Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

da' nu dam bine pe topicul asta, nu ati auzit?

Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:23
eu nu am cu cine.......vas a bagat divort:)))

Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:27
De la: heaven_gate, la data 2008-11-18 12:27:15eu nu am cu cine.......vas a bagat divort:)))

hai ma ingeras nu cred ca a bagat divort vas l-ai obosit prea tare
pe langa tine nu mai avea loc alta nesatisfacuta si cum d-ul vas este un dragut si vrea sa satisfaca pe toata lumea de p-acilea a considerat ca este mai bine sa ia o pauza in ceea ce te priveste

lauraaaaaaaaaaaa? pe unde-mi umbli mai fato? stie cineva ceva de matroana noastre ?lauraaaaaaaaaaaaaaaa

gratu l-am dat si pe el absent
donttouch
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:44
De la: luchianramona, la data 2008-11-18 11:28:44OK, OK! Draga ETTA, dar nu poate omul sa bea o cafea in timp ce sexeaza ? Eu o prefer mai groasa in loc de lunga si as fi foarte curioasa sa incerc una neagra.

kiar daca e neagra de la ciocolAT DRAGA LUCIRAMO
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:54
De la: gratuit89, la data 2008-11-18 12:54:19
De la: luchianramona, la data 2008-11-18 11:28:44OK, OK! Draga ETTA, dar nu poate omul sa bea o cafea in timp ce sexeaza ? Eu o prefer mai groasa in loc de lunga si as fi foarte curioasa sa incerc una neagra.

adica ce vrei sa spui gratu ca o ai permanent muiata in ciocolata

nu de alta dar sa sti ca sunt o mare devoratoare de ciocolata
donttouch
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:12
si un pic de frisca nu strica.........

Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:14
De la: heaven_gate, la data 2008-11-18 13:14:33si un pic de frisca nu strica.........

da,da si ceva frisca si daca se poate si o capsunica mica acolo
donttouch
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:16
sau o cireasa...........fara coditza......:)))
dar fugi si gratu........off barbatii

Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:21
hai mai gratu ce draq venisi doar ne infierbantasinitel asa si dadusi bir cu fugiti

sau cumva ai intalnire cu okto si noua nu spui nimic
donttouch
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:38
ce labareala pe acilea....
bei fetili,servus la toate
ce am vrut sa zic oare?
aha...cum barbatzii s-au pus pe bulangeala se pare ca am ramas singurice si da,eu vreau sa beau acilea in bordel o cefea cu voi,ce are?
putem sta dezbracate pe divane,cu cafele aburinde iar ei nu au decat sa si-o frece la rece pana le-or iesi ochii din cap.
hai,care da cafeaua?
matracucu
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:43
dau eu cafeaua laura dar mai pun si ceva pe langa nu de alta dar in lipsa de altceva macar s-o facem lata

gata focul in semineu acu sosesc
donttouch
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:45
ciao laura.....
si dont......cu lapte si dulce......

Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:46
De la: donttouch, la data 2008-11-18 12:44:05
De la: heaven_gate, la data 2008-11-18 12:27:15eu nu am cu cine.......vas a bagat divort:)))

hai ma ingeras nu cred ca a bagat divort vas l-ai obosit prea tare
pe langa tine nu mai avea loc alta nesatisfacuta si cum d-ul vas este un dragut si vrea sa satisfaca pe toata lumea de p-acilea a considerat ca este mai bine sa ia o pauza in ceea ce te priveste

lauraaaaaaaaaaaa? pe unde-mi umbli mai fato? stie cineva ceva de matroana noastre ?lauraaaaaaaaaaaaaaaa

gratu l-am dat si pe el absent

ba, de heaven am bagat divort ca ma insela cu tulipu toata noaptea
eu eram la produs ca s-o scot la shopping si ea hata hata cu tulipu
asa ca dontt, tot la blondele mele cu ochii verzi revin

hai ce va doreste sufletelu, ca trebuie sa plec
unu rapid si pe urma mai vedem

lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, irinaaaaaaaaaaaaaaaaaa

_fantoma_
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:47
De la: laurathegirl, la data 2008-11-18 13:43:18ce labareala pe acilea....
ce am vrut sa zic oare?
aha...cum barbatzii s-au pus pe bulangeala se pare ca am ramas singurice si da,eu vreau sa beau acilea in bordel o cefea cu voi,ce are?
putem sta dezbracate pe divane,cu cafele aburinde iar ei nu au decat sa si-o frece la rece pana le-or iesi ochii din cap.
hai,care da cafeaua?

pai vreau si eu intre voi dezbracat

si nu o s-o mai frec la rece
ca banui ca va fi cald rau acolo daca stam dezbracati

_fantoma_
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:48
pai si ce mai astepti vas pofteste
vezi poate ne pacalasti iar ca de data asta ti-o tai si o dau la rate
donttouch
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:55
De la: laurathegirl, la data 2008-11-18 13:43:18ce labareala pe acilea....
ce am vrut sa zic oare?
hai,care da cafeaua?

labareala, labareala...si masculii astia trebuiau sa ne satisfaca.of,of, rusinica, numai vorba e de voi

Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:00
De la: donttouch, la data 2008-11-18 13:12:42
De la: gratuit89, la data 2008-11-18 12:54:19

adica ce vrei sa spui gratu ca o ai permanent muiata in ciocolata

nu de alta dar sa sti ca sunt o mare devoratoare de ciocolata

DONTY DRAGUTA DOAR LA CERERE CA ALTFEL E PREA LIPICIOASA SI BUNENTELES SA NU MLIPSEASCA FRISCA ea e cea care da savoare si mai tine si capsunica sau de preferinta cireasa fara codita ,ce se inghite cu tot cu sambure

ah nesatulelor ce mult imi placeti mai ales atunci cand sunteti si perverse si ami stiti si ce vreti ...lasa ti cafa si treceti la treaba ...pai ce e aici cafeaua de cu ziua eiiiii???hai sus fustita jos kiloteii sau de preferinta putin pe o parte si datii bataie ca e trecut de amiaza

labareala, labareala...si masculii astia trebuiau sa ne satisfaca.of,of, rusinica, numai vorba e de voi

Pussycat RRRRrrr >:) Suge-mi tocul, fraiere !!!

hai stapan o ,lasa tocul si pune de o ciorba de burta ,dar de preferinta de sub burta ca e mai incinsa si mai de dorit.
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:15
place ciorba de burta....gratu.....dar sa fie fierbinte.......
ca eu ard.....:)))

Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:28
De la: donttouch, la data 2008-11-18 13:55:30pai si ce mai astepti vas pofteste
vezi poate ne pacalasti iar ca de data asta ti-o tai si o dau la rate

CE FACI O TAI SI O DAI IN RATE LA FIECARE

SI MAI VREI SA LE AJUNGA SI SA LE MAI SI SATISFACA AAAAA NU PREA CRED CA S NESATISF....TUTE TARE

ROOOOOOOXYYYYYYYYY UNDE MI UMBLI IUBIRE IAR MA TRISEZI???????
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:30
sunt eu gratu.............

Postat pe 18 Noiembrie 2008 14:43
De la: heaven_gate, la data 2008-11-18 14:43:34sunt eu gratu.............

PORTIA SPRE RAI ,,..tot incinsa tot incinsa n//...nu ti a ajuns ciorbita mai vrei????????
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:05
niciodata nu ma satur...
de ciorba evident........

Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:08
Uite, vedeti ce perversi sunteti si puneti lumea pe jar ?! Ieri cu palmele peste fese, azi cu chiloteii dati intr-o parte !!! Pai daca m-am incins ce sa fac acum ? Si draga Gratu ce buna ideea cu ciocolata! As spune ceva pervers da' mi-e rusine. Pana la urma de ce sa-mi fie, ca doar aici e vorba de sex in toate felurile. Asadar ti-as unge-o cu ciocolata cu limbuta si ti-as aduce-o la culoarea naturala cu pasarica (asa, cu chiloteii dati pe-o parte!). Nu te supara da' m-au excitat oamenii astia!
luchianramona
Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:05
foarte frumos spus si chiar mi-a placut ca nu ai dat inapoi, ca pana la urma, cel putin pe mine ca barbat imi plac femeile care nu se dau inapoi de a-si exprima anumite fantezii si prin cuvinte.

Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:23
De la: luchianramona, la data 2008-11-18 16:05:25Uite, vedeti ce perversi sunteti si puneti lumea pe jar ?! Ieri cu palmele peste fese, azi cu chiloteii dati intr-o parte !!! Pai daca m-am incins ce sa fac acum ? Si draga Gratu ce buna ideea cu ciocolata! As spune ceva pervers da' mi-e rusine. Pana la urma de ce sa-mi fie, ca doar aici e vorba de sex in toate felurile. Asadar ti-as unge-o cu ciocolata cu limbuta si ti-as aduce-o la culoarea naturala cu pasarica (asa, cu chiloteii dati pe-o parte!). Nu te supara da' m-au excitat oamenii astia!

OHHH TU RAMONA ESTE KIAR PLACEREA MEA SA TI I AU APOI DE LA TEINE CEEACE AI LUAT TU DE PE MINE DAR CU GURA SI ATAT...IAR CU LIMBA SA TI SIMT CIUCURELUL CUM SE ZBATE SI PARUL ZBALINDUSE USOR..... PE SIRA SPINARII MAINILE TRAGANDU MA SI MAI TARE IN TINE ...SI CALORIFERUL SA STEA TEAPAN CA NU CUMVA SA TE PRABUSESTI PE MINE ... NU CA NU MI AR PLACE DAR E FOARTE EXCITANT SI PLACUT/// SA SIMT CUM CURGE SEVA TA AMESTECATA CU CIOCOLATA MEA ...SII SII SII SA FIE BINEE...
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:35
Multumesc dragalasule,imi era teama sa nu ma ia cineva pe sus ca-i prea de tot. Dar cum aici ne spunem de toate si mai ales ca-i vorba de discretie... mi-am permis sa spun exact la ce m-am gandit.
luchianramona
Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:37
De la: luchianramona, la data 2008-11-18 16:05:25Uite, vedeti ce perversi sunteti si puneti lumea pe jar ?! Ieri cu palmele peste fese, azi cu chiloteii dati intr-o parte !!! Pai daca m-am incins ce sa fac acum ? Si draga Gratu ce buna ideea cu ciocolata! As spune ceva pervers da' mi-e rusine. Pana la urma de ce sa-mi fie, ca doar aici e vorba de sex in toate felurile. Asadar ti-as unge-o cu ciocolata cu limbuta si ti-as aduce-o la culoarea naturala cu pasarica (asa, cu chiloteii dati pe-o parte!). Nu te supara da' m-au excitat oamenii astia!

chiar a fost tare........
mi-a placut...
si gratu ai grija......poate ma lasi?
te astept sa savurezi frisca dupa corpul meu.....

Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:39
Ahhhh Gratu draga! M-am udat toata. Te superi daca plec putin din birou sa-mi mangai ciucurelu'? Inchid ochii si ma gandesc la tine. Draga Heaven gate nu te supara pe mine, cred ca e loc pentru toata lumea, iar daca Gratu e asa de dulce, cum sa ma abtin sa nu-l ling putin, oriunde! Gata am taiat-o ca nu mai pot! Daca mai am timp mai scriu azi, de nu maine. Vreau sa-i spun lui Gratu cum mi-am imaginat partida de sex cu el. Va suparati?
luchianramona
Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:45

nu......dar ia-l usor poate se pierde prin padurea spanzurata

Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:47
De la: luchianramona, la data 2008-11-18 16:37:19Multumesc dragalasule,imi era teama sa nu ma ia cineva pe sus ca-i prea de tot. Dar cum aici ne spunem de toate si mai ales ca-i vorba de discretie... mi-am permis sa spun exact la ce m-am gandit.

AICI NIMENI NU TE IA PE SUS AFARA DE MINE SI DE BAIETII CARE MAI trec pe aici si cred ca asta kiar iti face deosebita placere...si noua la fel..dar de ce te ai oprit? imi place cim gandesti si ce ti doresti dai drumul la fantezii nu te opri ...fi buna la ce faci ...nu ma lasa sa m a racesc... acum te astept skierbinte..ca ma topesc si cade cireasa cu tot cu frisca... hai sa te aud cum gemi si cum te manifesti...fa mi pe plac

chiar a fost tare........
mi-a placut...
si gratu ai grija......poate ma lasi?
te astept sa savurezi frisca dupa corpul meu.....

cum portita mea spre rai nu simti ca deka jumatate s a consumat...de ce tremuri asa ti e frig????...sau te ai aprins??imi place cum gemi ...imi place gustul friscai de pe trupul tau ...si inca nu am ajuns la cireasa de pe tort sa vezi atunci belea marede tot ...
gratuit89
Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt exasperat , sunt autoironic, sunt autocritic, ma enerveaza prostia 48 De la: panduru88 3 Martie 2010 23:12
Sex Oral :sml-happy0065: 86 De la: marco918 6 Noiembrie 2011 11:52
Oare e adevarat k marimea conteaza?....sau nu....? 41 De la: micnegrusiurat4 21 Iulie 2009 00:26
iesire in "trei" 245 De la: adyna2905 7 Martie 2011 09:12
Nedumerire 1 De la: kudika_1008588 22 Aprilie 2016 13:42