Setari Cookie-uri

ce parere aveti de fetele care umbla dupa tipi cu bani

parvenite....am eu colege la scoala....adolescente de 15 care au tipi de 18-20..si bineinteles cu masina.....fetele vor sa fie plimbate.....nu ai masina...nu stau cu tine...ai masina..hopa..se schimba treaba...te iubesc de mor daca ai masina...cam asta cauta colegele mele....nu zic..nu toate sunt niste"parazite"..mai sunt si "paraziti"....deci fenomenul bambucicile se extinde ......oriunde si oricand..cat timp ai masina
butterly
Postat pe 25 Octombrie 2008 20:24
De la: anderson, la data 2008-10-03 12:05:23zilele trecut mi-a dat un amic un link...era al unui forum tot de femei ...in care topicul era deschis de o tipa care se plangea ca tipul cu care este acum este sarantoc, ca are un amarat de logan si ca sta cu parinti....si ca ea este genul de tipa care ii place sa fie plimbata si rasfatata etc etc.

de la acel subiect m-am gandit sa deschis aici un topic si sa va intreb ce parere aveti de fetele care singurul lor scop este sa puna mana pe un tip cu bani.

stiti voi tipele care le gasiti in bamboo si care el se uita numai la tipi care conduc masini scumpe peste 40 de k si care le fac tot felul de cadouri scumpe etc etc.


eu personal nu suport genul asta de persoane mi se pare ca sunt niste paraziti care traiesc pe spinarea altor persoane.

astept si parerile voastre



Ce drepavate sunt ele dar ce prosti tre' sa fie cei care le fac toate poftele Atata timp cat vor exista barbati care sa le cumpere tot ce vrea sufletzelul lor, ele isi vor permite sa ceara. Asa ca, de la barbati ar trebui sa porneasca tot, parerea mea, pentru a exista cat mai putine cazuri! Nu le mai tineti in puf si sa vedeti cum o sa iubeasca si ele munca
Alexandra_Pitzy
Postat pe 28 Noiembrie 2008 19:45
stiu si eu o fata care umbla cu un tip cu masina. intr-o zi masina era la reparat si knd sa se intalneasca ea a zis k nu merge pe jos, dak vrea sa o vada sa mearga cu taxiul dupa ea sincer mi se pare deplasat, si nu cred k relatiile bazate pe bani rezista prea mult, cel putin din ceea ce am vazut eu. stai cat stai cu un tip, scoti cati bani poti de pe el apoi treci la urmatorul, poate k are si masina mai scumpa. e chiar penibil
sweety13
Postat pe 4 Decembrie 2008 12:46
depinde f mult si de educatie si de mediul in care au crescut, poate ma insel dar majoritatea fetelor pe care le cunosc si umbla dupa baieti cu bani provin din familii cu situatie materiala mai precara sau din familii destramate si vor sa scape de viata pe care au avut-o pana acum. conteaza intradevar si banii, dar eu personal prefer sa fiu independenta, nu suport sa stiu ca depind de alta persoana
sweety13
Postat pe 4 Decembrie 2008 12:52
De la: anderson, la data 2008-10-03 12:05:23zilele trecut mi-a dat un amic un link...era al unui forum tot de femei ...in care topicul era deschis de o tipa care se plangea ca tipul cu care este acum este sarantoc, ca are un amarat de logan si ca sta cu parinti....si ca ea este genul de tipa care ii place sa fie plimbata si rasfatata etc etc.

de la acel subiect m-am gandit sa deschis aici un topic si sa va intreb ce parere aveti de fetele care singurul lor scop este sa puna mana pe un tip cu bani.

stiti voi tipele care le gasiti in bamboo si care el se uita numai la tipi care conduc masini scumpe peste 40 de k si care le fac tot felul de cadouri scumpe etc etc.


eu personal nu suport genul asta de persoane mi se pare ca sunt niste paraziti care traiesc pe spinarea altor persoane.

astept si parerile voastre





Sunt o gramada de astfel de tipe, numai ca ele exista datorita fraierilor care pun botul :) Ele profita de slabiciunea barbatilor pt sexul frumos, pt imaginea aia de papusica, aranjata, tencuita cu o tona de fond de ten, imbracata dupa ultima moda..unele dintre ele dimineata, fara make-up, sunt groaznice. Unele habar nu au sa vorbeasca..insa atrag datorita superficialitatii si profita de prostia barbatilor.
Am un prieten, 28 de ani, este atras numai de astfel de fete, are o obsesie...la un moment dat i-a placut foarte mult de o tipa normala, dragutza, desteapta, chiar arata bine...de asemenea, il placea si tipa. Eram convinsa ca o sa fie cu ea mult timp, chiar se potriveau..insa, el a calcat stramb de cateva ori , iar tipa s-a saturat de felul lui de a fi. Acum se intreaba de ce nu da si el de una buna, o tipa dragutza, inteligenta...pai ce sa ii fac eu, daca umbla dupa toate pitzipoancele..

Postat pe 4 Decembrie 2008 12:55
Mie fetele sau baietzii care accepta o relatie doar pentru bani mi se par sub nivelul unei prostituate. Macar ea in felul ei munceste, situatie e clara, pe cand "pitzi" iti promite ca te va iubi mereu...aham! Nu e rau sa iti doresti masina, casa, sau mai stiu eu ce atat timp cat esti dispus/a sa le obtii din banii castigati de tine. Mai este si categoria celor intretinuti de parinti la vreo 30 de ani, care mie mi se par tot niste paraziti
Aladiah
Postat pe 15 Decembrie 2008 18:21
Multe femei umbla dupa bani, si adevarul e ca si foarte multe nu recunosc acest lucru....eu spun din perspectiva mea de barbat pentru ca asta am intampinat pana acuma.

Tare imi doresc sa intalnesc o fata care sa imi demonstreze ca nu este materialista, dar si doveditul e cam greu.
Adam2008
Postat pe 15 Decembrie 2008 18:27
Parerea mea este ca multi barbati prefer sa aibe langa ei o tipa frumoasa si el e dispus sa plateasca sa-i intretina frumusetea tipei (farduri scumpe, haine de marca, etc ect) pentru ca intr-un fel tipa de langa el reflecta si imaginea lui.
anderson
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:35
Cred ca fiecare are dreptul sa isi stabileasca regulile si prioritatile in viata, dar un barbat care stie ca femeia cu care este sta cu el pentru bani, nu o va aprecia niciodata si nu o va respecta cu adevarat decat in aparenta, nu se va gandii la ea daca ar fi cazul sa o insele, etc; pentru ca si el la randul lui se simte nepretuit si folosit, si cred ca cei care se complac in situatia asta o fac de buna voie, nu cred ca este cineva care sa nu isi dea seama cand este folosit si cand nu, poate doar cei care iau vorbele drept adevar in locul faptelor. Si cel mai probabil, o astfel de relatie nu are sanse de reusita.
my_melody
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:14
nu am nik de zis ...doar atat ,,,,sunt niste .... femei de ocazie....e ce sa zic....masini de placeri...si cam atat.
shery
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:19
buna!

ai mare dreptate.ai pus in discutie un subiect frumos.imi pare foarte rau ca incerc sa imi spun parerea pt fetele ce merg in astfel de disco...consider ca vin cu un scop.sigur asta fac...daca ai incerca sa le identifici dupa CI si adevarata lor identitate veti vedea ca peste 60% nu au o situatie materiala foarte buna.provin din familii dezmembrate ...dar, incerca sa pozeze in ce ar place celui mai bun baiat din seara respectiva.ca mama de baiat, recomanda acelor baieti care au o situatie buna sau foarte buna sa cerceteze si acest aspect.de ce ele sunt dispuse pt acel baiat sa faca orice? ar putea merge si intr-o alta discoteca ,nu? si acolo sunt baieti si poate de foarte multe ori mai buni decat cei din discotecile cu un nume ,nu?acei baieti care frecventeaza astfel de discoteci ar fi foarte bine sa merga si ntr-o altfel de discoteca, ar putea intalni o fata mult mai bina ,nu?daca a intalnit o fata super de frumoasa, buna si crede ca fara ea nu va putea staurmatoarea sambata sau duminica sa fie invitata de el intr-o alta discoteca ( o discoteca modesta_) va avea o surpriza foarte mare :)...va fi socat de reactia ei.incercati baieti s acest truc...veti ramane blocati...nu va va mai iubi asa ca in acea discoteca hi,hi,hi,...atunci iti vei da seama ce iubeste foarte mult,da? va doresc sarbatori fericite!
mayasimona
Postat pe 27 Decembrie 2008 18:18
uneori se intoarce roata si ajung in mizerie ;)
morticia_adams
Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:44
De la: joana_rise, la data 2009-01-05 14:44:46uneori se intoarce roata si ajung in mizerie ;)

fie ea si patrata ,,,,,,ras la intrebare sunt nist "fufe"
sarutama
Postat pe 5 Ianuarie 2009 14:58
tot vorbiti de femei care umbla dupa bani,dar mai nou acum,se poarta si barbatii materialisti.vb din experienta.cunosc pe cineva care a renuntat la tot doar pt a trai bine.barbatii astia exista.ei cum se numesc?
dana_mv
Postat pe 5 Ianuarie 2009 23:59
De la: dana_mv, la data 2009-01-05 23:59:13tot vorbiti de femei care umbla dupa bani,dar mai nou acum,se poarta si barbatii materialisti.vb din experienta.cunosc pe cineva care a renuntat la tot doar pt a trai bine.barbatii astia exista.ei cum se numesc?

magarusi,,,ii mai alint si eu ,,,mai oameni buni ,,cine poate oase roade ,,ce drac ,,,si femeile si barbati suntem la fel ,,banu e ochiu dracului
sarutama
Postat pe 6 Ianuarie 2009 00:02
corect!egalitate intre sexe chiar si aici.pana aici nimic nou,mai rau ,e ,cand se intalneste unul materialist cu unul care nu e.atunci sa vezi intalnire de gradul 3.ies scantei.
dana_mv
Postat pe 6 Ianuarie 2009 00:09
De la: lecabel, la data 2008-12-15 18:21:01Mie fetele sau baietzii care accepta o relatie doar pentru bani mi se par sub nivelul unei prostituate.

Gresesti! Sunt chiar la acelasi nivel...

Femeile in mod traditional cauta o anumita siguranta, in special cele care vor sa se marite. Unele vizualizeaza aceasta siguranta in special prin bani...
Dar in ultimul secol au aparut foarte multe femei cu mentalitate independenta, care isi fac o cariera, etc, si li se rupe de banii celuilalt. Ele pot fi foarte interesante daca nu isi iau un gigolo sau nu se masculinizeaza.

Postat pe 6 Ianuarie 2009 12:44
lasa ca vine acum criza financiara si ii linisteste pe toti
bangla_soul
Postat pe 6 Ianuarie 2009 13:45
De la: bangla_soul, la data 2009-01-06 13:45:11lasa ca vine acum criza financiara si ii linisteste pe toti

crezi??
sarutama
Postat pe 6 Ianuarie 2009 13:46
Anderson, fa-ma sa inteleg: ce intelegi "fetele care umbla dupa tipi cu bani"? CE exact numesti tu "bani"? Pentru ca o masina - chiar si de 40 de k - ramane tot a lui, ea are doar privilegiul "sa se dea" cu ea... Si ce numesti "cadouri scumpe"? Un parfum de la Ina Center? Un inelus "de-li-cios" de 14 karate si 3 grame? Vacanta la Varna? Ca i se plateste masa la un restuarant mai de Doamne-ajuta? Intrarea la Bamboo? Asta numesti tu "bani"?
Dragul meu, astea pe vremuri si in anumite cercuri se numeau "fripturiste"

Daca te referi insa la femeile care intr-adevar primesc CADOU masini de 40 k, diamante, vacante la Monte-Carlo, pe Coasta de Azur sau in Maldive, in resorturi de 5 stele si isi fac cumparaturile pe 5th Avenue... Pai alea, dragul meu, au tot respectul meu. De ce sa le consider niste parazite?
Dor_a
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:01
De la: butterly, la data 2008-10-25 20:24:45parvenite....am eu colege la scoala....adolescente de 15 care au tipi de 18-20..si bineinteles cu masina.....fetele vor sa fie plimbate.....nu ai masina...nu stau cu tine...ai masina..hopa..se schimba treaba...te iubesc de mor daca ai masina...cam asta cauta colegele mele....nu zic..nu toate sunt niste"parazite"..mai sunt si "paraziti"....deci fenomenul bambucicile se extinde ......oriunde si oricand..cat timp ai masina


Butterly, ceea ce spui tu aici e asa de caraghios din atatea puncte de vedere ca ar trebui sa fii pe topicul cu "remarcile tampe" de pe Kudika...
Parvenit, daca ai rasfoi un pic dictionarul, ai vedea ca inseamna cu totul altceva...
Oricum, sper ca la varsta ta mai ai timp sa o faci, chiar daca startul cam lasa de dorit.
Bafta1
Dor_a
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:08
De la: Dor_a, la data 2009-01-06 14:08:46
De la: butterly, la data 2008-10-25 20:24:45parvenite....am eu colege la scoala....adolescente de 15 care au tipi de 18-20..si bineinteles cu masina.....fetele vor sa fie plimbate.....nu ai masina...nu stau cu tine...ai masina..hopa..se schimba treaba...te iubesc de mor daca ai masina...cam asta cauta colegele mele....nu zic..nu toate sunt niste"parazite"..mai sunt si "paraziti"....deci fenomenul bambucicile se extinde ......oriunde si oricand..cat timp ai masina


Butterly, ceea ce spui tu aici e asa de caraghios din atatea puncte de vedere ca ar trebui sa fii pe topicul cu "remarcile tampe" de pe Kudika...
Parvenit, daca ai rasfoi un pic dictionarul, ai vedea ca inseamna cu totul altceva...
Oricum, sper ca la varsta ta mai ai timp sa o faci, chiar daca startul cam lasa de dorit.
Bafta1


si ce facem o punem??????????
sarutama
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:10
De la: bangla_soul, la data 2009-01-06 13:45:11lasa ca vine acum criza financiara si ii linisteste pe toti

Adica cum?
Le scade pretul si o sa fie inflatie de 'parazite/i'?

Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:10
numai sunt nici gaze.... o sa se duca dupa aia care au si gaze(adica are tati)
CICI72
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:12
Cred ca o femeie are pretentii financiare daca barbatul este egoist si nu da cu limba pe clitoris.Si nu este capabil sa fie un barbat altruist.Ca trebuie sa recunoastem poti iubii un barbat si in mod egoist.
Baiat_Rezervat
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:15
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-06 14:15:29Cred ca o femeie are pretentii financiare daca barbatul este egoist si nu da cu limba pe clitoris.Si nu este capabil sa fie un barbat altruist.Ca trebuie sa recunoastem poti iubii un barbat si in mod egoist.

acu se discuta despre criza ,,,,ce drac si tu cu limba ,,,le scoti din criza??????
sarutama
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:18
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-06 14:15:29Cred ca o femeie are pretentii financiare daca barbatul este egoist si nu da cu limba pe clitoris.Si nu este capabil sa fie un barbat altruist.Ca trebuie sa recunoastem poti iubii un barbat si in mod egoist.

dar si o femeie o poti iubi in acelasi mod egoist...
Lucia1971
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:18
huh
CICI72
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:18
De la: Lucia1971, la data 2009-01-06 14:18:19
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-06 14:15:29Cred ca o femeie are pretentii financiare daca barbatul este egoist si nu da cu limba pe clitoris.Si nu este capabil sa fie un barbat altruist.Ca trebuie sa recunoastem poti iubii un barbat si in mod egoist.

dar si o femeie o poti iubi in acelasi mod egoist...
Categoric foarte adevarat.si nu putini sunt barbatii aia care o fac asa gandindu-se numai la ei.Spun asta cu parere de rau.
Baiat_Rezervat
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:23
De la: sarutama, la data 2009-01-06 14:18:07
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-06 14:15:29Cred ca o femeie are pretentii financiare daca barbatul este egoist si nu da cu limba pe clitoris.Si nu este capabil sa fie un barbat altruist.Ca trebuie sa recunoastem poti iubii un barbat si in mod egoist.

acu se discuta despre criza ,,,,ce drac si tu cu limba ,,,le scoti din criza??????


Sarutama, le bagam pe amandoua, sa fie treaba oabla!
Auzi, da' asta cu limbile e dementza! Baiatu' asta o fi omu cu limba de bou de prin balciuri de o tine langa-balanga...
Dor_a
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce fantezii sexuale aveti???? 98 De la: kudika029282 1 Ianuarie 2011 16:15
help pls 9 De la: ella_mysterious 19 Septembrie 2010 22:45
Sex si televizor 35 De la: marco002400 5 August 2014 19:46
dieta dukan 1 De la: healthy006583 21 Mai 2011 21:15
Gelul orgasmic Play O de la Durex 3 De la: LuizaTm 16 August 2010 11:28