au rabdare, etc, dar eu le asigur sa stea linistite pt ca nu e chiar asa. am mai zis, nu ma masturbez, in primul rand pt ca nu imi place . :D de cate ori sa repet ?! |
||
|
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:57 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-16 12:05:02De la: ComanDss, la data 2008-09-16 11:54:02De la: mirelacm, la data 2008-09-16 10:45:39saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai daca astea ti se par tie tiganisme, atunci ti-ai dat examenul in privinta nivelului tau de a judeca astfel de chestiuni ! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:59 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 14:59:00De la: iris_4_ever, la data 2008-09-16 12:05:02De la: ComanDss, la data 2008-09-16 11:54:02De la: mirelacm, la data 2008-09-16 10:45:39saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai Nu cred ca nivelul de judecata este pus sub lupa in momentul de fata dragul meu . Lauda de sine nu miroase bine ar trebui sa stii macar atata lucru la cat de citit esti , chiar nu iti dai seama ca ai inceput sa devii penibil cu laudele astea teoretice si cu iz de satra ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 15:06 |
||
| Nu cred ca nivelul MEU de judecata este pus sub lupa in momentul de fata dragul meu | ||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 15:07 |
||
| raspunde-mi si mie la intrebare te rog frumos | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 15:09 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 12:17:23Draga Coman Draga Sabrina, 1. Tu, ca sa mi te mai adresezi, trebuie sa iti ceri scuze IN MOD PUBLIC pt iesirea din acel mesaj, in care ai vorbit absolut neadecvat, fiindca te-ai enervat degeaba (desi, de regula, stiu ca astfel de iesiri au doar fetele virgine, da, ma rog, tu parca ai zis ca nu mai esti). O fata cu experienta ca tine, trebuie sa vorbeasca frumos. :) 2. te contrazici din START :))). dupa ce la pct 1 zici ca vb in numele tau, la pct 2 deja ai clacat. vad ca ai ceva nativ in a vorbii in numele altora. cred ca ti s-ar potrivii sa fi Avocatul Poporului. (chiar exista o astfel de functie, daca pui cumva la indoiala sintagma). 3. Te deranjez cumva pe tine, prin faptul ca discut cu fetele ? din moment ce am deschis topicul, mi se pare normal sa raspund, macar la intrebarile mai insistente care se pun. daca nu as fi raspuns, ai fi zis (tu si celelalte din 'categoria' ta) probabil ca sunt neserios si alte chestii. nu in ultimul rand, sa stii ca in cercul meu -relativ restrans- de prieteni, circa 80 % sunt fete. e o placere si o distractie sa vorbesti cu ele. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:11 |
||
Am intrat si eu pe forum... (sa mai citesc si eu cate ceva ... desi nu postez pentru ca nu imi place sa creez dezbateri...) si ce sa vad ? am citit absolut toate postarile de pana acum. vreau sa spun ca am ras pe burta Eu tin sa precizez ca vb cu toate persoanele care au postat, cu exceptia lui COMAN. Prin urmare te rog Coman sa te prefaci ca nu ai citit acest post. Un oarecare baiat de 22 de ani virgin se cearta cu toata lumea ce ii raspunde la topic cu idei pe care el nu si le insuseste. Creaza un mare tam-tam pentru ca topicul lui sa fie primul in lista celor mai discutate. Apoi incepe cu autolaudarea,care de fapt e pentru a creea provocari pe care le accepta si apoi tot el le refuza (cica cel mai destept cedeaza primul). Daca el ESTE mai destept de ce nu cere ca topicul sa fie inchis? Cred ca a citit destule pareri (in 15 pagini sau cate sunt) ca sa fie lamurit. Totusi... de ce nu cere ca topicul sa fie inchis? V-ati pus intrebarea? Oare ce cauta el pe acest forum plin de FEMEI ? ![]() PS: L-a cautat cineva pe alte forumuri de curiozitate?
|
||
|
mihaela4you Postat pe 16 Septembrie 2008 15:15 |
||
|
2. Ce mai vrei sa aflii de la noi ? Care iti mai sunt curiozitatile daca esti experimentat si stii sa o faci pe printesa ta cea mai fericita femeie din lume ? Am inteles ! Raspunsul e foarte concret !!! Cum de nu esti capabil sa raspunzi la o intrebare simpla ?? tocmai tu ??? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 15:15 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 00:39:20da.....dar si cei lasi asta era ? :) stii, asta e opinia gresita. insa, daca tot vrei sa vezi ca stiu ce spun, accept din nou provocarea si, te rog chiar sa iti mai aduci inca vreo 2 colege de forum (sau altele), sa-ti dovedesc ca nu sunt ZERO in practica si ca stiu sa aplic teoria ! a! reducem durata la 3 min la fiecare. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:16 |
||
De la: iamonica_kissu, la data 2008-09-16 12:27:13offff....parca o si invidiez pe printesa asta a ta :)))...vb cumva de vreo gonflabila? alta replica simpatica ! :) |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:19 |
||
De la: greenie, la data 2008-09-16 12:40:02draga coman, mersi, inteleg ce spui.. m-a emotionat un pic mesajul tau. in fine sa stii cevrei si sa lupti pt acel lucru e un aspect esential. sunt constient de acest lucru. Pa.
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:23 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 13:06:00poate asa crede ca va obtine succesul de care se tot lauda...facandu-le pe femei sa il astepte la valoarea si farmecul meu, bineinteles ca multe m-ar dorii :P dar, fiindca sunt prea multe, trebuie sa le iau pe rand pe ficare sa vad ce potential au :D |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:26 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 15:26:30De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 13:06:00poate asa crede ca va obtine succesul de care se tot lauda...facandu-le pe femei sa il astepte
|
||
|
iamonica_kissu Postat pe 16 Septembrie 2008 15:28 |
||
|
ok...provocarea revine(desi tu ai acceptat provocarea si ai schimbat regulile, sperand sa nu se mai ofere nici o fata - o sa vedem) doar ca eu am lansat provocarea si eu sunt cea care impune regulile, dar daca se mai ofera 2 fete accept si noile reguli(o sa fie mai interesant)...dar daca nu se ofera pun pariu ca tu renunti iar ati auzit fetelor? care se mai ofera sa ii fie atins punctul G cu limba si degetele in 3 minute de catre ComnaDss? poate fac si eu o licitatie si iese bani din asta
|
||
|
flying_soul Postat pe 16 Septembrie 2008 15:28 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 13:13:24De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 13:06:00poate asa crede ca va obtine succesul de care se tot lauda...facandu-le pe femei sa il astepte lool. ma faci sa rosesc :)) fetelor, ati vrea voi, dar nu cred ca printesa mea este printre voi :P :D multumiti-va cu onoarea de a purta discutii de la distanta :)) (glumesc) |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:29 |
||
Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) Dar cand nu stii raspunsul si te depaseste...te faci ca nu vezi intrebarea sau raspunzi cu o alta intrebare . 2. Ce mai vrei sa aflii de la noi ? Care iti mai sunt curiozitatile daca esti experimentat si stii sa o faci pe printesa ta cea mai fericita femeie din lume ? Dar stai linistit ca noi intelegm cat esti de incAPABIL !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 15:30 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 14:18:50De la: iris_4_ever, la data 2008-09-16 14:13:37Mai fetele , nu stricati bunatate de topic acum cu berea voastra da ? 1. n-am zis eu ca doar prin sex se obtine si pastreaza fericirea. dar este un aspect important si ãsta. 2. concluzia respectiva iti apartine si e o fantezie a ta. nu ca nu m-as descurca cu mai multe odata, dar prima data e mai greu, stiti. :) apoi, eu am zis ca imi doresc sa fiu al unei singure prntese si gata ! n-am sa o dezamagesc pt ca stiu cum sa ma comport cu o femeie. Recunosc ca am tendinta mare de fi prea tandru si romantic :D, asta fiind un defect al meu, dar trebuie neaparat sa ma calmez si sa gasesc remediu si la problema asta, pt ca altfel risti sa devii plicticos si nu mai reprezinti o provocare pt femeie, si api se duce la altul. :D |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:37 |
||
|
Fetelor, nu intelegeti ca el vrea multe provocari pe PM ? Si inca ceva, care dintre voi are adresa lui de mail sa mi o trimita si mie sa-l caut in alte forumuri. (Imi amintesc de cazuri asemanatoare pe alte forumuri; nu ar fi primul care incearca) (Fetele mai vechi poate tin minte de un faimos doctor care era in cardasie cu ANA nu stiu-mai-cum, care trimitea sticlutze cu substante ce se presupunea sa aiba un anumit efect prin posta contra unei sume mari de bani. Tot una dintre noi l-a demascat cand l-a observat pe alte forumuri.) |
||
|
mihaela4you Postat pe 16 Septembrie 2008 15:37 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 14:24:22si sa nu uitam...cea mai tare revelatie...ComanDss poate sa atinga punctul G cu limba :D nu mai insista pe chestia asta..:) am zis ca, printre altele, folosesti si limba. :D in fine |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:38 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 14:27:48nu mai lucrez k ma pierd de tot si reiese un alt rezumat iar nu ai inteles nimic. foarte pe scurt, cand vine vorba de chestii intime intre 2 persoane, nimic nu mi se pare imoral, atata timp cat ei se simt bine si nu deranjeaza ordinea publica! nu esti de acord ? :) In rest, poti fi un crestin de frunte. :D |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:41 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 15:30:59Doamne ma crucesc :))) Deci comanel virginel va asigura ca le va satisface...nu exista urma de indoiala, dupa care s-a intrecut pe el insasi considerandu-se Frumos, modest, destept !!! Iar la finall...ce sa vezi...?? nu e capabil sa raspunda la o intrebare =))))) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 15:43 |
||
De la: tilica2008, la data 2008-09-16 14:43:41Eu sincer ca fata gandeam la fel ca si tine...mi-as fi dorit sa am un singur partener pentru totdeauna...ideea mea era sa fiu a unui singur barbat...insa nu am asteptat suficient ...atunci cand am gasit persoana potrivita si am fost convinsa ca vom ramane impreuna am trecut mai departe...era si el tot la prima experienta si a fost totul foarte frumos ,iar in timp a fost din ce in ce mao bine,am crescut practic amandoi....l-am iubit si l-am respectat enorm...insa dupa un timp lucrurile nu au mai mers asa de bine intre noi fara nici un motiv...ne-am despartit;nu mi-a spus-o atunci,dar el nu vroia sa se casatoaresca cu mine fara sa mai aiba si alte experiente;asa ca l-am pierdut..am suferit enorm si credeam k nu voi mai putea sa fiu cu alt baiat...in timp insa am cunoscut persoana care acum imi este alaturi...un om atent,tandru,iubitor...ne potrivema foarte mult in toate privintele...am ajuns sa-l iubesc...si mi-am zis ca merita sa fiu a lui ,mai ales fiindca el nu mai avusese alte partenere anterior si am apreciat in mod deosebit acest lucru;totul a fost minunat cu el...ne-am potrivit foarte bine de prima data si chiar daca nu mai avusese alte experiente asta nu s-a observat .....relatia noastra dureaza de 2 ani si jumatate;eu am 25 de ani si acum am pus problema casatoriei...adica macar sa ne gandim...si inca nu vrea...de fapt nu stie ce vrea...vrea sa ma aiba pe mine pe viitor,dar pana atunci vrea sa mai fie si cu altele....eu nu am putut sa inteleg asta nici la fostul meu prieten...nici la el....eu as fi vrut sa cunosc doar un singur barbat toata viata...si cu el sunt fericita...nu m-as intreba deloc cum e cu altul, asa ca pe tine te apreciez foarte mult pentru cum gandesti si fiindca esti convins de asta...dar sper sa nu te trezesti la 4-5 ani dupa casatorie ca nu stii cum e si cu altele si ca vrei o "pauza"fiindca atunci vei face rau unei famili...sotiei tale fata de care ai facut un legamant ; asa ar fi mai simplu sa te gandsti bine ..sa fii realist ,sa-ti analizezi obiectiv dorintele si sa-ti satisfaci curiozitatea inainte de a trece la lucruri serioase;eu acum sunt dezorientata cu tot ce mi se intampla si mi se pare ca am fost foarte prostuta si idealista sperand ca un baiat pentru care am fost prima si care a fost primul pentru mine va aprecia asta si nu va cauta altceva...dar in fine poate am avut eu ghinion... inteleg perfect ce spui, desi n-am experienta practica propriu zisa. stii, eu din suflet ma gandesc ca nu as avea nevoie de nicio alta femeie. dar as vrea ca cea pe care o am sa fie deschisa cu mine, ca eu sunt foarte intelegator :D . m-as simtii tare rau daca mi-ar intoarce spatele sau nu m-ar intelege, desi sunt usor de inteles.. Multa dragoste si respect pt tine, in continuare, iti doresc. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:49 |
||
De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 14:57:05frumusetea interioara conteaza atat timp cat fata este virgina,nu? Nu. mi-ar place ca si ea sa fie virgina, dar nu e un lucru peste care nu as putea trece, dar macar in continuare sa fie cinstita cu mine. dar, cred ca pot sa gasesc eu o fata cu onoarea nepatata, chiar daca sunt destul de putine.
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:52 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-16 15:06:40De la: ComanDss, la data 2008-09-16 14:59:00De la: iris_4_ever, la data 2008-09-16 12:05:02De la: ComanDss, la data 2008-09-16 11:54:02De la: mirelacm, la data 2008-09-16 10:45:39saraca femeie...macar cu mainile, degetele sa te descurci ca sincer celalalt instrument...sau sa fie fata egooista si sa ia singura ce tu habar nu ai ce sa-i dai nu ma laud, ci doar imi argumentez raspunsurile. uneori mai fac cate o gluma, dar tu faci pe Dura si te faci ca nu intelegi. E problema ta! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:54 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 15:52:55De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 14:57:05frumusetea interioara conteaza atat timp cat fata este virgina,nu? nu mi se pare ca o fata care nu este virgina (si necasatorita) are ,,onoarea patata,, come on!! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:55 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-16 15:52:55De la: gya_ioana, la data 2008-09-16 14:57:05frumusetea interioara conteaza atat timp cat fata este virgina,nu? onoare nepatata?
|
||
|
iamonica_kissu Postat pe 16 Septembrie 2008 15:56 |
||
|
hmm..."onoarea nepatata"...oricum foarte subiectiva afirmatia cred ca trebuia sa te nasti pe vremea bunicii mele si atunci toate fetele te-ar fi aprobat...desi cred ca baietii ar fi ras de tine chiar si atunci daca tu crezi ca virginitatea ofera onoare unui om...cred ca ar trebui sa iti revizuiesti metodele de evaluare a unui om |
||
|
flying_soul Postat pe 16 Septembrie 2008 16:00 |
||
bine-acum si noi.. la ce ne asteptam de la un baiat care e virgin si extrem de mandru de ,,realizarea,, lui..
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| LA MULTI ANI CALIN! | 54 | De la: alfredodecurtofreco 2 Noiembrie 2010 18:21 |
| Sunt eu nebuna? | 18 | De la: ali_tzik 6 Noiembrie 2009 23:22 |
| ati vrea asa barbat? | 22 | De la: Arutzu28 15 August 2011 18:35 |
|
|
||
| o mica umflatura in zona genitala | 9 | De la: aly_b 27 Februarie 2010 17:45 |
| O relatie ciudata. Prietenie, dragoste? | 39 | De la: RAINBOWLADY 13 Ianuarie 2012 14:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.