Setari Cookie-uri

CEL MAI TARE ZODIAC-Taur

Daca ti-ai luato de la vreun TAUR asa iti trebuie sa sti de acum incolo unde iti este locul si .. inseamna ca ai meritato din plin .Oare te mai poti ridica de jos?
helgiugeorgeta
Postat pe 4 Iunie 2009 09:43
gizmo draga, daca vre-un taur te-a facut sa tragi asemenea concluzii (vizavii de noi taurii) imi inchipui ce a fost nevoit sa suporte el de la tine ca sa adopte un comportament care sa justifice atitudinea ta; pacat; mare, mare pacat, pentru ca, chiar si cu un comportament/caracter mediocru (indiferent de zodie), alaturi de un taur poti descoperii esenta/culoarea vietii, chiar si acolo unde nu exista mare lucru ! nu te critic, ai dreptul la opinie ca noi toti dealtfel, dar pur si simplu imi pare rau pt. tine .
IsaKRyarta
Postat pe 22 Iunie 2009 14:57
Barbatul taur tinde spre perfectiune, vrea stabilitate, ordine in casa, in viata, in familie, uraste dezordinea si anarhia. Femeia taur are valente care uneori inclina sa arate de fapt latura feminina generala de autoemancipare si de independenta in luarea deciziilor. Pe langa asta femeia taur are o doza variabila de egoism care iese la iveala cand e vorba sa se implice in niste treburi care necesita efort mai mare, atat fizic, dar poate fi si fizic si material, in functie de situatie. Femeia taur vrea siguranta si stabilitate dupa propria ei viziune, vrea de fapt controlul din umbra asupra activitatilor si deciziilor. Femeia taur nu e complet sincera mereu si cand nu-i convine ceva face niste treburi pe cont propriu de care nu spune nimanui sau numai cui vrea ea nu cui ar trebui sa spuna.... Femeia taur pune osul la treaba strict conditionat de ce-si doreste ea, de implinirea dorintelor ei, nu se dedica in totalitate unei relatii de cuplu. Am prins femei taur cu minciuna in mai multe randuri. Nu le caracterizeaza minciuna si ipocrizia ca latura dominanta dar au astfel de tendinte din cand in cand si in momente destul de greu de anticipat. Nu sunt foarte usor predictibile, trebuie observate si studiate mai indelung pentru a determina mai exact ce le poate pielea..

Postat pe 23 Iunie 2009 11:40
buna ! da, ai dreptate cca. 30-40%; sa-ti spun si de ce: pentru ca noi toti indiferent de zodie, dorim sa detinem controlul asupra propiului eu si asupra relatiilor socio/economice; si vreau sa te intreb, daca intradevar stim ce vrem, si ceea ce vrem este benefic pt. noi insine sau familia noastra, iar ceea ce vrem nu lezeaza interesele a terþe persoane, ce vezi tu rau in faptul ca tindem a detine controlul fie sau nu "la vedere"; vorbesc din pura experienta: orideciteori m-am lasat induplecata de diverse argumente/persoane si m-am abatut de la scopul/subiectul propus, nu am avut decit de pierdut/suferit; si eu si de cele mai multe ori si presoanele in cauza; sincer pt. mine e o adevarata povara sa-mi conving anturajul/familia ca asa cum "vad" eu lucrurile e/ne va fi bine, si daca nu reusesc sa cnving prin diverse "metode" normal ca adopt si strategii mai neortodoxe, dar care in 100% din cazuri au avut urmari benefice; e greu sa constati ca ai intotdeauna dreptate (mai devreme sau mai tirziu) si doare tare rau cind nu poti convinge pe bune si te vezi nevoit sa recurgi la diverse metode pentru a realiza ceva bun in viata; ramine slaba consolare de a sti ca rezultatele sint singura multumire/recunostere pe care le vei primii vreodata.
cu toata sinceritatea,
IsaKRyarta
Postat pe 24 Iunie 2009 14:04
De la: isakRYarta, la data 2009-06-22 14:57:07gizmo draga, daca vre-un taur te-a facut sa tragi asemenea concluzii (vizavii de noi taurii) imi inchipui ce a fost nevoit sa suporte el de la tine ca sa adopte un comportament care sa justifice atitudinea ta; pacat; mare, mare pacat, pentru ca, chiar si cu un comportament/caracter mediocru (indiferent de zodie), alaturi de un taur poti descoperii esenta/culoarea vietii, chiar si acolo unde nu exista mare lucru ! nu te critic, ai dreptul la opinie ca noi toti dealtfel, dar pur si simplu imi pare rau pt. tine .




Fetita,si toti cei care au comentat,chiar nu va duce mintea sa va dati seama ca este un zodiac LA MISTO ????Este o transpunere amuzanta a zodiacului,pentru TOATE ZODIILE!!!!!!
Cum naiba se face ca doar taurii s-au atacat nu stiu...

Postat pe 24 Iunie 2009 19:07
De la: gyzmo, la data 2009-06-24 19:07:36
De la: isakRYarta, la data 2009-06-22 14:57:07gizmo draga, daca vre-un taur te-a facut sa tragi asemenea concluzii (vizavii de noi taurii) imi inchipui ce a fost nevoit sa suporte el de la tine ca sa adopte un comportament care sa justifice atitudinea ta; pacat; mare, mare pacat, pentru ca, chiar si cu un comportament/caracter mediocru (indiferent de zodie), alaturi de un taur poti descoperii esenta/culoarea vietii, chiar si acolo unde nu exista mare lucru ! nu te critic, ai dreptul la opinie ca noi toti dealtfel, dar pur si simplu imi pare rau pt. tine .




Fetita,si toti cei care au comentat,chiar nu va duce mintea sa va dati seama ca este un zodiac LA MISTO ????Este o transpunere amuzanta a zodiacului,pentru TOATE ZODIILE!!!!!!
Cum naiba se face ca doar taurii s-au atacat nu stiu...

hello daca nu stiai taurii sa ataca foarte repede
yumy
Postat pe 24 Iunie 2009 19:27
Buna tuturor!
va vorbeste o tauroaica convinsa, nascuta si crescuta sub semnul puterii.
O fi asta un horoscop rautacios, dar totusi nu e foarte departe de adevar, sa stiti. Personal, m-am regasit aproape 100% in el. Asa este, taurii sunt extrem de puternici, feriti-va de furia lor, rar si-o manifesta in general, tre sa ai tu nervi de fier inainte de a incerca sa enervezi un taur, dar daca ai depasit pragul, it's game over. Praf, pulbere, devastare totala din orice punct de vedere. Rectific doar faza cu aruncatul obiectelor, chiar si cutite. Nu! Taurii nu se folosesc de puterea lor fizica ca sa te termine, nu vor arunca cu obiecte in tine, dar credeti-ma, ati prefera sa o faca, in locul atitudinii glaciare pe care o adopta in situatiile alea, in locul ironiilor si sarcasmului de care sunt in stare, duse la extrem. Taie, spinteca, fara nici o urma de regret, iti pun si sare pe rani fara sa clipeasca, dar o fac la cel mai calm mod posibil, chiar razand. Oricum, ei te enerveaza prin indiferenta lor, in timp ce tu faci eforturi disperate sa ii termini. Ei pasc linistiti in continuare, se plimba pe pajiste cu floricica in gura, rumegand in liniste iarba din jurul lui, iar tu nici macar nu existi pt el.
Pot fi si oameni de casa, dar prefera munca in locul lenevitului acasa. Nu e pt ei asta. Dar la fel de bine pot impaca munca cu gospodaria, in sensul ca oricat de mult ar sta la birou, partenerul se va simti iubit, ingrijit, va avea tot ce trebuie in casa de la partenerul taur pt ca are un talent innascut pentru a-si acoperi toate sarcinile si a impaca pe toata lumea.
E foarte greu sa darami un taur, asta e cel mai clar lucru posibil. Sunt atat de incapatanati incat nu vor renunta la drumul pe care l-au luat nici daca au observat ca nu e bun, si asta doar pt a nu da satisfactie celor din jur. In general sufera in tacere. Nu vor arata niciodata tot, nici furia, nici dragostea, desi ai zice ca are din plin din ambele. Are, dar totusi nu arata tot. Sunt ca un vulcan clocotind. Cam asta tre sa fie punctul de pornire pt cei din jur care vor sa se joace cu un taur. Daca abuzezi foarte mult de toleranta pe care o au, si o au cat pentru toata lumea la un loc, s=ar putea sa regreti toata viata asta, pt ca atunci cand el se satura, se satura pt totdeauna. Taurul nu este omul compromisului. Cand a renuntat la ceva, a facut=o definitiv, fara regret. Nu mai ai nici o cale de intoarcere la el. Si tot taurii sunt in stare sa sterga cu buretele intr-o secunda, ca si consecinta a ce am spus mai inainte, poate chiar ani intregi de fericire maxima, de iubire, de rasfat, de rai, ajungand direct in extrema cealalta, la fel de intens. Nici macar nu se vor mai gandi la cum a fost inainte, la cat de bine era odata, deci sa nu crezi ca vor plange din cauza asta vreodata. Never! Tu da, el nu. Asta ca sa vedeti cam ce este in mintea unui taur si ce mecanism de functionare are. Insa da, daca ii oferi ceea ce vrea, adica libertate, protectie, ii arati dovezi de iubire, de loialitate, poti sa pariezi ca te va duce in al noulea cer si te va tine acolo toata viata ta. El are nevoie in general de foarte putine lucruri pt a-l face fericit. Cu el nu trebuie sa te dai peste cap, sa ii aduci luna de pe cer, sa stai in cap, trebuie doar sa fii sincer, de la inceput pana la sfarsit, sa ii acorzi incredere, sa nu ii inseli increderea, sa fii tu insuti si sa nu incerci sa il fraieresti vreodata cu nimic. Se face pres in general, poti sa te stergi de el pe picioare, cam asta e impresia pe care ti-o lasa, dar este atat de vigilent incat vei ramane socat sa observi cate lucruri stie si a descoperit taurul, lucruri pe care nu te-ai fi gandit ca exista o sansa sa le afle. Este tot timpul cu ochii in patru, este omul detaliior, el pune pret pe detalii, nu pe lucrurile mari, brute. Te cunoaste din cele mai mici detalii, nu din ce ii spui tu. Are un al saselea simt extrem de bine dezvoltat, de asta isi va da seama f repede daca incerci sa il fraieresti. In cazul in care incerci sa o faci, te va avertiza subtil ca stie despre ce e vorba, poate ca si a doua oara o va face, dar a treia oara se va napusti asupra ta, iesind acel praf si acea pulbere de care zieam mai sus, atat de repede ca nici nu o sa apuci sa iti dai seama ce s-a intamplat. Pana iti dai seama tu, taurul a plecat in lumea lui si nu se va mai intoarce.
A, mi-am adus aminte..nu este atat de gurmad taurul pe cat se spune. Ii place mancarea, dar o mananca doar ca sa nu ii mai fie foame, nu pt ca i-ar placea atat de mult.
Sex-ul...pt taur nu prea exista cuvantul sex. Pt el exista dragoste, si ea, dragostea, este o adevarata arta. Pt taur una dintre devize ar fi: "A face dragoste este o arta, nu doar o actiune in sine."
Asa....ce sa mai spun eu despre tauri....Sunt oamenii care se adapteaza in absolut orice conditii, fie ele vitrege sau regesti. Poate fi foarte bine prieten si cu printul, si cu cersetorul, pt ca la el sistemul de valori nu se incadreaza pe scara sociala, niciodata. Nu-l vei impresiona niciodata daca ii fluturi vreo diploma sub nas sau vreun titlu onorific. Il vei impresiona in schimb dupa cum dai buna ziua.
Pe el il intereseaza valoarea ta umana, nu sociala, deci nu te va categorisi din prima ca si gazda proasta daca il inviti la tine si nu e curatenie in casa. Nu il intereseaza asta, il intereseaza cum esti tu ca om. Ok, daca si a doua oara cand il inviti e la fel de dezastru, s-ar putea sa isi formeze deja o parere mai putin buna despre tine, mai ales ca taurul pune totusi foarte mare pret pe curatenie, pe ordine, pe mirosuri placute, pe medii calde, etc...Si ca sa te injoseasca sau sa te faca sa te simti prost fara sa iti spuna nimic, se va apuca el sa iti aranjeze putin prin casa, din oficiu, sa arunce scrumiera sau sa impatureasca hainele aruncare aiurea pe fotoliu, sa duca paharele in bucatarie si sa le spele, facand asta cat se poate de firesc, fara a-ti reprosa ceva. Pur si simplu nu suporta dezordinea si daca nu fac cei din jur, face el ordine. Simplu.

E, ar mai fi foarte multe de spus despre tauri, pagini intregi, ca si despre celelalte zodii, evident, dar mai bine ma opresc aici, ca v-am plictisit destul deja si am ocupat o gramada de pixeli, cu folos sper, totusi...:D
Daca mai vreti detalii despre tauri, sau daca mai vreti sa aflati ceva despre tauri, nu ezitati sa intrebati.
cori26g
Postat pe 19 August 2009 10:40
De la: , la data 2008-11-21 10:26:48Element: Pamantul. Pamantul Taurului e mai degraba un fel de mlastina plina de copaci batrani acoperiti cu muschi. Sa te misti prin mlastina asta este ca un cosmar in care incerci sa mergi, dar nu ajungi niciunde. Luptele in noroi nu sunt pentru cei cu inima slaba.


Calitate: Fix. Taurul este definitia nemiscarii. Taurul nu schimba rutina sau pozitia.


Simbol: Boul. Mentalitatea de turma combinata cu un tomberon de gunoi uman. Caposenie. Taur care vede rosu in fata ochilor va zice ceva?


Guvernator: Venus, zeita desfranarii, geloziei si hedonismului. Zeita „vreau aia...si aia...si aialalta”


Activitate preferata: Sa emita judecati si sentinte la masa.


Carte preferata: Gourmetul lacom


Model in viata: Unchiul Scrooge


Idol romantic: Archie Bunker


Meserie ideala: judecator care da sentinte la moarte


Prima intalnire ideala: Invitatul face curatenie, gateste cina, ii face sex oral si isi prezinta multumirile adanci pentru aceste privilegii.


Fraza caracteristica : „De ce ma faci sa dau in tine?”


Fraza de agatat: „Poti sa gatesti?”


Parte a corpului: Gatul. Care il doare de la atata urlat.


Zona erogena: Gatul...cat mai adanc in gat


Stil romantic: Piatra de moara


Ciudatenie sexuala: Intra, iesi, adu ceva de mancare



- capos, plicticos, mizerabil cu prejudecati si cu probleme de greutate


- cum sa depistezi un atac iminent. Multi Tauri dau indicii: fata li se intuneca, ochii li se incetoseaza, falcile li se misca putintel, unii chiar, inconstient, isi lasa capul in jos si se uita spre tine, la fel ca un taur adevarat inainte sa te atace.


- Apetit insatiabil care include dar nu e limitat la: aprobare din partea celorlalti, posesiuni, mancare, odihna si sex


- Emotional, nu intelectual. Nu poate sa vada si alte puncte de vedere. Lipsit de orice ratiune si logica. Cearta-te si o sa te infurii. Demonstreaza-ti teoria si o sa se uite la tine de parca vorbesti chineza.



EL


- Rabdator, prudent si perseverent. Are un farmec timid si nevoi simple: camin, casa, o femeie buna alaturi si copii



DAR


- desi ofera confortul unui pantof vechi, are o mentalitate de cizma


- nu il deranjeaza sa fii independenta, atata vreme cat are si el ceva de castigat


- nu te astepta sa primesti prea multa atentie sau laude. Se asteapta sa fii femeie de casa.


- O sa iti aleaga hainele si prietenii si o sa iti critice parerile. E foarte bine ancorat in fixismele si prejudecatile lui. Nu poti sa il schimbi


- Gelos, posesiv si obsesiv. Enerveaza-l si o sa iti poarte pica, dar nu in liniste. O sa te intepe cu remarci usturatoare de o sa iti vina sa ii dai cu ceva in cap


- Dragostea lui pentru mancare este legendara. E in stare sa manance pana se face cat casa si face atac de cord. Si o sa se astepta sa ii fi si asistenta medicala in cel de-al doilea caz


- Ideea lui de o seara amuzanta este sa schimbe canalele intre emisiunea culinara si gala K1


- Desi te iubeste enorm, nu o sa iti inteleaga nevoia de a vedea si alti oameni in afara de persoana sa. Daca te scoate in oras, o sa fie la restaurantul lui preferat, unde conversatia inteligenta o sa fie inlocuita cu mormaiturile lui cu gura plina


- E zgarcit. Poate sa aiba milioane, dar o sa isi tina conturile bancare ascunse. Daca tu, iubirea vietii lui, o sa pui mana pe banii aia o sa fie doar pentru ca ai trait mai mult sau l-ai omorat in somn. Optiunea a doua o sa devina din ce in ce mai tentanta odata cu trecerea timpului


- Adora sa se joace de-a Marele Inchizitor. E in stare sa iti ceara sa ii dai raportul in legatura cu tot ce ai facut in ziua respectiva, sa iti cotrobaie prin lucruri si sa iti citeasca jurnalul. Niciodata sa nu ii dezvalui ceva din trecutul tau care poate sa il foloseasca impotriva ta, pentru ca exact asta o sa faca. Inchiriaza-ti un seif la banca si minte de ingheata apele.

- Stabil pana la inertie


- Desi e un adevarat maratonist in pat, visul lui este sa ii fii menajera. E asa de insensibil ca trebuie sa ii dai cu un ciocan in cap ca sa primesti putina atentie


- Daca vrei adrenalina, baga degetele in priza sau ia-ti un amant. Este totusi mai recomandabila prima varianta


- Nu iarta si nici nu uita


- Desi uraste schimbarea, este perfect capabil sa te azvarle afara din casa intr-o zi si sa iti gaseasca o inlocuitoare in urmatoarele doua ore.


- Doua cuvinte: lene cronica



EA


Mama ranitilor in pijamaluta neagra. Loiala, curajoasa si puternica. Cauta securitate si un partener care sa se bazeze. Banii nu sunt necesari daca are o casa buna si lucrurile necesare asigurate


DAR


- e o mana de fier in manusa de catifea. Tare ca otelul, indiferent ce incearca sa te convinga pe tine sau pe ea insasi


- e intotdeauna victima. Tu esti un ticalos doar pentru ca stai cu ea.


- E la fel de violenta si infioratoare la nervi ca si masculul din zodie. Asteapta-te ca orice obiect sa fie aruncat inspre tine, chiar si cutitele de bucatarie


- Mancare=liniste si placere. Asteapta-te sa se ingrase pentru ca mananca tot timpul. O sa se leneveasca si la intretinutul casei. Trebuie sa castigi si pentru ea, o merita doar pentru ca te suporta


- O sa inceapa certuri in familie doar de amuzament. E la fel de emotiva ca un sergent de instructie. Da edicte si face planuri pentru viata tuturor si se asteapta la supunere oarba.


- Sa te certi sau se discuti cu ea rational este inutil. Are intotdeauna dreptate.


- Nu crede in nimic ce nu poate atinge si avea. Daca te prinde ca ai o aventura este destul de probabil sa se prefaca ca nu s-a intamplat nimic doar ca sa fie linistita.


- E maniaco-depresiva. O sa foloseasca asta ca sa te convinga sa stai cu ea. Nu neaparat fizic, ci mai degraba emotional si financiar. E in stare sa iti cheltuiasca banii si sa ii pastreze pe ai ei intr-un cont pe care nu o sa il vezi vreodata.


- O martira. Nimic nu e vreodata vina ei. E din cauza societatii, a copiilor, a vecinilor sau a ta. Niciodata din cauza ei.

- E o supravietuitoare si o sa se razbune intr-un fel sau altul. E judecatorul si juriul celor care au fraierit-o macar un pic iar sentinta o sa atarne deasupra capului lor tot restul vietii. Ai intarziat la cina o data? Asteapta-te sa iti fie adus aminte pe patul de moarte. Nu uita niciodata.


- Vrei sa scapi de ea? Fa-o intr-un fel discret, ca sa previi sechele fizice permanente. Iti da ea papucii? Nu te astepta sa iti revezi vreun lucru de-al tau inapoi VREODATA.


- E definitia pietrei de moara. Fa-o sa planga si o sa stea toata ziua pe canapea mancand inghetata. Enerveaz-o si o sa stai toata ziua pe podea cu ochiul umflat.



Cum il depistezi: cap cu forma ciudata si trasaturi bovine plus burta sunt de obicei indicii clare. Daca are si mustata, suvita pe frunte si nas sifilitic suna la comisia care se ocupa de criminalii de razboi nazisti ( Hitler era Taur).


Unde il gasesti: Stand pe tine, sub tine, intr-un scaun ca reprezentant al vreunui partid prafuit. Daca alearga undeva, inseamna ca doctorul i-a prescris asta.


Cum il intrigi: arata cat poti de neinteresanta intr-un scaun cu rotile. Cand iti zambeste, nu te uita si fixeaza cainele de langa tine. Cand nu se prinde si iti zice „Guten Morgen”, prefa-te surda si foloseste-te de limbajul semnelor sa il gonesti. Cand refuza sa ia „cara-te” drept raspuns la intrebarea daca vrei sa iesi cu el si continua sa te piseze la cap, prefa-te muta ca sa nu trebuiasca sa zici „da”


Prima intalnire: o sa te impinga vrei, nu vrei in scaunul cu rotile la un festival al berii. Acolo o sa se indoape cu toti micii si carnatii pe care poate pune mana, in timp ce tu bei vreo doua butoaie de bere intr-o incercare patetica de a uita unde esti.


Cand sa o faci: alatura-te rezistentei si nu o face


Cand sa pui intrebarea: cand te-ai saturat de sportul extrem numit intalnitul cu barbatii din alte semne zodiacale care sunt niste ticalosi mai putin de incredere dar pana la urma mai interesanti. Asta si dupa ce ai terminat-o cu drogurile si ai exersat cum sa mergi drept la altar.


Daca iti da papucii: nu o sa faca asta. Tenacitatea e singura lui virtute. Da-i tu verde.


Daca ii dai papucii: o sa astepte sa te trezesti si sa realizezi ce greseala ingrozitoare ai facut. Cand nu dai semne ca ai vrea sa faci asa ceva, o sa continue sa astepte.



Cum sa rezisti


Taurii au nevoie de siguranta


Daca vrei sa obtii ceva, rabdare, rabdare, rabdare

Cand explodeaza, cauta ciocolata si tine capul la cutie


Sexul calmeaza orice cearta


Iau foc daca te uiti la ei cu o privire de nepatruns



Cum se inteleg cu ceilalti


Pariaza pe: Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti


Doar prieteni: Taur, Varsator


Impusca-te acum: Berbec, Gemeni, Leu, Sagetator, Scorpion


Oaia neagra: Balanta



cu tot respectul vreau sa te intreb un lucru....ai ramas in urma cumva cu tratamentul? ai ramas fara pastile?

e total aiurea ce ai scris,total jignitor. sunt vorbele unei frustrate,neputincioasa,probabil cu inima franta din cauza unui taur. fac pariu ca tu sau cea care a scris acel zodiac, sufera intens din cauza unui taur care a aruncat cu ea afara pe usa.

barbatul taur,pentru casa,pentru femeia de langa el,e in stare sa rupa planeta in doua cu mainile goale. la pat nu exista altcineva mai bun pe lumea asta decat un barbat taur...

orice femeie a avut un taur in viata ei,poate confirma..cel putin ale mele

mancare? da ne place mancarea buna si intrebam de mancare dupa sex deoarece ne dam silinta si consumam muuulta energie

iar de multe ori,femeile apreciaza ca intrebam de mancare ca sa ia o pauza intre orgasme aproape insuportabile

suntem cei mai loiali barbati atunci cand avem pentru cine! daca un taur inseala,o face deoarece nu da doi bani pe cea de langa el,dar de cele mai multe ori,nu ne injosim sa inselam,deoarece nu promitem dragoste eterna decat atunci cand este cazul. daca eu nu te consider unica mea mandra,daca nu-ti jur credinta,ca vei fi numai tu,atunci nu inseamna ca te insel atunci cand mai am 10 relatii superficiale ca cea pe care o am cu tine

vrei casa,vrei siguranta,vrei familie? ia un taur. dar numai daca te simti capabila sa-l pastrezi. cei mai buni cer ce-i mai bun mereu

furiosi? da dar e greu de tot sa ajungem la vilenta . violenta iese la iveala foarte greu si numai atunci cand deja am umplut 10 pahare si nu doar unul,ca sa avem certitudinea ca nu suntem nedrepti.

restaurante?????? atunci cand iubim,nu ne intereseaza nimic,decat fericirea zeitei de langa noi. putem manca si pietre,numai sa va vedem fericite.

dar,deoarece suntem atat de buni, provocam atata frustrare si furie atunci cand aruncam o tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:11
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:11:07 tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa

bubule ce suparat esti te-ai supy si pe mn
yumy
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:15
De la: cori26g, la data 2009-08-19 10:40:58Buna tuturor!
va vorbeste o tauroaica convinsa, nascuta si crescuta sub semnul puterii.
O fi asta un horoscop rautacios, dar totusi nu e foarte departe de adevar, sa stiti. Personal, m-am regasit aproape 100% in el. Asa este, taurii sunt extrem de puternici, feriti-va de furia lor, rar si-o manifesta in general, tre sa ai tu nervi de fier inainte de a incerca sa enervezi un taur, dar daca ai depasit pragul, it's game over. Praf, pulbere, devastare totala din orice punct de vedere. Rectific doar faza cu aruncatul obiectelor, chiar si cutite. Nu! Taurii nu se folosesc de puterea lor fizica ca sa te termine, nu vor arunca cu obiecte in tine, dar credeti-ma, ati prefera sa o faca, in locul atitudinii glaciare pe care o adopta in situatiile alea, in locul ironiilor si sarcasmului de care sunt in stare, duse la extrem. Taie, spinteca, fara nici o urma de regret, iti pun si sare pe rani fara sa clipeasca, dar o fac la cel mai calm mod posibil, chiar razand. Oricum, ei te enerveaza prin indiferenta lor, in timp ce tu faci eforturi disperate sa ii termini. Ei pasc linistiti in continuare, se plimba pe pajiste cu floricica in gura, rumegand in liniste iarba din jurul lui, iar tu nici macar nu existi pt el.
Pot fi si oameni de casa, dar prefera munca in locul lenevitului acasa. Nu e pt ei asta. Dar la fel de bine pot impaca munca cu gospodaria, in sensul ca oricat de mult ar sta la birou, partenerul se va simti iubit, ingrijit, va avea tot ce trebuie in casa de la partenerul taur pt ca are un talent innascut pentru a-si acoperi toate sarcinile si a impaca pe toata lumea.
E foarte greu sa darami un taur, asta e cel mai clar lucru posibil. Sunt atat de incapatanati incat nu vor renunta la drumul pe care l-au luat nici daca au observat ca nu e bun, si asta doar pt a nu da satisfactie celor din jur. In general sufera in tacere. Nu vor arata niciodata tot, nici furia, nici dragostea, desi ai zice ca are din plin din ambele. Are, dar totusi nu arata tot. Sunt ca un vulcan clocotind. Cam asta tre sa fie punctul de pornire pt cei din jur care vor sa se joace cu un taur. Daca abuzezi foarte mult de toleranta pe care o au, si o au cat pentru toata lumea la un loc, s=ar putea sa regreti toata viata asta, pt ca atunci cand el se satura, se satura pt totdeauna. Taurul nu este omul compromisului. Cand a renuntat la ceva, a facut=o definitiv, fara regret. Nu mai ai nici o cale de intoarcere la el. Si tot taurii sunt in stare sa sterga cu buretele intr-o secunda, ca si consecinta a ce am spus mai inainte, poate chiar ani intregi de fericire maxima, de iubire, de rasfat, de rai, ajungand direct in extrema cealalta, la fel de intens. Nici macar nu se vor mai gandi la cum a fost inainte, la cat de bine era odata, deci sa nu crezi ca vor plange din cauza asta vreodata. Never! Tu da, el nu. Asta ca sa vedeti cam ce este in mintea unui taur si ce mecanism de functionare are. Insa da, daca ii oferi ceea ce vrea, adica libertate, protectie, ii arati dovezi de iubire, de loialitate, poti sa pariezi ca te va duce in al noulea cer si te va tine acolo toata viata ta. El are nevoie in general de foarte putine lucruri pt a-l face fericit. Cu el nu trebuie sa te dai peste cap, sa ii aduci luna de pe cer, sa stai in cap, trebuie doar sa fii sincer, de la inceput pana la sfarsit, sa ii acorzi incredere, sa nu ii inseli increderea, sa fii tu insuti si sa nu incerci sa il fraieresti vreodata cu nimic. Se face pres in general, poti sa te stergi de el pe picioare, cam asta e impresia pe care ti-o lasa, dar este atat de vigilent incat vei ramane socat sa observi cate lucruri stie si a descoperit taurul, lucruri pe care nu te-ai fi gandit ca exista o sansa sa le afle. Este tot timpul cu ochii in patru, este omul detaliior, el pune pret pe detalii, nu pe lucrurile mari, brute. Te cunoaste din cele mai mici detalii, nu din ce ii spui tu. Are un al saselea simt extrem de bine dezvoltat, de asta isi va da seama f repede daca incerci sa il fraieresti. In cazul in care incerci sa o faci, te va avertiza subtil ca stie despre ce e vorba, poate ca si a doua oara o va face, dar a treia oara se va napusti asupra ta, iesind acel praf si acea pulbere de care zieam mai sus, atat de repede ca nici nu o sa apuci sa iti dai seama ce s-a intamplat. Pana iti dai seama tu, taurul a plecat in lumea lui si nu se va mai intoarce.
A, mi-am adus aminte..nu este atat de gurmad taurul pe cat se spune. Ii place mancarea, dar o mananca doar ca sa nu ii mai fie foame, nu pt ca i-ar placea atat de mult.
Sex-ul...pt taur nu prea exista cuvantul sex. Pt el exista dragoste, si ea, dragostea, este o adevarata arta. Pt taur una dintre devize ar fi: "A face dragoste este o arta, nu doar o actiune in sine."
Asa....ce sa mai spun eu despre tauri....Sunt oamenii care se adapteaza in absolut orice conditii, fie ele vitrege sau regesti. Poate fi foarte bine prieten si cu printul, si cu cersetorul, pt ca la el sistemul de valori nu se incadreaza pe scara sociala, niciodata. Nu-l vei impresiona niciodata daca ii fluturi vreo diploma sub nas sau vreun titlu onorific. Il vei impresiona in schimb dupa cum dai buna ziua.
Pe el il intereseaza valoarea ta umana, nu sociala, deci nu te va categorisi din prima ca si gazda proasta daca il inviti la tine si nu e curatenie in casa. Nu il intereseaza asta, il intereseaza cum esti tu ca om. Ok, daca si a doua oara cand il inviti e la fel de dezastru, s-ar putea sa isi formeze deja o parere mai putin buna despre tine, mai ales ca taurul pune totusi foarte mare pret pe curatenie, pe ordine, pe mirosuri placute, pe medii calde, etc...Si ca sa te injoseasca sau sa te faca sa te simti prost fara sa iti spuna nimic, se va apuca el sa iti aranjeze putin prin casa, din oficiu, sa arunce scrumiera sau sa impatureasca hainele aruncare aiurea pe fotoliu, sa duca paharele in bucatarie si sa le spele, facand asta cat se poate de firesc, fara a-ti reprosa ceva. Pur si simplu nu suporta dezordinea si daca nu fac cei din jur, face el ordine. Simplu.

E, ar mai fi foarte multe de spus despre tauri, pagini intregi, ca si despre celelalte zodii, evident, dar mai bine ma opresc aici, ca v-am plictisit destul deja si am ocupat o gramada de pixeli, cu folos sper, totusi...:D
Daca mai vreti detalii despre tauri, sau daca mai vreti sa aflati ceva despre tauri, nu ezitati sa intrebati.


foarte frumos !!!
dar ai uita sa spui de pasiunea noastra pentru lumanarele,sampagnie,muzica romantica,preludii interminabile si enervant de lente,de placerea cu care savuram fiecare bucatica din pielea unei femei iesita din dus ......adica faptul ca suntem cei mai buni la pat,cei mai destepti,poate nu cei mai frumosi dar avem mereu ceva ce ne face sa iesim in evidenta,o alura,o anumita aroma care ne face irezistibili....in jungla zodiilor,taurul ar trebui sa fie rege

am specificat faptul ca nu avem treaba cu modestia?

am spus de simtul umorului ata de dezvoltat incat devine sinistru de multe ori ?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:23
De la: yumalai, la data 2009-11-18 19:15:01
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:11:07 tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa

bubule ce suparat esti te-ai supy si pe mn


tu ai postat ala drace?????
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:25
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:25:42
De la: yumalai, la data 2009-11-18 19:15:01
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:11:07 tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa

bubule ce suparat esti te-ai supy si pe mn


tu ai postat ala drace?????
ce ala ca m-ai bagat de tot in ceata
yumy
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:28
De la: yumalai, la data 2009-11-18 19:15:01
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:11:07 tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa

bubule ce suparat esti te-ai supy si pe mn


nu sunt suparat pe tine iubita mea

de ce naiba sa fiu?esti slaba la pat cumva?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:29
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:29:05
De la: yumalai, la data 2009-11-18 19:15:01
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:11:07 tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa

bubule ce suparat esti te-ai supy si pe mn


nu sunt suparat pe tine iubita mea

de ce naiba sa fiu?esti slaba la pat cumva?

am zis eu ca te-am vazut suparat pe aici si daca n-ai mai dat si tu niciun semn de viata nici nu stiam daca mai traiesti si asta nu are legatyura cu patul ala e alta mancare
yumy
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:31
De la: yumalai, la data 2009-11-18 19:31:45
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:29:05
De la: yumalai, la data 2009-11-18 19:15:01
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:11:07 tuta,parazita,mancatoare de bani,slaba rau la pat,afara pe usa

bubule ce suparat esti te-ai supy si pe mn


nu sunt suparat pe tine iubita mea

de ce naiba sa fiu?esti slaba la pat cumva?

am zis eu ca te-am vazut suparat pe aici si daca n-ai mai dat si tu niciun semn de viata nici nu stiam daca mai traiesti si asta nu are legatyura cu patul ala e alta mancare


traiesc iubita mea

inca te astept pe la mine,am montat si sauna numai pentru tine
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:46
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-11-18 19:46:16traiesc iubita mea

inca te astept pe la mine,am montat si sauna numai pentru tine

o sa vin
yumy
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:47
De la: medeea01, la data 2008-12-18 08:49:07ma rog.iti respect opinia.si eu mi o mentin pe a mea.eu una nu as accepta sa stau sa fac de mancare si curat singura si sa cresc copii tot singura iar sotul sa se duca la munca si sa aduca bani.responsabilitatile femeii sunt in cazul asta mult mai mari.tu poate nu realizezi cat de greu se creste un copil daca nu te ajuta nimeni.eu am avut ocazia sa vad o astfel de femeie care ea facea tot si barbatul venea de la munca si astepta mancare si altele.iti zic eu ca nu e prea fericita.si mai e ceva.daca barbatul se va plictisi de ea si o va insela ea ce trebuie sa faca?sa suporte nu?ca doar tot la ea revine...nu?sau sa zicem ca peste 5 ani el simte ca nu mai e indragostit si se decide sa divorteze.ea ce face in cazul asta?ramane sa creasca singura copilul cu un salariu mic si sigur o sa si gaseasca un iubit bun avand in vedere ca tot timpul cat a fost maritata in loc sa se dezvolte personal n a facut decat sa aiba alte "responsabilitati"...hai fii serios.chestiile astea erau pentru alte vremuri.tu esti foarte nedrept.n a spus nimeni sa munceasca 12 ore si sa nu mai aiba timp de tine...dar are si ea dreptul sa evolueze la mai mult decat o gospodina buna si o buna crescatoare de copii.si asta nu o face sa fie femeia-barbat.asta o face doar sa fie o femeie de nota 10.intr o famie responsabilitatile se impart in mod egal.asa e corect si normal.


corect! ai dreptate sunt deacord cu tine ;)
iulia12
Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:19
De la: , la data 2009-03-04 16:32:10Mai medeea01 ce treaba ai tu cu mine totusi nu te cunosc , nu vreau sa te cunosc... daca crezi ca ma enervezi bravo ai reusit.


da, da taurii se enerveaza f repede.ca si al meu iubit care e taur
iulia12
Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:53
De la: yumalai, la data 2009-06-24 19:27:07
De la: gyzmo, la data 2009-06-24 19:07:36
De la: isakRYarta, la data 2009-06-22 14:57:07gizmo draga, daca vre-un taur te-a facut sa tragi asemenea concluzii (vizavii de noi taurii) imi inchipui ce a fost nevoit sa suporte el de la tine ca sa adopte un comportament care sa justifice atitudinea ta; pacat; mare, mare pacat, pentru ca, chiar si cu un comportament/caracter mediocru (indiferent de zodie), alaturi de un taur poti descoperii esenta/culoarea vietii, chiar si acolo unde nu exista mare lucru ! nu te critic, ai dreptul la opinie ca noi toti dealtfel, dar pur si simplu imi pare rau pt. tine .




Fetita,si toti cei care au comentat,chiar nu va duce mintea sa va dati seama ca este un zodiac LA MISTO ????Este o transpunere amuzanta a zodiacului,pentru TOATE ZODIILE!!!!!!
Cum naiba se face ca doar taurii s-au atacat nu stiu...

hello daca nu stiai taurii sa ataca foarte repede


exact. dupa cum spuneam
iulia12
Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:54
TAURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

eu sunt sagetator
am cunoscut si eu doi tauri sot si sotie
cu sotia am avut relatie de sex un an si jumatate
dupa
mai bine nu aveam
ce scrie mai sus despre ei li se potriveste ca o manusa
de fap este incredibila potrivire
femeia taurdin punctul meu de vedere:

stie tot se crede cea mai desteapta
birfeste chiar si prietenii (eu faceam sex cu ea si ma birfea)
urlaaaaa cit o tine gura
mahala
nervoasa irascibila
nimfomana
mincinoasa
se pricepe foarte bine la teatru
plinge cu lacrimii de iti uda maieul ca sa o crezi
inseala barbatul doar din razbunare si din cauza banilor
irascibila cu copiii
in cazul meu foarte buna prietena cu LARGA
trebuie sa faci numai ca ea
cumpara-mi aia aia aia aia
nu face mincare nu la modul general
nu curatenie nu la modul general
caracter de tot r.......tul
jicneste,injura si multe altele

cit despre barbatul taur adica barbatsu ce dracu sa mai zic asta care il stiu eu
vorbeste ca femeile,bilbiit, si ai senzatia ca e gay ,de aia o fii plecat dracu si nevastasa de casa

desigur exista poate si citeva exceptii ,topicul de mai sus este adevarat
LOPY_71
Postat pe 16 Aprilie 2010 00:20
cele de mai sus fiind unde ?
_Alexa_
Postat pe 16 Aprilie 2010 00:39
CELE POSTATE DE ANGELO MADAM
CE ! NU CITESTI BINE
DACA ESTI TAURINA NU TREBUIE SA FII NEAPARAT
CA NENOROCITA PE CARE AM INTILNITO EU
MAI SUNT SI EXCEPTII
LOPY_71
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:07
Buna.Foarte amuzanta caracterizarea ~~la misto~~,si foarte amuzant cum toata lumea se supara si comenteaza nervoasa .Si eu sunt o tauroaica dar am simtul umorului f dezvoltat,chiar si cand trebuie sa tac arunc cate o ~~perla~~..,dar ce ma enerveaza e faptul ca toti spun ca taurii sunt gurmanzi.Oare asa o fi?Stiu ca-mi place sa merg la cumparaturi,sa umplu caruciorul,dar multa mancare ajunge la cosul de gunoi pentru ca efectiv uit de ea in frigider,in fine...T
Taurilor,va spun de pe acum La Multi Ani si numai bine!
kikirikimiki30
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:54
am vb q un taur timp de 9 luni si pot spune ca era foarte galant si manierat....nu era saptamana in care sa nu-mi daruiasca flori...si multe alte chestii pe care le oferea din toata inima....nu am nimic de reprosat celor din zodia asta....ba dimpotriva
freakbabe
Postat pe 17 Aprilie 2010 20:09
Draga LOPY_71 , eu cred ca tu iti permiti cam multe .
Se intampla sa nu imi afiseze acea descriere , mai ales dc e vreun attach .
Asa ca , te rog .
Am dedus despre ce descriere e vba, ca se intampla sa o am printre documentele de pe calculator .
_Alexa_
Postat pe 24 Aprilie 2010 01:28
ce beton
doi tauri
cunosc si eu doi tauri
diferenta enorma intre ei dar convietuiesc inpreuna
el o iubeste pe mihaela radulescu
ea iubeste doar barbatii inventivi cu bani
si mai rau este ca ea nu se poate descurca singura
nu stie nimic si ca atare se complace cu situatia in care este.

deci : nu-l iubeste , stiu sigur
deci: el este ft gelos extrem
deci: fac un copil
deci: ea il inseala regulat stiu asta pt ca la inselat cu mine 1 an si jumatate
deci: iese scandal mare cu ura de moarte intre mine si ea
deci: el ca sa o ierte pt ca -l inseala o obliga sa mai faca un copil
deci: ea ca sa-i astupe gura accepta

ce viata domne de nebuni

auzi tauri, zodia are dreptate taur-taur nasol

sper ca nu toti taurii sa fie la fel.
toti avem defecte dar familie ca asta care sa isi spele rufele in public atit de jegos

sincer n-am vazut...... bine ca am scapat dracu de ea.
LOPY_71
Postat pe 27 Aprilie 2010 23:34
uau!
alexa 1234 parca
ce esti femeie s-au barbat?
daca esti barbat nu cred ca putem discuta...
daca esti femeie.....
ce ai draga te-ai simtit jicnita
sincer nu am avut intentia asta
daca intradevar esti tauroaica
stii ceva . . . . . . . !
LOPY_71
Postat pe 27 Aprilie 2010 23:49
Nu sunt, stai linistit .
_Alexa_
Postat pe 28 Aprilie 2010 22:01
citesc de cand a aparut topicul....interesant....chiar foarte
sunt berbeaca...si iubesc un taur ..de vreo 5 ani
tot ce s-a scris mai sus ..plus sau minus cateva chestii care tin de unicitatea persoanei...sunt destul de reale
intervin sa spun doar un lucru, pe care il simt eu si nu l-am vazut atins
toate defectele acelea de care se spunea mai sus ...intr-o relatie de iubire devin exact ceea ce iubim la un moment dat la partener
si eu sunt independenta ..de fapt descrierea de berbec postata anterior mi se potriveste de minune...numa ca asa am zambit cu drag atunci cand citeam de taurul meu cat de ciudat este ...incat mi-am dat seama ca aceste lucruri nu ma deranjeaza ...
trag si eu o concluzie ...micuta....defectele partenerului ...devin pe rand calitati in functie de sentimentele pe care le nutrim in relatie...
am citit undeva ....daca vrei sa scapi de un taur este ca si cum ti-ai dezlipi smoala incinsa de pe fund....
ps. ador fraza!..in rest numa bine.....va citesc in continuare!

addiana
Postat pe 13 Octombrie 2010 17:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
exista combatibilitate intre o geamana si un berbec??? voi ce ziceti????? 37 De la: ninushk 18 Iunie 2010 17:39
eu sagetator ... el balanta ... functioneaza? 18 De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 20:42
CUM SA FAC UN VARSAOR SA SUFERE DUPA MINE? 18 De la: ianna05 25 August 2010 12:36
Balanta - berbec, merge??? 35 De la: kudika408075 14 Iunie 2011 15:59
CEL MAI TARE ZODIAC-BERBEC 100 De la: KarasCristina 13 Februarie 2014 17:55