Setari Cookie-uri

nebunie sau .....?!

Am inteles, sper sa imi si reuseasca. Da, aveti dreptate, eu am gresit.

Fericire maxima!!!!!

Postat pe 29 Septembrie 2008 15:43
De la: , la data 2008-09-17 15:45:00Desigur draga mea, chiar foarte mult. Dar de fiecare data el zambeste, ma ia in brate si imi spune ca nu mai avem 20 de ani. Avem o viata sexuala ok insa fara sare si piper daca intelegi. Am plans, m-am chinuit singura incercand sa gasesc solutii.

Situatia ta..ma face sa ma gandesc la a mea. Doar ca la noi e vba de 25 si respectiv 31 de ani(el). Si deja..nu mai e cum era. Da unele din cele ce au raspuns la intrebarea ta au dat si vina pe tine...eu insa nu o fac. Stiu ce inseamna sa te ignore, stiu ce inseamna sa faci orice ca sa i atragi atentia..si el sa zambeasca si sa ti-o reteze din scurt. Si la mine au fost si sunt situatii cand pur si simplu ma simt singura in relatie, ma consum, imi doresc si eu sa simt ca am un suflet langa mine, nu cineva care-si aminteste de prezenta mea doar cand ii este foame si are nevoie de ceva. La mine problema e ca le fac pe toate si el considera ca este normal sa le fac, si el sa se joace pe joc. I-am zis in repetate randuri ca daca nu-mi acorda atentia cuvenita, s-ar putea sa se gaseasca altcineva care sa o faca...si atunci va fi prea tarziu pt noi..dar nu ma ia in seama. zice ca e gluma. In ultima vreme ma tem ca si asa se va intampla. M auit la ceea ce ai scris si parca ma vad pe mine peste cativa ani.
Vorbeste cu sotul tau, spune-i ca nu esti doar jumatate de femeie(sotie+mama), ci esti una intreaga. Spune-i ce simti...spune-i ca ai nevoie sa-ti fie alaturi sa te faca sa te simti ca la inceput. Poate va merge...cine stie. In ceea ce priveste situatia cu amantul..ma tem ca este doar un substitut la ceea ca nu-ti ofera sotul.
love_strike
Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:53
Nu e nebuni deloc,stiu ca e un copil la mijloc dar daca el uita ca e sot si ca tu esti femeie i-ai atributia asta si da-o cui o merita...pe el lasa-l sa continuie ce stie sa faca mai bine...sa fie un tata bun...altceva ce poti sa faci..dar asigurate inainte ca ai facut tot posibilul sa salvezi situatia si vb si cu el despre asta da-i sansa sa se mai schimbe intai...
miruna09
Postat pe 7 Noiembrie 2009 04:24
De la: , la data 2008-09-17 15:30:36Banuiesc ca multi imi vor sari in cap citind ce am scris. Sunt pregatita chiar si pentru asta, poate merit.
Sunt casatorita de multi ani cu un barbat foarte ok. Avem copii, casa , masa cam tot ce ne dorim.
Insa eu sunt prinsa intr-o relatie extraconjugala din care nu prea vreau sa ies. Bineinteles sotul meu nu stie nimic. Ii iubesc pe fiecare din ei insa altfel. e rietenul meu il iubesc fiindca stie sa ma iubeasca, sa ma alinte, in prezenta lui ma simt femeie. Pe sotul meu il iubesc pentru ca stie sa fie un tata foarte bun, pentru ca a fost primul barbat din viata mea insa a uitat ca eu sunt si femeie nu numai mama si nevasta.
Stiu, suna oribil, groaznic, imoral. Insa nu gasesc in mine puterea de a renunta la nici unul din ei.
A mai fost cineva intr-o astfel de situatie?
Va rog , pietrele cu care veti da in mine sa fie mai mititele daca se poate.

that's just sad...
felixcat
Postat pe 7 Noiembrie 2009 09:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Si-a dat drumul in mine Si nu stiu ce sa fac 37 De la: Micaell 15 Mai 2011 18:31
o iubire imposibila 44 De la: kudika082532 12 Noiembrie 2009 08:52
cum sa ne impacam...am nevoie de un sfat 9 De la: scumpik88 24 Martie 2011 13:59
O DATA DACA TE-A INSELAT SI IL IERTI E CORECT? 109 De la: andra_ale 14 Iulie 2010 07:45
Vreau si eu ajutorul vostru... 6 De la: RAINBOWLADY 15 Ianuarie 2012 19:19