De la: deea_20, la data 2009-03-14 16:13:23INDISCRETA??????????????????????? Hai ca imi place!Din moment ce faci pe zmeul si sustii ca trebuie sa argumentam afiramatiile,de ce nu esti capabil sa sustii si tu prin exemple concrete ceea ce spui.Si nu este vorba de indiscretie,este vorba ca te dai prea mare si tare dar nu poti sa aduci un argument solid!Din toata asta reiese ca vorbesti doar ca sa te aflii in treaba.Si imi lasi impresia ca nu esti absolut deloc asa cum sustii ca esti!
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:12
|
De la: deea_20, la data 2009-03-14 16:17:38Te dai mare si tare.Ok,toate ne-am prins de asta!Dar dovedeste-o!Arata-ne ca esti asa cum zici!Demonstreaza-ne prin argumente solide!Atata iti cer!Argumente care sa nu le putem contrazice!Esti in stare? Eu una nu prea cred!
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:13
|
De la: deea_20, la data 2009-03-15 02:15:33De la: UmorulArogant, la data 2009-02-28 00:42:35Da bine'nteles. Niciun fel de probleme in sensul asta.
Ma bucur ca ai inteles ! :)
Atata ca, nu vreau o duzina de femei.:D
E suficient una. Aceea va fi o printzesa tare fericita.
Am atatea provocari pt ea, atatea lucruri sa-i povestesc, ca poate nici in 2 vieti n-as termina.:p
Ce provocari atat de interesante poti da?Ce lucruri extraordinare ai de povestit incat sa o vrajesti?Din moment e te dai asa de tare de ce nu exemplific?Sau o sa spui ca ma depaseste situatia?Pune-ma la incercare sa vedem care pe care!
Spuneai cu cateva pagini in urma ca a fi barbat/femeie nu inseamna sa iti fii inceput viata sexuala si ca aceasta calitate o poti dobandi prin maniere,cultura,etc!Demonstreaza ca esti barbat!
Demonstreaza ca esti asa cum sustii !
|
|
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:13
|
De la: Comannn, la data 2009-03-15 20:04:53Alinamoisa,
Mersi,
SuccesE !
Ema,
Stai linistita, nu te enerva si nu SPERA ca ai reusit sa ma pui in vreo lumina neplacuta,..dragutzã. :) Nu e nimic incriminabil in ceea ce am spus ! Cine are putina minte, intelege ceea ce am spus.
STIE Pisoiul DE CE a primit acel raspuns !
Adevarul e ca am fost prea SINCER cu ea. Nici nu puteam fi altfel. Doar nu puteam sa o mint si sa o felicit pentru ca e...
Si, DA, o sa o tin cu "tampeniile" CAT O SA VREAU. Daca de asta nu poti tu adormii
Dor_a, te plictisesti destul de mult, se pare. Cealalta, de mai sus, la fel.
Deea, lasa testele la o parte :) Nu esti tu cea careia trebuie sa-i *demonstrez ceva !
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:14
|
De la: deea_20, la data 2009-03-15 23:10:54De la: UmorulArogant, la data 2009-03-15 20:04:53Alinamoisa,
Mersi,
SuccesE !
Ema,
Stai linistita, nu te enerva si nu SPERA ca ai reusit sa ma pui in vreo lumina neplacuta,..dragutzã. :) Nu e nimic incriminabil in ceea ce am spus ! Cine are putina minte, intelege ceea ce am spus.
STIE Pisoiul DE CE a primit acel raspuns !
Adevarul e ca am fost prea SINCER cu ea. Nici nu puteam fi altfel. Doar nu puteam sa o mint si sa o felicit pentru ca e...
Si, DA, o sa o tin cu "tampeniile" CAT O SA VREAU. Daca de asta nu poti tu adormii
Dor_a, te plictisesti destul de mult, se pare. Cealalta, de mai sus, la fel.
Deea, lasa testele la o parte :) Nu esti tu cea careia trebuie sa-i *demonstrez ceva !
Se pare ca nu ai inteles exact la ce ma refeream! Nu terbuie sa-mi exemplific MIE in mod special.Ti-am cerut sa dovedesti cu ce esti asa special.Stii proverbul: "lauda de sine nu miroase a bine"...Dar daca tot te dai atat de zmeu de ce nu dovedesti TUTUROR ca esti cu adevarat asa!Si eu pot sa zic ca pot face un barbat sa stea langa mine,sa-l vrajesc cu nu stiu ce texte filosofice,etc!Nu e greu sa te lauzi....e greu sa dovedesti ca laudele sunt Construie pe o baza reala!Dar din moment ce sustii o traba ,argumenteaz-o!Ce este asa de greu?Cu raspunsurile care le-ai dat nu faci altceva decat sa arati ca doar gura este de tine.Sincer acum,chiar credeam ca esti o persoana cu multe calitati dar vad ca nu poti sa dovedesti asta.Imi pare rau dar am impresia ca nu esti decat un papagal....
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:15
|
De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:13:32De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:31:13Nu 'inteleg' de ce destul de multi o admira pe Deea asta, care, dupa mine, mi se pare a fi oarecum paralela cu realitatea desi intentii rele nu prea are ea..Cauta si ea fericirea idem celorlalti, dar intr-un mod putin naiv. Inca esti legata considerabil, de copilarie!
Esti insa la inceput de drum si ar fi sa zicem explicabil
Totusi, tipele astea mai experimentate de pe forum ar trebuii sa te modeleze putin !
Sunt invidios si gelos pe Deea asta ! --> I declar razboi !
Din nou "tot respectul"! Zici tu sa-i mai acord o sansa exului dar din moment ce eu mi-am gasit fericirea alaturi de un altul de ce sa-i dau cu piciorul?
Nu este vorba de admiratie aici,este vorba de oameni care apreciaza felul meu de a gandi si nimic mai mult!La fel cum si eu apreciez gandirea altora.
De ce spui tu ca sunt paralela cu realitatea?Un exemplu concret,te rog frumos daca esti in stare!Si nu,nu caut fericirea ca am gasit-o deja!Ceea ce caut,atat eu cat si partenerul meu este sa mentinem relatia cre ne leaga cu tot ceea ce implica ea(fericire,iubire,respect,fidelitate,comunicare,sinceritate,etc.).De ce spui ca intr-un mod naiv?Argumenteaza,daca doresti si esti capabil.Legata inca de copilarie?Ce te face sa spui asta?Din nou solicit argumente!La inceput de drum?Depinde la ce te referi!Cum sa fiu modelata?In ce sens?Exemplu,te rog!
Daca stau si ma gandesc,acum ceva timp ti-am cerut niste argumente solide,dar te faci ca ploua.Si asta pt ca nu esti in stare sa le dai.Ca sa zic frumos,cam vorbeste gura fara tine.Diferenta dintre noi este ca eu vorbesc numai din experienta proprie si din cartile citite.Atat!Vorbesc numai cand pot argumenta solid afirmatiile facute.Si mai e ceva:atunci cand nu am dreptate stiu sa recunosc asta si nu comentez doar de dragul de a fi"cea mai tare din parcare"!
La inceputul discutiei ai cerut argumente solide la afirmatiile facute!Tu de ce nu esti capabil sa faci la fel?
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:27
|
|
Poftim dragul meu Coman!Acestea sunt mesajele in care iti ceream argumente solide.Inca astept sa vii cu ele!
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:29
|
Nu va suparati... da' aci' e "Tanar si nelinistit"??
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Mai 2009 00:34
|
Nu va suparati... da' aci' e "Tanar si nelinistit"??
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Mai 2009 00:34
|
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 00:34:30Nu va suparati... da' aci' e "Tanar si nelinistit"??
Cam asa ceva.Mai degraba "Tanar,virgin si nelinistit"
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:41
|
e si asta o chestie... ca vad ca nu se mai termina povestea...
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Mai 2009 00:44
|
|
o sa ajunga la mult mai multe pagini.ca deh,unii se cred atat de destepti incat incearca sa ne bage pe gat idioteniile lor,altii se dau drept sfinti si merita sa speli pe jos cu ei,etc.etc.....
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 00:54
|
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
1. Diferit nu inseamna neaparat mai bun.
2.Nu e o foma de respect atata timp cat inca nu stii pe cine "respecti" din punctul asta de vedere. E o forma de a ta de a spune "uite ce sacrificiu am facut pt tine"
3.Poate fi prima in viatza ta in alte moduri
4. problema partenerilor distruge o casnicie cand e vorba de parteneri DIN TIMPUL casatoriei. Nu cred ca sotia ta se va desparti de tine pt ai avut o partenera in liceu acum 10 ani si de care nu mai stii nimic si nici nu vrei sa stii.
1. Ce inseamna matura din paranteza. Si sa stii ca oamenii te apreciaza si pt alte lucruri. Daca ai sa gasesti o fata care te apreciaza DOAR pt prestatia ta in pat sa stii ca esti ghinionist.
2. "Faptul ca nu agreez relatii partenere imature". Esti un standard de maturitate sau te consideri mult peste ceilalti pt ca nu ai facut sex/dragoste pana acum. Din punctul altora de vedere tu esti imatur.
3. Daca tine cat de cat la tine va avea rabdare pana inveti, iar daca ai pretentia sa gasesti si tu o fata virgina veti invata impreuna deci asta nu cred ca va fi o problema.
Acum eu nu inteleg de ce ai deschis acest subiect, crezi ca te poate invata aici cineva cum sa scapi de virginitate, te poate invata care e diferenta intre a face dragoste si a face sex?
Sfatul meu, gaseste persoana care e sufleteste aproape de tine, nu virgina, si fii pregatit sa renunti la mai mutle pt ea.
|
remoter Postat pe 13 Mai 2009 01:03
|
De la: remoter, la data 2009-05-13 01:03:20De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
1. Diferit nu inseamna neaparat mai bun.
2.Nu e o foma de respect atata timp cat inca nu stii pe cine "respecti" din punctul asta de vedere. E o forma de a ta de a spune "uite ce sacrificiu am facut pt tine"
3.Poate fi prima in viatza ta in alte moduri
4. problema partenerilor distruge o casnicie cand e vorba de parteneri DIN TIMPUL casatoriei. Nu cred ca sotia ta se va desparti de tine pt ai avut o partenera in liceu acum 10 ani si de care nu mai stii nimic si nici nu vrei sa stii.
1. Ce inseamna matura din paranteza. Si sa stii ca oamenii te apreciaza si pt alte lucruri. Daca ai sa gasesti o fata care te apreciaza DOAR pt prestatia ta in pat sa stii ca esti ghinionist.
2. "Faptul ca nu agreez relatii partenere imature". Esti un standard de maturitate sau te consideri mult peste ceilalti pt ca nu ai facut sex/dragoste pana acum. Din punctul altora de vedere tu esti imatur.
3. Daca tine cat de cat la tine va avea rabdare pana inveti, iar daca ai pretentia sa gasesti si tu o fata virgina veti invata impreuna deci asta nu cred ca va fi o problema.
Acum eu nu inteleg de ce ai deschis acest subiect, crezi ca te poate invata aici cineva cum sa scapi de virginitate, te poate invata care e diferenta intre a face dragoste si a face sex?
Sfatul meu, gaseste persoana care e sufleteste aproape de tine, nu virgina, si fii pregatit sa renunti la mai mutle pt ea.
Iti spun eu ce cauta:sa fie admirat de toti pt modul sau de gandire.Iar cei care nu sunt de acord cu el gasesti in aceste pagini ce "patesc".
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 01:12
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-12 16:03:26Ioana, cam 80% din cei care am scris in ultima vreme nu ne-am supara deloc, dar deloc, daca n-ai mai raspunde.
Daca nu ma crezi, facem un sondaj
|
coffeeta Postat pe 13 Mai 2009 07:20
|
De la: deea_20, la data 2009-05-13 00:27:12De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:13:32De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:31:13Nu 'inteleg' de ce destul de multi o admira pe Deea asta, care, dupa mine, mi se pare a fi oarecum paralela cu realitatea desi intentii rele nu prea are ea..Cauta si ea fericirea idem celorlalti, dar intr-un mod putin naiv. Inca esti legata considerabil, de copilarie!
Totusi, tipele astea mai experimentate de pe forum ar trebuii sa te modeleze putin !
Din nou "tot respectul"! Zici tu sa-i mai acord o sansa exului dar din moment ce eu mi-am gasit fericirea alaturi de un altul de ce sa-i dau cu piciorul?
Nu este vorba de admiratie aici,este vorba de oameni care apreciaza felul meu de a gandi si nimic mai mult!La fel cum si eu apreciez gandirea altora.
De ce spui tu ca sunt paralela cu realitatea?Un exemplu concret,te rog frumos daca esti in stare!Si nu,nu caut fericirea ca am gasit-o deja!Ceea ce caut,atat eu cat si partenerul meu este sa mentinem relatia cre ne leaga cu tot ceea ce implica ea(fericire,iubire,respect,fidelitate,comunicare,sinceritate,etc.).De ce spui ca intr-un mod naiv?Argumenteaza,daca doresti si esti capabil.Legata inca de copilarie?Ce te face sa spui asta?Din nou solicit argumente!La inceput de drum?Depinde la ce te referi!Cum sa fiu modelata?In ce sens?Exemplu,te rog!
Daca stau si ma gandesc,acum ceva timp ti-am cerut niste argumente solide,dar te faci ca ploua.Si asta pt ca nu esti in stare sa le dai.Ca sa zic frumos,cam vorbeste gura fara tine.Diferenta dintre noi este ca eu vorbesc numai din experienta proprie si din cartile citite.Atat!Vorbesc numai cand pot argumenta solid afirmatiile facute.Si mai e ceva:atunci cand nu am dreptate stiu sa recunosc asta si nu comentez doar de dragul de a fi"cea mai tare din parcare"!
La inceputul discutiei ai cerut argumente solide la afirmatiile facute!Tu de ce nu esti capabil sa faci la fel?
deea parerea mea este ca..e evident aici cine e la inceput de drum..deci in nici un caz tu..esti singura care mai e si cu piciarele pe pamant...si nu viseaza la povesti cu dragoste eterna....e frumos sa visezi dar totusi..sa nu rupi legatura cu realitatea..din cate observ coman e cam ,cum sa spun nu prea te are la inima..dar trebuie sa iti dai seama si de ce..cred ca si tu ai avut momente cand erai ca el..poate presun doar..adica neinitiata.,intr-o relatie..
practic tu il cam trezesti la realitate..si omul nu vrea e ca si cum ai visa frumos si nu ai mai vrea sa te trezesti din vis si suna telefonul dintr-o data...si iti vine sa dai de toti peretii cu el..insa mai devreme sau mai tarziu..tot te trezesti..
da mi-am dat seama ca tu vorbesti doar din experienta,..ceea ce e valabil si la mine..
stii ce e ciudat?..pfffffff..nu am auzit nici un prieten nici o cunostinta eeverr...care sa mai fie super fericiti dupa ce se casatoresc si fac sex...si tot tacamul..adica poate sunt fericiti..insa nu mai vorbesc de dragoste ca si cum...dumnezeule..poate invia oameni sau ceva de genul stii..cum cred unii..dragostea face muulte,insa e limitata..tot ce e in lumea asta e limitat...practic daca e so luam asa ..singura draagoste adevarata si fara margini ar trebui sa fie cea raportata la dumnezeu...as putea sa adaug ca am terminat teologia..deci cabd spun asta nu spun doar asa..
|
kudika022152 Postat pe 13 Mai 2009 14:56
|
|
cocncluzia este ca........????
|
anca0704 Postat pe 13 Mai 2009 14:57
|
De la: anca0704, la data 2009-05-13 14:57:32cocncluzia este ca........????
unii e varza la creier!(care este)
|
coffeeta Postat pe 13 Mai 2009 15:00
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-13 15:00:10De la: anca0704, la data 2009-05-13 14:57:32cocncluzia este ca........????
unii e varza la creier!(care este)
da.......cam asa se pare......
|
anca0704 Postat pe 13 Mai 2009 15:05
|
|
Buna!
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 16:24
|
De la: kudika022152, la data 2009-05-13 14:56:16De la: deea_20, la data 2009-05-13 00:27:12De la: deea_20, la data 2009-05-03 03:13:32De la: Comannn, la data 2009-05-02 23:31:13Nu 'inteleg' de ce destul de multi o admira pe Deea asta, care, dupa mine, mi se pare a fi oarecum paralela cu realitatea desi intentii rele nu prea are ea..Cauta si ea fericirea idem celorlalti, dar intr-un mod putin naiv. Inca esti legata considerabil, de copilarie!
deea parerea mea este ca..e evident aici cine e la inceput de drum..deci in nici un caz tu..esti singura care mai e si cu piciarele pe pamant...si nu viseaza la povesti cu dragoste eterna....e frumos sa visezi dar totusi..sa nu rupi legatura cu realitatea..din cate observ coman e cam ,cum sa spun nu prea te are la inima..dar trebuie sa iti dai seama si de ce..cred ca si tu ai avut momente cand erai ca el..poate presun doar..adica neinitiata.,intr-o relatie..
practic tu il cam trezesti la realitate..si omul nu vrea e ca si cum ai visa frumos si nu ai mai vrea sa te trezesti din vis si suna telefonul dintr-o data...si iti vine sa dai de toti peretii cu el..insa mai devreme sau mai tarziu..tot te trezesti..
da mi-am dat seama ca tu vorbesti doar din experienta,..ceea ce e valabil si la mine..
stii ce e ciudat?..pfffffff..nu am auzit nici un prieten nici o cunostinta eeverr...care sa mai fie super fericiti dupa ce se casatoresc si fac sex...si tot tacamul..adica poate sunt fericiti..insa nu mai vorbesc de dragoste ca si cum...dumnezeule..poate invia oameni sau ceva de genul stii..cum cred unii..dragostea face muulte,insa e limitata..tot ce e in lumea asta e limitat...practic daca e so luam asa ..singura draagoste adevarata si fara margini ar trebui sa fie cea raportata la dumnezeu...as putea sa adaug ca am terminat teologia..deci cabd spun asta nu spun doar asa..
Merci de aprecieri!domnul Coman nu prea ma are la inima pt ca nu ma face din vorbe.....Cat despre relatii si dragoste nu se gasesc nicaieri 2 la fel.Iar cu religia nu ma bag,pt ca imi dau seama ca tu,terminand teologia stii mult mai multe despre acest subiect.Iar eu cunosc doar Biblia si ce am mai facut pe la scoala la orele de religie.Te pup!
|
deea_20 Postat pe 13 Mai 2009 21:32
|
De la: anca0704, la data 2009-05-13 14:57:32cocncluzia este ca........????
Dl coman virginelul viseaza la cai verzi pe pereti, isi va intalni probabil ,,printesa'' - virginica, of course -
Urmeaza noaptea nuntii -PAM PAM- si of course, probabil el va crede ca va fi o bestie in pat si ii va produce orgasm doar privind-o...mai mult ca sigur ii va muri la intrare, iar fata va fi dezamagita pt ca s-a pastrat pt un astfel de retardat !
|
Postat pe 13 Mai 2009 21:46
|
|
darksukkubus69 Postat pe 14 Mai 2009 22:48
|
De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-13 21:46:00De la: anca0704, la data 2009-05-13 14:57:32cocncluzia este ca........????
Dl coman virginelul viseaza la cai verzi pe pereti, isi va intalni probabil ,,printesa'' - virginica, of course -
Urmeaza noaptea nuntii -PAM PAM- si of course, probabil el va crede ca va fi o bestie in pat si ii va produce orgasm doar privind-o...mai mult ca sigur ii va muri la intrare, iar fata va fi dezamagita pt ca s-a pastrat pt un astfel de retardat !
Ma excita bucuria gandului ca esti de acord cu mine !
|
Postat pe 14 Mai 2009 22:54
|
Remoter,
Inteleg mesajul tau si il apreciez.
Mersi fain.
Salut.
|
Postat pe 14 Mai 2009 22:56
|
Deea, ma faci sa imi pierd timpul si sa iti repet inca o data: daca vrei raspuns la curiozitatile tale in a caror raspuns sta barbatia sau inteligeta unui barbat, TREBUIE sa mi le enumeri cu liniutza sau prin numerotare , NU prin citare. Formularea sa fie SCURTA, CLARA, ACCESIBILA si cat de putin interpretabila !
Altfel, nu ai decat sa te ma'turbezi -mental- cu faptul ca lipsa unui raspuns din partea mea ma face pe mine, in ochii tai, "nebarbat" sau "neinteligent" !
|
Postat pe 14 Mai 2009 23:05
|
De la: Comannn, la data 2009-05-14 22:54:21De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-13 21:46:00De la: anca0704, la data 2009-05-13 14:57:32cocncluzia este ca........????
Ma excita bucuria gandului ca esti de acord cu mine !
Ai grija cu excitatia asta ca poate pacatuiesti inainte de nunta !
|
Postat pe 14 Mai 2009 23:13
|
De la: Comannn, la data 2009-05-14 23:05:19
Deea, ma faci sa imi pierd timpul si sa iti repet inca o data: daca vrei raspuns la curiozitatile tale in a caror raspuns sta barbatia sau inteligeta unui barbat, TREBUIE sa mi le enumeri cu liniutza sau prin numerotare , NU prin citare. Formularea sa fie SCURTA, CLARA, ACCESIBILA si cat de putin interpretabila !
Altfel, nu ai decat sa te ma'turbezi -mental- cu faptul ca lipsa unui raspuns din partea mea ma face pe mine, in ochii tai, "nebarbat" sau "neinteligent" !
Draga,nu-ti aminteai la ce exemple te-am provocat si ti-am trimis citate.Dar daca trebuie sa te iau ca la gradinita,fac si asa!
1.De ce esti tu atat de sigur ca poti satisface orice femeie?
2.Ce lucruri atat de interesante ai putea sa-i spui unei femei astfel incat sa o vrajesti iremediabil?
3.De unde esti tu atat de sigur ca prima noapte de dragoste nu va fi un esec?
Atat deocamdata,ca restul nu mi-l amintesc si la ora asta nu vreau sa iau din nou tot topicul a puricat.
Dar tin minte ca ti-am cerut sa aduci argumente foarte solide.Ca un exemplu(sa ma fac inteleasa mai bine) la punctul 1.:tu spui ca esti informat foarte bine despre femei dar asta nu inseamna ca toate se incadreaza intr-un tipar.Fiecare este unica!Asa ca nu vreau un argument de genul"stiu pt ca m-am informat"...
|
deea_20 Postat pe 15 Mai 2009 02:31
|
|
PS:las-o balta cu masturbarea mentala!!!! doar simplul fapt ca ai evitat sa dai un raspuns clar si concis la ceea ce ti s-a cerut pune un semn de intrebare!
|
deea_20 Postat pe 15 Mai 2009 02:34
|
De la: Comannn, la data 2009-05-14 23:05:19
te doare prostia?? intreb si eu asa aiurea k is tare curioasa....
|
bruneagra25 Postat pe 15 Mai 2009 08:54
|