Mai multe
De la: Roco, la data 2009-02-22 02:14:40De la: luckyyyLuke, la data 2009-02-21 16:53:19 Fericirea unui om nu are pret Roco,citeste intrebarea topicului si apoi raspunsul citat de tine. Crezi ca exista o legatura ? |
||
|
ella_c Postat pe 22 Februarie 2009 06:00 |
||
|---|---|---|
| Ella_C, te doare capul ? Ia o pastila si trece. | ||
|
Postat pe 22 Februarie 2009 10:15 |
||
De la: Roco, la data 2009-02-22 10:15:16Ella_C, te doare capul ? Ia o pastila si trece. ma cam doare... |
||
|
|
||
|
ella_c Postat pe 22 Februarie 2009 10:18 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-22 10:18:29De la: Roco, la data 2009-02-22 10:15:16Ella_C, te doare capul ? Ia o pastila si trece. Mai lasa bautura. |
||
|
Postat pe 22 Februarie 2009 10:25 |
||
De la: Roco, la data 2009-02-22 10:25:14[ O las,dar nu cred ca e momentul acum...
|
||
|
ella_c Postat pe 22 Februarie 2009 10:28 |
||
| sincer..mi se pare o aberatie chestia asta...pana la urma stai cu brabatul sau cu banii lui??..banii azi sunt maine nu..dar barbatul cam ramane :)... | ||
|
paulasorina Postat pe 22 Februarie 2009 11:07 |
||
Dupa dictionarul explicativ al limbii romane egoismul este trasatura morala care pune mai presus de toate, interesele personale, si tot egoismul este si iubire excesiva de sine. Ce-i drept, fiecare se iubeste pe sine insusi, ca daca nu s-ar fi iubit, probabil nu ar fi existat pe pamant.
|
||
|
Lyvyus Postat pe 22 Februarie 2009 11:18 |
||
| Ti-as raspunde la "Ce parere aveti de barbatii care umbla dupa tipele cu bani !!!! Crede-ma sunt mult mai numerosi decat fetele! lol Am intalnit cativa pana acum dar dupa parerea mea un barbat arata mult mai jalnic decat o femeie facand acest lucru! | ||
|
Erikka Postat pe 22 Februarie 2009 11:33 |
||
sall all..interesant topic pana acum un an eram genul de pers careia ii placea sa "primeasca totul pe tava",plimbata ,rasfatata si recunosc ca nu ma atragea un tip care nu o situatie fianciara..si asta nu datorita faptului ca-mi doream mai mult decat aveam..pur si simplu asta pana am cunoscut un tip independent..care nu suprta conceputul de "femeie materialista" facandu-ma sa-mi schimb total concepiile despre viata. astazi am ajuns sa concluzionez ca e mult mai mare satisfactia care o resimti atunci cand te intretii singura si ai banul tau decat sa fii intretinuta
|
||
|
corina89 Postat pe 22 Februarie 2009 11:55 |
||
De la: charmy_b3b3, la data 2009-02-22 13:04:10nu esti decat o femeie zdreantza si virgina...posibil proxeneta de la ora 4! oauuuuu cum vine asta?? explica-te..asa mai invat si io cate ceva.. " zdreantza", virgina si proxeneta ... |
||
|
ella_c Postat pe 22 Februarie 2009 13:07 |
||
De la: charmy_b3b3, la data 2009-02-22 13:04:10nu esti decat o femeie zdreantza si virgina...posibil proxeneta de la ora 4! zi "zau" cu limba scoasa....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Februarie 2009 13:13 |
||
Repet...daca exista un motiv pt care sa chemi femeia proasta sau tarfa asta este..;)
|
||
|
mystery_ruxandra Postat pe 22 Februarie 2009 14:33 |
||
De la: MiStErY_RuXaNdRa, la data 2009-02-22 14:33:37Repet...daca exista un motiv pt care sa chemi femeia proasta sau tarfa asta este..;) pai cum adica te repeti????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Februarie 2009 15:38 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-22 15:38:18De la: MiStErY_RuXaNdRa, la data 2009-02-22 14:33:37Repet...daca exista un motiv pt care sa chemi femeia proasta sau tarfa asta este..;) cred ca noi nu intelegem... Iar ele nu vor sa ne explice!
|
||
|
ella_c Postat pe 22 Februarie 2009 15:42 |
||
De la: ella_c, la data 2009-02-22 15:42:27De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-22 15:38:18De la: MiStErY_RuXaNdRa, la data 2009-02-22 14:33:37Repet...daca exista un motiv pt care sa chemi femeia proasta sau tarfa asta este..;) Ella_C, intrebai mai sus pe undeva ce legatura are fericirea cu fetele care umbla dupa bani ..sau am inteles eu gresit...pai ele de ce umbla dupa bani de la bun inceput ?Nu cauta fericirea in...mertzul, casoaia, shoferul, piscina, si ale alea ca nu stau akum sa-mi incarc neuronul singur si trist cu visele lor''ude''!!!!Si tocmai asta spuneam ca fericirea unui om , ca e femeie , ca e barbat, NU ARE PRET,zilele nu le poti cumpara cu bani, poti sa mai amani inevitabilul dar tot akolo ajungem cu totii ! Daca persoana dupa care ai alergat ,sa ziceam ca ai avut noroc si ai prins-o de unde ai apucat:))) ,dupa posibilitati ...si te trateaza ca pe o carpa, o mizerie, un gunoi , unde e fericirea ..ca o fata de genul asta nu e o proasta de-aia de la coada vacii are ea ceva in capshorul ala frezat si dichisit ...ea va trebui sa suporte ''neshte chestii ,neshte treburi'' si capcaunul/a ala/aia le va face pentru ca se va simti indreptatit ...parerea mea e ca se aplica in cazul ambelor sexe ...de ce barbatul intretinut e mai penibil ? dpdv-ul meu sunt egali in ''penalitate'' !Lasa-ti-i frate sa-si duca crucea linistiti ca e a lor sa o posede sanatosi , voi aveti grija de sufletele voastre si fiti mandi de ce aveti si de ceea ce sunteti ! Va pup dulce ! Ella_C , marfa poza , e nou ;)) ROCO , ms de intelegere, esti special , si o stii tu mai bine !
|
||
|
__LL__ Postat pe 22 Februarie 2009 16:41 |
||
Ella_C , marfa poza , e nou ;)) ROCO , ms de intelegere, esti special , si o stii tu mai bine ! [/quote]Multumesc frumos Cat despre ce ai postat,sunt de acord cu tine! inclusiv ce ai spus de Roco
|
||
|
ella_c Postat pe 22 Februarie 2009 16:47 |
||
|
Sa fim noi sanatosi cati atarnatori de cate o dama doldora de bani exista!!Dar in rest...sunt niste super barbati sa fim bine intelesi...doar atat ca mai satisfac si ei cate o doamna mai in varsta ...o dat ..de doua sau poate de trei ori pe saptamana...indeajuns incat sa -i poata plati mesele la bamboo ,tzoalele "di firma "si pitzipoanca de top care sa-i stea alaturi sambata noaptea obligat.Parca-i si aud discutand: " Bai nene da are tacsu lu aia cascavalu gros rau, e bines omu si relatii peste tot, e ok , ma bag acolo, adik diseara o scot pe asta sa ne indragostim si noi un pic" Tu cu cine iesi? Io ies cu fiica lui x-ulescu ca e bazata fata si nici nu e rea asa, adica la fata e mai traveu asa dar merge....desi Violeta e buna mar , sa-mi trag plame, dar ce sa fac ?! Ma sacrific si -n noaptea asta si gata...." We live in fucked up world!! Peace! |
||
|
chantali Postat pe 22 Februarie 2009 17:25 |
||
De la: anderson, la data 2008-10-03 12:05:23zilele trecut mi-a dat un amic un link...era al unui forum tot de femei ...in care topicul era deschis de o tipa care se plangea ca tipul cu care este acum este sarantoc, ca are un amarat de logan si ca sta cu parinti....si ca ea este genul de tipa care ii place sa fie plimbata si rasfatata etc etc. felicitarile mele!!!
|
||
|
teo100 Postat pe 22 Februarie 2009 18:59 |
||
De la: charmy_b3b3, la data 2009-02-22 13:04:10nu esti decat o femeie zdreantza si virgina...posibil proxeneta de la ora 4!,,,,,,,,,,,,,,,,,Mai,,,,,,,,,,,,da prost te-a facut ,,mata!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Rodri Postat pe 22 Februarie 2009 19:28 |
||
De la: charmy_b3b3, la data 2009-02-22 13:04:10nu esti decat o femeie zdreantza si virgina...posibil proxeneta de la ora 4! adica?proxeneta esti tu femeie..daca te poti numi asa .si ce-i cu vocabularul asta de mahala, unde te trezesti, la usa cortului?daca nu esti in stare sa postezi un mesaj cat de cat acceptabil..gaseste-ti alta ocupatie si nu te mai fa de rusine
|
||
|
corina89 Postat pe 22 Februarie 2009 20:41 |
||
|
Hmmzz sa vedem, cei drept cand vrei sa 'agati' mai bine spus curtezi o femeie ,trebuie sa mai bagi mana si in buzunar chiar daca nu esti o pers asa de cheltuitoare. Majoritatea persoanelor asteapta ceea ce este nedrept dupa ce cheltuie o anumita suma de bani ,ceva in genul : 'gt trebuie sa faca sex cu mine sau sa ma iubeasca'.... DAR nici sa fi mintit si dus cu zaharelul pana numai dispui de bani, mai exact nu o mai sponsorizezi unde apare una din replici: 'Stii.. tu esti un barbat extraordinar dar eu nu sunt inca pregatita pentru o relatie' .. yeah right u bitch (scuze :D ), mai exact tot ce spune sunt Bulshit-uri. Asa sa continuam .. ea,ca o gazela ce este,iti va arata prin comportamentul ei de diva, ca.. vai tu... este obisnuita numai cu ce este mai bun, restaurante renumite,cluburi de fite ,si Louis Vuitton. Bineinteles dupa ce isi face numarul si simuleaza ( sunt sigur ca si orgasmele,asta in cazul in care ajungi sa faci ceva cu ea, numai sa te simti tu 'The King' ) cum stie ea mai bine , incepe adevarata 'distractie' mai exact : Isi asterne planul bine conceput dinainte sa te cunoasca ,adica iti va da de inteles foarte teatral si actoricesc, ca o buna actrita ce este ca, isi doreste ceva ,fie un parfum ,fie o bijuterie sau dc nu o geanta Louis Vuitton MARE cat un rucsac. In final, dupa ce stoarce cat poate si ce poate de la tine ( ca in filmele de groaza ,spiritul rau isi cauta o gazda ,dupa ce ii ia toata energia hop bunny jump la altu), da exact v-ati prins ,apare replica: 'Stii..eu ma simt foarte atrasa de tine (cred si eu..) dar vreau sa iau o pauza sa imi pun ordine in ganduri' ...... este amuzant cum toate vin cu o replica dupa ce 'le aprovizionezi' mai mult sau mai putin. Oricum daca v-ati luat teapa pana acum asta este,era o vorba : Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me! Am scris cam haotic scuze ,data viitoare numai fac :P. Sper ca ati inteles cate ceva. |
||
|
G_Bogdan Postat pe 22 Februarie 2009 22:57 |
||
| eu mi-as dori sa fiu langa astfel de fete si sa le cotrobai un pic prin genti si portofele....s-ar putea sa am surpriza ca n-au nici cu ce-si plati sucul si asteapta sa agatze pe cineva sa le cinsteasca...bey pe bune..sa fim seriosi,conteaza si bani nu zic nu,ca doar de,dragostea trece prin stomac...dar nu atat de mult incat sa stai cu cineva doar pt banii..mi se pare cel mai patetic,jalnic si josnic lucru....sunt niste idioate acele fete dar asta este doar parerea mea...poate spera sa fie si ele urmatoarea columbeanca :)):)):)) | ||
|
paulasorina Postat pe 23 Februarie 2009 12:37 |
||
De la: paulasorina, la data 2009-02-23 12:37:28eu mi-as dori sa fiu langa astfel de fete si sa le cotrobai un pic prin genti si portofele....s-ar putea sa am surpriza ca n-au nici cu ce-si plati sucul si asteapta sa agatze pe cineva sa le cinsteasca...bey pe bune..sa fim seriosi,conteaza si bani nu zic nu,ca doar de,dragostea trece prin stomac...dar nu atat de mult incat sa stai cu cineva doar pt banii..mi se pare cel mai patetic,jalnic si josnic lucru....sunt niste idioate acele fete dar asta este doar parerea mea...poate spera sa fie si ele urmatoarea columbeanca :)):)):)) ce chestie!
|
||
|
ella_c Postat pe 23 Februarie 2009 13:19 |
||
De la: Roco, la data 2009-01-06 12:44:24De la: lecabel, la data 2008-12-15 18:21:01Mie fetele sau baietzii care accepta o relatie doar pentru bani mi se par sub nivelul unei prostituate. Super bine punctat!!!!!!!!!!!!! Au apart fetele independente financiar ce sunt posibil sa fie masculine... deoarece asa au vazut ele modalitatea de a trai in societate alaturi de barbatii langa care muncesc... |
||
|
dafffne Postat pe 23 Februarie 2009 14:12 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-22 22:57:12 inteles tot Bogdan mami !!! Dar vb din'' sexperienta''?..daca nu vrei sa raspunzi o sa inteleg ca am depasit masura si nu o sa ma supar
|
||
|
__LL__ Postat pe 23 Februarie 2009 17:02 |
||
De la: soryanca, la data 2008-10-03 12:16:36uras materialismul,fitzele.parea mea ar fi urmatoarea da scumpete...eu fiind exemplul cel mai elocvent. am o coada de barbati, mama -mama! ...ma intreb, daca as saraci, mi-ar mai da atentie? |
||
|
cristinarudi Postat pe 23 Februarie 2009 22:50 |
||
De la: luckyyyLuke, la data 2009-02-23 17:02:14De la: G_Bogdan, la data 2009-02-22 22:57:12 Ai depasit masura si vei suporta consecintele! Nu trebuie sa cazi neaparat in plasa ca ,sa te feresti pe viitor ...sa spunem ca mi-am facut temele din timp. Sper ca ti-am raspuns 'satisfacator' la intrebare. |
||
|
G_Bogdan Postat pe 23 Februarie 2009 23:10 |
||
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-23 23:10:27 Bogdan, ce ai scris tu nu pot decat sa spun ca gasesc foarte amuzant... Ai scris cu multa "patima" si chiar si eu am crezut ca ai fost o victima.Dar nu am indraznit sa te intreb |
||
|
ella_c Postat pe 23 Februarie 2009 23:15 |
||
|
dar, Bogdan, ce fel de barbat vrea sa stea cu o tipa ale carei valori se numesc Louis Vitton sau Armani si nu omenia si sinceritatea, de exemplu? eu sunt sigura ca tu apreciezi cele din urma, asa ca, cred ca stii sa te feresti de astfel de specimene
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 23 Februarie 2009 23:21 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-02-23 23:21:55dar, Bogdan, ce fel de barbat vrea sa stea cu o tipa ale carei valori se numesc Louis Vitton sau Armani si nu omenia si sinceritatea, de exemplu? daca omenia si sinceritatea ar fi "de firma".... |
||
|
Aladiah Postat pe 23 Februarie 2009 23:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sexu virtual | 64 | De la: Lucia38 11 Septembrie 2009 23:24 |
| Intrebare | 6 | De la: modern 3 Octombrie 2010 01:42 |
| Sunt eu obsedat sexual, sau are ea o problema? | 128 | De la: consuela18 17 Iulie 2011 01:34 |
|
|
||
| HELP !!!!! Sex anal fara prezervativ !!!!! O asa mare problema????? | 285 | De la: kudika086715 19 Februarie 2010 10:33 |
| locuri ciudate pentru a face sex cu un stain | 159 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.