Setari Cookie-uri

barbatii taur

De la: Kristinyk, la data 2009-05-25 23:48:19dar fata rac si baiatul taur au vreo sansa de reusita?


Au, mai multe ...

Postat pe 20 Iulie 2009 09:22
Salutare tuturor. Ma bucur ca am gasit acest forum, eu fiind barbat TAUR. Am citit cateva din scrierile de mai sus si vreau totusi sa-mi dati niste sfaturi in legatura cu o viitoare relatie intre un Taur de 5 Mai si o Fecioara de 5 Septembrie. O cunosc de un an, la inceput nu mi-a placut, mi s-a parut prea baietoaica dar nu mi-a luat mult sa-mi schimb parerea si sa-mi dau seama ca imi place de ea.
Am ajuns in final sa fim amici, chiar foarte buni dar de fiecare data cand se intampla sa fim mai apropiati cave sau cineva parca nu vroia sa fi impreuna iar cand am fost 100% pregatit sa ii spun ce simt si ca vreau sa fim impreuna, ea imi spune ca tocmai a intrat intr-o relatie cu cineva
Mentionez ca e mai experimentata decat mine in reletii, eu fiind mai naiv uneori prea sufletist. Tind sa cred ca a fost cu atatia netremnici incat acum nu mai poate deosebi un mar bun de cel viarmanos.
Acum suntem certati de vre-o doua luni si pare ca nimic nu mi-o poate aduce inapoi, am mai fost certati din motive stupide dar mereu ne-am impacat destul de rapid, acum pare ca nu mai vrea deloc sa vorbeasca cu mine.
As vrea niste sfaturi pentru a o convinge ca eu nu seman deloc cu nici unul din cei pe care i-a cunoscut pana acum si ca tot ce-i spun vine din inima pentru ca asa simt pe moment. Nu exagerez dar am tendinta sa tratez fata ca pe o adevarata Zeita, ca pe ceva Sfant
Descrierea ei de mai jos se potriveste manusa:

Daca vrei sa fiu a ta trebuie sa muncesti, sa transpiri din greu. Nu inseamna ca daca te plac automat vreau sa fiu cu tine. Trebuie sa meriti asta. Si trebuie sa mi-o si dovedesti.

In primul rand vreau supunere totala. Ce? Indraznesti vasalule sa vorbesti? Probabil ca nu ai inteles cum sta treaba. Tu trebuie sa imi arati in permanenta ca ma adori. Sa te tarasti pe coate si genunchi pe langa mine. Hai, hai. Putina umilinta nu strica nimanui. Ia sa vedem noi cum iti sta cu tocul meu de la pantof infipt in cap, pe post de palarie. Zau ca nu-ti sade rau.

Ai grija sa imi arati ca sunt pe primul plan. Daca ridic din sprinceana atuci sa fii gata sa abandonezi tot ce conteaza pentru tine. Pentru ca de acum inanite eu sunt centrul existentei tale. Nu sunt geloasa. Ha. Parca te-ai putea uita dupa alte femei cand ma ai pe mine. Dar sunt tare posesiva. Asa ca ai grija ce ii cumperi mamei tale cadou de Craciun. Ar fi bine sa fie un cadou patetic.

Acum ca am reusit sa te umilesc suficient incat sa ma convig ca vei rezista la torturile ce urmeaza, accept sa fiu cu tine. Ai grija insa, draguta, sa nu ma sufoci. Nu ai voie sa ma suni sa ma intrebi unde sunt. Nu imi pasa ca azi e ziua noastra, eu tot voi sta peste program. Nu vezi ca sunt plecata in batalii mai importante decat tine? Pe tine oricum te-am cucerit déjà, asa ca imi ascut acum cutitele pe alte victime, in alte razboaie, cu alte zari de mize pline.

Daca te muti cu mine voi incepe programul de intensa reeducare. Toate lucrurile au un loc al lor care trebuie respectat. Bineinteles ca eu decid care le este locul. Sa nu indraznesti sa scuturi ordinea prestabilita ca te asteapta un adevarat taifun. Daca alti oameni se spala o data pe zi, tu trebuie sa te speli de 3-5 ori. O sa te verific la batista si la unghii. Sa mirosi frumos si sa emani prospetime, chiar daca ai lucrat o zi intreaga.

Daca inviti prieteni acasa, trebuie sa sa te asiguri ca nu sunt murdari pe talpa cand intra. Sa-i pazesti sa nu dea scrum pe jos, sa te asiguri ca o sa manance manierat si ca atunci cand merg la baie nu le cade vreun fir de par din cap sau, doamne fereste, altceva si mai serios de-atat. Trebuie sa respecte regulile casei, sa nu miste obiecte de colo colo si isi declare de la inceput scopul si durata vizitei. Ori asa, ori mai bine nu inviti deloc. Cum vrei tu.

Pentru ca am puternice instincte materne, vreau copii. Stai draga, nu te grabi. I-am programat peste 4 ani. In 3 ani si jumatate voi merge la specialist pentru a face analize. In 3 ani si 3 sferturi incepem sa lucram practic la conceptie. In maxim un sfert de an vreau un rezultat. Si cand asta se va intampla, tu trebuie sa fii complet pregatit, si fizic si psihic si moral. Sa n-aud ca stai sa vezi, ca har, ca mar.­

Sunt fecioara. Eu spun – tu faci. Dar asta pana ajungem in pat. Acolo te rog sa termini cu respectul si adoratia. Asta e doar pentru ochiul publicului. Pentru ochiul meu vreau altceva. Nu-ti fie frica, uite ia controlul, fa ce vrei din mine promit sa tac , sa ascult si sa imi placa de sa mor.

Ce zici, ai curajul sa ma cuceresti? Promit ca rasplata va fi pe masura chinurilor si umilintelor tale.

Multumesc pentru intelegere.

Astept raspunsuri.
MariusDMC
Postat pe 14 August 2009 11:03
De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-21 10:03:26
De la: laura31c, la data 2009-03-15 21:17:56Fecioara cu taurul e cea mai tare combinatie. Eu tocmai i-am venit de hac taurului. L-am luat de coarne si l am trantit jos si acum ne-am impacat.
asa este,intradevar cea mai tare combinatie posibila este taur+fecioara!




ne combinam?
corina981
Postat pe 18 August 2009 00:17
eu va dau un sfat ,fugiti cit puteti de barbatul taur,eu sint gemeni si am o relatie cu un taur,un cosmar ,nu am vz atita incapatinare. egoism sa te fereasca dz un dezastru taurii foarte inceti ,puturosi ,au tot felul de vicii obsedati dupa bani si nu poti comunica cu ei mai bine vorbesti singura in oglinda fugitiiiii.
kudika320094
Postat pe 8 Octombrie 2010 19:58
a trecut ceva timp de cand ai postat mesajul....apropo cati ani ai???
kisuu
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:19
nu mai comenteaza nimeni nimik despre acest subiect???
kisuu
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:20
De la: kisuu, la data 2010-10-29 23:20:58nu mai comenteaza nimeni nimik despre acest subiect???

ce comentarii vrei scumpo?oare cand o sa va intre mintile`n cap sa`ntelegeti ca fiecare om e diferit?...si ca exista "n" motive pt care un om,este asa cum este!
zodiiele`s telenovele....
AdrianaR
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:23
asa este ...fiecare om este diferit..dar eu am o relatie cu un barbat din zodia taur si multe se potrivesc!!
kudika327738
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:33
ce zodie esti tu???
kisuu
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:36
De la: kisuu, la data 2010-10-29 23:36:17ce zodie esti tu???

"tu" cine?Invatati sa citati persoana careia va adresati ca sa`nteleaga toata lume!
AdrianaR
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:39
sunt fecioara :))
kudika327738
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:43
si am o relatie cu un taur de 2 ani de zile..
kudika327738
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:47
esti cam nervoasa adrianaR.....
kisuu
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:48
De la: kisuu, la data 2010-10-29 23:48:44esti cam nervoasa adrianaR.....

Chiar deloc scumpa...e absolut normal ce`am spus...Ce`ai face sa scrie 10 de`odata pe acelasi topic?Ca n`ai mai stii care,cui raspunde!Cat despre zodii,exista niste caracteristici generale...dupa care din pacate sau din feticire,nu te poti lua...pt ca asa cum am mai spus,caracterul unui om se formeaza in timp,influentat sau nu de anumite experiente de viata...trairi...etc!Acum intelegi?
AdrianaR
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:55
si amantul meu este tot taur ...e foarte ciudat...:(
kisuu
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:56
da inteleg chiar f bine...oricum cand o sa ai experiente cu mai multi barbati din fiecare zodie si ajungi sa-i cunosti cat de cat ai sa-ti dai seama ca ce vorbim noi aici este adevarat....zodia influenteaza f mult...este adevarat dar cam toti barbatii din fiecare zodie sunt la fel.....in cazul nostru tot ce se spune despre taur este adevarat...e bine sa vorbim despre ei asa iti poti da seama cum sa actionezi daca detii unul din experientele celorlalte...cati ani ai tu?
kisuu
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:01
apropo AdrianaR ce zodie esti?
kisuu
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:02
apropo AdrianaR ce zodie esti?
kisuu
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:03
De la: kisuu, la data 2010-10-30 00:01:34da inteleg chiar f bine...oricum cand o sa ai experiente cu mai multi barbati din fiecare zodie si ajungi sa-i cunosti cat de cat ai sa-ti dai seama ca ce vorbim noi aici este adevarat....zodia influenteaza f mult...este adevarat dar cam toti barbatii din fiecare zodie sunt la fel.....in cazul nostru tot ce se spune despre taur este adevarat...e bine sa vorbim despre ei asa iti poti da seama cum sa actionezi daca detii unul din experientele celorlalte...cati ani ai tu?

ma`ntreb la ce fel de experiente te referi cand spui "experiente cu mai multi barbati din fiecare zodie"....pt ca fiecare dintre noi are de`a face intr`un fel sau altul,cu "n" persoane de`a lungul vietii...deci nu vad relevanta!Am si eu experienta de viata...si nu sunt de`acord cu tine!
Cat despre zodia si vasrta mea.....nu cred ca te ajuta cu ceva daca ti le spun!
AdrianaR
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:10
experiente cu diferiti barbati..(.in cazul tau baieti). din fiecare zodie... si da... de-a lungul anilor....dar tu cum ai doar 16 anisori nu cred ca ai atata experienta in domeniu incat sa-ti dai cu parerea atat de revoltata...
kisuu
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:15
si la 16 ani cati ai tu nu stiu cata experienta de viata ai putea avea....sorry:(
kisuu
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:16
De la: kisuu, la data 2010-10-30 00:15:34experiente cu diferiti barbati..(.in cazul tau baieti). din fiecare zodie... si da... de-a lungul anilor....dar tu cum ai doar 16 anisori nu cred ca ai atata experienta in domeniu incat sa-ti dai cu parerea atat de revoltata...


Ce bine ma simt...esti o draguta,m`ai facut sa`mi "rasfoiesc" copilaria,sa`mi aduc aminte cum era la 16 ani!
AdrianaR
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:18
varsta si zodia ta e adevarat nu ma ajuta f mult doar as vrea sa-mi dau seama pe ce te bazezi tu cand afirmi anumite pareri...
kisuu
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:25
...si...kisuu draga,provocarie de genul acesta nu sunt pt mine...cu atat mai mult cu cat faci niste afirmatii fara temei!
Eu mi`am spus parerea si am argumentat`o...asa,la cei 16 ani pe care spui tu ca`i am...in schimb tu,la varsta si experienta de viata pe care spui c`o ai,n`ai reusit sa ma impresionezi decat cu faptul ca nu te sfiesti sa spui fara ca cineva sa te intrebe,ca ai un amant...(bv tie ca`l ai,dar o femeie cu pic de caracter,nu se lauda cu asta)....in rest...
AdrianaR
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:28
lasa fata sa aiba experienta
Asynia
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:30
merge bine darbat taur si femeie capricorn o spun din experienta de 5 ani stam impreuna si avem si un bebe e foarte calm si stie sa respecte foarte mult
kudika335678
Postat pe 22 Martie 2011 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau un sfat 25 De la: callybra 27 Octombrie 2011 14:36
buna ziua 4 De la: valivieru96 27 Decembrie 2009 21:15
sagetator......calitati defecte 46 De la: kudika082502 10 Noiembrie 2009 07:38
CEL MAI TARE ZODIAC-PESTI 12 De la: iris_4_ever 15 Aprilie 2009 20:27
Ce-si doresc barbatii? 46 De la: LOPY_71 30 Septembrie 2010 01:21