Setari Cookie-uri

one night stand...

mda.... nici eu nu eram de acord cu asta si n am facut-o decat o singura data ...cu actualul 'coleg de apartament-iubit..viitor sot',chiar nu era programat sa ramanem impreuna si chiar nu asta imi doream cand l-am condus acasa,dar de dimineata....uff..ce dimineata frumoasa... am simtit ca suntem facuti unul ptr altul si uite-asa a treia zi eram mutata la el..am avut de ales .sa nu ne mai vedem deloc sau sa ma mut la el intr-o sapt....si asa a trecut un an de-aunci si inca mai credem ca a fost soarta...
dar de ce nu ... e o experienta ,cred ca merita incercat ,dar asta presupune sa fi o tipa puternica nu una sentimentala care sa stea sa planga dupa ca-i pare rau...tre sa sti sa profiti si tu de el nu doar el de tine ,nu te obliga nimeni si daca o faci trebuie facut doar de placere....
eu cred ca e chiar misto dar sa nu fi implicat in alta relatii ca sa nu poata rani alte persoane aceste aventuri de o noapte...
atata timp cat esti implicat in alta relatie nu sunt de acord cu aventurile....ma rog depinde de la caz la caz..
NICOLLE66
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:06
...one night stand...de ce nu? Poate te simti super atrasa de un tip dar nu te vezi intro rel cu el...asa ca...eu as faceo
dm_hagiu
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:39
voi astea cu chef de "misto-uri", scepticisme etc...nu mai bine va schimbati id-urile de mes si discutati acolo? nu stiu...zic si eu..ca prea deveniti plictisitoare, nu interesante!
daca vreti, raspundeti, daca nu, propuneti un alt subiect!
marinela23_1984
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:48
multumesc fetelor care au rasp mai sus. eu sunt intr-o mare dilema: sa o fac sau nu cu un tip dupa care ma topesc de ceva timp. eu m-am camd indragostit de el, nu am mai facut-o cu nimeni pana acum, el stie situatia mea, nu vrea o relatie serioasa, eu sunt sigura ca nu ne potrivim, dar amandoi ne dorim sa o facem. numai ca nu sunt eu asa hotarata. poate imi dati si mie un sfat.
criss3
Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:23
ce spun eu e just do it! :)
daca va cunoasteti deja, situatia devine mai placuta, si chiar daca va fi pt prima oara la tine, si el stie deja de asta, atunci va fi sigur ca iti va da o noapte pe care sa nu o uiti prea curand in urmatorii 30 de ani
si la urma urmei, de ce ti-e teama??
Greenie
Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:25
De la: criss3, la data 2008-11-07 09:23:18multumesc fetelor care au rasp mai sus. eu sunt intr-o mare dilema: sa o fac sau nu cu un tip dupa care ma topesc de ceva timp. eu m-am camd indragostit de el, nu am mai facut-o cu nimeni pana acum, el stie situatia mea, nu vrea o relatie serioasa, eu sunt sigura ca nu ne potrivim, dar amandoi ne dorim sa o facem. numai ca nu sunt eu asa hotarata. poate imi dati si mie un sfat.

De o faci- ai sa regreti; de n-o s-o faci- ai sa regreti si mai mult ( nu lua in seama ca sunt barbat- gandeste doar ca variante)
Ce alegi?
Vorba celei de mai de sus- vei ramane cu amintirea pana la moarte;
Deci?
G_I_JOE
Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:24
hmmmm... mai fetelor!!! nu am citit chiar toate raspunsurile celei care a vrut sa dezbata acest subiect, dar mi se pare unul bun!
eu am avut parte de un one night stand! si nu ma intereseaza parerea voastra cum ca as fi ushoara sau fiacare ce gandeste... l-am vazut p tipul ala si mi-a placut enorm de mult de el nu stiu a fost o intamplare chiar funny si frumoasa p care mi-o voi aduce mereu aminte! L-am vazut am vorbit, etc eram la mare si el dadea semne ca ma place si a 2a seara s-a intamplat! Nu regret fapta mea desji dupa toata faza mi-am dat seama ca m-am indragostit rau de tot de el... Si aqm ma gandesc la el... era asha de dulce(pentru mine) m-am atasat de felul lui de a ma atinge si de a face sex dragoste cum vretzi voi! Inaintea lui am mai avut un singur tip cu care am avut o relatie si stiu cand e sex si knd e dragoste dar omul ala... tipul de la mare m-a zapacit! El fara sa vrea facea dragoste!
Partea nasoala e ca suntem din orase diferite, si ca eu inca ma gandesc la el dar ORICUM AR FII NU REGRET!
asta voiam sa va spun de fapt ca desi am zis k o sa fie ceva doar o atractie simpla... in sufletul meu era ceva mai mult!
l-am vazut l-am placut l-am avut
si m-a avut!
comesbackaround
Postat pe 29 Decembrie 2008 11:32
Eu sunt pentru... daca tot am ajuns la egalitate intre sexe de ce sa nu ajungem la egalitate in pat, cred ca s a dovedit ca nici femeile nu au contor, asa ca fetelor traiti va viata!!

De avut aventuri de o noapte nu am avut, de acum incolo nici nu va mai fi cazul ... am incercat si eu, dupa o relatie de aproape 6 ani, am decis sa mi traiesc viata, am iesit si eu in lume ca un nou nascut, am aflat ca traiam intr-o carapace si a fost placut sa ies din ea, am cunoscut un tip super... si ce parea a fi o aventura de o noapte.. s-a dovedit a fi cel mai bun lucru care mi s-a intamplat, acum suntem casatoriti si foarte fericiti impreuna, asa ca daca chiar va place un tip, nu ezitati, nu se stie de unde sare iepurele si... viata asta e chiar prea scurta ca sa fie loc de regrete si pareri de rau

the_only
Postat pe 3 Ianuarie 2009 09:59
Eu nu prea stiu ce sa-ti zic avand in vedere faptul ca acum 4 ani eram impotriva,dar intr-o noaptre grozava mi-am zis de ce nu,macar sa ma simt si eu bine si el era un tip super grozav,si la propriu si la figurat iar daca se afla mi-am zis ca m-ar invidia multe pt ca era totusi destul de ravnit tipul.zis si facut .Ciudat o fost pt mine cand mi-am dat seama ca lui i se aprinsesera calcaiele dupa mine si incepuse sa ma caute si nu pt o a doua noapte ci pt ca ii placea de mine si sincer si mie incepuse sa-mi cam placa de el nu numai pt o noapte ci pt mai multe.Dupa 2 ani jumate ne-am casatorit si avem o bebitza frumusica.Acuma cand ma gandesc cum am inceput relatia,mi-e cam rusine sa-i zic ca eu aveam de gand sa-mi petrec numai one night stand cu el,ca el nici macar nu stia asta ,dar daca ar fi sa o fac din nou as face-o cu siguranta
annyo
Postat pe 18 Ianuarie 2009 23:14
hei. intersant subiect.am citit toate posturile iar unele din ele chiar m-au dezamagit. nu mai fac referire la ce in care s-a facut misto ca nu are rost. dar fetele care l-au luat pe "nu" in brate...come on. o relatie rezista sau nu, sunt lucruri mai grave decat o aventura care despart un cuplu. pe vremea bunicii era de condamnat o aventura, adica vai doamne cum e posibil, trebuie alungata din oras ca ne face de rusine. dar acum in 2009, a avea o aventura este o problema? sunt specimene care apar la televizor si declara ca s-au culcat cu 1000 de barbati, o aventura de o noapte nu este de pus la zid. si pana la urma cine se considera atat de pur incat sa judece asa ceva? eu cel putin consider ca o aventura este mult mai sanatoasa decat sa stai sa plangi in pumni dupa ex si vezi doamne ce mult ne-am iubit. o idee peste alta, nu mai sta nimeni in ziua de azi sa-ti poarte de grija, cu cine ti-ai petrecut noaptea sau cu cine ai plecat acasa, cine face asta e clar ca nu are o viata si este destul de frustrat. si chiar asa, cine nu ar fi invidios pe bunaciunea cu care tocmai parasesti clubul?
anaanutza
Postat pe 18 Ianuarie 2009 23:36
eu nu am avut un one night stand pana acum,in schimb am avut un fuckbuddy cu care ma intalneam knd aveam eu chef cred k ar fi interesant nu am avut ocazia pana acum,sau poate am avut dar nu imi doream indeajuns...pentru k sunt foarte sensibila si ma indragostesc foarte repede...
SweetHappyButterfly
Postat pe 18 Ianuarie 2009 23:44
cred ca foarte multe tipe sunt impotriva la one night stand din cauza consecintelor de dupa fapt....ce-o sa creada despre mine?.......si alte bullshituri de genul asta.
anderson
Postat pe 20 Ianuarie 2009 01:22
De la: iris_4_ever, la data 2008-10-23 14:07:03
De la: soryanca, la data 2008-10-23 14:04:04
De la: Iris4ever, la data 2008-10-11 01:56:53draga mea , sunt unele care pot face asta si altele care nu-s in stare sa o faca nici daca le promiti ca raman vesnic tinere si frumoase ( am exagerat, stiu )
Eu una prefer o noapte furtunoasa decat o relatie dezastruoasa

Sunt cazuri cand intalnesti un x ...iti dai seama ca o relatie cu el este exclusa din start dar o noapte ar fi numa' buna sa-ti potoleasca hormonii .
Daca ai fi fara plata si ai intalni un x din asta .....nu stiu ce decizie ai lua

sunt deacord cu tine,iris.
eu una nu am factu o aventura de o noapte,dar dc as intalni intr-o seara un tip care arata bine....de ce nu,as inerca.

Bravo draga mea , macar tu ai inteles ce am vrut sa spun .

Bravo Iris... si eu am avut o aventura de-o noapte...a fost perfect..multa pasiune,multa compatibilitate parca ne stiam de zeci de ani....ei dupa acea noapte am crezut ca s-a dus dracu tot..dar "printul"tot insista..telefoane..flori...planuri..si nu am fost catalogata ca find..stiti voi ce...cred ca multe femei isi infraneaza dorintele de teama ca vor zice barbatii ca sunt c---e...dar nu e asa...pana la urma si el se bucura si tu te bucuri....din partea mea sa faca fiecare ce vrea...asta nu inseamna ca o dam in extreme si traim numai din aventuri...dar o "scapare"2 merge..
iubesc_urasc_traiesc
Postat pe 8 Februarie 2009 14:02
sunt noua dar hai sa va spun una... am cunoscut acu ceva vreme un tip ....mult mai mic decat mine....si mi s-a pus pata ....pur si simplu.... si am luat problema in coarne.... i-am zis baiatului ce si cum vreau .. a fost de acord si am facut-o.....o data si gata..... pana data viitoare.A fost ok... fara angajamente , fara cuvinte frumoase si fara tot felul de prostii... sex in stare pura ,,,, si cred ca ar trebui sa incercati toate

Postat pe 15 Februarie 2009 22:22
cam multa lume a avut one night stand`uri la mare si eeuuu nu vad nimic rau in asta..trebuie sa profitzi de moment!! dak iti place,ia`l mai bine sa regretzi ca ai facut`o , decat ca nu ai facut`o !!
bebemik09
Postat pe 21 Februarie 2009 12:21
Pai ia ganditi-va cate fete nu suspina dupa nush ce tip cool de la scoala, sau de la servici, sau din cartier... Sufera saracele si isi imagineaza cum ar fi sa fie cu el... Dar tipul respectiv schimba fetele mai des decat isi schimba sosetele si atunci, ce e de facut? nu mai bine ar avea un "one night stand" cu el ca sa vada ce ii poate capul si sa-si linisteasca un pic si inimioara...si cine stie...poate chiar sa descopere ca tipul nu e chiar ce-si imaginau ele? Acu nu ca as recomanda aventurile...dar mi se pare ca uneori e o solutie ca sa ti-l scoti din cap pe "frumusel".
Lexy87
Postat pe 21 Februarie 2009 17:34
De la: bebemik09, la data 2009-02-21 12:21:57 mai bine sa regretzi ca ai facut`o , decat ca nu ai facut`o !!

acu...bineinteles...cu protectie...ca sa nu cumva sa ramai cu nush ce amintiri neplacute de la el
Lexy87
Postat pe 21 Februarie 2009 17:35
De la: Lexy87, la data 2009-02-21 17:35:26
De la: bebemik09, la data 2009-02-21 12:21:57 mai bine sa regretzi ca ai facut`o , decat ca nu ai facut`o !!

acu...bineinteles...cu protectie...ca sa nu cumva sa ramai cu nush ce amintiri neplacute de la el
asha e si sunt de acord si cu ce ai zis tuh ... multe fete dupa un one night stand.. sunt usor dezamagite de cel pe care il vedeau .. nemaipomenit
bebemik09
Postat pe 22 Februarie 2009 18:05
dak nu sunt ku cineva kuplata as face-o...nu mi se paare nimik rau in asta...mai ales dak tipul e dragutz
skumpy_1
Postat pe 10 Martie 2009 11:07
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 21:42
pai si dak ar fi the first time....ce sa fac????ca e naspha...nu ne-am vazut decat de vreo trei ori,nu stim multe unul despre celalalt dar stiu sigur k asta isi doreste si el ...nik mai mult....cred k pt el eu sunt mai mult o provocare,na acuma la 24 de ani pe care ii fac in curand sa fie prima data pt el cred k e ceva ciudat...nu stiu zic si eu.!ideea e ca si eu imi doresc doar k vb lui anderson imi este teama de momentele de dupa!!!deci un sfat ceva????va pup si ms
annutza
Postat pe 6 Iunie 2009 11:36
pai daca e prima oara ptr tine, si esti indragostita de el...iar el nu vrea sa ramana cu tine...te cam abonezi la suferinta. ce rost are? faptul ca stii ca nu te vrea ptr o relatie cred ca te va impiedica sa te bucuri de moment oricum. iar daca nu ai incredere in el, si nu te simti iubita nu te vei putea relaxa suficient cat e nevoie pentru prima ta experienta.

si nici nu vei scapa de 'prima oara', intr-o singura noapte, daca asta urmaresti...o vei lua de la capat oricum cu urmatorul...

ai grija, sper sa iese totul cum vrei tu.

DayC
Postat pe 6 Iunie 2009 12:52
A fost cu mult timp in urma . Eram cu capul in nori , iar el arata asa de bine . Nu as fi acceptat daca eram implicata in vreo relatie , dar eram libera ca pasarea si nua fost ceva planificat . Ne-am cunoscut pe strada , am petrecut o zi de vis impreuna si spre seara am ajuns in ...pat . Sunt adepta relatiilor si sustin pana si azi ca nu ma pot culca cu cineva fara sa am ceva sentimente , sustin asta sus si tare - dar atunci , a fost o atractie irezistibila , nu pot sa imi explic . Nu am regretat , dar mi-a fost groaza si rusine dupa . Dupa ziua aceea , el ma cauta disperat , fara sa ii dau eu nr meu de telefon . M-a gasit el , dar mereu m-am ascuns de el , si nu stiu de ce . Apoi , a renuntat intr-un final .
A doua faza tot legata de o asa atractie teribila caruia abia ii puteam rezista a fost un alt tip la o petrecere de revelion . Deci ,a fost ceva bestial . Nu vorbesc de sex , de data asta , nu am cedat , de fapt el nu cauta o aventura .
Am ajuns la chef , mi-a placut de el , prin urmare si lui i-a placut mult de mine . Am tinut distanta un timp. Apoi am iesit la putin aer cu prietena mea . El era cu un amic si isi faceau treburile langa poarta casei . Am trecut in graba de ei si am iesit in strada . Cand ne-am intors , ei ne asteptau . Brusc , tipul m-a luat pe neasteptate , m-a lipit de perete si m-a sarutat . Am cedat sarutului , era atat de dulce ...Nu am inteles ce se intampla , cred , ma consideram nebuna , dar imi placea . Dupa aceasta faza , m-a luat de mana si in seara aceea am ramas impreuna precum un cuplu . Abia dupa cateva ore , am facut cunostinta . Cand sa plec , voiam sa o fac fara sa imi iau la revedere . Dar a strigat in gura mare dupa mine ca vrea nr meu de telefon si pana la urma l-a obtinut de la altii carora le-a fost mila de el de atata implorare . Peste cateva ore , eu eram in pat , el suna la usa mea . Nu am deschis , nu stiam cine e , voiam doar sa dorm . Peste doua zile a aparut iar la usa mea , mama i-a tinut de urat pana cand am ajuns eu acasa de unde eram . Nu mi-a venit sa cred ochilor . Am avut o scurta relatie , mai mult de prietenie , pentru ca nu a mers , nu au existat sentimente si pentru mine nu a fost ok asa , desi a fost un tip de treaba si tare dragut .
Deci , uneori , poate sa iasa ceva frumos . Cred ca trebuie sa ai grija totusi ce fel de om e . Nici vreun laudaros sau vreun adunator de trofee , ca sa nu existe consecinte umilitoare . Acum , nu as face-o indiferent cat de atragator ar fi . Tin prea mult la relatia pe care o am .
danylor29
Postat pe 6 Iunie 2009 18:57
E ciudat cat de mult se schimba gandirea omului cu timpul. Foarte multe domnisoare care acum sunt foarte vehemente in declaratii de genul: "nu voi face asa ceva niciodata" isi vor schimba parerea........
Pana acum cateva luni faceam parte si eu din acea categorie.........totusi viata mi-a dat o palma destul de grea..........si m-am desteptat!
Pana acum am avut doar relatii de lunga durata...........ultima se presupunea ca va fi pe viata..........aveam planificat totul..........inclusiv cand vom avea primul copil......si al doilea...... Ei bine......n-a fost sa fie............tineam la el ca la ochii din cap...........era ratiunea mea de a traii.........mare greseala.....
De multe ori mi s-a propus o aventura..........dar in conceptia mea era ceva de neconceput..........asa ca bininteles am refuzat.........chiar daca persoana respectiva ma atragea.......
Dupa esecul ultimei mele relatii...........ma gandesc .........de ce nu.....de ce sa nu imi traiesc viata......acum cand sunt tanara..........de ce sa stau ancorata de amintirea vechilor eshecuri si de conceptile invhechite pe care le am.........in loc sa ma bucur de ce mi se ofera..........
Probabil unii nu vor fii de acord cu mine.........si ma vor blama pentru ca spun asta............dar am ajuns sa cred ca e chiar educativ pentru noi femeile sa avem aventuri de o noapte! Motivul pentru care spun asta este faptul ca persoanele fara prea multe experienta sexuala au tendinta de a se indragostii pana peste cap de primul sosit (asa ca mine)..........nestiind ce inseamna viata dedica totul unei singure persoane......il considera mai important chiar decat propria persoana.......pentru ca apoi sa ramana cu buza umflata........
Fetele care au mai multa experienta sexuala sunt mult mai cumpatate in a se indragostii de o persoana......si in nici un caz nu isi pierd capul.......
Ma amuz cand ma gandesc la ce imi spunea mama mea acum cativa ani.........nu pot reproduce exact cuvintele ei......dar idea ei era: fata draga experimenteaza viata, pentru ca mai tarziu cand va fi cazul sa alegi ceva permanent ............sa stii ce vrei! Nu vreau sa ajungi ca atatea femei...........care dupa o viata intreaga alaturi de un barbat..........sa nu stie ce e placerea.......cum ar trebui sa se simta in relatia sexuala cu partenerul! Vremurile s-au schimbat...........nu mai traim in epoca in care parintii alegeau partenerul de viata al copilului, sau cand se considera ca trebuie sa faci sex doar dupa casatorie.......!
Acum sa nu ma intelegeti gresit.........nu incurajez pe nimeni sa practice aventurile de o noapte ca pe un sport............dar atunci cand intalnesti pe cineva care intradevar te atrage...........si nu ai sansa sa ai o relatie de lunga durata cu el........de ce nu........go for it!
Am sa incerc sa imi urmez si eu sfatul!!!!!!!
odeta_raluca
Postat pe 6 Iunie 2009 19:24
De la: anaanutza, la data 2009-01-18 23:36:13hei. intersant subiect.am citit toate posturile iar unele din ele chiar m-au dezamagit. nu mai fac referire la ce in care s-a facut misto ca nu are rost. dar fetele care l-au luat pe "nu" in brate...come on. o relatie rezista sau nu, sunt lucruri mai grave decat o aventura care despart un cuplu. pe vremea bunicii era de condamnat o aventura, adica vai doamne cum e posibil, trebuie alungata din oras ca ne face de rusine. dar acum in 2009, a avea o aventura este o problema? sunt specimene care apar la televizor si declara ca s-au culcat cu 1000 de barbati, o aventura de o noapte nu este de pus la zid. si pana la urma cine se considera atat de pur incat sa judece asa ceva? eu cel putin consider ca o aventura este mult mai sanatoasa decat sa stai sa plangi in pumni dupa ex si vezi doamne ce mult ne-am iubit. o idee peste alta, nu mai sta nimeni in ziua de azi sa-ti poarte de grija, cu cine ti-ai petrecut noaptea sau cu cine ai plecat acasa, cine face asta e clar ca nu are o viata si este destul de frustrat. si chiar asa, cine nu ar fi invidios pe bunaciunea cu care tocmai parasesti clubul?

aaa, deci tu esti una de-aia "stofa ieftina" care isi da viata de cuplu pe o aventura.
c'mon, da, one night stand, dar nu cand esti intr-o relatie.
eu nu sunt adepta relatiilor de o noapte. chiar dak am incercat, nu merge pt k nu pot sa-l las sa se apropie de mn dak nu am niciun entiment de afectiune pt el. chiar vb din experienta si nu de pe pereti. poate pt k nu am invatat deloc sa fiu superficiala...nu stiu...
"o relatie rezista sau nu, sunt lucruri mai grave decat o aventura care despart un cuplu. " sincer? asta ar fi singurul motiv pt kre nu l-as ierta pe prietenul meu; fie chiar si un one night stand. asta nu mai tine de conceptii invechite, tine de iubire-care vad ca in secolul nostru se rezuma numai la placeri de-o noapte pt unii.
totusi, nu-i condamn pe cei care sunt singuri si practica asta. e bn k nu investesc sentimente
x_tina90
Postat pe 7 Iunie 2009 13:06
De la: simovera, la data 2008-10-02 13:47:04asadar fetelor ce parere aveti despre one night stand-uri? sunteti de acord? ati avut parte de asa ceva? de ce da? de ce nu? daca nu ati facut asa ceva ,va tenteaza?

Da, si nu mi-a parut rau nici o clipa.

Postat pe 7 Iunie 2009 14:30
De la: DayC, la data 2009-06-06 12:52:38pai daca e prima oara ptr tine, si esti indragostita de el...iar el nu vrea sa ramana cu tine...te cam abonezi la suferinta. ce rost are? faptul ca stii ca nu te vrea ptr o relatie cred ca te va impiedica sa te bucuri de moment oricum. iar daca nu ai incredere in el, si nu te simti iubita nu te vei putea relaxa suficient cat e nevoie pentru prima ta experienta.

si nici nu vei scapa de 'prima oara', intr-o singura noapte, daca asta urmaresti...o vei lua de la capat oricum cu urmatorul...

ai grija, sper sa iese totul cum vrei tu.

nu o sa iasa pt k nu m-a mai cautat de ceva timp...deci cred k s-a speriat !nu sunt indragostita de el dar recunosc k ma atragea destul de mult!!oricum asta e....poate e mai bn asa ...oricum te pup si ms mult!!!!!
annutza
Postat pe 8 Iunie 2009 12:38
subscriu la ce a scris floryna_90
kn3k0
Postat pe 8 Iunie 2009 20:03
eu am facut-o si m-am maritat cu el .suntem de 7 ani impreuna si ne aducem aminte cu placere de noaptea aia care s-ar fi vrut unica

Postat pe 27 Iunie 2009 17:52
De la: simovera, la data 2008-10-02 13:47:04asadar fetelor ce parere aveti despre one night stand-uri? sunteti de acord? ati avut parte de asa ceva? de ce da? de ce nu? daca nu ati facut asa ceva ,va tenteaza?

da.pentru ca a fost foarte misto! si as mai fi avut daca nu ma cuplam!
greierash_is_back
Postat pe 27 Iunie 2009 17:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
N-AI NIMIC DE SPUS????!!!!!!!!!! 74 De la: AnotherWay 6 August 2010 14:27
Quotes of the day! 61 De la: IrisDenisse 26 Iunie 2012 21:23
Ce sa fac?Sa mai continui aceasta relatie sau nu??? 17 De la: Barbie30_ 9 Iunie 2011 03:21
greseli sau prostii??? 5 De la: GYPSI 16 Aprilie 2010 20:29
Iubitul Meu versus Parintii Mei 19 De la: dragon_fly88 9 Iulie 2010 16:44