Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-05-20 22:56:11Sa iti raspund, Ioana. Tu ceri niste dovezi care nu exista in viata reala, respectiv faptul ca virginitatea partenerilor se sfarseste cu orgasme multiple, ca in cartile de amor. Nu stiu daca tu chiar crezi ceea ce spui - tind sa cred ca nu, altfel nu ai cauta confirmarea ideilor tale de catre alti oameni. Draga Kathara, Ma bucur ca ai revenit cu un mesaj pentru mine! Chiar as putea spune ca ti-am simtit lipsa cumva pe acest topic, pentru ca spre deosebire de alte persoane, am apreciat seriozitatea ta de a te exprima, ca si logica de altfel! 1. Mai, nu am scris niciodata sau sugerat ca prima noapte a celor doi virgini se va sfarsi in orgasme multiple (desi am citit pe topic de cel putin un astfel de caz sau poate nu am inteles eu bine ce a exprimat respectiva persoana si ar trebui sa o mai intreb) si tin minte clar ca am mai avut acesta discutie cu tine. Personal, nu am intalnit persoane care sa fi trecut prin asa ceva (cu exceptia unui prieten care era virgin si a facut-o pe tipa respectiva sa aiba orgasm, insa ea nu era virgina, asa ca nu cred ca se pune). Din ceea ce am vazut cu ochii mei insa, consider ca dupa mai multe incercari, daca exista dragoste adevarata intre parteneri apare si orgasmul si ideea e mult mai complexa de atat, in sensul ca si daca nu ar exista orgasm dragostea dintre parteneri conteaza cel mai mult si cu ajutorul ei omul poate infrunta orice, atata timp cat e sincer cu el insusi si cu cei din jurul lui. 2. Lucrurile de la punctul 1 le cred 100%, pentru ca si eu daca am dragoste in inima mea, importanta pentru mine este afectiunea persoanei de langa mine si comunicarea sufleteasca pe care o avem intre noi si apoi placerea sau deloc placerea ca sa zic asa, in sensul ca ce te faci daca sotul tau sufera un accident si nu mai puteti face sex timp de 4 ani? O sa-l inseli cu altul strict pentru placere? Placerea mi se pare de moment si nu suplineste nici pe departe trairea interioara (cum este ea exprimata in ortodoxie) pe care ar trebui sa o aiba fiecare om, care de alfel mi se pare a fi motivul pentru care noi traim pe acest pamant. 3. Nu caut aprobare din partea nimanui, doresc doar sa discut anumite teme. Motivul pentru care am intrat in asa ceva (si anume a incepe a posta diverse mesaje pe acest topic) il vei gasi la pagina 75, pentru ca sincera sa fiu, am obosit demult a-l mai posta. Numai bine like always, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 20 Mai 2009 23:43 |
||
|---|---|---|
| Si cum ramane cu durerea? Daca cineva care te iubeste iti face rau constant pentru ca sa ii fie lui bine, il mai poti iubi? | ||
|
Kathara Postat pe 20 Mai 2009 23:46 |
||
De la: Kathara, la data 2009-05-20 23:46:15Si cum ramane cu durerea? Daca cineva care te iubeste iti face rau constant pentru ca sa ii fie lui bine, il mai poti iubi? Pai tu numesti asta iubire? |
||
|
|
||
|
ioanao2 Postat pe 20 Mai 2009 23:50 |
||
| Da, dar la asta se poate rezuma sexul cu cineva care e nou la treaba asta. E vorba pur si simplu de incapacitatea de a te controla, ce vine din lipsa de experienta. | ||
|
Kathara Postat pe 20 Mai 2009 23:54 |
||
De la: Kathara, la data 2009-05-20 23:54:53Da, dar la asta se poate rezuma sexul cu cineva care e nou la treaba asta. E vorba pur si simplu de incapacitatea de a te controla, ce vine din lipsa de experienta. 1. Mi se pare normal daca tipa e virgina sa o doara in momentul penetrarii. Adica asa am inteles ca se intampla in majoritatea cazurilor, insa am intalnit si tipa care avea himenul mult mai mic (practic era doar o bucatica) din nastere si teoretic ea era inca virgina, desi facuse sex de nu stiu cat timp (in sensul ca respectiva bucatica ramasese inca acolo), iar ginecologul i-a zis sa stea linistita fiindca mai exista astfel de cazuri. Personal, nu am auzit de tipa care sa fie dezvirginitata fara durere, in afara de cazul tipei de mai sus. Banuiesc ca tu pui problema in sensul ca daca tipul nu mai e virgin, stie sa se controleze mai bine in a te durea mai putin, insa sincer din punctul meu de vedere asta inseamna ca pentru tine e mai important acest lucru si anume sa te doara mai putin decat daca exista sau nu dragoste intre voi doi. Pentru ca daca ar exista, ar mai conta pentru tine daca tipul respectiv e sau nu virgin, implicit ar mai conta daca te doare mai mult sau mai putin (si ne referim aici doar la o singura data adica cand se produce deflorarea, cel mult de cateva ori (in cazul in care himenul este mai gros, am intalnit si astfel de cazuri))? Eu nu cred ca ar mai conta acest lucru fata de iubirea voastra, in cazul in care e iubire pe bune. 2. Chiar si virgin, crede-ma in cazul in care te iubeste cu adevarat, se va preocupa tot timpul sa-ti fie tie bine, chiar si asa fara experienta cum e si bineinteles si tu vei face acelasi lucru pentru el, in cazul in care il iubesti pe bune. Am citit exemple concrete pe acest topic, am intalnit si in viata reala exemple de astfel de cupluri, care au reusit sa depaseasca probleme de natura sexuala cu ajutorul comunicarii si al afectiunii sufletesti reciproce pe care si-o poarta. 3. O sa ma interesez daca nu exista tehnici pentru un virgin de a invata sa se poata controla cat de cat pentru a-i fi mai bine si partenerei lui, pentru ca am citit undeva parca ca ar fi si nu neaparat dupa ultimile studii realizate, ci se cunosc din vechime, insa nu sustin nimic pana nu verific din nou. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Mai 2009 00:43 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 Draga Coman, Eu inteleg ca tu doresti sa fii obiectiv si nu neaparat aparator al violatorilor, insa sincer dupa felul cum te-ai exprimat, parerea mea e ca iar ai lasat de dorit si de sugerat lucruri care pun sub semnul intrebarii modul tau de analiza. Tu ceri oamenilor sa fie obiectivi, ok, inteleg, insa tu insuti ai citit mai intai toate mesajele si ai analizat ceea ce a scris Mitica ca apoi sa judeci de ce celelalte persoane au scris ceea ce au scris? Mie una cel putin mi s-a parut ca mesajele tale au picat ca musca in lapte. Poti sa te superi pe mine, dar sincer, daca doresti sa exprimi ceva fa-o pana la capat, pentru ca altfel s-ar putea sa lasi o impresie gresita si lumea sa murmure pe la spatele tau si apoi vii si ii intrebi cu inocenta de ce murmura? Mi se pare un mod total aiurea de abordare a unei probleme, in sensul ca ori o discuti pana la capat ori de ce te mai bagi? Doar asa sa creezi rumoare in public cum s-ar zice? Daca consideri ca am gresit cu ceva in modul meu de analiza a ultimelor tale mesaje, te ascult ca de obicei. Numai bine, Ioana P.S. Ca sa nu mai zic de faza cand ai sarit ca de ce ii interzic eu lui Mitica sa mai scrie, cand era vorba de cu totul alt lucru si anume de o promisiune pe care mi-a facut-o dansul mie, dupa ce l-am rugat frumos sa se retraga pentru ca am considerat ca nu are nici un drept sa faca morala avand trecutul pe care il are, fiindca altfel m-as fi retras eu. Ma gandesc ca daca ai fi citit mesajele cu pricina ai fi priceput si acest lucru si nu te-ai mai fi grabit in a aprecia lucrurile in mod incorect! |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Mai 2009 15:36 |
||
De la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 mai kudicel te supara adevarul?! ce sa-i faci asa sunt eu mai brutal de sincera pai eu te-am ranit ca sa te impac...offf...greu greu... adica nu ma mai vrei?vai vai vai iar vrei sa ma sinuomor?! razbunatorule acum m-ai facut tu sa sufar! offf offf nu mai pot
|
||
|
coffeeta Postat pe 22 Mai 2009 11:53 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-22 11:53:03:sDe la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 ml-love0049: Coffeeta, scuze ca intervin, te rog si eu urgent ceva ;posteaza ceva la adresa mea, ce vrei tu, poti sa ma injuri, ori ce numai sa vad litere.-ca vreau eu sa vad ceva >
|
||
|
tinel Postat pe 22 Mai 2009 11:58 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-05-21 15:36:38De la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 Ioana, spune ceva la adresa mea, orice, sa vad eu cuvinte!
|
||
|
tinel Postat pe 22 Mai 2009 15:07 |
||
Comannne, ce faci domnule ? Ioana, scuza-ma ca ma bagai pe topicul asta, nu-mi incalcai promisiunea, dar e singura modalitate sa te salut, de fapt pe toti:;. eu va salut de pe Grace, eu nu mai apartin siteului Kudika.! Cineva [ stiu cine ] a facut reclamatie la conducerea KUDIKA ca injur, jignesc, postez cuvinte jignitoare la toti, clipuri si imagini compromitatoare, !!!! si tot ce e mai rau.Rezultatul? fara sa cerceteze,excluderea definitiva din siteul Kudika, un site neserios., dar eu printr-un program anume din Grace pot sa intru cand vreau . ! Veniti pe Grace, ei nu executa fara sa cerceteze.! Ioana , mi-au placut postarile cu tine, esti inteligenta, iar cu violul asa e Ioana, regret fapta asta,si sa-l uitam .. ! Daca vrei sa ne mai contrazicem, vino pe Grace., sau [ si ] pe mess ,daca nu credeti dati click pe poza din avatarul meu , !Asa ca , bai bai Kudika !
|
||
|
tinel Postat pe 22 Mai 2009 19:44 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 19:44:29 da ma sa venim sa ne mai explici tu cum ai violat-o pe aia si ai scuze nu?
|
||
|
coffeeta Postat pe 22 Mai 2009 20:07 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-05-22 20:07:44De la: tinel, la data 2009-05-22 19:44:29 cofy
|
||
|
yumy Postat pe 22 Mai 2009 20:10 |
||
De la: yumalai, la data 2009-05-22 20:10:52De la: coffeeta, la data 2009-05-22 20:07:44De la: tinel, la data 2009-05-22 19:44:29
|
||
|
coffeeta Postat pe 22 Mai 2009 20:17 |
||
|
Omu' asta n-a aflat ca Grace e tot al InternetCorpului? si ca sunt aceeasi admini? Moama mi-as face cont acolo doar ca sa-l raportez p-asta
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 23 Mai 2009 02:21 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-23 02:21:43Omu' asta n-a aflat ca Grace e tot al InternetCorpului? si ca sunt aceeasi admini? Pisicuta, eu vorbesc cu un program special de pe Grace,care e cam riscant,eu ocupandu-ma ca programator depanator PC, asa ca azi il voi scoate din aparat . Nu pisicuta cele doua siteuri or fi ele tot pe net , nu au acelasi administrator.! fa-ti cont pe Grace, pe siteul " NU CRED CA DACA MA CASATORESC VIRGINA E RUSINE " si ma gasesti acolo, ca sa ma poti raporta si reclama cui vrei ! poate nu mai intram acum , dar aseara am primit trei mesaje pe privat , de pe Kudika ., vreau sa spun ca cu acest program nu pot sa citesc mesajele pe privat, Ioana , daca vrei sa discutam despre ori ce, fa-ti cont pe Grace sau mess la mitica _ mitaru, daca nu, atunci , cu bine !! pa!
|
||
|
tinel Postat pe 23 Mai 2009 09:03 |
||
| nea mitica, trece=ma si pe mine, nu ti=am facut reclamatie inca, dar urmeaza. si daca ar fi dupa mine ti=as face una direct la politie. poate, totusi, daca le trimit un link se autosesizeaza, ce zici | ||
|
Kathara Postat pe 23 Mai 2009 10:09 |
||
|
LOOOMEEE !!!! NU POT SA CRED SI MI-E GREU SA ACCEPT DAR ASTA E ... INCA MAI BATEM PASUL PE LOC PE LANGA GUNOAIE ALDE "STIM NOI CINE" CARE REGRETA SUCCESUL DE PE KUDIKA, SITE DE RAHAT PE CARE TOTUSI NU L-A PARASIT DE TOT PENTRU CA ARE EL MOTIVELE LUI... ETC URMATI-L PE GRACE DACA VA E DOR DE EL DAR TREZIREA !!!! DACA NU STITI, INVATATI SA IGNORATI MITOCANIA SI NU-I MAI RASPUNDETI ANIMALULUI (imi cer scuze patrupedelor si celorlalte vietati pentru ignirea publica) "DACA TE BAGI IN TARATE, TE MANANCA PORCII" ASA CA GRIJA MARE PANA UNDE VA COBORATI, CA POATE CHIAR NU MERITA Toate cele bune si bafta in sesiune
|
||
|
Loryya Postat pe 23 Mai 2009 18:57 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 11:58:04De la: coffeeta, la data 2009-05-22 11:53:03:sDe la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 LOOL !!! Cate o injuratura in schimbul unei flori ?! |
||
|
Postat pe 24 Mai 2009 21:10 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 15:07:58[ Incredibil !
|
||
|
Postat pe 24 Mai 2009 21:15 |
||
|
Ia uite, s-a intors violatorul. Caaah, bleahhhh. Coman, vreau sa-mi cer scuze. Int-un post de-al meu ti-a mzis ca vei ajunge ca nea mitica, sau mai rau. Chiar nu ai cum sa ajungi in halul asta, decat daca esti vreun nenorocit. Ceea ce, sincer ,nu te vad... (pe vremea aia nu stiam ce a facut Sf. mitica) Oricum tot nu sunt de acord cu tine, dar violator nu esti. Mitica, tinel, ia zi, ce-ai mai violat zilele astea? Acid sufluric ti-as turna pe mutra aia pocita de violator. |
||
|
Irinaenache Postat pe 25 Mai 2009 02:10 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 11:58:04De la: coffeeta, la data 2009-05-22 11:53:03:sDe la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 |
||
|
kudika017520 Postat pe 25 Mai 2009 21:17 |
||
|
Sfatul meu este sa ramai virgin pana la casatorie!!! Sunt multe fete care apreciaza acest lucru,iar tu nu cauti orice fel de fata,ci una care sa fie diferita de celelte...asa ca ai incredere ca o vei gasi!!! CAUT-O!!! Dar nu in discoteca, ci in Biserica! Ea va sti sa te aprecieze si sa-ti fie fidela toata viata!!! Daca nu te deranjaza...cati ani ai?... |
||
|
Marul Postat pe 28 Mai 2009 22:09 |
||
De la: Marul, la data 2009-05-28 22:09:17Sfatul meu este sa ramai virgin pana la casatorie!!! il vrei tu?? |
||
|
bruneagra25 Postat pe 1 Iunie 2009 09:17 |
||
De la: Marul, la data 2009-05-28 22:09:17Sfatul meu este sa ramai virgin pana la casatorie!!! comneeeeeee....iote vergina pe care o catai
|
||
|
coffeeta Postat pe 1 Iunie 2009 11:03 |
||
OMG!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
deea_20 Postat pe 1 Iunie 2009 23:14 |
||
|
ooohoooo dar am lipsit si topicul asta crapa incet dar sigur... rusinica ..mai comane mai unde umblii?? gasisi printesica au ba???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Iunie 2009 20:10 |
||
V-ati hotarat???!! Cum faceti??? Inainte,,,sau dupa???!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 22 Iunie 2009 15:20 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 11:58:04De la: coffeeta, la data 2009-05-22 11:53:03:sDe la: Comannn, la data 2009-05-20 23:33:26 |
||
|
kudika017520 Postat pe 22 Iunie 2009 15:20 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-06-22 15:20:13 V-ati hotarat???!! Cum faceti??? Inainte,,,sau dupa???!! eu vreau si inainte si dupa.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 23 Iunie 2009 21:14 |
||
|
comaneeeeee !!!! unde esti mami? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Iunie 2009 11:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sa am incredere in el? | 12 | De la: kudika052198 19 Aprilie 2010 13:58 |
| Sa ma despart sau nu de iubitul meu?! | 17 | De la: BUBU_84 21 Decembrie 2012 15:54 |
| Colegul de serviciu | 13 | De la: kudika_9046 7 Iunie 2012 16:55 |
|
|
||
| Caracteristicile bãrbatului ideal - studiu de caz | 228 | De la: scorpio67 21 Aprilie 2010 17:52 |
| ce ati face in urmatoarea situatie? | 43 | De la: darksukkubus69 8 Noiembrie 2009 22:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.