Setari Cookie-uri

In care din cele 2 cazuri preferati casnicia?

trebuie sa avem rabdare in viata......trebuie sa oferim iubire sa ni se dea....trebuie sa ni se ofere sa iubim...si tot asa....insa sa ti o relatie pe picioare trebuie comunicare....intelegere...iubire....bunatate.........eu una am intilnit asa ceva...si cel mai mult simt atunci cind imi este mai greu in viata...este alaturi de mine mereu....asta conteaza
eu va doresc la toti ce am cladit eu pina acum.....viata este altfel cind ai sprijin bafta
pamela_1
Postat pe 19 Mai 2009 13:30
De la: pamela_1, la data 2009-05-19 13:30:12trebuie sa avem rabdare in viata......trebuie sa oferim iubire sa ni se dea....trebuie sa ni se ofere sa iubim...si tot asa....insa sa ti o relatie pe picioare trebuie comunicare....intelegere...iubire....bunatate.........eu una am intilnit asa ceva...si cel mai mult simt atunci cind imi este mai greu in viata...este alaturi de mine mereu....asta conteaza
eu va doresc la toti ce am cladit eu pina acum.....viata este altfel cind ai sprijin bafta

Trebuie sa oferim iubire...sa ni se ofere iubire,.....dar trebuie si sa avem norocul sa intalnim persoana potrivita la timpul potrivit..........
Daca se intrunesc toate conditiile astea,poate poate vom fii fericiti,candva in viata asta,
TEODORRD
Postat pe 19 Mai 2009 22:55
De la: mkdisk, la data 2009-02-10 16:29:36
De la: TEODORRD, la data 2009-02-10 11:38:05
De la: Merido, la data 2008-12-20 15:49:09..este sau ar fi frumoasa aceasta relatie..chiar daca sex nu mai exista deloc..desi..abia au ajuns [ragul de 40 de ani..insa el..desi o iubeste..nu o mai doreste..si desi o iubeste..o insala..insa, pe de alta parte ea..de mai bine de 4 ani..ii cere sa faca dragoste cu ea..il suspecteaza ca nefacind impreuna...el face cu alta..el..chiar face cu alta..pe care o si iubeste...dar o vrea si pe sotie..si pe ..cealalta..spuneti-mi voi..unde e linistea acolo..si daca e..ce fel de liniste poate fi asta..(mentionez ca ea a avut o relatie cu un barbat gasit pe internet..batbat la care a fost plecata pentru o saptamina..spunind sotului ca merge la ..manastire..iar acesta..sotul..a aflat tot ce ea a facut..ascultindu-i o intregistrare de la psiholog..Pe el..nu l-a durut..nu l-a miscat in nici un fel..spunea chiar ca..i se pare hilar cum ea tot incerca sa isi ceara scuze pentru ce a facut..(cum sa afli ca sotia te minte si te insala ina cest fel si tu..sa nu simti nimik in zona inimii??..asta se cheama ca s-a terminat tot ce a fost iubire..si a intrat pe rol..respectul??sau..cum se cheama..????

Sa va spun cum am procedat eu.
Am stat 18 ani casatorit,si nu am iubit-o cu adevarat,niciodata.Am crezut si eu ca din obisnuinta,va aparea pana la urma dragostea,dar m-am inselat.Am avut si relatii extraconjugale,dar asta nu este o solutie,oricum o femeie simte atunci cand nu este in regula ceva in relatie.Au fost discutii,am incercat
sa continuam impreuna,dar,credeti-ma nu merge.......
Asa ca divortez,si cred ca va fii mai bine pentru amandoi...
Nu vreau sa fiu nici mincinos,dar nici sa las sa treaca timpul.........

hmmmm...ar fi trebuit mai demult sa faci asta.......ceva nu e OK in ceea ce zici.probabil ca acum te-ai indragostit de altcineva si de asta rupi relatia......

iubirea e sau nu e , nu vine cu timpul mai inteleg sa stai un an - doi cu cineva fara sa te iubesti da 18? ti-ai terminat o mare parte de viata si ei la fel , bine ca v-ati trezit in al doishpelea ceas
Peony
Postat pe 21 Mai 2009 17:05
De la: XOXO_GG_, la data 2009-05-21 17:05:26
De la: mkdisk, la data 2009-02-10 16:29:36
De la: TEODORRD, la data 2009-02-10 11:38:05
De la: Merido, la data 2008-12-20 15:49:09..este sau ar fi frumoasa aceasta relatie..chiar daca sex nu mai exista deloc..desi..abia au ajuns [ragul de 40 de ani..insa el..desi o iubeste..nu o mai doreste..si desi o iubeste..o insala..insa, pe de alta parte ea..de mai bine de 4 ani..ii cere sa faca dragoste cu ea..il suspecteaza ca nefacind impreuna...el face cu alta..el..chiar face cu alta..pe care o si iubeste...dar o vrea si pe sotie..si pe ..cealalta..spuneti-mi voi..unde e linistea acolo..si daca e..ce fel de liniste poate fi asta..(mentionez ca ea a avut o relatie cu un barbat gasit pe internet..batbat la care a fost plecata pentru o saptamina..spunind sotului ca merge la ..manastire..iar acesta..sotul..a aflat tot ce ea a facut..ascultindu-i o intregistrare de la psiholog..Pe el..nu l-a durut..nu l-a miscat in nici un fel..spunea chiar ca..i se pare hilar cum ea tot incerca sa isi ceara scuze pentru ce a facut..(cum sa afli ca sotia te minte si te insala ina cest fel si tu..sa nu simti nimik in zona inimii??..asta se cheama ca s-a terminat tot ce a fost iubire..si a intrat pe rol..respectul??sau..cum se cheama..????

Sa va spun cum am procedat eu.
Am stat 18 ani casatorit,si nu am iubit-o cu adevarat,niciodata.Am crezut si eu ca din obisnuinta,va aparea pana la urma dragostea,dar m-am inselat.Am avut si relatii extraconjugale,dar asta nu este o solutie,oricum o femeie simte atunci cand nu este in regula ceva in relatie.Au fost discutii,am incercat
sa continuam impreuna,dar,credeti-ma nu merge.......
Asa ca divortez,si cred ca va fii mai bine pentru amandoi...
Nu vreau sa fiu nici mincinos,dar nici sa las sa treaca timpul.........

hmmmm...ar fi trebuit mai demult sa faci asta.......ceva nu e OK in ceea ce zici.probabil ca acum te-ai indragostit de altcineva si de asta rupi relatia......

iubirea e sau nu e , nu vine cu timpul mai inteleg sa stai un an - doi cu cineva fara sa te iubesti da 18? ti-ai terminat o mare parte de viata si ei la fel , bine ca v-ati trezit in al doishpelea ceas

Oare de ce mi se pare cunoscuta situatia??doar ca ea..a spus sotului ca lucreaza din greu..in Germania...iar el inca nu stie adveraul..dar va afla astai sigur
lizzy74
Postat pe 25 Iunie 2009 09:42
pamela_1
Postat pe 25 Iunie 2009 11:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce spuneti sa fac? 46 De la: dennissse 12 Februarie 2010 23:29
Cum sa scap de el? 63 De la: bl_de 28 Iulie 2009 15:26
ce parere aveti? 43 De la: cris007 7 Aprilie 2009 12:08
barbatii trec prin crize existentiale?vor sa fie liberi, cu una si cu alta? 48 De la: kudika181837 10 August 2010 17:09
cum dracu scap de el din mintea mea 24 De la: Barbie30_ 8 Ianuarie 2011 09:02