Mai multe
De la: googoodoll, la data 2008-10-31 14:58:28De la: donttouch, la data 2008-10-31 14:45:39si daca se poate blonda si cu ochii verzi si ca sa fie sticlosi comprese cu musetel ............parca asa scria in cartea ei (a trecut asa mult timp de cand am citit) pardon sunt blonda ............asa ca nu citesc
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Octombrie 2008 15:09 |
||
|---|---|---|
rusinaica vas deja trecem la perveritati
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Octombrie 2008 15:10 |
||
|
:))))) cand am citit m-am ofensarisit, da' avea dreptate babatia, fix aia e culoarea |
||
|
|
||
|
googoodoll Postat pe 31 Octombrie 2008 15:12 |
||
Dar gogonelele murate sunt foarte bune...comparatia e cam nefericita. N-am citit cartea dar mai bine, ca nici nu vreau sa ma gandesc cu ce seamana culoarea ochilor caprui
|
||
|
irinaandreia Postat pe 31 Octombrie 2008 15:20 |
||
hai ma irina cum poti sa" spui asa public "ca ai citit cartea doar esti blonda vassssssssssssssss "puisor iubit si dragalas(vezi irina eu pregatesc terenul) pe unde ai disparut?vasssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Octombrie 2008 15:23 |
||
De la: donttouch, la data 2008-10-31 14:58:48iote na disparu si vas nu am disparut mai fetelor v-am zis ca nu sperii asa usor v-am mai spus, trebuie sa mai si produc nu trebuie sa va intretin? ma speriasem, am crezut ca vreti sa ma postiti, cala asta nu stiu daca mai faceam fata |
||
|
_fantoma_ Postat pe 31 Octombrie 2008 15:29 |
||
Pai n-am citit-o. Asta am si zis. Tu esti si blonda si chioara Vas iar ne inseala cine stie pe unde si dupa aia ne vine cu vrajeli. Acuma o sa ne zica ca produce bani de drum pana la Valcea...tare neserios baiatul asta... |
||
|
irinaandreia Postat pe 31 Octombrie 2008 15:29 |
||
| Na...ti-am zis ca iar ne minte ca e la produs? Poftim... | ||
|
irinaandreia Postat pe 31 Octombrie 2008 15:31 |
||
bine mai "puiut"deja incepusi cu minciunile adica cum irina este la produs? nu noi trebuia sa ...................
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Octombrie 2008 15:34 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-10-31 15:31:15Na...ti-am zis ca iar ne minte ca e la produs? Poftim... nu de bani de drum mahhhhh de bani de intretinut nu va trebuie si voua o gentutza, un dresuletz, o atentie, o maslina, o capota de masina..... dar vad ca va fofilati nu spuneti cand va fi prima runda de .... satisfactii... ....reciproce... |
||
|
_fantoma_ Postat pe 31 Octombrie 2008 15:35 |
||
La produs bani draga. Mai Dont numai la prostii te gandesti O capota mai Vas? Pai eu vreau o masina noua intreaga. Ce dracu sa fac cu capota? Sau ai tu oaresce fantezii si cum masina e scumpa te-ai gandit sa iei numai capota?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 31 Octombrie 2008 15:40 |
||
|
noi ne fofilam parol? daca citeai putin mai sus gaseai si rapunsul cat de curand draga vas,cat de curand ce masina mai?unde?cand?cum? nu vrau masina eu nu am permis si cum va spuneam am rau de masina asa ca fara capote
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Octombrie 2008 15:42 |
||
|
pai masina mea este intreaga, si putem face pe si in ea tot ce ne trece prin cap capota de masina era doar asa, generic vorbind ziceati de mine ca ma fofilez da vad ca voi va fofilati si mai rau ca pana da dontt in clocot, cred ca avem mult si bine de asteptat |
||
|
_fantoma_ Postat pe 31 Octombrie 2008 15:45 |
||
oameni buni trebuie sa plec,sfarsitul asta de saptamana satisfactie scrie pe mine(fara suparare vas doar mai fac ceva antrenament mai invat ceva perversitati pt intalnirea noastre furtunoasa irina te rog ai grija de dragul nostru vas sa nu fuga cumva
|
||
|
donttouch Postat pe 31 Octombrie 2008 15:48 |
||
|
Pai si masina mea e intreaga. Dar vreau una noua oricum. Ori ne intretii ori nu? Dresuri pot sa-mi iau si singura... Nu ne fofilam deloc. Dar nu stii ca asteptarea face deznodamantul mai placut? Cred ca de aia ne tine Dont in suspans. Tu oricum daca nu mai poti Vas, ia-o pe Googoo...bruneta cu ochii verzi, devreme acasa si tot nesatisfacuta
|
||
|
irinaandreia Postat pe 31 Octombrie 2008 15:54 |
||
weekend placut iubita
|
||
|
irinaandreia Postat pe 31 Octombrie 2008 15:54 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-10-31 15:54:52weekend placut iubita weekend plin de satisfaceri sa aveti ca io o sa-mi fac de cap rau de tot asta pana ne intalnim hai , bafta la satisfactii satisfacute |
||
|
_fantoma_ Postat pe 31 Octombrie 2008 16:48 |
||
Neata dragilor:) Va doresc o saptamana pliiiina de satisfactii...asta daca nu sunteti extenuati dupa weekend |
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:06 |
||
| neatza irina!offf ce tie si cu satisfactia asta sunt asa de obosita | ||
|
donttouch Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:13 |
||
Pai mai bine obosita decat nesatisfacuta. N-ai mai putut si ai dat in clocot?:) |
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Noiembrie 2008 12:33 |
||
ma inca nu am dat in clocot doar am stabilit ca atunci cand dau in clocot il anuntam pe vas, apropo vas pe unde umbla vasssssssssssssssssss,vassssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!! uffffffff pusesem si noi mana pe ceva carnita vas pe unde umbli? te-ai speriat cumva eu una promit sa fiu blanda
|
||
|
donttouch Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:17 |
||
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:18 |
||
lauraaaaaaaaaaaaa bine ai venitaveam nevoie de ceva ajutoare pe aci
|
||
|
donttouch Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:22 |
||
|
ma fetelor,am observat zilele astea ca pe mine m-ati scos din schema si din calcul,imparteala atzi facut-o doar pt voi fara sa tzineti seama ca sunt si eu a voastra sora discreta si nesatisfacuta. rusine!rusine!rusine! si acum sa trecem la lucruri serioase: masculi,ceva?????? |
||
|
matracucu Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:35 |
||
donttouch,te imbratzisez cu drag oare pe unde umbla irina,ce ghesefturi are ea acu???
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:44 |
||
ma am facut aceasta imparteala stiind ca tu la vas nu te bagi asa cum nici noi nu am indraznit sa ne bagam ca niste nesatisfacute ce sumtem peste don tataieee irina pe unde umbli nu care cumva fara stirea mea iti dedusi intalnire cu vas si pe mine cui ma lasarati?
|
||
|
donttouch Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:49 |
||
|
Heiiii, lume noua. Welcome back iubita:) Ai fugit cu tataie cu tot ca nici el n-a mai zis nimic de cand n-ai mai scris... Mai Donttouch, da chiar asa sa n-ai pic de incredere in mine? Inteleg ca n-ai in Vas, dar in colega ta de suferinta...of of of. Am avut diverse treburi scarboase pe la birou. Noroc ca s-au terminat si pot sa revin aici la datorie in club Si...ce se mai aude pe aici? Barbati, noutati, vechituri? Nimic nimic? Vaaas, unde naiba umbli? Iar esti la produs sa ne intretii? |
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:17 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-03 13:17:47ma inca nu am dat in clocot gata gata, nesatulelor nesatisfacute am revenit numai voi sa fiti obosite? eu am adormit la 5 azidimineata nu trebuia sa ma refac si eu? deci m-ati inselat sa-nteleg ? lauraaaaaaaaaa, bine ca ai venit inapoi mama, ca fetele astea se cam lasa asteptate, si mai si zic ca sunt nesatisfacute |
||
|
_fantoma_ Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:21 |
||
|
Da de ce ai adormit tu la 5 dimineata, dragutule? Noi tipam pe aici de dorul tau si tu, dupa ce ca apari la ora asta, te dai la Laura...pai e frumos?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:25 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-03 16:25:58Da de ce ai adormit tu la 5 dimineata, dragutule? din lipsa de ..... somn nu ma dau la laura, era mai mult asaaaaaaaaa....un salut din departari ca tot imi scoate ea ochii ca nu am vrutsa dansez cu ea |
||
|
_fantoma_ Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De ce nu gem barbatii? | 72 | De la: scorpio67 8 Octombrie 2009 19:36 |
| Lesbiana? | 1 | De la: lloremmy 4 Octombrie 2011 22:29 |
| cat de mult va place sa faceti sex??? | 233 | De la: geo_x 9 Iunie 2009 11:45 |
|
|
||
| Vreau un sfat ...... | 16 | De la: kudika001550 13 Mai 2009 20:02 |
| Am nevoie de un sfat..... | 10 | De la: kudika007634 24 Noiembrie 2013 14:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.