Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: coffeeta, la data 2009-05-16 16:51:25
De la: Comannn, la data 2009-05-16 12:24:01
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-15 12:56:28scoate-ti bre poza, ca te linseaza kudicele daca te vad pe strada

plus ca imi provoaca fix reactia asta

Ai gasit si tu un pretext sa te bagi in seama aiurea !

E treaba lui ce-a facut !

Cica kudicele :))))

offf si chiar la un moment comane pareai normal...pfaii ce tie si cu tine..ai devenit aparator al lui?
da ia spune drept mai kudicel..tu de ce ne citezi?oare nu ca sa te bagi inseama?obraznicule

Kudicel :))

Voi astea care il atacati pe dl M, incalcati un drept al lui fundamental: dreptul la APARARE ! Apoi, ar mai putea fi invocat si dreptul RESPECTARII DEMNITATII UMANE (indiferent de fapta comisa!).
Si as mai putea invoca o gramada de..argumente!

Astfel incat faptuitorul sa scape nevinovat!

Plus, exista si institutia aparatorului din oficiu.

Azi, daca stii cum, poti scoate infractorii ca nevinovati si asta doar dand atentie textelor legale, corelandu-le si interpretandu-le!

Buun, asadar rerpectati cel putin cele doua reguli de baza: dreptul la aparare si respectarea demnitatii umane. Totodata, nu uitati de prezumtia de nevinovatie! Altfel, riscati Calomia -206(1) cp ! Atata noroc ca se urmareste la pp.

Postat pe 19 Mai 2009 02:04
Ce demnitate? Omul a recunoscut ca a violat ca sa se razbune si ca nu regreta fapta.
Kathara
Postat pe 19 Mai 2009 02:07
De la: ioanao2, la data 2009-05-16 13:16:23
De la: Comannn, la data 2009-05-16 12:20:51
De la: tinel, la data 2009-05-15 12:01:26
De la: ioanao2, la data 2009-05-15 10:53:38

Ce dragut!!!!!!!!

A inceput in sfarsit un schimb de mesaj serios si bazat pe idei clare intre Deea si Coman!!!!!!!
Pacat ca nu am si eu timp mai mult sa va urmaresc mesajele! :(
Sunt sigura ca fiecare dintre voi isi va argumenta mesajele intr-un mod serios si sincer.
Deea mi-a placut cum ai pus intrebarile! ;)
Urmeaza sa serveasca dl Coman caruia ii urez mult succes in argumentare si sa dea Dumnezeu sa nu mai lase loc de exprimari care pot fi interpretate drept aroganta sau sa lase glumele la o parte ca sa zic asa!

Pana voi avea timp sa pot raspunde si eu la toate mesajele care mi-au fost adresate voi citi cu interes schimbul vostru de mesaje!

Numai bine la amandoi,
Ioana

P.S. pt Deea: Din pacate nu am apucat nici pana acum sa citesc toate mesajele tale in care ai citat diverse raspunsuri ale lui mister Coman in care se observa o anume aroganta si nu numai aroganta, insa in mesajul pe care i l-am adresat lui dupa ce mi le-ai trimis, sper ca ai observat ca ti-am dat dreptate tie. Daca vei dori, peste vreo 2 saptamani iti pot scrie despre fiecare mesaj in parte ce cred, insa acum crede-ma pe cuvant cand iti scriu ca nu am timp de nimic! :(

P.S. pt Coman: Am citit mesajul tau in legatura cu conceptia ta despre dragoste si crede-ma ca imi voi face timp la un moment dat (acum sunt atat de ocupata ca nu inteleg cand am avut timp sa scriu acest mesaj) sa iti raspund si tie pentru ca am gasit cateva idei acolo care nu m-au lamurit deloc si trebuie sa-ti mai pun niste intrebari.

Ioanoooo.Lasa kudika, si hai pe Grace,ca acolo esti inteleasa mai bine, si ma ajuti si pe mine, facem o echipa .! Tu ma ierti pe mine pentru viol, si eu te iert pentru cuvintele jignitoare la adresa mea si ca ai cerut sa parasesc Kudika. ! Ce zici, uitam totul ?

Stai calm omule. Poti posta cand vrei si fara sa ceri permisiune nu stiu cui. I-am zis si Ioanei. Nu mai fiti "de treaba" si cereti atatea permisiuni si alte josnicii de astea.

E treaba ta ce ai facut. Vei suporta eventualele consecinte. Asta nu inseamna ca te retragi pt ca -auzi!- TI-A CERUT nu stiu cine sa faci asta ! :)) Hai sa fim seriosi.

Nu trebuie sa ceri permisiunea nimanui pt nimic !

Sincer Coman, am impresia ca tu nu intelegi de aceasta data cum s-a pus problema sau problemele.

1. A fost un schimb de mesaje intre mine si domnul Mitica si daca l-am rugat ceva, l-am rugat pe dansul, nu pe tine. Intelegi?

2. Daca tie ti-ar viola cineva sora sau mama sau fiica ai fi la fel de iertator? Eu in locul tau m-as gandi de doua ori inainte sa raspund.

3. Eu personal nu stiu nimic concret despre domnul Mitica, lucru pe care de altfel i l-am scris si dansului, insa consider ca un om cu un trecut dubios si el recunoaste acest lucru, nu are nici un drept sa propovaduiasca idei din Biblie, decat poate pentru prietenii lui punct.

4. Sunt de acord cu tine ca nimeni nu trebuie sa ceara permisiunea la nimeni pentru a posta un mesaj, insa aici era vorba de cu totul altceva si anume de o promisiune pe care domnul Mitica mi-a facut-o mie. Daca nu ai inteles acest lucru, te sfatuiesc sa recitesti ultimele pagini de pe topic.

1...
2. Depinde! Daca s-au opus doar de circumstanta, atunci sa le fie de bine - indiferent in ce relatie s-ar afla cu mine! Gresesti --> Platesti! Fara lacrimi, scuze si alte forme de sentimentalism (oricum inutil)
3. Un crestin adevarat (?!) -ca tine- nu interzice altuia ("nu are niciun drept", te-am citat) sa citeze/vorbeasca din carti sfinte sau de astea, facuta oricum in incercarea -probabil- de a'si remedia (si) greseala.
Un crestin -ca tine- "nu are niciun drept" sa discrimineze pe un altul (sau, simplu, altul) pt motive gen "trecut dubios", chiar recunoscut de cel in cauza. Discriminarile sunt specifice creTinilor, nu creSTinilor !

Postat pe 19 Mai 2009 02:20
De la: arhanghel, la data 2009-05-19 01:28:53
De la: arhanghel, la data 2009-05-18 23:35:44
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 15:08:09
De la: Kathara, la data 2008-09-09 14:51:25
Si, sigur, e usor pentru tine sa faci sex cu alta virgina. La urma urmei, pe tine nu te doare nimic si ai si orgasm, nu? Ce mai conteaza amarata aia!

n-o lua asa..
cine a zis ca nu ma intereseaza ce se intampla cu fata ?
Dimpotriva, sa stii ca sunt capabil sa inteleg si sa ma comport cu ea adecvat, astfel incat sa se simta si ea bine.

scuza-ma ca sunt rautacioasa dar asta spun toti!!
eu iti spun ca e cumplit cand ambii parteneri sunt virgini, pt fata in mod special
adica mai pe sleau: DOARE!!!

dar stai !! citind primele pagini din topicul asta ajung la o concluzie: ESTI GAY!

Citeste in continuare..Recoreleaza si abia apoi concluzioneaza!

Postat pe 19 Mai 2009 02:25
De la: Comannn, la data 2009-05-19 02:04:45
De la: coffeeta, la data 2009-05-16 16:51:25
De la: Comannn, la data 2009-05-16 12:24:01
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-15 12:56:28scoate-ti bre poza, ca te linseaza kudicele daca te vad pe strada

plus ca imi provoaca fix reactia asta

Ai gasit si tu un pretext sa te bagi in seama aiurea !

E treaba lui ce-a facut !

Cica kudicele :))))

offf si chiar la un moment comane pareai normal...pfaii ce tie si cu tine..ai devenit aparator al lui?
da ia spune drept mai kudicel..tu de ce ne citezi?oare nu ca sa te bagi inseama?obraznicule

Kudicel :))

Voi astea care il atacati pe dl M, incalcati un drept al lui fundamental: dreptul la APARARE ! Apoi, ar mai putea fi invocat si dreptul RESPECTARII DEMNITATII UMANE (indiferent de fapta comisa!).
Si as mai putea invoca o gramada de..argumente!

Astfel incat faptuitorul sa scape nevinovat!

Plus, exista si institutia aparatorului din oficiu.

Azi, daca stii cum, poti scoate infractorii ca nevinovati si asta doar dand atentie textelor legale, corelandu-le si interpretandu-le!

Buun, asadar rerpectati cel putin cele doua reguli de baza: dreptul la aparare si respectarea demnitatii umane. Totodata, nu uitati de prezumtia de nevinovatie! Altfel, riscati Calomia -206(1) cp ! Atata noroc ca se urmareste la pp.

kudicel...aparator si avocat al violatorului M - ca de obicei el violeaza si noi incalcam un drept fundamental al lui,nu?
da chiar asa el a recunoscut ...ca s-a razbunat si nu regreta absolut nimic...si spera ca noi sa intelegem comportamentul lui animalic...si noi incalcam reguli?
da el ca a violat nu a incalcat nimic nu?

cum spuneam la un moment dat ai parut normal...dar stii cum este nu poti sa te prefaci la infinit ca esti normal mai kudicel..
coffeeta
Postat pe 19 Mai 2009 09:50
Comaneeee,sa inteleg ca nu mai esti virgin?????
deea_20
Postat pe 19 Mai 2009 10:48
De la: Comannn, la data 2009-05-19 02:20:45
De la: ioanao2, la data 2009-05-16 13:16:23
De la: Comannn, la data 2009-05-16 12:20:51
De la: tinel, la data 2009-05-15 12:01:26
De la: ioanao2, la data 2009-05-15 10:53:38

Ce dragut!!!!!!!!

A inceput in sfarsit un schimb de mesaj serios si bazat pe idei clare intre Deea si Coman!!!!!!!
Pacat ca nu am si eu timp mai mult sa va urmaresc mesajele! :(
Sunt sigura ca fiecare dintre voi isi va argumenta mesajele intr-un mod serios si sincer.
Deea mi-a placut cum ai pus intrebarile! ;)
Urmeaza sa serveasca dl Coman caruia ii urez mult succes in argumentare si sa dea Dumnezeu sa nu mai lase loc de exprimari care pot fi interpretate drept aroganta sau sa lase glumele la o parte ca sa zic asa!

Pana voi avea timp sa pot raspunde si eu la toate mesajele care mi-au fost adresate voi citi cu interes schimbul vostru de mesaje!

Numai bine la amandoi,
Ioana

P.S. pt Deea: Din pacate nu am apucat nici pana acum sa citesc toate mesajele tale in care ai citat diverse raspunsuri ale lui mister Coman in care se observa o anume aroganta si nu numai aroganta, insa in mesajul pe care i l-am adresat lui dupa ce mi le-ai trimis, sper ca ai observat ca ti-am dat dreptate tie. Daca vei dori, peste vreo 2 saptamani iti pot scrie despre fiecare mesaj in parte ce cred, insa acum crede-ma pe cuvant cand iti scriu ca nu am timp de nimic! :(

P.S. pt Coman: Am citit mesajul tau in legatura cu conceptia ta despre dragoste si crede-ma ca imi voi face timp la un moment dat (acum sunt atat de ocupata ca nu inteleg cand am avut timp sa scriu acest mesaj) sa iti raspund si tie pentru ca am gasit cateva idei acolo care nu m-au lamurit deloc si trebuie sa-ti mai pun niste intrebari.

Ioanoooo.Lasa kudika, si hai pe Grace,ca acolo esti inteleasa mai bine, si ma ajuti si pe mine, facem o echipa .! Tu ma ierti pe mine pentru viol, si eu te iert pentru cuvintele jignitoare la adresa mea si ca ai cerut sa parasesc Kudika. ! Ce zici, uitam totul ?

Stai calm omule. Poti posta cand vrei si fara sa ceri permisiune nu stiu cui. I-am zis si Ioanei. Nu mai fiti "de treaba" si cereti atatea permisiuni si alte josnicii de astea.

E treaba ta ce ai facut. Vei suporta eventualele consecinte. Asta nu inseamna ca te retragi pt ca -auzi!- TI-A CERUT nu stiu cine sa faci asta ! :)) Hai sa fim seriosi.

Nu trebuie sa ceri permisiunea nimanui pt nimic !

Sincer Coman, am impresia ca tu nu intelegi de aceasta data cum s-a pus problema sau problemele.

1. A fost un schimb de mesaje intre mine si domnul Mitica si daca l-am rugat ceva, l-am rugat pe dansul, nu pe tine. Intelegi?

2. Daca tie ti-ar viola cineva sora sau mama sau fiica ai fi la fel de iertator? Eu in locul tau m-as gandi de doua ori inainte sa raspund.

3. Eu personal nu stiu nimic concret despre domnul Mitica, lucru pe care de altfel i l-am scris si dansului, insa consider ca un om cu un trecut dubios si el recunoaste acest lucru, nu are nici un drept sa propovaduiasca idei din Biblie, decat poate pentru prietenii lui punct.

4. Sunt de acord cu tine ca nimeni nu trebuie sa ceara permisiunea la nimeni pentru a posta un mesaj, insa aici era vorba de cu totul altceva si anume de o promisiune pe care domnul Mitica mi-a facut-o mie. Daca nu ai inteles acest lucru, te sfatuiesc sa recitesti ultimele pagini de pe topic.

1...
2. Depinde! Daca s-au opus doar de circumstanta, atunci sa le fie de bine - indiferent in ce relatie s-ar afla cu mine! Gresesti --> Platesti! Fara lacrimi, scuze si alte forme de sentimentalism (oricum inutil)
3. Un crestin adevarat (?!) -ca tine- nu interzice altuia ("nu are niciun drept", te-am citat) sa citeze/vorbeasca din carti sfinte sau de astea, facuta oricum in incercarea -probabil- de a'si remedia (si) greseala.
Un crestin -ca tine- "nu are niciun drept" sa discrimineze pe un altul (sau, simplu, altul) pt motive gen "trecut dubios", chiar recunoscut de cel in cauza. Discriminarile sunt specifice creTinilor, nu creSTinilor !

Ma bucur ca ai inteles 1 si 4!

2. Daca cineva se opune doar de circumstanta sa nu fie violat/a si nu se lupta pe bune sa scape, in sensul ca ar avea destule sanse sa scape dar nu face acest lucru, nu prea mi se mai pare nici mie a fi viol.
Dar din cate am inteles eu, nu asta a fost cazul!

3. i) Motivul pentru care l-am rugat pe dl Mitica sa nu mai posteze pe acest forum este unul cat se poate de bun, crede-ma.
ii) Nu consider ca l-am discriminat pe dl Mitica.
iii) M-am gandit si eu ca posteaza lucruri din Biblie si da sfaturi ca sa-si remedieze cumva greseala, insa cand l-am intrebat acest lucru nu l-a recunoscut.

In locul tau as analiza situatia mai bine de atat.
ioanao2
Postat pe 19 Mai 2009 11:42
a innebunit lupu fratilor....un topik de 2 bani a ajuns sa fie luat drept povata pt mai tarziu cu argumente numerotate si tot ce trebuie...fratilor facem un roman din acest topik unde toata lumea abereaza,unii au cel putin 2,3 adrese abereaza in acelasi fel dupa care sufera de dubla personalitate si se cearta el cu el sau ea cu ea.....sau cine mai stie cate adrese si sub ce nume le au.... ma apuca groaza cand vad cat de mult se poate abera pe marginea unui sub si nu se ajunge la nici un numitor comun!!!! fiecare abereaza aici si care mai de care mai cu spor,iar cand raman fara replica o baga pe aia cu nu sti sa scri,vai de gramatica ta etc....sper din suflet k la un moment dat sa se sesizeze kudika si sa inchida acest topik!!!! unde se fac marturisiri de violuri,unde un virginik k si comanel asta ia apararea unui violator,unde o ioana se crede avocata poporului etc!!!!!
bruneagra25
Postat pe 19 Mai 2009 12:10
De la: bruneagra25, la data 2009-05-19 12:10:55a innebunit lupu fratilor....un topik de 2 bani a ajuns sa fie luat drept povata pt mai tarziu cu argumente numerotate si tot ce trebuie...fratilor facem un roman din acest topik unde toata lumea abereaza,unii au cel putin 2,3 adrese abereaza in acelasi fel dupa care sufera de dubla personalitate si se cearta el cu el sau ea cu ea.....sau cine mai stie cate adrese si sub ce nume le au.... ma apuca groaza cand vad cat de mult se poate abera pe marginea unui sub si nu se ajunge la nici un numitor comun!!!! fiecare abereaza aici si care mai de care mai cu spor,iar cand raman fara replica o baga pe aia cu nu sti sa scri,vai de gramatica ta etc....sper din suflet k la un moment dat sa se sesizeze kudika si sa inchida acest topik!!!! unde se fac marturisiri de violuri,unde un virginik k si comanel asta ia apararea unui violator,unde o ioana se crede avocata poporului etc!!!!!

1. Ai demonstrat ca e topic de doi bani?

2. Cine abereaza? As dori niste exemple concrete.

Din cate imi amintesc si tu ai facut cateva erori de logica vizavi de mine crezand la un moment dat ca i-as lua apararea lui Mitica si habar nu ai avut sa-mi analizezi mesajul si sa intelegi ca din felul in care era scris (asta am observat si eu dupa ce l-am recitit la cateva zile dupa) persoana respectiva a trecut prin niste experiente naspa, ci din contra ai inteles numai lucruri eronate si te-ai apucat sa ma jignesti. Ai actionat cum s-ar zice pe principiul graba strica treaba asa cum am vazut ca fac multe persoane pe acest topic.

3. Daca consideri ca cineva sufera de dubla personalitate chiar te rog sa scrii exact presupunerile tale, fiindca drept sa-ti spun si eu aveam aceeasi impresie vizavi de cateva persoane care pun problema cam in acelasi stil, insa pe parcurs analizand mai bine mesajele lor, mi-am dat seama ca s-ar putea sa fie diferite.
Daca in schimb vorbesti vag (asa cum am vazut ca acest subterfugiu este folosit de multa lume, care se fereste sa spuna lucrurilor pe nume tocmai ca mai apoi sa aiba cum scapa), atunci consider ca este irelevant ceea ce ai scris.

4. Faza cu vai de gramatica ta mi se pare si mie de rahat si sunt de acord cu tine.

5. Doresti sa se ajunga la un numitor comun pe un principiu totalitarist?

Eu cred ca depinde cum privim problema.
Adica ok, sunt de acord cu faptul ca exista un singur adevar (si aici wolfy nu m-a inteles, insa ii voi explica cu lux de amanunte in mesajele viitoare) si anume cel al iubirii. De aici intr-adevar nu reiese decat o singura concluzie, INSA, problema care vad eu ca apare si a aparut de cand au cazut Adam si Eva in pacat este faptul ca omul este slab si prost si atunci nu se poate ridica la ceea ce e cu adevarat bine sa faca, la ceea ce il indeamna constiinta ca e bine. De cele mai multe ori diverse ispite, vicii il trag inapoi si atunci totul se duce de rapa cu acest numitor comun.

Trebuie sa condamnam omul? Nu stiu. Cred ca de acest lucru se ocupa cel mai bine Dumnezeu!
Noi ca si oameni cred ca nu putem decat judeca si condamna oamenii pentru pacate foarte mari cum ar fi crime, violuri, furturi, desi nu cred neaparat faptul ca vor fi inchisi ii vindeca si apoi cand vor reveni in lume gata, s-au cumintit. Cred ca trebuie aplicate pe langa inchisoare, metode muuuuult mai fine de atat.
Eu cred ca trebuie condamnat orice pacat (in cazul pacatelor mai mici) si erorile de logica facute si trebuie demonstrat omului (in cazul in care acesta nu e nebun) exact unde a gresit si de ce a gresit cu exemple, demonstratii si tot tacamul. Ca respectiva persoana iar va gresi e mai mult decat probabil, insa cel putin data viitoare va fi constienta de greseala si va sti apoi eventual pentru datile urmatoare cum sa lupte cu ea. Cat despre pacatele mari (gen crime, violuri), aici e mult mai mult de discutat.

6. Faza cu Mitica si trecutul lui dubios m-a lasat si pe mine masca. Adica chiar nu ma asteptam si de aceea doream sa inteleg exact care a fost ideea, iar apoi am actionat cum am crezut eu de cuviinta si i-am scris clar ca eu ma retrag de pe acest topic daca nu se retrage el.

7. Nu inteleg de ce Coman i-a luat apararea lui Mitica. Personal, cred ca nu a inteles bine situatia si l-am rugat frumos sa mai reciteasca mesajele.

8. Eu ma cred avocatul poporului??? =))
Chiar te rog sa-mi demonstrezi si mie acest lucru!!!

9. Daca te deranjeaza acest topic de ce mai intri pe el?

10. Un om care doreste sa fie inchis un topic, inseamna ca in respectivul topic sunt lucruri cu care el este de acord sau pe jumatate de acord si care il macina totusi. Altfel nu inteleg de ce te-ar durea ce se scrie aici.
ioanao2
Postat pe 19 Mai 2009 14:22
reactia mea la ce ai scris u si apropo u nu faci nik la munk doar stai si scrii romane aici cu puncte si subpuncte?? si eu stau pe forum da sincer nu cred k as avea timp sa scriu asa mult si sa stau sa analizez mesajele tuturor...si k sa-ti raspund la toate intrebarile odata k vad k multe mai ai fratele meu o sa-ti spun doar atat: da sustin tot ceea ce am scris mai sus si k sa intelegi facem asa:
1 da e un topik de 2 bani pt k nu e treaba nimanui cu cine se fu.te unu si altu inainte de casatorie...
2 toata lumea abereaza aici mai ales domnu comann care nu stie probabil nici cate urechi are dar se gaseste el sa tina lectii de morala...spune k stie sa satisfaca o femeie desii sustine k e virgin nu am auzit o aberatie mai mare decat asta!!!
3 sunt mai multe pers care au cate 2 ,3 conturi vezi danutza@company
4 in viata faci compromisuri fara sa vrei numai pt a ajunge la un numitor comun cu ceilalti si da uneori tre sa sti cand tre sa renunti mai ales dak esti minoritar
5 nu ma deranjeaza topikul in sine ci faptul k sa ajuns sa se posteze km de prostii de nu mai am rabdare nici sa citesc
6 sincer ma doare fix la 3 m in fata biroului de unde tastez de acest topik
asta asa k sa fie cu subpuncte si uite k am ajuns si eu sa ma lungesc mai mult decat era cazul...numai bine
bruneagra25
Postat pe 19 Mai 2009 14:31
De la: bruneagra25, la data 2009-05-19 12:10:55a innebunit lupu fratilor....un topik de 2 bani a ajuns sa fie luat drept povata pt mai tarziu cu argumente numerotate si tot ce trebuie...fratilor facem un roman din acest topik unde toata lumea abereaza,unii au cel putin 2,3 adrese abereaza in acelasi fel dupa care sufera de dubla personalitate si se cearta el cu el sau ea cu ea.....sau cine mai stie cate adrese si sub ce nume le au.... ma apuca groaza cand vad cat de mult se poate abera pe marginea unui sub si nu se ajunge la nici un numitor comun!!!! fiecare abereaza aici si care mai de care mai cu spor,iar cand raman fara replica o baga pe aia cu nu sti sa scri,vai de gramatica ta etc....sper din suflet k la un moment dat sa se sesizeze kudika si sa inchida acest topik!!!! unde se fac marturisiri de violuri,unde un virginik k si comanel asta ia apararea unui violator,unde o ioana se crede avocata poporului etc!!!!!

Ce ma bucur ca iti place!

Postat pe 19 Mai 2009 14:40
ahhhh ce-mi place forumul asta.....toti is destepti si experimentati
zzzumba
Postat pe 19 Mai 2009 16:26
De la: zzzumba, la data 2009-05-19 16:26:12ahhhh ce-mi place forumul asta.....toti is destepti si experimentati

Ce bine ar fi sa fie asa!
Chiar cred ca ar fi o lume cu adevarat mai buna!
ioanao2
Postat pe 19 Mai 2009 23:41
De la: Comannn, la data 2009-05-19 02:04:45
Voi astea care il atacati pe dl M, incalcati un drept al lui fundamental: dreptul la APARARE !

ba tu ai probleme cu ochii? sau cu ce-i in spatele lor? n-a zis omul cu gura lui ca a violat o fata ca a indraznit sa nu-l vrea pe el ci pe prietenul lui?
kitty_krieger
Postat pe 20 Mai 2009 01:32
De la: ioanao2, la data 2009-05-19 14:22:28

evident....
kitty_krieger
Postat pe 20 Mai 2009 01:35
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-20 01:35:25
De la: ioanao2, la data 2009-05-19 14:22:28

evident....

dansa chiar nu vrea sa creada...totul trebuie argumentat...poate nu stie ink sa citeasca asa bine sau nu percepe ceea ce citeste...so pisi date incoa sa te tzuc
bruneagra25
Postat pe 20 Mai 2009 08:48
De la: ioanao2, la data 2009-05-19 14:22:28[

medicamente...medicamente...medicamente...

tu da sa stii ca nu-i nevoie de demonstratie sau exemple...tu insuti aberezi prin scrierea romanelor pe care intr-un final nici tu nu le intelegi

da iezact ... numa ca tu vezi precum, calul doar inainte..si atunci tu crezi ca ai dreptate si atat.restul tre sa vina cu argumente si demonstratii

6. Faza cu Mitica si trecutul lui dubios m-a lasat si pe mine masca. Adica chiar nu ma asteptam si de aceea doream sa inteleg exact care a fost ideea, iar apoi am actionat cum am crezut eu de cuviinta si i-am scris clar ca eu ma retrag de pe acest topic daca nu se retrage el.

iti dai seama ai avuT un aparator ...fie el si violator...si i-ai dat cu flit..ntz ntz ntz

7. Nu inteleg de ce Coman i-a luat apararea lui Mitica. Personal, cred ca nu a inteles bine situatia si l-am rugat frumos sa mai reciteasca mesajele.

pai la fel ca nea violatorul parea si coman normal...da vezi tu..nu se poate ascunde la infinit

e nu..ia mai gandeste-te!

ca sa ma mai amuz de ineptiile tale

10. Un om care doreste sa fie inchis un topic, inseamna ca in respectivul topic sunt lucruri cu care el este de acord sau pe jumatate de acord si care il macina totusi. Altfel nu inteleg de ce te-ar durea ce se scrie aici.

asta a fost maxima zilei nu? cum puii mei sa fiu macinata de ce aberezi tu?sau altii? si de ce crezi ca doare pe cineva de ceea ce scrii tu aici?

PS. BAFTA LA MAI MULTE ORGASME MINTALE
coffeeta
Postat pe 20 Mai 2009 10:46
De la: coffeeta, la data 2009-05-20 10:46:52

tu da sa stii ca nu-i nevoie de demonstratie sau exemple...tu insuti aberezi prin scrierea romanelor pe care intr-un final nici tu nu le intelegi

da iezact ... numa ca tu vezi precum, calul doar inainte..si atunci tu crezi ca ai dreptate si atat.restul tre sa vina cu argumente si demonstratii

iti dai seama ai avuT un aparator ...fie el si violator...si i-ai dat cu flit..ntz ntz ntz

pai la fel ca nea violatorul parea si coman normal...da vezi tu..nu se poate ascunde la infinit

asta a fost maxima zilei nu? cum puii mei sa fiu macinata de ce aberezi tu?sau altii? si de ce crezi ca doare pe cineva de ceea ce scrii tu aici?

Ca de obicei sustin ca esti mai buna de atat!
ioanao2
Postat pe 20 Mai 2009 11:04
auzi ma femeie tu te mai suporti??? e doar asa o curiozitate....
bruneagra25
Postat pe 20 Mai 2009 11:31
De la: bruneagra25, la data 2009-05-20 11:31:17auzi ma femeie tu te mai suporti??? e doar asa o curiozitate....

iti dai seama unde ar ajunge daca nici ea nu s-ar suporta?
coffeeta
Postat pe 20 Mai 2009 11:51
De la: ioanao2, la data 2009-05-20 11:04:05

daca nu imi demonstrezi...tot degeaba
apopo ce rezultat am luat la logica..hai zi-mi ca sa ma amuz si eu
coffeeta
Postat pe 20 Mai 2009 11:52
De la: bruneagra25, la data 2009-05-20 11:31:17auzi ma femeie tu te mai suporti??? e doar asa o curiozitate....

Draga bruneagra,

Sunt tare curioasa daca ai vreun argument in spatele acestei intrebari! :))
Am o asa o senzatie ca habar nu ai despre ce am scris eu in ultimul mesaj (cel putin) adresat tie de pui astfel de intrebari.
Din partea mea e ok oricum, pentru ca motivul pentru care ma aflu aici nu este acela de a te face pe tine sa intelegi un mesaj si in genere o idee intr-un mod cat mai clar si mai obiectiv.
Te-as sfatui poate sa pui mana pe o carte de logica etc, insa nu am nici un interes si daca doresti sa sari in continuare si sa arunci cu rahat in dreapta si in stanga fara sa analizezi nimic, macar 50% din cat ai putea sa o faci, consider ca e strict problema ta.
Din partea mea poti face ce doresti! ;)
Eu am incercat sa-ti explic niste lucruri, insa daca nu exista bunavointa si din partea ta macar sa intelegi ce am vrut sa exprim (nu exclud ideea ca poate nu am facut-o pe intelesul tau) degeaba!

Numai bine,
Ioana
ioanao2
Postat pe 20 Mai 2009 13:02

Draga bruneagra25,

Am o asa o senzatie ca habar nu ai despre ce am scris eu in ultimul mesaj (cel putin) adresat tie de pui astfel de intrebari.
Din partea mea e ok oricum, pentru ca motivul pentru care ma aflu aici nu este acela de a te face pe tine sa intelegi un mesaj si in genere o idee intr-un mod cat mai clar si mai obiectiv.
Te-as sfatui poate sa pui mana pe o carte de logica etc, insa nu am nici un interes si daca doresti sa sari in continuare si sa arunci cu rahat in dreapta si in stanga fara sa analizezi nimic, macar 50% din cat ai putea sa o faci, consider ca e strict problema ta.
Eu am incercat sa-ti explic niste lucruri, insa daca nu exista bunavointa si din partea ta macar sa intelegi ce am vrut sa exprim (nu exclud ideea ca poate nu am facut-o pe intelesul tau) degeaba!

Numai bine,
Ioana
ioanao2
Postat pe 20 Mai 2009 13:03
De la: ioanao2, la data 2009-05-20 13:03:39

Draga bruneagra25,

Numai bine,
Ioana

Ioana, eu nu inteleg de ce argumentezi fiecare lucru pe care il spui? De fapt, inteleg : din respect pt ceea ce spui. Dar asta trebuie s-o faci cu pers care au ceva de spus, nu pers care nu numai ca nu au argumente, dar au si un limbaj care nici nu-ti merita osteneala!
kudikaroxi
Postat pe 20 Mai 2009 13:40
De la: coffeeta, la data 2009-05-20 11:51:46

iti dai seama unde ar ajunge daca nici ea nu s-ar suporta?

da da ar fi fff grav....vad k a mai aparut o aliata kudikaroxi sau ceva de genu e bine k totusi se suporta ele si au citit multe carti de logik
bruneagra25
Postat pe 20 Mai 2009 15:18
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-20 13:40:22

Draga bruneagra25,

Numai bine,
Ioana

Ioana, eu nu inteleg de ce argumentezi fiecare lucru pe care il spui? De fapt, inteleg : din respect pt ceea ce spui. Dar asta trebuie s-o faci cu pers care au ceva de spus, nu pers care nu numai ca nu au argumente, dar au si un limbaj care nici nu-ti merita osteneala!

aproape k mi sa facut rusine....
bruneagra25
Postat pe 20 Mai 2009 15:19
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-20 13:40:22

Draga bruneagra25,

Numai bine,
Ioana

Draga kudikaroxi,

1. Mi se pare de bun-simt ca in spatele fiecarei idei pe care o exprim sa existe niste motive bine intemeiate, atunci cand este vorba bineinteles de o discutie serioasa, purtata cu o persoana pe care eu o consider by default serioasa si fata de care am un respect by default. Daca glumim glumim, daca vorbim serios vorbim serios punct.
Da exact, argumentez lucrurile din respect pentru ceea ce scriu si din respect fata de persoana careia ma adresez. Pentru mine conteaza mult respectul si buna-cuviinta si daca altii sunt altfel, consider ca este strict treaba lor.

2. Sunt de acord cu tine ca acest lucru ar trebui sa-l fac doar cu persoanele care au ceva de spus (si crede-ma am multe mesaje de scris cu care sunt datoare la cateva persoane de pe acest topic si rand pe rand sper sa le termin pe toate in limita putinului timp pe care il am)!
Eu cand am scris primul mesaj domnisoarei bruneagra25 aveam doar o idee cui ma adresez (pentru ca mai sarise fara a analiza cum trebuie situatia si cu alta ocazie), insa mai ales dupa ultimul mesaj pe care mi l-a adresat mi-am dat seama ca este o persoana care nu a inteles prea multe sau nu a dorit acest lucru din ceea ce mi-a scris, pentru ca altfel mi-ar fi raspuns la mesaj sau oricum nu ar fi pus o intrebare jignitoare la adresa mea si care nu are nici o legatura cu ceea ce i-am scris sau daca are, nu a explicat acest lucru.

3. Cateva din argumentele acestei domnisoare le-am gasit a fi solide si mi-am exprimat parerea in cazul lor, iar in cazul celor care nu mi s-au parut relevante, mi-am exprimat iar parerea, insa dansa in loc sa-mi comunice la fel ideile ei, a preferat sa-si bage picioarele ca sa zic asa si sa adopte o atitudine pe care nu am inteles-o, lucru pe care de altfel i l-am scris si ei.
Consider ca atata timp cat nu va veni la mine cu ceva relevant, nu are sens sa-i mai raspund la vreun mesaj.
Si daca mi-ar fi pus intrebarea pe care mi-a pus-o, dar insotita de niste argumente solide, nu m-as fi suparat, chiar din contra, i-as fi multumit, dar asa nu pot decat sa o consider irelevanta si profund jignitoare.

4. Motivul pentru care sunt aici pe topic nu se leaga de a ma pune in gura cu nimeni, lucru pe care de altfel i l-am precizat si ei in ultimul mesaj.
Daca doreste sa ma jigneasca sau sa jigneasca pe toata lumea de pe acest topic poate sa o faca linistita din partea mea. Consider ca la sfarsit tot pe ea se jigneste de fapt, pentru ca in genere nu consider ca asta e metoda de a proceda atunci cand nu esti de acord cu ideile sau faptele unei persoane si anume aceea de a arunca cu vorbe. Personal, o consider o atitudine de doi lei, vulgara, lipsita de bun-simt si care de obicei o folosesc copiii de la gradinita si nici aceia daca sunt educati cum trebuie.

Numai bine,
Ioana

P.S. Sper ca te-am putut lamuri! ;)
ioanao2
Postat pe 20 Mai 2009 22:27
De la: coffeeta, la data 2009-05-20 11:52:48
De la: ioanao2, la data 2009-05-20 11:04:05

daca nu imi demonstrezi...tot degeaba
apopo ce rezultat am luat la logica..hai zi-mi ca sa ma amuz si eu

Buna Coffeeta!

Imi cer scuze, eu credeam ca e tot mesajul meu. Abia de curand am observat ca de fapt tu ai comentat niste lucruri si ca e de fapt alt mesaj la care eu trebuia sa iti raspund, lucru pe care il voi face acum (adica sa-ti raspund la ambele).

1. Te-as ruga sa explici din nou, pentru ca ai fost mult prea abstracta pentru mine.

2. As dori un exemplu clar ca scriu romane :)). De fapt as putea adauga aici si o intrebare: care este definitia unui roman din punctul tau de vedere?
Eu nu inteleg ceea ce scriu? As dori un exemplu concret.

5. Eu cred ca am dreptate in sensul ca da, cred in ideile mele (asta pana cand de exemplu cineva imi demonstreaza ca ma insel si atunci incerc sa ma corectez si sa iau aminte), asa cum si tu crezi in ale tale si toti oamenii cred ca au dreptate in ceea ce gandesc si simt ei. Ca toti suntem influentati mai mult sau mai putin de altii, despre acest lucru scriam eu. Si anume ca oamenii din pacate nu analizeaza deloc indeajuns de mult lucrurile si se lasa manipulati mult prea usor de catre ceilalti, fara sa-si dea seama ca in acest fel se tradeaza pe ei insisi si ajung la momentul t la care habar nu mai au cine sunt si ce vor cu adevarat.
Consider ca nu ai inteles deloc la ce m-am referit eu si anume era o explicatie insotita de argumentare la ceea ce a exprimat bruneagra25 si anume ca ea considera ca trebuie sa fie de acord cu majoritatea si sa renunte astfel la ce crede, numai ca sa nu cumva ajunga in minoritate (care din cate am inteles o sperie sau ceva in genul).

7. Comentariul la faza cu Mitica mi s-a parut foarte vag.
Am inteles ceva de la dansul cum ca tu impreuna cu el ati dat acest mesajul cu violul pe acest topic sa vedeti cum reactioneaza lumea de aici, ma rog, consider ca e treaba voastra si nu acest lucru ma intereseaza pe mine. Din partea mea poti juca cate roluri doresti si sa crezi ca te joci cu ce minti doresti tu, nu ma bag, pentru ca nu sunt aici pentru acest lucru.
Daca doresti sa-mi exprimi o idee clara din partea mea poti oricand sa mi-o adresezi, altfel mi se pare irelevant totul si ti-am mai exprimat acest lucru.

8. Daca doresti sa-mi demonstrezi ceva te ascult.

9. Intrebarea respectiva nu era pentru tine.
A fost pusa pentru bruneagra25 care si-a exprimat dorinta ca acest topic sa fie inchis si eu am intrebat-o de ce mai intra aici daca o deranjeaza asa de mult acest topic.
Daca tu te amuzi de "ineptiile" mele consider ca este strict treaba ta.

10. Pai asta ma intrebam si eu! De ce ar durea pe cineva acest lucru asa de tare incat sa doreasca sa fie inchis acest topic?

Sa revenim la mesajul curent.
Doresti sa-ti demonstrez ca poti fi mai buna de atat?

Pai cred ca demonstratie mai buna ca a lui Isus nu iti voi putea da. Daca doresti, iti voi da citate exacte din Biblie, unde si Tatal si Fiul au zis clar ca omul poate fi intotdeauna mai bun decat este si au argumentat foarte clar si logic acest lucru.

Cat despre ce parere am eu de logica ta, depinde ce doresti mai exact.
Adica doresti sa-ti arat unde te-as pune eu in topul meu al persoanelor logice de pe acest topic?
Sau ce doresti mai exact? Fata de cine doresti o comparatie?

Numai bine,
Ioana

P.S. Faza cu orgasmele mintale ti-am mai scris ca o consider jignitoare si tu ai continuat sa o folosesti. Nu pot considera acest lucru decat nesimtire!
ioanao2
Postat pe 20 Mai 2009 22:51
Sa iti raspund, Ioana. Tu ceri niste dovezi care nu exista in viata reala, respectiv faptul ca virginitatea partenerilor se sfarseste cu orgasme multiple, ca in cartile de amor. Nu stiu daca tu chiar crezi ceea ce spui - tind sa cred ca nu, altfel nu ai cauta confirmarea ideilor tale de catre alti oameni.
Kathara
Postat pe 20 Mai 2009 22:56

Coffeta, kudicica micã,

Sa inteleg ca, de fapt, nu sunt normal ?

Cu mesajul asta mi-ai ranit inimioara iar acuma sunt: deceptionat, nervos, frustrat, incoerent, etc.!
Si inca vroiam sa facem luna de zahar pe nu stiu unde..Acuma, m-am suparat pe tine si plang ca un baby !

Gata, nu mai vreau sa ma casatoresc cu tine !

Katahara,

Chiar si daca omul recunoaste, nu trebuie incalcate principiile de care vorbeam. Recunoasterea nu este, dupa cum sti, "regina probelor"!

Zzzumba,

AAAAH, ce ma bucur ca iti place topicul

Postat pe 20 Mai 2009 23:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PARERI 14 De la: kudika183480 25 Mai 2010 19:56
Barbatii sunt....CIUDATI? 37 De la: kudika347830 11 Februarie 2013 17:15
abia acum mi-am dat seama ca-l iubesc........ 11 De la: battleofwits 28 Octombrie 2010 17:55
ma place dar nu face nimic 22 De la: pink_lipi 26 Iulie 2009 16:36
In cat timp se plictisesc barbatii de o femeie 8 De la: anderson 22 Octombrie 2008 11:15