Mai multe
monica ,lasa ca maine o sa ti-i recuperezi tu.......dar sa intrebi cine s-a ocupat de strada ta,sa potzi sa le spui vreo doua.....si sa le spui sa se hoalbe bine la catzei,sa ii memoreze,ca data viitoare cand ii vor vedea sa stie.....nenorocitzii......
|
||
|
matracucu Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:15 |
||
|---|---|---|
De la: laurathegirl, la data 2009-01-20 20:15:08monica offffffffffffffffffff..................... fac un sacandal monstru cand ajung acolo............. sa vezi tu ce iese de nu o sa-i mai trebuiasca neam sa se ia de cateii mei............. |
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:18 |
||
|
poate ar trebui sa vb si cu sefii de acolo,sa stie ca nu au bagat-o pe mama ta in seama,ca au ignorat-o practic....... oare astea ce ar merita?????
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:22 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-01-20 20:22:30poate ar trebui sa vb si cu sefii de acolo,sa stie ca nu au bagat-o pe mama ta in seama,ca au ignorat-o practic....... tinuti cateva zile in aceleasi conditii ca si saracii catei............... poate asa se invata minte................. |
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:56 |
||
SOMNIK USOR CAFENEA................ si pt cei care au lipsit de la apel ...........va dau bataita railor ca ma faceti sa imi fie dor de voi................ pupicei gasca..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:13 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-01-20 12:27:03pupici multzi si de la mine pt tot haremul meu drag . surioara noastra scumpa ..,ne este tare dor de vocea ta... poate intr-o zi ,vom mai sta si noi la taclale..!! speciali de la tantelu',puiul de Sultan si desigur de la mine, pt voi cei de acolo.. noapte buna si voua ,MINUNI ale Sultanului !!!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:44 |
||
eu nu ma culc na sultane,nu vreau si gata,abi acum am reusit sa va citesc,am fc o cadere de calciu nu mam simtit bine,dar am luat alea alea si gata a trecut,Lucia nu ma certa,as fi vrut din tot sufletul meu sa fiu si eu cu voi,dar e departe si simbata lucrez,am fost cu gindul Mafia ai grija de tine eu il uscam cu uscatorul de par catelul meu,daca ii gras joacate cu el sa faca miscare e asa ca si copii,si ai grija cum creste fc prostioare,eu am avut ciine lup sa dus la gagici si dus a fost,cred ca la inchis cineva ca nui prost si stia sa vina acasa,acum ma chinui cu unul mic,am cr ca ingheata de frig dar e bine si acuma cara,roade tot,este mincare pt juniori si conserve nsomn linistit sa aveti,eu mai stau,nb dragilorn!u sunt asa scumpe,cind invata sa pape dai,ONNYTZa te pup fato,vb sultanului
|
||
|
mari58 Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:19 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-01-20 18:05:37iriiiis Nu ai pentru ce sa-mi multumesti adica.....oricine ar fi facut la fel daca intalnea o farmacie veterinara in cale Tre sa-l pui la punct pe tipu ala de ti-a recomandat laptele ala scump De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-20 19:25:59salut fetele................ Moni , s-ar putea sa sune urat ce spun dar ....nush ce sa zic ,si hinghierii le stiu pe ale lor , bine , ca trebuia sa stea de vb cu mama ta dar la cate cazuri de genul asta s-au intalnit ......cred ca nici ei nu mai stiu ce sa fac. Eu aveam in fata blocului o HAITA de vreo 12 caini , cand veneau hinghierii ieseau toata babele cu gura pe ei ca cica-s cainii blocului , ca le dau ele de mancare si alte baliverne de genul. De cel putin 3 ori am vazut de la geam cum alerga haita 3 copii , un cuplu si un batranel si nici o baba nu a iesit afara sa-i salveze pe oameni Eu cand veneam seara il sunam pe vecinu sa vina sa ma treaca de caini ,pana mea , stateam acolo de doi ani si pe mine tot ma latrau Au venit hinghierii de 3 ori si au salvat babele toata haita in schimb a patra oara nu au mai salvat decat unul mic si pricajit ....sincera sa fiu , m-am bucurat ca am scapat de ei desi ....m-a durut sufletul in acelasi timp dar .....
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:20 |
||
Ca sa nu se inteleaga gresit mesajul meu ....imi plac cainii , foarte mult chiar dar ...puii mei , daca am de ales intre a merge pe strada cu frica de a nu fi muscata de vreunul si a nu-mi face griji....aleg sa nu-mi fac griji Mariiii , ti tzuc fato de nu te vezi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:24 |
||
si eu pe tine Iriss,mie dor de tineeeeeeeee
|
||
|
mari58 Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:37 |
||
marito..,te tzuc mult si pe tine ,si nu oricum si direct pe buric si real...!! sa fii sanatoasa !! noapte buna !! |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 21 Ianuarie 2009 00:41 |
||
|
'neatza cafeneaaaaaaaaaaaaa asa somnorosi suntetzi, de nu v-ati trezit nici pana acum?hai, trecetzi la inviorare asssaaaaaaaaaa.....acum cine imi pune si mie o tequila? astia sint ptr toata lumea, fara suparare |
||
|
_fantoma_ Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:04 |
||
neata tuturor...............tzucuri multe................si o zi superba sa aveti
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:25 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-20 23:24:53Ca sa nu se inteleaga gresit mesajul meu ....imi plac cainii , foarte mult chiar dar ...puii mei , daca am de ales intre a merge pe strada cu frica de a nu fi muscata de vreunul si a nu-mi face griji....aleg sa nu-mi fac griji stiu ubita, dar aceea erau cateii mei , vaccinati la timp stateau in casa la mama la apartament si avea grija de ei ............... ii iiubeste mai ceva ca pe noi.................. drak ..................mi s-a rupt sufletul cand am vazut cumk plange dupa ei................. cum drak sa nu fiu supi??? |
||
|
sun_shine Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:27 |
||
|
buna dimineata cafenea..!! as vrea ca azi ,sa nu mai aud de suparari... monica .. poate asa, reusesc sa-ti fac ziua mai buna.. o zi buna tuturor..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:42 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-21 10:42:46buna dimineata cafenea..!! Multumesc SULTANE................... Mia prins bine sa stii............ Pupicei multi pt tine si fam ta minunata si va doresc o zi super.................
|
||
|
sun_shine Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:48 |
||
|
buna dimineata cafenea!!!!! cine are o cafeluta si pentru mine???????????? neata monica, neata portiza neata sultane neata vas, ce matinal esti.......... va pupacesc pe toti ca sa va mearga bine azi!!!!! buna dimieata cafenea!!!!!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:53 |
||
De la: betterrr, la data 2009-01-21 10:53:59buna dimineata cafenea!!!!! better..............si cafa asa cum iti place..........(cum o doresti?)
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:07 |
||
Neatza ,eu zic pas la inviorare azi ca-s adormita rauuuuu nush ce specie umana e in stare sa-mi dea beep-uri la 9 dimineata cu nr ascuns daca aflu cine este....veniti sa ma vizitati la Jilava/Rahova ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:18 |
||
|
cafeluta imi place fierbinte si dulce!!! mersik!! neata iris!!! sa stii ca eu o sa te vizitez pentru ca stiu ca si u ai sa vii!!! si eu sufar de aceesi problema!!! numai ca mie imi suna in week-end cand pot si eu sa dorm mai mult!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:26 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-21 11:18:59Neatza nuuuuuuuuuuuu........................sau poate hai ca vin.....cu chiftele trase cu prastia......... trezireeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! |
||
|
portitza_Maria Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:30 |
||
|
Offfffffffffffffff................fetelor ce harmalaie................ unde arde mama de tipati asa??/ eu inca incerc sa ma dezmeticesc desi sunt in picioare de la 7......................
|
||
|
sun_shine Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:39 |
||
Neata cafenea da si mie cineva o cafeluta?pupicei la toti
|
||
|
andreea1976 Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:43 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-01-21 11:43:13Neata cafenea Vine cafeluta la fata........................ o zi buna sa ai draguto |
||
|
sun_shine Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:55 |
||
Mersi monica La fel si tie
|
||
|
andreea1976 Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:56 |
||
Ziua buna !!!!!.......trecut,vazut,citit,saluta,pupat...... .....si plecat !!!!..........o zi buna sa aveti !!!.........
|
||
|
etta Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:38 |
||
De la: etta, la data 2009-01-21 12:38:44 Ziua buna !!!!!.......trecut,vazut,citit,saluta,pupat...... Mamaaaaa ce rapida ai fost O cafeluta nu?
|
||
|
andreea1976 Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:40 |
||
olaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! vreau o cafelutaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! da cineva? mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! te tuc!
|
||
|
Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:59 |
||
|
;neata!!!!!!!1 vreau si eu o cafeluta......... va pupic dulce si ne vedem deseara la o poveste |
||
|
dienuta_nou Postat pe 21 Ianuarie 2009 13:41 |
||
De la: etta, la data 2009-01-21 12:38:44 Ziua buna !!!!!.......trecut,vazut,citit,saluta,pupat...... wwwwwwwwwwwooooooooooooooooowwwwwwwwwww........ a trecut uraganul................. nici nu am apucat sa ma bucur de tine si ai si sterso din peisaj.......................
|
||
|
sun_shine Postat pe 21 Ianuarie 2009 13:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| party halloween | 5 | De la: _oktober_ 1 Noiembrie 2009 09:56 |
| Prietenii | 604 | De la: geo_x 20 Mai 2009 16:29 |
| "BAR DE NEGRI" | 101 | De la: broscoiu 19 Decembrie 2011 12:02 |
|
|
||
| invitation 2all | 3 | De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40 |
| Cate ore petreceti pe zi pe Kudika.ro ??? atentie creeaza dependenta :)) | 9 | De la: Summer_ 8 Decembrie 2010 21:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.