Mai multe
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 15:11:42 am impartit multe din parerile tale, am intnetionat sa imi gasesc una si buna, daca intelegi ce vreau sa spun, dupa 3 ani de relatie si singura din viata mea ne'am despartit si avand o noua partenera acum, mi'am dat seama ca am avut o viata sexuala dezastruoasa in care feed-backul era infim si de genul "sa te multumesti ca primesti", cine spune ca o viata sexuala foarte buna nu are nici o influenta asupra relatiei, ori nu are viata sexuala ori are una proasta si incearca sa se duca singur de nas. e bine sa ai vreo doi parteneri sexuali pt a sti cum sta treaba, tu inca nu ai fost pus in situatia sa te intrebi oare cu alta cum ar fi, oare pe alta ai reusi sa o satisfaci mai bine?sa te simti mai bine cu ea in pat? tocmai pt ca nu ti'ai inceput viata sexuala, asteapta doar, o sa vezi singur cum sta treaba, nu vreau sa te jignesc in vreun fe si daca o fac imi cer de pe acum mii de scuze, dar eu cred ca pt tine conteaza mult sa nu isi mai fi bagat nimeni obiectul muncii in fata pe care o alegi si eu am avut diverse ganduri de genul la inceputul vietii mele amoroase. |
||
|
felixcat Postat pe 28 Iunie 2009 14:40 |
||
|---|---|---|
aici se vb numa de sex...de dragoste a auzit cineva?? inainte sau dupa casatorie asta e mai putin important atata timp cat nu se petrece la 15-16 ani...
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 29 Iunie 2009 08:25 |
||
dragoste brune cum ai putut sa zici de asa ceva pe topicul asta?
|
||
|
|
||
|
yumy Postat pe 29 Iunie 2009 08:28 |
||
|
of doamne iar m-a apucat dorul de mascote.... comaneeeee!!!!! termina-si ma sesiunea???? unde dreac' umbli???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iulie 2009 14:48 |
||
De la: yumalai, la data 2009-06-29 08:28:07dragoste nu e voie sa vb de dragoste???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 3 Iulie 2009 10:45 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-03 10:45:41De la: yumalai, la data 2009-06-29 08:28:07dragoste badaaaaaa aici dragoste si in bordelul nostru sex brune
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Iulie 2009 10:49 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-02 14:48:28of doamne iar m-a apucat dorul de mascote.... hai sa strigam in cor: Coooomaaaaannnn!!!! |
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Iulie 2009 16:24 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-03 16:24:04De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-02 14:48:28of doamne iar m-a apucat dorul de mascote.... cooooooooooommmmmmmmmmmmaaaaaaaaaannnnnnnnnn
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 Iulie 2009 11:04 |
||
mai exista virgini? |
||
|
pamela_1 Postat pe 6 Iulie 2009 12:02 |
||
| pff parca mi ai scrie viata mea imi pare rau ca ai trecut prin ce am trecut eu :( asta e ghinioniste suntem noi si blegute ca am crezut | ||
|
Un_chip_de_inger Postat pe 6 Iulie 2009 23:47 |
||
De la: , la data 2008-09-16 14:43:41Eu sincer ca fata gandeam la fel ca si tine...mi-as fi dorit sa am un singur partener pentru totdeauna...ideea mea era sa fiu a unui singur barbat...insa nu am asteptat suficient ...atunci cand am gasit persoana potrivita si am fost convinsa ca vom ramane impreuna am trecut mai departe...era si el tot la prima experienta si a fost totul foarte frumos ,iar in timp a fost din ce in ce mao bine,am crescut practic amandoi....l-am iubit si l-am respectat enorm...insa dupa un timp lucrurile nu au mai mers asa de bine intre noi fara nici un motiv...ne-am despartit;nu mi-a spus-o atunci,dar el nu vroia sa se casatoaresca cu mine fara sa mai aiba si alte experiente;asa ca l-am pierdut..am suferit enorm si credeam k nu voi mai putea sa fiu cu alt baiat...in timp insa am cunoscut persoana care acum imi este alaturi...un om atent,tandru,iubitor...ne potrivema foarte mult in toate privintele...am ajuns sa-l iubesc...si mi-am zis ca merita sa fiu a lui ,mai ales fiindca el nu mai avusese alte partenere anterior si am apreciat in mod deosebit acest lucru;totul a fost minunat cu el...ne-am potrivit foarte bine de prima data si chiar daca nu mai avusese alte experiente asta nu s-a observat .....relatia noastra dureaza de 2 ani si jumatate;eu am 25 de ani si acum am pus problema casatoriei...adica macar sa ne gandim...si inca nu vrea...de fapt nu stie ce vrea...vrea sa ma aiba pe mine pe viitor,dar pana atunci vrea sa mai fie si cu altele....eu nu am putut sa inteleg asta nici la fostul meu prieten...nici la el....eu as fi vrut sa cunosc doar un singur barbat toata viata...si cu el sunt fericita...nu m-as intreba deloc cum e cu altul, asa ca pe tine te apreciez foarte mult pentru cum gandesti si fiindca esti convins de asta...dar sper sa nu te trezesti la 4-5 ani dupa casatorie ca nu stii cum e si cu altele si ca vrei o "pauza"fiindca atunci vei face rau unei famili...sotiei tale fata de care ai facut un legamant ; asa ar fi mai simplu sa te gandsti bine ..sa fii realist ,sa-ti analizezi obiectiv dorintele si sa-ti satisfaci curiozitatea inainte de a trece la lucruri serioase;eu acum sunt dezorientata cu tot ce mi se intampla si mi se pare ca am fost foarte prostuta si idealista sperand ca un baiat pentru care am fost prima si care a fost primul pentru mine va aprecia asta si nu va cauta altceva...dar in fine poate am avut eu ghinion...draga mea din pacate am trecut prin toate astea si eu asta ne a fost soarta si eu am dorit ceva si am avut incredere insa lor nu le pasa{si daca ai fost virginik ce?" asa ca wtf viata i scurta take care |
||
|
Un_chip_de_inger Postat pe 6 Iulie 2009 23:53 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 11:58:04:De la: coffeeta, la data 2009-05-22 11:53:03:sDe la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 sml-happy0180: Noroc Tinele
|
||
|
tinel Postat pe 16 Septembrie 2009 00:04 |
||
Cel mai tare topic din istoria kudicii asta este ! Si chiar asa Coman..unde esti ?
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 11:25 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-02 11:25:30Cel mai tare topic din istoria kudicii asta este ! eu l-as pune pe locul 3.....pe locul 1 e cel al lourdessei! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 11:27 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 11:27:45De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-02 11:25:30Cel mai tare topic din istoria kudicii asta este ! Care care ??? Da sa vad ! Alta virgina ? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 11:32 |
||
| pfffff.....e destul de vechi....5 min si revin! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 11:34 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24972/avortul-este-o-crima-groaznica/1.html o mostra pe celelalte nu le mai gasesc...numai are contu...
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 11:40 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 11:40:35http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24972/avortul-este-o-crima-groaznica/1.html OMFG !:))))))))))))) Deci oricum n`o scoti la cap cu cei care nu sunt pusi in siatuatia respectiva.. Nici eu nu`s de acord cu avortul...pt k nu am ajuns ink acolo..dar dak azi as afla k`s gravida nu cred k as face un copil..:)) ma rog off topic !:)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 13:40 |
||
mai....nici eu nu sunt de acord! n-am facut si daca s-o nimeri sa ma ia " pe nepregatite" n-o sa-l dau afara! da' nu stau sa fac o religie din asta! sa arunc mii de bolovani in cele care au trecut prin asta! fiecare face ce stie mai bine cu viata lui!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 13:45 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 13:45:34mai....nici eu nu sunt de acord! n-am facut si daca s-o nimeri sa ma ia " pe nepregatite" n-o sa-l dau afara! da' nu stau sa fac o religie din asta! sa arunc mii de bolovani in cele care au trecut prin asta! fiecare face ce stie mai bine cu viata lui! corect ! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 13:53 |
||
|
CCCCooooommmmmmaaaaneeeee mai matracucule mai esti virgin au ba???? oooo Doamne cat am mai ras pe topicul asta. comeneeee mancati-ar pisica ficatii mai da o mostra de intelepciune pe acilea ca ma vaduvisi de o portie zdravana de ras.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Februarie 2010 21:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeia perfecta? | 135 | De la: adintz 23 Iulie 2009 13:14 |
| Oare ce simte pt mine? | 6 | De la: desi_desiree 12 Iulie 2010 01:58 |
| ma place dar nu face nimic | 22 | De la: pink_lipi 26 Iulie 2009 16:36 |
|
|
||
| PARERI | 33 | De la: one_size 8 Mai 2010 18:35 |
| cum sa o inteleg si pe asta | 39 | De la: pacifista 8 Septembrie 2009 13:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.