Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: etta, la data 2008-11-19 10:54:47
De la: donttouch, la data 2008-11-19 10:50:37neatza fete nesatisfacute si baieti gata de orice pt a ne satisface pe noi azi am pentru toti ca doar de facuram 100 de pagini de orgasmuit

azi sunt darnica dau de baut

asa ca sa fie veselie p-acilea aveti dezlegare la orice

pt etta si lucia in special si le poftesc sa sarbatoreasca alaturi de noi

vas si pt gratu azi avem cadouri speciale pt voi(da exact la ce va ganditi )ca doar de ati rezistat eroieste

draga mea Tochme,multam de invitatie,da'io ma duc sa ma orgasmizez cu fierul de calcat !!!....ca ma striga al !!!........ .........pup......

SA VA SAL....UUUUT FETELOR NESATISF....UTUTELOR....NUMAI DE BERE VA ESTE?//??? si eu care ma gandeam pe cand si a 200 pag?//...dar vine si timpul ei

eu 1 am fost de m am spalat bine cu apa deaia cutata stiti voi ...si de cuvantul acela cu p...mi e frica sa l spun ca sa nu merg iar pe la popi sunt gata din nou de actiune... hai care mai doreste care mai pofteste???????????dar intai de toate ce a ti facut cu roxy a mea? ...pt ca ultima oara zicea ca o doare ceva undeva ..sa fie din cauza asta ...sa nu mai deea ea in timp pe acilea...sa se refaca???
in fine daca o vedeti kemati o sa o vad macar,promit ca nu i fac nimic...din ceeace nu i place

sau putem visa la un barbat la cratita stiti genul ala cu sortulet alb in fata nimic pe sub sortulet

etta am pacatuit? deh ispita bat-o vina

asa da pacate .sa nu te auda cine trebuie ca e vai de noi....insa e vremea sa dam ce le trebuie fetelor care stiu ce vor, cu tot cu sortulet
si fundita

merci mult portita mea catre rai ...dar oare o sa ajung acolo sau....?ma bucur ca ti plac pozele si daca esti ...cuminte si din nou nesatis....ututa...poate mai adaug ...

va rog fetele sariti cu cadourile
gratuit89
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:43
De la: donttouch, la data 2008-11-19 11:04:06sau putem visa la un barbat la cratita stiti genul ala cu sortulet alb in fata nimic pe sub sortulet

ahhhhh....ce mai imi place asa......cuuu sortuletz ....si fara nimic pe dedesupt....aaaaahhhhh

_fantoma_
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:44
buna gratu...ms mult pt flori! pup, sa ai grija de fete, sa nu se planga,da?

Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:57
De la: vas25, la data 2008-11-19 11:44:28
De la: donttouch, la data 2008-11-19 11:04:06sau putem visa la un barbat la cratita stiti genul ala cu sortulet alb in fata nimic pe sub sortulet

ahhhhh....ce mai imi place asa......cuuu sortuletz ....si fara nimic pe dedesupt....aaaaahhhhh

vezi mai vas cum stiu eu exact ce iti place tie

si asta nu-i nimic dar m-am ametit prea tare ca sa mai continui

ingeras sufletul clubului unde ai disparut?

adica ce vrei sa spui gratu ca te limitezi doar la roxi si atat pe noi ne dai uitari
donttouch
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:16
De la: donttouch, la data 2008-11-19 12:16:29

adica ce vrei sa spui gratu ca te limitezi doar la roxi si atat pe noi ne dai uitari

sunt aici...dar barb astia au preferinte...

tzuc gratu...

Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:22
De la: donttouch, la data 2008-11-19 12:16:29

NU DONTY DRAGANU NICI PE DEPARTE DOAR CA MI E TARE DOR DE EA SI DE ACEL CALORIFER... SI DE CLIPELE FIERBINTI SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT CA DOAR STATEA PE CALORIFER NU?....

DAR DUPA CUM SPUNEA OKTTO PE CARE O PUP DIN NOU ...
buna gratu...ms mult pt flori! pup, sa ai grija de fete, sa nu se planga,da? ...CUM POT EU SA NU I SATISFAC FETI CEREREA ...AM INTELES SA TRAITI BINEEE

SI ACUM LA MUNCA FETELOR NU STATI LA COADA SARITI CA I VREMEADE ORGASMEEEEEEE
gratuit89
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:51

ce fete mah ?
nu vezi ca s-au dat la "fund"?

au fugit , s-au speriat

astazi cand eram dispus ptr o orgie din aia cu strigaturi si cu.....urcat pe pereti, si cu..... multa .....multa.... samanta, si cu .....oooooooohhhhhhhh heavean

_fantoma_
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:57
aici prezenta vas..........vrei sa te recasat cu mine?........

Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:02
De la: heaven_gate, la data 2008-11-19 13:02:02aici prezenta vas..........vrei sa te recasat cu mine?........

PORTITA MEA CATRE STI TU CE NUMA I CU EL VREI ?????? AHA SI PE MINE DE AMANT SAU CE??? :sml-ashOK OK OK amed0001: BINEEEEE
gratuit89
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:16
stef_reloaded

289 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:07 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

si pentru ca azi s-au implinit 100 de pagini, de ORGASME VIRTUALE..
va propun sa sarbatoriti asta, la clubul PERVERSEI etta !!
asa ca...
patroana ,arata-ne ca poti fi o gazda pe masura renumelui ..!!
felicitari celor cativa masculi, ce reusesesc sa incinga atmosfera zilnic si sa satisfaca atatea femei......

pentru doritori ,aveti aici "adresa" : http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18566/CLUBUL-DE-NOAPTE-CASANDRA-.html......distractie placuta !!!....partoana mai intarzie,ca tre' sa se mai incalzeasca putin cu "fiara" aia de "calcat" !!!......
etta
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:18
Gratuleeeee.....pupici pe cioculet !!!.....sa te infiebante pentru fetele-astea !!!!......
etta
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:22
De la: gratuit89, la data 2008-11-19 13:16:48
De la: heaven_gate, la data 2008-11-19 13:02:02aici prezenta vas..........vrei sa te recasat cu mine?........

PORTITA MEA CATRE STI TU CE NUMA I CU EL VREI ?????? AHA SI PE MINE DE AMANT SAU CE??? :sml-ashOK OK OK amed0001: BINEEEEE

Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:24
De la: heaven_gate, la data 2008-11-19 13:24:10
De la: gratuit89, la data 2008-11-19 13:16:48

te iau de barbat si pe tine...doar cere si ti se va da........

Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:25
Dragii mei, am cam lipsit azi pt. ca am avut multa treaba la birou, dar haideti fratilor sa sarbatorim! Cine a promis orgie? Doamne ce mi-as dori pe bune asa ceva! Ajutati-ma s-o fac macar virtual. Aseara m-am excitat super citindu-va si am avut un orgasm dulce de tot cand m-am mangaiat singurica. Mi-am imaginat ca suntem cu totii si facem prostioare...
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:49
De la: luchianramona, la data 2008-11-19 13:49:53Dragii mei, am cam lipsit azi pt. ca am avut multa treaba la birou, dar haideti fratilor sa sarbatorim! Cine a promis orgie? Doamne ce mi-as dori pe bune asa ceva! Ajutati-ma s-o fac macar virtual. Aseara m-am excitat super citindu-va si am avut un orgasm dulce de tot cand m-am mangaiat singurica. Mi-am imaginat ca suntem cu totii si facem prostioare...

ai ajuns unde trebuie...:)))))
dar barb se lasa asteptati....

Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:52
Se pare ca avem 2 barbati fideli in club, dar nu ca nu-i iubesc si-mi doresc sa-i satisfac,dar unde sunt ceilalti?
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 13:58
pai unu e dat:))))
altul e mik...nu se pricepe.....si am mai fi dar le e frica

Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:00
Sunt relativ noua pe aici si nu vreau sa supar cu ceva veteranii, portita draga imi poti spune cine e dat si care-i ala micu? Mie sincer mi-e drag de Gratu... Si nu inteleg de ca sa-i fie frica cuiva sa intre aici, ca tare-i bine!
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:10
de intrat...se intra dar fug .........
gratu e un scump.......
ala mik apare seara ....si cel dat nu il impart........ e prea bun...dar daca esti nesatisf rau de tot ...ti-l las o seara

Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:15
Multam! Da' mai trebuie sa vrea si el. Am sa incerc sa-l depistez pe ala micu'. Ce daca-i nepriceput? Sunt convinsa ca invata repede. Doar sa ceara si i se va da.
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:27
De la: luchianramona, la data 2008-11-19 14:27:13Multam! Da' mai trebuie sa vrea si el. Am sa incerc sa-l depistez pe ala micu'. Ce daca-i nepriceput? Sunt convinsa ca invata repede. Doar sa ceara si i se va da.

spor la treaba than.....

Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:29
De ce-i asa de liniste? S-a sarbatorit pana s-a cazut sub masa? Mie mi-a plecat sefu' si sunt dispusa la orice. BAIETILOOOOOOOR, UNDE SUNTETI? Mama ei de orgie, ca n-am parte de ea nici macar virtual! Daca baietii nu apar mai repede, sunt dispusa si cu fetele. N-am vazut pe aici fete cu inclinatii de genul asta (nu vreau sa se simta nimeni ofensat), dar am lansat si eu provocarea, poate cine stie? Dar la o orgie se mai tine cont cine, cum si cu ce?
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:28
pai la criza asta de baieti cred ca nu prea se mai tine cont de nimic
donttouch
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:34
ia spune ingeras despre care baiat este vorba (ma refer la cel dat )cumva tulipul ce s-a dat la fund de tot?

de vas nu poate fi vorba pt ca la vas este valabila vorba aia cu indianul si nici nu-l prea caracterizeaza fidelitatea baga repede divort

iar gratu este gratu
donttouch
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:39
De la: heaven_gate, la data 2008-11-19 13:52:44
De la: luchianramona, la data 2008-11-19 13:49:53Dragii mei, am cam lipsit azi pt. ca am avut multa treaba la birou, dar haideti fratilor sa sarbatorim! Cine a promis orgie? Doamne ce mi-as dori pe bune asa ceva! Ajutati-ma s-o fac macar virtual. Aseara m-am excitat super citindu-va si am avut un orgasm dulce de tot cand m-am mangaiat singurica. Mi-am imaginat ca suntem cu totii si facem prostioare...

ai ajuns unde trebuie...:)))))
dar barb se lasa asteptati....

FETELE NU VA INSKIEBANTATI ASA TARE ...CACI NU AM CAZUT SI NICI NU AM FUGIT ...INSA TREABA E CA TRE SA TE MAI SI IMPATRTI... si decazut o fac numai la datorie ...alaturi de voi sau in voi ...dar n o sa cad findca a mers cineva pe la farmacie si are buzunarele pline ...si daca nu mai merge cu binele poate poate poate apelam si la energizante desi nu e cazul dar la atatea nesatisf....utute cine sti ce se poate intampla nu?????

imi placi luci ramo transferi din virtual in viata si asta e bine tineo tot asa si poate o sa vin si eu//.... va pup
gratuit89
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:47

hai gratu mai repede ard...de dorinta......

Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:50
Of, m-am linistit ca dragul de Gratu n-a patit nimic si nu ne-a uitat. Vezi ce pe faza suntem? Cum ai aparut, cum sarim pe tine. Cum sa nu ne infierbantam cand azi, la aniversare, am ramas singurele. Sunt bucuroasa si nu ma abtin sa nu-ti trimit un pupic.
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:58
stai sa ii scot limba din chilotei si poti sa ii dai u tzuc......

Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:10
Nu vreau sa va intrerup. Nu-i frumos. Pot sa astept ca sunt convinsa ca nu astept degeaba. Ma bucur ca te simti bine.
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:16
De la: luchianramona, la data 2008-11-19 16:16:32Nu vreau sa va intrerup. Nu-i frumos. Pot sa astept ca sunt convinsa ca nu astept degeaba. Ma bucur ca te simti bine.

da sunt in al 9 cer.....re o limba ..dumnezeule...asa bn da.....dar ti-l las tie daca vrei....

Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bisexualitate 23 De la: yumalai 30 Mai 2009 12:02
pt baieti 33 De la: scratty 14 Octombrie 2009 16:28
Care de aici fetelor are: ,,hairy" in zonele intime ? 43 De la: sirghea 11 August 2010 20:59
VIRUSUL HPV imi distruge viata 219 De la: TIGRA 14 Octombrie 2010 12:24
Sa-mi insel prietena sau sa termin relatia???? 47 De la: kudika004836 31 Octombrie 2009 11:50