Mai multe
| .Da.relatia dintre o femeie si un barbat, e frumoasa la orice virsta..insa..relatia dinte acelasi barbat si..doua femei..mai e frumoasa??si te faci cind nu ai putere sa schimbi nimik??..se cheama ca esti las??iar lasii..nu ar trtebui sa fie fericiti???..zile bune tuturor | ||
|
Merido Postat pe 20 Decembrie 2008 15:58 |
||
|---|---|---|
De la: Merido, la data 2008-12-20 15:49:09..este sau ar fi frumoasa aceasta relatie..chiar daca sex nu mai exista deloc..desi..abia au ajuns [ragul de 40 de ani..insa el..desi o iubeste..nu o mai doreste..si desi o iubeste..o insala..insa, pe de alta parte ea..de mai bine de 4 ani..ii cere sa faca dragoste cu ea..il suspecteaza ca nefacind impreuna...el face cu alta..el..chiar face cu alta..pe care o si iubeste...dar o vrea si pe sotie..si pe ..cealalta..spuneti-mi voi..unde e linistea acolo..si daca e..ce fel de liniste poate fi asta..(mentionez ca ea a avut o relatie cu un barbat gasit pe internet..batbat la care a fost plecata pentru o saptamina..spunind sotului ca merge la ..manastire..iar acesta..sotul..a aflat tot ce ea a facut..ascultindu-i o intregistrare de la psiholog..Pe el..nu l-a durut..nu l-a miscat in nici un fel..spunea chiar ca..i se pare hilar cum ea tot incerca sa isi ceara scuze pentru ce a facut..(cum sa afli ca sotia te minte si te insala ina cest fel si tu..sa nu simti nimik in zona inimii??..asta se cheama ca s-a terminat tot ce a fost iubire..si a intrat pe rol..respectul??sau..cum se cheama..???? Sa va spun cum am procedat eu. Am stat 18 ani casatorit,si nu am iubit-o cu adevarat,niciodata.Am crezut si eu ca din obisnuinta,va aparea pana la urma dragostea,dar m-am inselat.Am avut si relatii extraconjugale,dar asta nu este o solutie,oricum o femeie simte atunci cand nu este in regula ceva in relatie.Au fost discutii,am incercat sa continuam impreuna,dar,credeti-ma nu merge....... Asa ca divortez,si cred ca va fii mai bine pentru amandoi... Nu vreau sa fiu nici mincinos,dar nici sa las sa treaca timpul.........
|
||
|
TEODORRD Postat pe 10 Februarie 2009 11:38 |
||
De la: libra66, la data 2008-12-19 22:01:17 Cineva cita mai sus "daca dragoste nu e,nimic nu e " ; eu as spune ca intr-o casnicie ,de minim 10 ani e mai important sa fie respect ,pt. ca acestta aduce dupa sine incredere ,devotament ,care aduc dupa sine intelegerea,armonia ,si de aici,o relatie puternica ,sudata ,placuta. Poate ca nu mai exista pasiune,vartejuri ametitoare ,culmi in inaltul cerului sau plonjari in ape cristaline , dar cu siguranta e tandrete ,o liniste si seninatate care-ti umplu sufletul de multumire.....Si aceasta poate fi o iubire ,mai calma,mai matura.Relatia intre un barbat si o femeie e frumoasa la orice varsta,in conditiile in care acestia au ,cu adevarat o relatie...... trebuie sa fie iubire daca dureaza de 10 ani......bineinteles ca respectul e important intr-o relatie, pai daca nu respecti si esti respectat, cum sa stai asa?e valabil in toate relatiile, nu numai alea de lunga durata.dar nu e destul.......trebuie sa fie de toate:si respect, intelegere, prietenie, pasiune si IUBIRE. |
||
|
|
||
|
mkdisk Postat pe 10 Februarie 2009 16:26 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-10 11:38:05De la: Merido, la data 2008-12-20 15:49:09..este sau ar fi frumoasa aceasta relatie..chiar daca sex nu mai exista deloc..desi..abia au ajuns [ragul de 40 de ani..insa el..desi o iubeste..nu o mai doreste..si desi o iubeste..o insala..insa, pe de alta parte ea..de mai bine de 4 ani..ii cere sa faca dragoste cu ea..il suspecteaza ca nefacind impreuna...el face cu alta..el..chiar face cu alta..pe care o si iubeste...dar o vrea si pe sotie..si pe ..cealalta..spuneti-mi voi..unde e linistea acolo..si daca e..ce fel de liniste poate fi asta..(mentionez ca ea a avut o relatie cu un barbat gasit pe internet..batbat la care a fost plecata pentru o saptamina..spunind sotului ca merge la ..manastire..iar acesta..sotul..a aflat tot ce ea a facut..ascultindu-i o intregistrare de la psiholog..Pe el..nu l-a durut..nu l-a miscat in nici un fel..spunea chiar ca..i se pare hilar cum ea tot incerca sa isi ceara scuze pentru ce a facut..(cum sa afli ca sotia te minte si te insala ina cest fel si tu..sa nu simti nimik in zona inimii??..asta se cheama ca s-a terminat tot ce a fost iubire..si a intrat pe rol..respectul??sau..cum se cheama..???? hmmmm...ar fi trebuit mai demult sa faci asta.......ceva nu e OK in ceea ce zici.probabil ca acum te-ai indragostit de altcineva si de asta rupi relatia...... |
||
|
mkdisk Postat pe 10 Februarie 2009 16:29 |
||
Da ,a aparut cineva in viata mea,cineva care pot spune ca mi-a schimbat viata,doar prin prezenta ei,....
|
||
|
TEODORRD Postat pe 11 Februarie 2009 20:35 |
||
iubirea si intelegera fac casa buna impreuna ......
|
||
|
sirena22 Postat pe 12 Februarie 2009 08:19 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-11 20:35:09Da ,a aparut cineva in viata mea,cineva care pot spune ca mi-a schimbat viata,doar prin prezenta ei,.... adica ai stat cu sotia pana cand ti-ai gasit pe alta.........asta era problema.daca erai cu adevarat cinstit, rupeai relatia fara sa ai pe cineva....spuneai ca nu merge si gata.nu poti spune ca nu ai iubit pe cineva deloc daca ai stat 18 ani.....poate ACUM n-o mai iubesti. |
||
|
mkdisk Postat pe 12 Februarie 2009 15:21 |
||
Am stat cu ea sa creasca copii,....si daca oricum nu era nimeni special in viata mea,ori eram singur,ori cu ea,nu crezi?
|
||
|
TEODORRD Postat pe 13 Februarie 2009 00:44 |
||
Si nu neaparat ca nu as fii fost cu adevarat cinstit nu am divortat,dar fara o motivatie serioasa,ce m-ar fii determinat sa incep de la 0??
|
||
|
TEODORRD Postat pe 13 Februarie 2009 00:46 |
||
din doua rele o aleg pe aia mai putin rea, adica obisnuinta, dar in obisnuinta nu intra si bataie... ci pur si simplu, rspect si complezenta, dragostea oricum trece, mai repede sau mai tarziu...
|
||
|
mitzura Postat pe 14 Februarie 2009 16:01 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-02-13 00:44:03Am stat cu ea sa creasca copii,....si daca oricum nu era nimeni special in viata mea,ori eram singur,ori cu ea,nu crezi? ei i-ai spus ca nu o iubesti?cand te-ai casatorit cu ea, i-ai spus adevarul?sau ai mimat iubirea? |
||
|
mkdisk Postat pe 16 Februarie 2009 15:36 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-02-16 15:36:33De la: TEODORRD, la data 2009-02-13 00:44:03Am stat cu ea sa creasca copii,....si daca oricum nu era nimeni special in viata mea,ori eram singur,ori cu ea,nu crezi? Adevarul..... Am vrut sa divortam la cateva luni dupa starea civila.....dar mi-a plans,si am renuntat,.......ce adevar mai vrei cand celelalt vrea sa divorteze?? |
||
|
TEODORRD Postat pe 16 Februarie 2009 20:39 |
||
| Daca aveti nevoie, nu ezitati sa ma contactati. O zi frumoasa, tuturor! | ||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 13:57 |
||
De la: Cassey, la data 2009-05-13 13:57:03Daca aveti nevoie, nu ezitati sa ma contactati. O zi frumoasa, tuturor! Iar ai aparut cosmarule???
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Mai 2009 13:59 |
||
Cassey,tu nu faci cumva reclama ...ascunsa pt vreun salon de.....masaj????
|
||
|
TEODORRD Postat pe 14 Mai 2009 13:10 |
||
cam naspa.....eu una am o relatie de iubire si intelegere...deci nu accept nici una nici alta din ce ai scris....
|
||
|
pamela_1 Postat pe 14 Mai 2009 16:17 |
||
|
Scuze...... Ce respect este cand iti inseli sotul,sotia? Asta este caterinca nu respect,........! Respect pentru tine,pentru partener,este ceva care tine de educatie,de temperamentul fiecaruia,de personalitate,si......de ce simti in suflet!!!! Acolo,este un compromis total,in ambele sensuri,si,spuneti voi un compromis,oricat de frumos il impachetezi,ce valoare si ce viitor are??????
|
||
|
TEODORRD Postat pe 15 Mai 2009 19:48 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-05-15 19:48:26Scuze......ai putea sa o inseli pe cea cu care esti acum?
|
||
|
dana_mv Postat pe 15 Mai 2009 20:00 |
||
|
Acum nu sunt cu nimeni..... Am sperat ca o sa imi raspunde sentimentelor,se pare ca m-am inselat,.... Si,nu,nu as putea sa insel persoana iubita.....dar nici nu as accepta sa ma insele.....
|
||
|
TEODORRD Postat pe 16 Mai 2009 21:00 |
||
| Teodorrd..ai iubito si..ai renuntat la casnicie pentru ea, insa ea nu ti-a raspuns cu aceasi moneda..spune-mi doar, regreti ca ai stricat obisnuinta de acasa pentru pasarea din gard?..te intreb asta fiind-ca sunt in acesti situatie..am luptat 13 ani intr-o casnicie anapoda si..doar dupa ce m-am indragostit..m-am gandit ca exista posibilitatea sa ma despart..si..as fi facut-o cu mare mare placere daca individul ..pentru care as fi renuntat la tot..si cu care am intins o relatie de mai bine de 4 ani..nu s-aer teme sa isi paraseasca meduza pe care o insala(cu mine ce-i drept)si pe care o minte de mama focului si..de care se teme incit transpira cind vb cu ea la tel..tahicardie face cind intirzie acasa si ea il suna(mentionez ca nu exagerez..copii nu au..si nu il inteleg)..daca ma ajuta cineva cu un raspuns sau ..chiar cu un picior in fund scuze | ||
|
Merido Postat pe 17 Mai 2009 17:26 |
||
| Merido, inca n-ai aflat ca barbatii sunt lasi????????? | ||
|
googoodoll Postat pe 18 Mai 2009 00:25 |
||
| nu conteaza nepotrivirea de caracter daca exista iubire se poate trece peste.. insa daca se casatoresc din obijnuinta mai incolo le va fi mult mult mai rau. | ||
|
cathysailor Postat pe 18 Mai 2009 03:05 |
||
|
||
|
pamela_1 Postat pe 18 Mai 2009 09:44 |
||
|
Am 36 ani..si jur ca doar acum am realizat lasitatea si feul de a fi al barbatilor.. ..m-am tot gandit..exista doua posibilitati..sa te implici sa iubesti sa simti ca plutesti sa visezi apoi..sa suferi...si a doua ..sa traiesti fara sa simti iubire s anu te implici ...sa nu iubesti si sa pierzi ce e mai frumos din viata asta..//acum..pe care varianta sa o aleg?? |
||
|
Merido Postat pe 18 Mai 2009 17:54 |
||
Nu te arunca tu cu capul inainte pana nu ti se raspunde la sentimente!
|
||
|
Etta_me Postat pe 18 Mai 2009 17:58 |
||
De la: Merido, la data 2009-05-18 17:54:42Am 36 ani..si jur ca doar acum am realizat lasitatea si feul de a fi al barbatilor.. Daca ”te gandesti” si ”alegi” deja nu ai cum sa iubesti! In Iubire SIMTI , iar dc ai nefericirea sa Iubesti un shit, suferi. Si tot asa...Daca iubesti pe cineva care merita totul se transforma intr-un basm ...
|
||
|
kudikaroxi Postat pe 18 Mai 2009 18:00 |
||
| Ca majoritatea este formata din lasi,iresponsabili,eterni infantili,ipocriti nu e ceva nou,desi sunt si ''rara avis'' printre ei .Nu cred ca e bine sa te implici prea mult niciodata,incearca sa pastrezi o oarecare distanta,asa poti observa daca merita sau nu.Crezi ca ai putea pierde ceva frumos? Daca nu e sa fie? La momentul oportun vei sti daca trebuie si merita sa te implici.De-acolo de sus,Cineva iti va arta drumul si vei sti ce decizie sa iei. | ||
|
messalinda Postat pe 18 Mai 2009 18:06 |
||
De la: Merido, la data 2009-05-17 17:26:20Teodorrd..ai iubito si..ai renuntat la casnicie pentru ea, insa ea nu ti-a raspuns cu aceasi moneda..spune-mi doar, regreti ca ai stricat obisnuinta de acasa pentru pasarea din gard?..te intreb asta fiind-ca sunt in acesti situatie..am luptat 13 ani intr-o casnicie anapoda si..doar dupa ce m-am indragostit..m-am gandit ca exista posibilitatea sa ma despart..si..as fi facut-o cu mare mare placere daca individul ..pentru care as fi renuntat la tot..si cu care am intins o relatie de mai bine de 4 ani..nu s-aer teme sa isi paraseasca meduza pe care o insala(cu mine ce-i drept)si pe care o minte de mama focului si..de care se teme incit transpira cind vb cu ea la tel..tahicardie face cind intirzie acasa si ea il suna(mentionez ca nu exagerez..copii nu au..si nu il inteleg)..daca ma ajuta cineva cu un raspuns sau ..chiar cu un picior in fund scuze Nu,nu regret nimic,am iubito,si inca o iubesc,chiar daca vreau sa o uit........... Merita sa fii singura,sa iti pui ordine in viata,si pe ....Transpirel trimitel la Meduza cu dedicatie......Nu te merita,daca este in stare sa o minta pe ea,de ce crezi ca nu o sa te minta si pe tine????Eu,cand am simtit ca iubesc pe cineva am introdus actiune de divort,chiar daca nu am avut siguranta ca si eu sunt iubit,dar ,nu am vrut sa mint pe nimeni. Deci,nu este sincer,nu merita sa il tii langa tine,mai devreme sau mai tarziu te va inlocui,si te va minti la fel de frumos,si poate va transpira la fel,vorbind cu tine. Fii sincera cu tine insuti,fii sincera cu cei de langa tine,si cauta un om sincer,....... |
||
|
TEODORRD Postat pe 18 Mai 2009 20:26 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-05-18 00:25:34Merido, inca n-ai aflat ca barbatii sunt lasi????????? La cine te referi?????
|
||
|
TEODORRD Postat pe 18 Mai 2009 23:09 |
||
razz un baiat care stie
|
||
|
pamela_1 Postat pe 19 Mai 2009 13:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vrea mai multa afectiune | 18 | De la: Tharr 14 Noiembrie 2010 19:16 |
| E gelos sau nu vrea sa ma vada fericita cu altul? | 3 | De la: kudika_24021 23 Decembrie 2012 15:37 |
| Barbatul fecioara e mai compatibil cu femeia Taur sau Gemeni? | 11 | De la: grosualisa 25 Septembrie 2009 15:33 |
|
|
||
| one night stand... | 61 | De la: rodicapisica 27 Iunie 2009 18:39 |
| Buna fetelor! | 11 | De la: Barbie30 28 Octombrie 2010 21:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.