Setari Cookie-uri

de ce tot mai multe femei suporta violenta fizica si verbala din partea sotilor?

Pentru ca sunt slabe.....
Pentru ca sunt proaste(unele)
Din cauza educatiei.
de asta suporta....
cel m bine ar fi sa nu mai suporte pt ca este o mare prostie si de fapt nu exista nici un motiv plauzibil pentru care o femeie ar accepta asa ceva....
chiar daca ar fi intretinute, daca ar avea minte s-ar duce la munca PENTRU EA( si eventual pt copii) nu ar fi o tragedie.....
decat sa fi sclava in casa si sa mai iei si bataie


barbatii care fac asa ceva nu pot fi numiti barbati
sunt niste LASI care-si masoara forta cu o femeie
angelfromheaven
Postat pe 2 August 2009 12:52
Exista o vorba: ''Vorbeste in numele tau, si nu in numele altora!''
Deci, eu una nu am suportat asa ceva nici o data. La cel mai mic semn, am si actionat. La cel mai mic semn de NErespect din partea celuilalt.

Dar, NICI nu am fost indragostita ... pana ... acuma.

POATE ca acelea/aceia care suporta lipsa de respect a celuilalt NU sunt totusi oameni slabi din fire, chiar niste prosti cum se pare, CI I U B E S C !!!! Pur si simplu iubesc

Nenorocirea este ca celalalt NU iubeste la randul sau, asa ca ... isi permite sa abuzeze de cel ce il/o iubeste

Cam asta ar fi probabil de spus, cel putin un lucru stiu cu certitudine - celalalt, CLAR nu iubeste.

Ori, cam ce ar putea face cel care iubeste? Sa GANDEASCA LA RECE, si sa-si propuna vre un plan, ceva metode, o analiza, etc .... prin care sa-l faca pe celalalt sa iubeasca in egala masura, sa isi arate deci respectul pentru cel ce-si ofera intreaga dovada a iubirii sale, si la randu-i sa iubeasca si aceasta/acesta si sa fie cooperant(a) in relatiile dintre ei, de dragul celuilalt - cum sa faca? CEI care iubesc, te iubesc ASA CUM ESTI, si cu bune si cu rele! Si cer inapoi aproape nimic, nimic mai mult decat RESPECTul cuvenit oricarui om, si cu atat mai mult asupra sa, ca om ce te iubeste oricat de animalic te-ai comporta uneori!

Ar trebui sa fie o dovada de iubire zic eu, acest lucru, faptul ca nu sunt in stare sa o paraseasca pe persoana pe care o iubesc!

Dar, bineinteles ca la un moment dat, in aceste conditii, SI IUBIREA se disipa. Dispare sau se transforma datorita suferintei in ... poate in mila, la inceput. CUM poate cineva sa se comporte in acest mod, sa iti raspunda astfel la darul ce tu i-l oferi, cel mai de pret cadou posibil ce il poate face cineva, prin a-ti oferii propria-i fiinta, ''Poftim, iti apartin! Esti stapanul meu/stapana mea TOTAL(A). Sunt bunul tau, proprietatea ta - doar a TA! Poti face tot ceea ce doresti cu viata mea!'' ...

... Perle azvarlite porcilor ...


Pricepe cineva
agoldfish
Postat pe 2 August 2009 19:07
Adevarata dragoste = prostie.

Ei, asta nu ai cum sa o sti, pana NU te lovesti si tu, o data in viata, cu fruntea de ''pragul de deasupra'' ...
Si o viata de intelepciune, de studii, si diplome, de bun simt, de buna crestere, de educatie ... totul e pubere in vant!
TOTUL se reduce la o neputinta prosteasca, naucitoare ...

Si apoi vine si momentul, poate (?!?), cand te vei ridica si-ti vei regasi respectul de sine, si vei spune:
''NU, nu ma (mai) intereseaza o asemenea OFERTA. Multumesc!''

Si RENUNTI la VIATA TA, la IUBIREA-ti. Pe unde se poate, nu are importanta - CALEA este aceeasi, unica, oricare ar fi, aiurea, departe de acel/aceea ce era ''viata ta''.

IMPORTANT de stiut !!! EXISTA VIATA si DUPA ACEEA !





agoldfish
Postat pe 2 August 2009 19:22
Am fost casatorita 10 ani, individul in cauza bea de rupea(o sa va intrebati de ce am stat cu el 10 ani, pai il lasam sa bea si eu plecam si ma intorceam peste o luna)nu i-am permis sa ridice niciodata mana la mine IL LUA MAMA NAIBII.
Am o prietena care a suportat 14 ani un barbat violent imi povestea mereu , eu ii repetam ca sa il lase si i-am repetat intruna pana a si facut-o l-a lasat.

FEMEIA CARE ACCEPTA VIOLENTA DIN PARTEA UNUI BARBAT E MAI CARPA CA EL.
alexia30
Postat pe 2 August 2009 19:28
Ehei, sunt multe forme de ABUZ ...

Oricare dintre ele insa sunt dovezi ale LIPSEI IUBIRII.

Eu una trebuie sa recunosc ca NU am fost fizic nici macar ''atinsa'' de vre un partener al meu, in sensul de a avea intentia sa ma bata. Dar cum mai spuneau si altii, este si o problema de EDUCATIE aceasta.

Un lucru este cert, trebuie sa IUBESTI ca sa poti sa sacrifici, sa daruiesti, sa te lipsesti pe tine insuti si chiar si pe altii pe care ii iubesti (copii) - sa-i lipsesti pe acestia din urma de multe lucruri importante ... doar de dragul CUIVA, al unui TATA, caci de ''sot'', sau iubire ceva PENTRU TINE insati, NU A FOST NICI O DATA VORBA.

Asta este IUBIREA, daruire neconditionata si gratuita.

Orice insa pe lumea aceasta va avea si o LIMITA. Deci ...

agoldfish
Postat pe 2 August 2009 19:35
Mdaaaa tocmai cand spuneam ca prietena mea s-a despartit de animal, am sunat-o sa vad ce mai face si imi spune ca s-a impacat cu el si i-am spus dar PROASTA esti.
Offff ce le place unora sa se scalde in mocirla.
alexia30
Postat pe 3 August 2009 18:38
unora le place sa fie batute si ......e mai kinki
kudik05
Postat pe 3 August 2009 23:55
Dacã pot sã îndrãznesc, care va`s `zicã , ca bãrbat (încã) rãmân uimit de câtã naivitate dau dovadã multe reprezentante ale sexului frumos.De când mã ºtiu, am avut foarte multe prietene,adicã amice, nu ce vã gândiþi voi ,ºi prin ele, adicã din descrierile lor, am înþeles ºi lumea bãrbaþilor, din care fac parte.Mãi fetelor, mãi scumpelor, mãi doamnelor, mãi îngerilor am sã vã vorbesc deschis. Nu mai utilizaþi etichete de gândire ºi comportament!Nu vã mai creþi în cãpuºor, idei fixe, despre cum trebuie sã fie una sau alta. Caracterul unui om sau oame este dependent foarte mult de metabolismul lui, de educaþia primitã ºi de cultura(nu aia de pe câmp) pe care o are.ªi cheia unui cuplu fericit, ºtiþi voi care este?! Dacã ºtiaþi, vã certific ºi eu, DA, este COMUNICAREA ! Nu înþeleg ce dreak cautã câte una, bunã rãu, lângã un mascul, cu care "comunicã" doar prin gemete de plãcere ºi atunci când aleg felul de mâncare pentru ziua aia, nu are importanþã cã e acasa sau la restaurant !
ªi nu trebuie sã uitaþi cel mai important lucru ºi anume cã omul se naºte montat genetic cu instinctul de perpetuare a speciei. Iar dacã vreo una dintre voi, crede cã poate învinge natura,(în esenþã pe Dumnezeu) se aflã degeaba trãitoare pe acest pãmânt! Corolat cu cele de mai sus, în concluzie omul se naºte animal (unii mor tot aºa) ºi se formeazã ca om, ca fiinþã superioarã. Dar nu ºtiu cum se face cã majoritatea femeilor, aleg bãrbaþii animale! ªi atunci stau ºi mã întreb de ce sã-mi fie milã de una care pãþeºte ce pãþeºte în relaþia ei de cuplu, pentru cã în primul rând ea are educaþia ºi cultura, împrumutatã, nu formatã de cãtre ea ºi alege masculul cu floricelele din stomac, nu cu creierul, sau îl alege cã aºa e bon-ton. Aici fac referire ºi la vedete, care se acupleazã ºi se decupleazã într-o veselie, amuzantã pentru mine. ªi dragele mele, pot spune cu mâna pe inimã, din experienþa de viaþã, cunoscând atâtea cupluri, plãcându-mi ºi psihologia socialã, am cãutat sã înþeleg secretele perechilor a la long! Sã ºtiti cã am descoperit spre surprinderea mea, cã temelia unui cuplu, nu stã în mãrime, în silicoane, în socri sau în ºtiinþã! STÃ ÎN PRIETENIE ! Pentru cã recunoaºteþi cã multe dintre voi au prieteni, amici cu care pot petrece mult timp împreunã, dar nu aveþi voi floricele în stomac, sau nu are prezenþã de macho-man aºa cã nu doriþi sã-l duceþi în dormitor. Cãutati sã fiþi cerebrale ºi sã realizaþi cã fericirea voastrã stã în puterea voastrã ºi nu mai duceþi masculii în dormitor, du amicul, dacã ai floricele, sau achiziþioneazã un dildo sau un vibrator. ªi nu uitaþi, cã noi bãrbaþii suntem, prelungitoare de penis, înainte de afi oameni ºi soþi.Acum depinde de voi dacã vã luaþi unul cu baterii sau unul autonom. Restul data viitoare.Dacã vreo una dintre voi simte nevoia sã fie amazoanã ºi sã preia rolul de Gicã Contra al nostru, poate sã mã înjure, dar eu tot rãmân la vorba care spune cã "Atunci când o femeie a greºit, tu ca barbat, trebuie sã începi prin ai cere iertare!". Sã fiþi iubite...ºi dorite.
addodas
Postat pe 4 August 2009 11:26
Recunosc, de data asta n-am citit decat titlul topicului.. Imi e de ajuns...
Dupa parerea mea, cel putin in Romania, dar s-ar putea sa fie valabil oriunde.. trecand peste legislatia care permite violenta conjugala (intrucat lipseste cu desavarsire).. m-as lega in primul rand de educatia primita in familie. Nu prin vorbe ci prin fapte. O mama vesnic cu capul plecat, vesnic vanata, vesnic inlacrimata.. va fi un exemplu perfect. Fiica va intelege ca asa e normal, baiatul asisderea.. (una va plange toata viata, altul va da cu pumnul). Intr-o familie in care nu exista "saru´mana, multumesc, te rog".. ci doar "misca-te, adu, fa aia..., proasto".. si asa mai departe.. cu siguranta ca nu se vor invata si cele bune.
De aici si pana la lipsa respectului de sine, a unei coloane vertebrale drepte e un pas atat de mic.. incat nici nu-l mai faci. Incep doar sa apara afirmatii de genul:
"Ce sa fac? Unde sa ma duc?"...
"Crezi ca altul e mai bun?"
"E barbat, e normal sa dea intr-o femeie"
"Eu sunt de vina, l-am provocat"
. .. si restul.. pe care le stim cu totii.
Din nefericire... sunt multe care suporta pana inchid ochii.
Din fericire... unele se trezesc la timp.
rashela
Postat pe 4 August 2009 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa spui NU de la inceput unei relatii ce te poate face sa suferi 25 De la: sky_demon2001 24 Decembrie 2009 14:57
Amanta 15 De la: kudika353332 15 Ianuarie 2011 18:35
Ajutorrr!!! 3 De la: BabytzaDolc3 22 Iunie 2010 20:02
iubire imposibila? 2 De la: darksukkubus69 1 Mai 2010 01:37
Barbatii...bata-i vina! 26 De la: Criss88 13 Iunie 2011 14:03